Başlık biraz tuhaf gelebilir ama baska birsey aklıma gelmedi acıkcası..
üc senelik evliyim ve bosanmayı düşünüyorum yani galiba tamamen bitirdim kafamda kalbimde bitti ama kafamda bir soru işareti var 1 yasında bebegim var yeni bir ev aldık ödüyoruz eşimin özel sektörde sigortasız calıstogı ama iyi kazandıgı bir işi var ( bu konuda sigorta yaptır yada duzenli b işe gir kpss ye calıs gbi bir cok kez soylendim sözler verdi ama hala sgk sız calısmaya devam edıyor ve umursamıyor ) bir cok konuda beni yıprattı cift karakterli acaip sinirli mesela dğn kızımızı hastaneye götürdük sekreter girişimizi sisteme yapmamıs bosa bekledik diye sekreter ede doktora demedik laf bırakmadı tehditler savurdu herkes bizi izledi rezil olduk susturamadım aslaa .. bişey almak istiyorum asla tamam nasıl istersin b bak al demez bagırır cagırır ne salaksın ne gerek var sen ne bicim karısın herkes akıllı akıllı davranıyor sen mal mal der durur .. sonrada gelir yanasır canım karım gel bi öpümm der inanamıyorum bazen .. ben calısıyorum kimseye muhtac yanım yok artık icim ona karsı cok soğudu hic bir sey hissedemıyorum vazgectim ben sanırım yani nasıl emin olurum onuda bilmiyorum.. Bana bir yol gösterin lütfen ne hissediyorum ne kimseyle konusabiliyorum biirine bsey anlatmaya kalkayım hemen dedikodu dönüyor vah vah lar havada ucusuyor.. teşekkürler