• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞiNiz.....?????

Canım tesekkür ederim yorumlar ıcın dediklerinin hepsini uyguladım ve yaptım.Priz ıcın,gergın gordugumde ustune gıtmedim bir sonra ki gun hayatım neyin var dedim.Yook bişeyim benim dedi bagırdı,soylendi.Dun aksamda sen susun,bana karısma ne ıstıyorsam yaparım,sen dedim berdus gıbı mı yasamak ıstıyorsun onu yapma,bana karısma dıyorsun.Evet ddi

Canım eşin seni yıldırıp yeniden evden gitmene sebep olmak istiyor olabilir mi? Yani bana hiç evlilik sürdürmek isteyen bir insanın yapacağı şeyler gibi gelmedi. Daha çok seni ayrılmaya ikna etmeye çalışıyor gibi.

Esim aradı şimdi sanki 3 gundur tersleyen bagıran o degilmiş gibi,dun aksam herseyın bana batıyor diyen o degilmiş gibi.Hayatım nasılsın,hazır mısın geliyorum dedi.Aksam ki dugun için.Degilim dedim sesim soguk bir sekilde,sen hazırlanana kadar hazırlanırım dedim.Ne yapmaya calısıyor kızlar eşim????Dun farklı bu gun farklı.Ben nasıl davranayım sasırdım.

Esim aradı şimdi sanki 3 gundur tersleyen bagıran o degilmiş gibi,dun aksam herseyın bana batıyor diyen o degilmiş gibi.Hayatım nasılsın,hazır mısın geliyorum dedi.Aksam ki dugun için.Degilim dedim sesim soguk bir sekilde,sen hazırlanana kadar hazırlanırım dedim.Ne yapmaya calısıyor kızlar eşim????Dun farklı bu gun farklı.Ben nasıl davranayım sasırdım.

bu ne dengesiz davranış böyle.eşiniz ne kadar değişken ruh haline sahip.Allah kolaylık versin size.insanın bu kadar kısa sürede böyle değişik tavırlar sergilemesi mümkünmü.bilerek böyle davranıyo bence,tepkinizi ölçmeye çalışıyo sanki.deney yapıyo resmen.

bide derler ki kadınları anlamak zorrrr...
pehhh kadınların gözünü seveyim ben be asıl erkekleri anlamak zor...

bu ne dengesiz davranış böyle.eşiniz ne kadar değişken ruh haline sahip.Allah kolaylık versin size.insanın bu kadar kısa sürede böyle değişik tavırlar sergilemesi mümkünmü.bilerek böyle davranıyo bence,tepkinizi ölçmeye çalışıyo sanki.deney yapıyo resmen.
[/QUOTE
Eve geldi hiçbişey olmamış gıbı konustu.Kv yanına geldik.Buraya gelene kadar tek kelime bile etmedim.Burdada hersey normal gıbı yemek yesene askım,hayatım.Arabada bugun gunun nasıl gectı dedi.Butun gun yattım dedim.İyi yapmıssın canım dedi.

Burda gulmek,eglenmek hıcbişey istemiyorum.Bagıra bagıra aglamak istiyorum ama yapamıyorum.Biliyorum eve donduk mü bana dicek butun gun astın suratını kimseyle konusmadın,tribin kime diye daha cok bagırcak.O kadar laf söylemişken ben nasıl bişey olmamış gıbi davrancam.

[/QUOTE
Eve geldi hiçbişey olmamış gıbı konustu.Kv yanına geldik.Buraya gelene kadar tek kelime bile etmedim.Burdada hersey normal gıbı yemek yesene askım,hayatım.Arabada bugun gunun nasıl gectı dedi.Butun gun yattım dedim.İyi yapmıssın canım dedi.[/QUOTE]

tövbe yarabbi,hazır düzgün davranmaya başlamışken eşiniz rahatsızlıklarınızı neden böyle davrandığını bilmek istediğinizi sorsanız??

O zaman bana ne yaparsa yapsın kabul ettigımı dusunmez mi? Zaten pazartesiye kadar kv deyiz.Burda hıcbısey konusmam mumkun degıl.Gece mecburen aynı yataga yatcaz.Nasıl davrancak ne yapcak? Beynim donuyor artık dunden beri.Buraya geldıgımız ıcın mı normal davranıyor dıye dusundum....

