Bildiğin kaynana gibi çamaşırları ne Zaman üyüleyeceksin !! belki kuruyalı 10 dakika olmuştur filanBen daha evlenmeden neyle karşılaşacağımı tahmin edebiliyorum :) sizinki neler yapıyor
romantik,sevecen,aşık davranışlar
yüksek sadakat
yüksek bir libido
limiti yüksek bir ek kart
şişkin bir cüzdan
sık sık tarafıma verilecek pahalı,güzel hediyeler
altıma güzel bir araba
tapusu üzerime yapılmış deniz/orman manzaralı müstakil villa
yurtdışı tatilleri
ailesiyle kısıtlı görüşmeler
.
.
.
.
.
.
.
.
.............. akla geldikçe güncellenecek
e çünkü ben buna değerim.
Kimbilir benim ne kusurlarım vardır da söylemiyordur. Rahat bırakın şu adamları yahu :)
DimiEsten degil de evlilikten bir halt beklememek lazim
Terasta beslediği güvercinleri gondermesini isterim guruk guruk sesinden yatamiyorummm
Yaaa tabiiki canim esek kadar adamin neyini duzeltecen yaniDimi
Evlenince değişir
Evlenince düzeltirim
Evlenince A kalıbından B kalıbına sokarımlar saçma
Evlenince başın göğe ermediği gibi sihirli değnekte değmiyo, sen nasıl aynıysan adam da aynı olacak
Evlilik kimlikteki medeni hali değiştiriyo bi işte
Bizim iki tane teras var gitti yatak odasınınkine kümes yaptırdı aman allahım kışın hadi neysede yazın bi cikiyolar çatıya pat pat pat ses bitmiyor bide guruk guruk sesleri valla kedi sokucam kümese:)))
Benim eşim de kuşçu. Ama evde besleyemez çünkü terasımız yok kuzeninin evine gider.
Sırf kuş yüzünden teraslı eve taşınmam ki kendisi hep hayalini kurar.
Sevgi diye bişey olmasa çekilir dert değiller zaten :)))Bildiğin kaynana gibi çamaşırları ne Zaman üyüleyeceksin !! belki kuruyalı 10 dakika olmuştur filan
Bu ev çamaşır suyu kokmalı gibi gibi gibi :)
Çok seviyorum ama :)
Hani dünya barışı,çocuklar evsiz kalmasın..lar...olmadı amaaş iş kadınlara 250şer maaş beklentim.
Ayyy bana çok sevimli geldi amaBizim iki tane teras var gitti yatak odasınınkine kümes yaptırdı aman allahım kışın hadi neysede yazın bi cikiyolar çatıya pat pat pat ses bitmiyor bide guruk guruk sesleri valla kedi sokucam kümese:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?