esinizden beklentiniz

Coraplarini kirli sepetine atmayi ogrensin artik isterdim.

Ben daha evlenmeden neyle karşılaşacağımı tahmin edebiliyorum :) sizinki neler yapıyor
Bildiğin kaynana gibi çamaşırları ne Zaman üyüleyeceksin !! belki kuruyalı 10 dakika olmuştur filan
Bu ev çamaşır suyu kokmalı gibi gibi gibi :)
Çok seviyorum ama :)

romantik,sevecen,aşık davranışlar
yüksek sadakat
yüksek bir libido
limiti yüksek bir ek kart
şişkin bir cüzdan
sık sık tarafıma verilecek pahalı,güzel hediyeler
altıma güzel bir araba
tapusu üzerime yapılmış deniz/orman manzaralı müstakil villa
yurtdışı tatilleri
ailesiyle kısıtlı görüşmeler
.
.
.
.
.
.
.
.
.............. akla geldikçe güncellenecek

e çünkü ben buna değerim.

Ev içindeki tadilat gibi şeylerde daha gayretli olmasını beklerdim. Bu biraz da el becerisi tabi.
Onun dışında beklentilerimi elinden geldiği karşılıyor sağolsun.

Tek beklentim ..
Ben her zaman sadık olsun...
Sadık olmayacağını anladığında gelsin benle konuşsun bu evlilik bitsin sonra ne yaparsa yapsın...
Hep söylerım..

Beklentim ne kadar kucuk nokta kadar basit ve masrafsiz olsada 3-5 seye onem verip istesemde adama zor geliyor boyle basit seyler ama zamanla sinirimi bozuyor mesela neler??
Ailece sofraya oturmak benim icin onemlidir hafta sonu bi kahvalti yapalim isterim onem verdigimi belirtirim cocuklarla ben 8 de kalkiyoruz adam hafta sonu 12 de kalkiyor biz ayri yiyoruz bazen onu bekliyorum eslik edoyim diye canim istemiyo kalkinca diyor ben ac ac belledigimle kaliyorum..
Gece yanliz yatmayi sevmiyorum bi konuda ciddi takintiliyim kac kere belirttim ben yatiyorum geliyomusun diyorum yok oturcam bilgisayar bakicam vs.. diyo ve ben yatsamda uyuyamiyorum tek belki takinti ama oyle..o yataga gelmeyince kizimin yanina yatiyorum yatarken sesle beni yataga geciyim diyorum (dun oyle oldu ) uyuyomusum kiyamamis seslememis adam icin bunlar basit seyler ne olmus ki ben cocukla yatmissam ne olcak evinde biraz gec yatsa..ona gore hersey normal ona gore herseyi abartiyorum
NE BEKLERDIM..
BAZI SEYLERE O ONEM VERMESE BILE SIRF BEN ONEMSIYORUM KAFAYA TAKIYORUM DIYE HASSAS OLMASINI BEKLERDIM ben evlilik olsun sevgi olsun budur kafana eseni canin istedigini her zaman yapmayip yeri gelince karsindakine gore kendini ayarlamak fedakar olmaktir herkes ben deyip kafasina gore davraniyosa nerde kaldi evlilik..

Esten degil de evlilikten bir halt beklememek lazim
Dimi
Evlenince değişir
Evlenince düzeltirim
Evlenince A kalıbından B kalıbına sokarımlar saçma

Evlenince başın göğe ermediği gibi sihirli değnekte değmiyo, sen nasıl aynıysan adam da aynı olacak
Evlilik kimlikteki medeni hali değiştiriyo bi işte

Yaaa tabiiki canim esek kadar adamin neyini duzeltecen yani
Evlilik karsilikli olarak ciftlere birlikte yasama, ozgurluk taniyor sadece baska turlu seyler bekleyince de mutsuz oluyoruz

Eşimden beklentim sadece aynı yastığa başkoyduğumuz sürece ;
dürüst,saygılı,sevgi dolu,imanlı merhametli olması inşallah bunlar olduktan sonra sıra sıra gelir aynı şekilde oda benden bunu ister tabiki.Netice karşılıklı olması .elhamdülillah....

Bir lafi onkez soyletmemesini beklerdim yorma beni .lutfen sonra diyosunki ayni seyi bin kere soyledin e bikerede anlayip yapsan bunakmiyim ben

Benim eşim de kuşçu. Ama evde besleyemez çünkü terasımız yok kuzeninin evine gider.
Sırf kuş yüzünden teraslı eve taşınmam ki kendisi hep hayalini kurar.
Bizim iki tane teras var gitti yatak odasınınkine kümes yaptırdı aman allahım kışın hadi neysede yazın bi cikiyolar çatıya pat pat pat ses bitmiyor bide guruk guruk sesleri valla kedi sokucam kümese:)))

Bizim iki tane teras var gitti yatak odasınınkine kümes yaptırdı aman allahım kışın hadi neysede yazın bi cikiyolar çatıya pat pat pat ses bitmiyor bide guruk guruk sesleri valla kedi sokucam kümese:)))
Ayyy bana çok sevimli geldi amahayvanları sevdigim icin sanirim hiç kiyamiyorum onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…