Nasıl davrancagımı,neye nasıl tepki vercegımı,ne dusuncegımı sasırdım artık.Ne istiyorsun benden diyorum,beni bırak kendi halime ne istersem onu yapayım,nasıl hayat istersem onu yapayım diyor.Sen soruyorsun fikrimi söylüyorum,işine gelmediyse susturuyorsun dedim.Sorma o zaman bana demi??Cok sinirlerim bozuldu kızlar.Aksama yakınımızın dugunu var onun ıcın hazırlık yapmam lazım ama hıcbır yerim tutmuyor...Cozemiyorum artık esımı.Ne yapmaya calısıyor?3 gun önce nasıl şimdi nasıl?Benim sana iyi misin demem bile batıyor dedim.Evet batıyor dedi...

hersey ayni bazen cok iyi bazen ilgisiz sinirli agresif suratsiz surekli benisuclayan. neden boyle.anlamiuorum hicbi sorunumuz yokken durduk yere surat
yapip yataga kus giren sordugumda yok yorgunum yok canim sikkin lan bi benlemi derdin bitek bana bu tavrlarin benden haric herkese gayet iyi guler sakalasir herzamanki gibi ben cogu zaman aglayipkahrettikce bu evlilige o coktan uyumus oluyo sonra sabah oldugunda hicbisey yokmus gibi oper askim hayatim falan ben kirgin oldugum icin soguk davraniyorum dogal olarak icimden gelmiyo cunku ben gecemi aglayarak gecirmis ve o umursamaz bi skilde uyudugu icin.. sonrada suc bende oluyo surat yapiyon diye.. yani ne yapsam yaranamiyorum bana soguk davraniyo sinirli ofkeli cogu kez pismanlik duyuyorum bu evlilikten yani hatamdan en buyuk hatamdan.. ustelik daha 3aylik evliyiz

iş stresinden olabilir. benim eşime aynen böyleydi. hamlelik dönemimde iş pozisyonu değişti çocuk oldu falan derken. aynen böyle beni sıkıyosun şu bu dmeye başladı. oysaki 3yıllık evliliğimizde dışaı eşi olmadan çıkan kişilere her boş zamanı arkadaşlarıyla buluşanlara laf ederdi. beni böyle alıştırdı. bu zaman zarfında bunun tek sorumlusu beni tuttu. çok saçma neenlere bağırıyodu. mesela odadan çıkacak ışığı kapatmasını rica etsem bile bağırıyodu öyle diyim. sonra bişey sorucak hayatım diyodu. deli oluyodum sinirden. sonraları biraz biraz düzeldi. ama yine aynı sokağa çıkma aşkı. ama çıkmıyoda. çıkmada demiyorum. mesela arıyo ben geç gelirim diyo 1 saat. nedenini sorduğumda ki eskiden benim sormama gerek kalmadan söylerdi. sanane sana herşeyi söylemek zorundamıyım derdi. benimde elimde küçük çocuk var biliyoki keyif çatıcak bi faliyeim olmuyo rahat tabi. sonra bigün yine dışarı çıkıcam çocuğuda ver dedi. hiç bişey sormadım verdim çocuğu. bende evden çıktım ama çocuk onda olduğunda en fazla karşı komşuya gittim.

eve gelmiş arıyo beni nerdesin diye. bende dedim paspasın altındayım sanane ben sana sordummu sen bana soruyosun.( çünkü her tartışmada ben sana nereye gidip geleceğini sormuyorum diyodu) işte başladı telefonda bağırmaya hemen eve geliyosun 5 dk an var yoksa kapıyı kitlerim dedi. bende sen o kapıyı bi kitle ben o eve eninde sonunda bi şekilde girerim ama sen bidaha nereye gittiğini söylemzsen o eve n.h girersin dedim :).

neyse eve geldim bi surat sen çocuğunu bırakıp nere gidiyosun bilmem ne. dedim yabancıya bırakmadım babasına bıraktım. nasıl oluyomuş haber vermemek dedim.
demekki sen bana nereye gideceğimi soruyomuşsun bugüne kadar sormamanın nedeni ben zaten gerekli bilgiyi sana veriyomuşum dimi dedim. evet mecbur değilim ama eşim olduğu için söylüyorum bunuda yğk olarak düşünmüyorum dedim.

