Eşinizden korkuyor musunuz ?

Ben cidden Baya korkuyorum yaa =( Bilmiyorum nasıl olacak =( Bakışlarından ve laflarından korkuyorum. Beni onaylamamasından ve sertçe eleştirmesinden çekiniyorum. evde Bile tuz dökerken tedirgin hissettiğimi fark ettim Bugün. öyle korkutmuş ki Beni sanki her an gölge gibi yanımda.. ee sanane yaa istediğim kadar tuz dökerim sanane Benim sağliğimdan da diyemiyorum. çünkü Benim iyiliğimi sağlığımı düşünüyor, annemden Beter.. ama haksız değil çünkü Ben çok cozutuyorum kendi sağliğima hiç dikkat etmiyorum. hasta olurum doktora gitmem ilaç içmem hep o zorlar hepp.. o olmasa halim harap aslında. sayesinde spora Başladım, sayesinde nargileyi ve alkolü azalttım. haftada 3 gün içki içerdim, çok kızıyor dozunu bilmiyorsun aBartıyorsun işin B.kunu çıkarıyosun diyor. haklı aslında. şimdi onun korkusundan azalttım valla. zamanla içimden de gelmemeye Başladı zaten. cipsi azalttım, çok tüketirdim yağlı yağlı o cipsleri, şimdi yemiyorum, hep onun sayesinde. annem giBi dırdırıyla Beni disipline soktu. tütün almaya gideceğim zaman haBer veriyorum "az al fazla alma günde 1 tane iç" diyor. Cidden Ben de her işin B.kunu çıkarıyorum haa, o olmasa ders Bile çalışmam, öyle elimde nargile Diğer elimde vodka aylak aylak gezerim. Allah Başımdan eksik etmesin, uykumu Bile düzene soktu. saBah 11 giBi kalkıyorum Bakıyorum 10 tane msj " uyanma haa sakın uyanma, kaçır günün en güzel saatlerini, kahvaltı da yapma direk nargile yak.... uyuşuuuuk miskiiiiin kalk artııkkkk kahvaltını yappp ders çalışşşşş" allahımmmmm çok ilginç Bi ilişkimiz var yaa adamın ömrü Benim hayatımı düzene sokmakla geçiyo Benimki de ondan tırsmakla =)))

Korktuğum adamla neden evleneyim ki ? Kendimi baskı altında hissedeceğim bir çatının altında ne kadar huzurlu olabilrdim ki ? süprizzzzz

eşimden korkmam..bazen sınırlı oldugunda hariç..
oda nadır olur..yaklasmam bulaşmam o zaman..
ama gelende evde benım ıstedıgım oluyormus...eşim öyle soyluyor...oysa ben tam tersını düşünüyordum..

Aynı yastığa baş koyduğun adamdan korkmakta ne demek akannehir
Belli bir saygı sevgi ve hoşgörü çerçevesi içinde yürüyorsa evlilik korkulacak bir şey yok demektir.

sinirlendiğinde ne yalan söyliyim korkarım yada tedirgin oluyorum nedensebilmiyorumkismile ama onun dışında korkmam

benim erekek arkadaşım çok sinirli ve sinirlenince gözü dönüyoreyvahedigeldismile o zaman çoook korkuyorumeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

bence bu konu sadece esler ıcın degıldır..
cevremızde gercekdende bazen hal ve hareketlerınden korkdumuz kısıler olabılır..
bazen annem bana der senden korkuyorum dıye..
bazende ben ona derım korkuyom senden dıye:)..
yaşanan olaylardan kaynakladınıgını dusunuyorum..

bazen korkarım ama kendisine bişey yapmasından yoksa o benden korkar resmen kükrerim ama bence bayanlar eşlerinden azcık korksa iidir die düşünüyorum

ben eşimden korkmam..

ama eşim benden çok korkar..dövecem diye hep tetiktediralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

neeeeeeeeeeeeeeeeeee bu şaka heralde eşin senden dövüceksin die korkuyo öyle mi hay ne günlere kaldık Allahım sizin saygı kalmamış bence evliliğinizde akannehir

Şu an için korkmam için bir neden yok...
Ama eşim bana şiddet uygulayacak ,bana zarar vercek diye asla korkmam.Bedelini ödeteceğimi bal gibi de bilir.ısterse yapsın...En fazla bir defa yapmakla kalır. Sonra hoşçakal derim.

Ama onu kaybetmekten, daha doğrusu kaybetmeme sebep olcak şeylerden korkarım.

evli değilim ama korkmam kesinlikle.. olsa olsa huzursuz olacağı şeyler yapmaktan geri dururum ilişkim yıpranmasın diye o da..

ben eşimden korkumuyorum
korkmam gerekimi diyede düşünmedim
sadece birbirimizi kaybetmekden korkmaz gerekir diye düşünmüyorum

ama gezgin arkadaş doğru bir konu açmış benimde çevremde eşinden korkan biçok arkadaşım var
allahım bu duyguyu yaşatmasın kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…