Esiniz ?

Bilmiyorum ki Eşim olsa söylerdim :))

Bizim yedek anahtar bile yok hep ben açarım hatta ilk basmasinda acarim ikinci zil calarsa ses tonunda bağırış seziyorum :) hatta niye gev actin elokde poşetler var die çıkışır ayrıca kapiyi açıp gelse korkarim birden ben.

bence aksam işten gelen eşe kapiyi açıp, güler yüzle hoşgeldin demek güzel bir şey; ilişkiniz için olumlu bir davranış, en fazla 30 saniye sürer abartmayın cnm. Uyuyuyacaginiz zaman da esinize mesaj atin, cnm biraz yaticam anahtarla acar misin kapiyi cok yorgunum vs diye. Zaten cogu zaman kapiyi siz acarsaniz eşiniz de arasira kendi anahtarla girmeye ses etmez.

dip not: ben calisirken eşimden daha geç vakitte eve geldigimde eşimin bana kapiyi açıp hosgeldin canim demesi benim de çok hoşuma giderdi

Anahtarla girse hirsiz girdi sanirim babamda esimde bize illallah yani kapi bir calar kosacagiz iki hemen ardindan mumkun degil anahtar gunah bizde sekerim :)))))))

Eğer uyuyacaksam haber veriyorum ki anahtarla girsin rahatsız olmayayım diye. Normaldede korkmayayım diye zile basar. Görür açarım kapıyı.
Sizde uyuyacak yada namaz kılacakken bildirin anahtarla girsin.

Yanına anahtarını bile almaz :) elim köpüklü de olsa yemekli de olsa kucağımda çocuğum da olsa hoşgeldin der açarım kapımı bıkmadan usanmadan :) bence çok güzel bir şey bu

Kapıyı ben açıyorum , eşimi karşılamak hoşuma gidiyor :)

Bebegim uykuda olabilir diye hic zile basmaz yasakkk:)
Hep anahtarla girer garibim yada ben motor sesini duyunca kapiyi açıp bekliyorum

Benim eşim de hiçbir zaman kendi açmaz.Mutlaka çalar kapıyı.Ama gelmeden 30 dk önce ben işten çıktım geliyorum der bilgim oldugu için beklerim ben de.Kapıyı çalması hiç de tuhaf gelmedi.Aksine kendini toparla diye sana Zaman vermek için önceden haberdar ediyorum der.

4 yıldır anahtarla giriyor. Eli çok doluysa basar “kusura bakma cnm elim çok doluydu” der . Hoşgeldin içerdede denir . bebişleriniz büyüynce size bırakmazlar koşarak açarlar zaten

Kesinlikle kapıyı çalar .. Evlendigimizden beri sırt çantasında kendi anahtarı var ama daha bi kere bile kullanmadı .. Gece çalışıp da sabahın köründe kapının çalmasına bende uyuz oluyorum .. Ama bu erkeklerin hepsi aynı düşünüyor sanırım benim eşim de aynısını diyor .. Ben hoşgeldin değmezsem yorgunluğu geçmiyormuş

Sizde açiverin kapıyı bi tebessum bi hoşgeldin demekle inciler dökülmüyor. Yani eşim işten gelicek ben meşgul olup bi yanına bile uğramayacağim. . Ne güzel senin hoşgeldin demeni istiyorum demiş. İsteyken seni özlüyor gelince direk seni görmek istiyor demekki daha ne istiyorsunuz?

Uyumadan önce mesaj atın "canım yatıyorum, geldiğinde zile basma lütfen" deyin. Diğer zamanlarda da siz açın, gönlü olmuş olur. Banyoda vs olursanız, açamazsanız o açar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…