ben nereye gidyorumki sanki kötü biyeremi yok gazinoyamı kumarhaneyemi gdiyomuş
ee dedim sence ben nekadar kötü biyere gitmiş olabilirim böyle bi şphenmi var benden dedim.
sen beni kendinle birmi tutuyosun ben errrrrrrrkeğim dedi.:27::27::27:
çıldırdığım an bu oldu.
hoppp dedim orda dur. sen beni arkadaşlarnın saftirik eşleriyle karıştırdın herhalde bu ayakları onlardan öğreniyosan yanlış yerde uyguluyosun. sen beni nasıl biri olduğumuda biliyosun dedim. öyle ben kadınım susup oturucam sen erkeksin her istediğini yapıcan yok öyle yağma bu evlilikte dedim.

ozaman boşanalım dedi. sinirle tabi. normalde susacak ben tak ettiğinden dedim tamam hergün senin dengesizliklerinle uğraşamam . bana aç davayı diyince sen açıcaksın o davayı hadi bakalım açta göreyim geri adım atarsamda namerdim dedim. yettin artık falan derken bana aptal gibi bişi dedi.
bende orda dur bana aptal demene gerek yok benim aptallığım seninle evlendiğim gün resmiyet kazandı zaten farkındayım dedim. cukkkkk.:27:

sen dedi bundan sonra böyle bişey yap.
noldu dedim vazzmı geçtin boşanma davasından. sonrasını konuşmaya başladın. hadi dedim hodri meydan. sen bundan sonra artis gibi ben geç gelicem diyip b açıklama apma. sen kapıdan ben bacadan çıkarım.

neyse yani uzun zaman sonra ağlamadan dimdik onunla bi çene savaşına girmişim ama söylediklerimin hiçbiri blöf değildi bunuda çok iyi anladı zaten. eski tartışma olduğundan bukadarını hatırlıyorum.

sonra biraz biraz düzeldi yani kafasına buyruk geç gelirim bilmem ne demedi hatta eskisi gibi evde takılmaya bizle bişeyler yapmaya başladı ama çocuktan öncesi evliliğimiz gibi değildi hiç bişey hala orunlar vardı. mesaiye kalır 10 da gelir 12 ye kadar nefret ettirirdi bazen kendinden.

vee pat bi yıllık izne çıktı 3 hafta evde. allahımmmmmmmm sabahları market alışverişi kahvaltı hazırlayıp bizi kaldırma. anneme giderim eve dönerim bulaşıklar yıkanmış. 3 haftada sadece 1 kere 3-4 saatliğine asker arkadaşlarıyla toplandı. sadece bu yani. he bide babasına yardıma gitti ben gelmiyim dedim 2 gece ayrı kaldık zırt pırt arıyo niye ramıyon diye. işteyke adam her telefonu açtığında he söyle diye açtığından soğumuşum telefonda konuşmaya. git diyorum arkadaşlarınla buluş bilmem ne amaaan ben evimde mutluyum diyo.3 hafta boyunca sadece 1 kere tartıştık çokta kısa sürdü hemen gönlümü aldı.

veeeeeeeee eşim işbaşı yaparrr. bilin bakalım şimdi nasıl:53: tabi çok şükür öyle ben geç gelirim artisliği yok ama adama şurdan kalk şuraya otur diyemiyorum. enerji sıfır geliyor zaten ama yatıyo çekyata uyuyo. çocuk ses çıkarsa bağırıyor blmem ne. git yatağına rahatça uyu diyorum yine öyle.

şimdide hastalanmış. arıyo beni işyerinden mercimek çorbası yaparmısın. tamam dedim. sonra baktım mercimek yok hava kötü çocukla çıkmak dışarı olmaz. aradım tavuk çorbası yapıyımmı mercimek kalmamış. tamam olur dedi önce sonrda nasıl kalmamışta niye kalmamış. yahı tarlası yokki mutfakta bitivemiş işte :) .eve girmiş bana diyoki arıyorum seni mercimek çorbası istiyorum sen diyosunki mercimek yok tavuk çorbası yapıyımmı sen diyo bana resmen hakaret ediyosun. dedim sana şimdi bir hakaret ederim sende hakaret nasıl bişeymiş öğrenirsin.ben tv izliyodum su istedi daha doğrusu oğluma söyledi oğlum 2 yaşında. bende bana söylerse kalkıcam yani 50 kere oğlum bana su getir diyo. sonra kalktı içti kendi. akşamda yine çekyatta sızınca dedim hadi gel ben alıyım yorganı yerine geç üşüycen burda. senden bişe beklemem ben git sen yat eksik kalsın yardımın diyo. sonra gecenin bi yarısı kalkmış bende nete girmiştim. diyo biz hasatalıktan geberelim burda gelipte bir bakma bana burda oyun oyna nette. dedim git zıbar çabuk yine kayışı kopardın sen :))))). sonra dayanamadım tabi gittim yanına baktım terlemiş dedim gel değiştirelim üstünü kedi gibi tamaammm dedi mızmızlanmadan çok şükür. valla beyin ayarlarımlada kalp ayarlarımlada çok oynuyo. hiç stabil bir ilişkimiz yok şu ara. :)))))))))))

