- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Gizemli takılıyo konu sahibi
Öyle iki satırda ulu orta yazamaz isteklerini
Onlar kimlerOnlar birakmiyo ki biz birakalim goruyorsun
O bazı insanlar sen değilsen, boş ver.Bazı insanlar var eşinin değişmesini ister. Dert yan anlar var o yüzden bu konuyu actim
Hele şükürBen düşüncelerinizi merak ettim canım ya. Eşim çok iyi çok seviyorum. Bazen sinir patlamaları yaşıyor onuda asiyoruz
Benimki kaynana gibi bu konuda :)Titiz olmasını istemezdim bırak dağınık ve kirli kalsın ya
Ben daha evlenmeden neyle karşılaşacağımı tahmin edebiliyorum :) sizinki neler yapıyorBenimki kaynana gibi bu konuda :)
Allah sesini duysun umarım kurtulursun ümidini hiç bir zaman kesme..Karsima hic çıkmamış olmasini isterdim beklentimse ağrısız sancısız çıkıp gitmesi..
Amin rabbim bozmaz ama insanlar bozuyor maalesefBekarken es hayali kurarkenki beklentilerim; "sadik olsun, merhametli olsun, temiz olsun, imanli olsun, beni cok sevsin"di. Cok sukur oyle de biri karsima cikti. Ilerde ne olur tabiki bilemeyiz, simdi tek beklentim degismemesi.
Rabbim sasirtmasin, kimsenin yuvasini, huzurunu bozmasin insallah..
Amin rabbim bozmaz ama insanlar bozuyor maalesef
Amin Allah razi olsun inşallah Rabbim yardim eder görür duyar insallahAllah sesini duysun umarım kurtulursun ümidini hiç bir zaman kesme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?