• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizden ne zaman vazgectiniz ?

Vazgeçmedim henüz. Bir kez vazgeçmiştim. Hayat böyle mutsuz geçmez yazık değil mi bana diye aydınlanma gelmişti. 10 ay sonra barıştık. Şimdi daha sakiniz. Bakalım zaman ne gösterecek.

canım bazen evlilik 4 yılda oturuyor.Şöyleki eşim beni kimsenin yanında asla rencide etmezdi ama çok sinirliydik bi türlü anlaşamazdm çok sabır gösterdim ve her fırsatta iyi davrandm (şimdi seni ezen adama iyi mi davranılır diye taşlanıcam) sonucu söyliyim 6 yıllık evliyim her dediğimi yapan göxümün içine bakan bi kocam var zamanla evlilik oturuyor ve erkekler ailesinin karısının değerini çok iyi anlıyor

Başlık biraz tuhaf gelebilir ama baska birsey aklıma gelmedi acıkcası..
üc senelik evliyim ve bosanmayı düşünüyorum yani galiba tamamen bitirdim kafamda kalbimde bitti ama kafamda bir soru işareti var 1 yasında bebegim var yeni bir ev aldık ödüyoruz eşimin özel sektörde sigortasız calıstogı ama iyi kazandıgı bir işi var ( bu konuda sigorta yaptır yada duzenli b işe gir kpss ye calıs gbi bir cok kez soylendim sözler verdi ama hala sgk sız calısmaya devam edıyor ve umursamıyor ) bir cok konuda beni yıprattı cift karakterli acaip sinirli mesela dğn kızımızı hastaneye götürdük sekreter girişimizi sisteme yapmamıs bosa bekledik diye sekreter ede doktora demedik laf bırakmadı tehditler savurdu herkes bizi izledi rezil olduk susturamadım aslaa .. bişey almak istiyorum asla tamam nasıl istersin b bak al demez bagırır cagırır ne salaksın ne gerek var sen ne bicim karısın herkes akıllı akıllı davranıyor sen mal mal der durur .. sonrada gelir yanasır canım karım gel bi öpümm der inanamıyorum bazen .. ben calısıyorum kimseye muhtac yanım yok artık icim ona karsı cok soğudu hic bir sey hissedemıyorum vazgectim ben sanırım yani nasıl emin olurum onuda bilmiyorum.. Bana bir yol gösterin lütfen ne hissediyorum ne kimseyle konusabiliyorum biirine bsey anlatmaya kalkayım hemen dedikodu dönüyor vah vah lar havada ucusuyor.. teşekkürler
Of bende böyle ruh hastası huzursuzluktan başka bişey vermeyen biriyle evliydim üç yıl zor dayandım çocuk yoktu allahtan. Boşa demek kolay ama çocuk var.avrupada yok boşandı yok evde kaldı yok şu yok bu adamlar takmıyo burda cahil toplum yüzünden kadınlar hayatını heba edip gidiyo.allah yardımcınız olsun.

Ne kadar çok tükenen evlilik var. Üzülüyorum. Ama hep savunduğum bir şey var. Bu adam mutlaka evlenmeden önce, ya da evliliğin başında karakterini belli etmiştir. Sevgili kadınlar lütfen evlenince düzelir, ya da çocuk olunca düzelir gibi düşüncelerle adamların verdiği işaretleri göz ardı etmeyin.
Tanıştığımız ilk yıl bile sorunlar oluyordu çocuk çocuk davranıyorduu ahh evlenmemeliydim düzelir dedm yok

Fiziksel sıddet yoksa torpülenebılır bence eşiniz. Biraz sabredin düzelir . Cevremde var eşiniz gıbı yaş aldıkca normalleştıler. Ayrılınca baska sorunlarla bogusacaksın çocugunuzda varmıs biraz daha düşünün. Allah yardımcınız olsun inş hersey yoluna girer.

Başlık biraz tuhaf gelebilir ama baska birsey aklıma gelmedi acıkcası..
üc senelik evliyim ve bosanmayı düşünüyorum yani galiba tamamen bitirdim kafamda kalbimde bitti ama kafamda bir soru işareti var 1 yasında bebegim var yeni bir ev aldık ödüyoruz eşimin özel sektörde sigortasız calıstogı ama iyi kazandıgı bir işi var ( bu konuda sigorta yaptır yada duzenli b işe gir kpss ye calıs gbi bir cok kez soylendim sözler verdi ama hala sgk sız calısmaya devam edıyor ve umursamıyor ) bir cok konuda beni yıprattı cift karakterli acaip sinirli mesela dğn kızımızı hastaneye götürdük sekreter girişimizi sisteme yapmamıs bosa bekledik diye sekreter ede doktora demedik laf bırakmadı tehditler savurdu herkes bizi izledi rezil olduk susturamadım aslaa .. bişey almak istiyorum asla tamam nasıl istersin b bak al demez bagırır cagırır ne salaksın ne gerek var sen ne bicim karısın herkes akıllı akıllı davranıyor sen mal mal der durur .. sonrada gelir yanasır canım karım gel bi öpümm der inanamıyorum bazen .. ben calısıyorum kimseye muhtac yanım yok artık icim ona karsı cok soğudu hic bir sey hissedemıyorum vazgectim ben sanırım yani nasıl emin olurum onuda bilmiyorum.. Bana bir yol gösterin lütfen ne hissediyorum ne kimseyle konusabiliyorum biirine bsey anlatmaya kalkayım hemen dedikodu dönüyor vah vah lar havada ucusuyor.. teşekkürler
Cok sinirli bir anında ailemden birine aşırı derecede kaldırılmayacak bir söz etmişti küfür etseydi o kadar dokunmayacak bir söz .. o zaman vazgectim

Back
X