Son düzenleme:
iş stresinden olabilir. benim eşime aynen böyleydi. hamlelik dönemimde iş pozisyonu değişti çocuk oldu falan derken. aynen böyle beni sıkıyosun şu bu dmeye başladı. oysaki 3yıllık evliliğimizde dışaı eşi olmadan çıkan kişilere her boş zamanı arkadaşlarıyla buluşanlara laf ederdi. beni böyle alıştırdı. bu zaman zarfında bunun tek sorumlusu beni tuttu. çok saçma neenlere bağırıyodu. mesela odadan çıkacak ışığı kapatmasını rica etsem bile bağırıyodu öyle diyim. sonra bişey sorucak hayatım diyodu. deli oluyodum sinirden. sonraları biraz biraz düzeldi. ama yine aynı sokağa çıkma aşkı. ama çıkmıyoda. çıkmada demiyorum. mesela arıyo ben geç gelirim diyo 1 saat. nedenini sorduğumda ki eskiden benim sormama gerek kalmadan söylerdi. sanane sana herşeyi söylemek zorundamıyım derdi. benimde elimde küçük çocuk var biliyoki keyif çatıcak bi faliyeim olmuyo rahat tabi. sonra bigün yine dışarı çıkıcam çocuğuda ver dedi. hiç bişey sormadım verdim çocuğu. bende evden çıktım ama çocuk onda olduğunda en fazla karşı komşuya gittim.

eve gelmiş arıyo beni nerdesin diye. bende dedim paspasın altındayım sanane ben sana sordummu sen bana soruyosun.( çünkü her tartışmada ben sana nereye gidip geleceğini sormuyorum diyodu) işte başladı telefonda bağırmaya hemen eve geliyosun 5 dk an var yoksa kapıyı kitlerim dedi. bende sen o kapıyı bi kitle ben o eve eninde sonunda bi şekilde girerim ama sen bidaha nereye gittiğini söylemzsen o eve n.h girersin dedim :).

neyse eve geldim bi surat sen çocuğunu bırakıp nere gidiyosun bilmem ne. dedim yabancıya bırakmadım babasına bıraktım. nasıl oluyomuş haber vermemek dedim.
demekki sen bana nereye gideceğimi soruyomuşsun bugüne kadar sormamanın nedeni ben zaten gerekli bilgiyi sana veriyomuşum dimi dedim. evet mecbur değilim ama eşim olduğu için söylüyorum bunuda yğk olarak düşünmüyorum dedim.

ee dedim sence ben nekadar kötü biyere gitmiş olabilirim böyle bi şphenmi var benden dedim.
çıldırdığım an bu oldu.
hoppp dedim orda dur. sen beni arkadaşlarnın saftirik eşleriyle karıştırdın herhalde bu ayakları onlardan öğreniyosan yanlış yerde uyguluyosun. sen beni nasıl biri olduğumuda biliyosun dedim. öyle ben kadınım susup oturucam sen erkeksin her istediğini yapıcan yok öyle yağma bu evlilikte dedim.

ozaman boşanalım dedi. sinirle tabi. normalde susacak ben tak ettiğinden dedim tamam hergün senin dengesizliklerinle uğraşamam . bana aç davayı diyince sen açıcaksın o davayı hadi bakalım açta göreyim geri adım atarsamda namerdim dedim. yettin artık falan derken bana aptal gibi bişi dedi.
bende orda dur bana aptal demene gerek yok benim aptallığım seninle evlendiğim gün resmiyet kazandı zaten farkındayım dedim. cukkkkk.:27:

noldu dedim vazzmı geçtin boşanma davasından. sonrasını konuşmaya başladın. hadi dedim hodri meydan. sen bundan sonra artis gibi ben geç gelicem diyip b açıklama apma. sen kapıdan ben bacadan çıkarım.

