esinizden beklentiniz

Ben düşüncelerinizi merak ettim canım ya. Eşim çok iyi çok seviyorum. Bazen sinir patlamaları yaşıyor onuda asiyoruz

Ben yatmaya gidiyorum
Zaten işim vardı ondan açtım interneti, ondan sonracıma bi de kk ya bakayım dedim
Bakmaz olaydım cımbızla alıyoruz kelimeleri
Neyse sen sabaha kadar anca yazarsın sanırım derdini
Ben işyerine gidince okurum artık

Herkese iyi geceler
Tatlı rüyalar
Çok şükür sıcak evimizdeyiz, yağış sesi duyuyorum içerden bile
Allah dışarda kalanlara yardım etsin
Minik cadı uyanmadan kaçtım ben

eflatun02 Allah eşine kalp gözü açılığı versin ki seni anlayabilsin

Ben düşüncelerinizi merak ettim canım ya. Eşim çok iyi çok seviyorum. Bazen sinir patlamaları yaşıyor onuda asiyoruz
Hele şükür
De ki sinirliyken benle konuşma git nasıl sakinleşiyosan onu yap
Sonra gel öyle konuşalım, çözelim
Bi de selamımı söyle eskiden bende onun gibi biriydim, şimdi sinirliyken konuşmuyorum daha mutluyum.

bekarım ama ilerde evleneceğim kişiyle ilgili beklentim ; kayınvalide ve benim aramdaki dengeyi sağlasın,bana saygı duysun :)

Karsima hic çıkmamış olmasini isterdim beklentimse ağrısız sancısız çıkıp gitmesi..

Bekarken es hayali kurarkenki beklentilerim; "sadik olsun, merhametli olsun, temiz olsun, imanli olsun, beni cok sevsin"di. Cok sukur oyle de biri karsima cikti. Ilerde ne olur tabiki bilemeyiz, simdi tek beklentim degismemesi.
Rabbim sasirtmasin, kimsenin yuvasini, huzurunu bozmasin insallah..

Amin rabbim bozmaz ama insanlar bozuyor maalesef

E="Bilgece, post: 45032698, member: 377773"]Ne gibi mesela? Kim bozuyor? Kocanizin akli yok mu ki insanlarin sozune bakip yuvasini bozuyor.?[/QUOTE]
Hayir o anlamda demek istemedim. Eşim öyle bi insan değil çok sukur. Hani dediniz ya Allah Bozmasin bende ona cevaben dedim Allah bozmaz insanlar bozar.

Simdi dusundum ki.. keske erkekler kulubu gibi biseye benim esim bu konuda yorum yazsaydi benim hakkimda. Sevmedigim huylarim var mi bilmiyorum ogrenmis olur duzeltirdim. Belki cemkirmesin falan derdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…