Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Hahahaa ayenn öyle oyy benim oğlum gelmiş gel kollarıma yavrum der :)))Senin kaynana acar kapıyı sen zahmet etmezsin
bence aksam işten gelen eşe kapiyi açıp, güler yüzle hoşgeldin demek güzel bir şey; ilişkiniz için olumlu bir davranış, en fazla 30 saniye sürer abartmayın cnm. Uyuyuyacaginiz zaman da esinize mesaj atin, cnm biraz yaticam anahtarla acar misin kapiyi cok yorgunum vs diye. Zaten cogu zaman kapiyi siz acarsaniz eşiniz de arasira kendi anahtarla girmeye ses etmez.Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Eğer uyuyacaksam haber veriyorum ki anahtarla girsin rahatsız olmayayım diye. Normaldede korkmayayım diye zile basar. Görür açarım kapıyı.Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?