neyse yani uzun zaman sonra ağlamadan dimdik onunla bi çene savaşına girmişim ama söylediklerimin hiçbiri blöf değildi bunuda çok iyi anladı zaten. eski tartışma olduğundan bukadarını hatırlıyorum.

sonra biraz biraz düzeldi yani kafasına buyruk geç gelirim bilmem ne demedi hatta eskisi gibi evde takılmaya bizle bişeyler yapmaya başladı ama çocuktan öncesi evliliğimiz gibi değildi hiç bişey hala orunlar vardı. mesaiye kalır 10 da gelir 12 ye kadar nefret ettirirdi bazen kendinden.

vee pat bi yıllık izne çıktı 3 hafta evde. allahımmmmmmmm sabahları market alışverişi kahvaltı hazırlayıp bizi kaldırma. anneme giderim eve dönerim bulaşıklar yıkanmış. 3 haftada sadece 1 kere 3-4 saatliğine asker arkadaşlarıyla toplandı. sadece bu yani. he bide babasına yardıma gitti ben gelmiyim dedim 2 gece ayrı kaldık zırt pırt arıyo niye ramıyon diye. işteyke adam her telefonu açtığında he söyle diye açtığından soğumuşum telefonda konuşmaya. git diyorum arkadaşlarınla buluş bilmem ne amaaan ben evimde mutluyum diyo.3 hafta boyunca sadece 1 kere tartıştık çokta kısa sürdü hemen gönlümü aldı.

veeeeeeeee eşim işbaşı yaparrr. bilin bakalım şimdi nasıl:53: tabi çok şükür öyle ben geç gelirim artisliği yok ama adama şurdan kalk şuraya otur diyemiyorum. enerji sıfır geliyor zaten ama yatıyo çekyata uyuyo. çocuk ses çıkarsa bağırıyor blmem ne. git yatağına rahatça uyu diyorum yine öyle.

şimdide hastalanmış. arıyo beni işyerinden mercimek çorbası yaparmısın. tamam dedim. sonra baktım mercimek yok hava kötü çocukla çıkmak dışarı olmaz. aradım tavuk çorbası yapıyımmı mercimek kalmamış. tamam olur dedi önce sonrda nasıl kalmamışta niye kalmamış. yahı tarlası yokki mutfakta bitivemiş işte :) .eve girmiş bana diyoki arıyorum seni mercimek çorbası istiyorum sen diyosunki mercimek yok tavuk çorbası yapıyımmı sen diyo bana resmen hakaret ediyosun. dedim sana şimdi bir hakaret ederim sende hakaret nasıl bişeymiş öğrenirsin.ben tv izliyodum su istedi daha doğrusu oğluma söyledi oğlum 2 yaşında. bende bana söylerse kalkıcam yani 50 kere oğlum bana su getir diyo. sonra kalktı içti kendi. akşamda yine çekyatta sızınca dedim hadi gel ben alıyım yorganı yerine geç üşüycen burda. senden bişe beklemem ben git sen yat eksik kalsın yardımın diyo. sonra gecenin bi yarısı kalkmış bende nete girmiştim. diyo biz hasatalıktan geberelim burda gelipte bir bakma bana burda oyun oyna nette. dedim git zıbar çabuk yine kayışı kopardın sen :))))). sonra dayanamadım tabi gittim yanına baktım terlemiş dedim gel değiştirelim üstünü kedi gibi tamaammm dedi mızmızlanmadan çok şükür. valla beyin ayarlarımlada kalp ayarlarımlada çok oynuyo. hiç stabil bir ilişkimiz yok şu ara. :)))))))))))

:9::9::9::9::9::46::46::46::46::46::46::46:

Konusacaginida yerinide bilmeli kadin
Kadin susuyorsa korkmali erkek en azindan benimki korkar
Kadin sikayet etmemeli bence Minik hamlelerle erkegin gormesini saglamali
Kadinin cizgisi olmali bence erkegide bunu bilmeli
En önemlisi kadin annesi gibi davranmamali kadini oldunu hissettirmeli

cevabınız hoşuma gitti. ama annesi gibi davranmayıp kadını olduğumuzu hissettirmek için ne yapmalıyız açar mısınız

ben hem çalışıyorum haftanın 6 gunu bebegım var aksam eve gel yemek bulasık kasık ıyı kotu ev temızle tertıple hem herturlu ısımı kendım yapıyorum(yardımcı aldım bı defa ellı tane laf saydı aga)bıde yaptıklarımı elestırıyo avızelerın ustunu ellıyo bak toz la orası her hafta sılıncek yermı mubarek madem ole boyum ermıyo allah dalyan gıbı boy vermıs al bı zahmet sen sıl dıyorum kadın olan sensın ben degıl yap benden gostermesı dıyo :47:

yok becerır benden ıyı yapar herseyı bunuda bılıyo oyle bısı demez ama ısıne gelmez kım yan gelıp yatacak sonra :ssz:

ben buna cevap olarak kesin, adam olan sensin ben o zaman niye bu eve para getiriom der bi güzel otturturdum eşimi

Gunaydın kızlar.3 gun boyunca kv yanındaydık malum dugun vs..için.Eşimle arabada giderken,kv hiç konuşmadım yemek yemedim.Surat 5 karış oturdum.Eşim sürekli döndü durdu etrafımda.Eşim ve kv konusuyorlardı dısarda,eşimin bana agrasif davranmasından 1 gün önce kv ile konuşmuşlar telefondan.(x in neyi var suratlı oturuyor,benim senle konustugumu mu anlattın yoksa derken duydum)Hoop bende hersey dank etti.Hiçbişey duymamış gibi davrandım.Eşim yine dönüyor etrafımda...

Dugunde dans ettik ama hiç onu tanımıyormusumda dans ediyormus gıbı soguk davrandım.Hayatım senin neyin var,niye böyle yapıyorsun diye sordu eşim.Kendine sor dedim,bana niye bunu soruyorsun.Sen bana konusma dırdırından bıktım,nasılsın bile demem sana batıyordu.Bende sana karısmıyorum git iç
git eglen sana karısmıyorum dedim,ne istiyorsan onu yap.Annenle dans et,muhabbet et dedim.Oturdum.Eşim dısarı cıktı dolaştı geldi.Gel dedi senle bir yere gidelim,konusalım dedi.KONUSMAK,O DA NEYMİŞ DEDİM.BEN SADECE DIR DIRR YAPARIM BİLMEM KONUSMAYI DEDİM.Aşkım sacmalama gel,konusalım.Neyse biz dugunu bıraktık bindik arabaya sessiz bir yere gıttik.Evet dedim dinliyorum seni.Eşim; 3-4 gün önce annem aradı senin ablamdan özür dilemen için benle konuştu.x kadın,sen erkeksin eşine bunu diret dedi.Ablanla sende o da küs kalmayın,ablan hatalı ama siz özür dileyin dedi...Bende sinirlendim dedi....Dur dur dedim lafını ben tamamlayayım.Sana erkeksin dedi annen sende bana emir vererek kendince erkeklik yaptın,annen özür dilesin söyle dedi sende üstüme geldin beni yıldırmak için,işindeki streste ekleyince üstüne ben kadınım ya sen benim üstüme geldin.Bak dedim 21 gün boyunca biz ayrıydık,barıstık sen bana ne dedin ben ailemi biliyorum senidr.Sen haklısın dedin.Şimdi yine ailen için mi bana bunu yapıyorsun?Ailenin her yaptıgından etkilenip,her para istedigınde verceksen,bana sahip cıkmayıp aklına her estigınde işine geldigi gibi davrancaksan bosanalım.Yeter dedim,ben ailenin tüm olumsuzluklarına ragmen seni seviyorum diye saygımı gosteriyorum.Onlar yapcak ben suscam haklı oldugum halde özür dilicrm birde....Hadi hadi dedim herkes yoluna baksın bu saatten sonra.Ben dedim senin oyuncagın degilim,her kafana takılan bişey oldugunda annen laf söyleyip seni sinirlendiginde benden cıkarma hakkını vermiyorum sana dedim.Ben senin karınım dedimmm bilmem farkında mısın.Bosanalım ben bıktım artık ailenin ve senin dengesiz hareketlerinden....Ben bosanmak istemiyorum bana sans ver dedi.Evliligimiz için,sevgimiz için dedi.Sana bişeyleri ispat etcem dedi....

Son düzenleme:

çıldırdığım an bu oldu.

Cook tesekkr ederim yorum için.Eşine cok guzel tepki vermişşin.Bu yazdıgın yorum bana eşime direnmemi sagladı.Çünkü eşimi seviyorum,eşim cok inat bu yuzden biraz surat asar eşimle konusmayı ben baslatırdım.Bu sefer onu hiç takmadım,umursamadım baktım daha cok deli oldu....bu sefer ciddi oldugumu anladı.

ben buna cevap olarak kesin, adam olan sensin ben o zaman niye bu eve para getiriom der bi güzel otturturdum eşimi
senden eve para getırmenı ısteyen yok o benım gorevım senın oncelıgın cocugumuz ve evın 3.planda ıs gelır bern sana calıs para kazan demıyorum calısmayı ısteyen sensın dıyo... Onada cvp hazır... Calısmasam ıst.sartlarında ne yıyıp ıcıceksek.... tek kısı maasıyla?? erkek mılletı bole guselım...
Deve kusuna "uç" demişler."Ben Deveyim" demiş.
O zaman "Koş" demişler."Ben kuşum" demiş.
Malesef herkes işine geldiği gibi!

senden eve para getırmenı ısteyen yok o benım gorevım senın oncelıgın cocugumuz ve evın 3.planda ıs gelır bern sana calıs para kazan demıyorum calısmayı ısteyen sensın dıyo... Onada cvp hazır... Calısmasam ıst.sartlarında ne yıyıp ıcıceksek.... tek kısı maasıyla?? erkek mılletı bole guselım...
Deve kusuna "uç" demişler."Ben Deveyim" demiş.
O zaman "Koş" demişler."Ben kuşum" demiş.
Malesef herkes işine geldiği gibi!
Evli bir kadın zaten evine maddi olarak destek olmak ıcın calısıyor.Calıssan bir dert calısmasan bir dert...

Cook tesekkr ederim yorum için.Eşine cok guzel tepki vermişşin.Bu yazdıgın yorum bana eşime direnmemi sagladı.Çünkü eşimi seviyorum,eşim cok inat bu yuzden biraz surat asar eşimle konusmayı ben baslatırdım.Bu sefer onu hiç takmadım,umursamadım baktım daha cok deli oldu....bu sefer ciddi oldugumu anladı.

sevindim canım. benim eşimde çok inattır aslına bakarsan ben kendisinden dahada inat birisiydim. ama dişi kuş kimliği yüzünden alttan almaya sabretmeye programlanıyoruz. her kavgada haksızlıkta kenara çekilip ağlamak, derdini anlatmaya çalışmak küsmek ilk zamanlar işe yarıyodu. aslında taktiksel hareketlerim değildi bunlar ama zamanla işe yaramadı hatta umrunda olmadı yada umrundaysa bile umursamıyor gibi davrandı. ve ben 5buçuk yıllık evliliğin sonunda ileri geri vites değiştirmeye karar verdim. çünkü oda hep böyle yapıyo.

mesela bu sert çıkıştan sonra bisüre sert çıkışlarım devam etti. ama bukadar kuvvetli değil. sonra kendimi bıraktım ağlamam dikkatini çekmeye başladı. tam kavgalarda tekrar güçsüz olduğumu düşününce yine sonuna kadar haklı anımda böye tartışıp rest çektim.

mesela eşim bana biyere giderken ne giyeyim yada üstümdeki nasıl diye sorsa inceler ve yardım ederim. eşimse hıı iyi der bazen bakmadan bile. erkeklere tabi bazılarına gereksiz gelir bu soru. geçen giyinmiş geldi bu kazak oldumu bu pantolona gidilirmi böyle oraya diye tv ye bakarak hıııı dedim. ne hıısı bişey de dedi. şahtın şahpaz olmuşsun işte daha ne diym dedim. eşimde yaaa yapma böyle bu sen değilsin benim benim hareetlerim bunlar dedi çocuk gibi sesiyle. yaaa dedim aynısını bana hissettiriyosun. bundan sonra nekadar ekmek okadar köfte :).

ama süreklide bağrınmamak lazım aman diyim. buda alışkanlık yapıyo bisüre sonra söyledilerinizi dinlemez bile sadce evin içinde gürültü olarak gezersiniz. arada bir gerekince ayar vermek gerek. ama hep diyorum eşi şiddet yanlısı bayanlar sakın evde denemeyin

Back
X