eşinizden sakladığınız sırlarınız var mı??

begim

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
579
1
296
Gümüşhane
arkadaşlar eşinizle herşeyi paylaşır mısınız?yoksa kendinize ait sırlarınız var mı?

Son düzenleme:
valla benim açtığım knuyu okumak zorunda değilsin.bölüm içindeki insanlar biraz farklı bir nktaya kaysınlar diye yazdım.kimse bakmak zorunda değil.

70’inde amca.

Yıllardır tık yok.

Telefon etmiş eve.

“Hanım ısıt suyu hemen geliyorum”

Hanım teyze inanamamış duyduklarına.

“Bey ciddi misin?” diye sormuş şüphe içinde.

Cevap vermiş bizim ki.

“Yahu ne var bunda, sen suyu ısıt, oldu oldu, olmadı çay demleriz”

sırlarım vardırr sonuçta kimse kimseyle herşeyi paylaşmak zorunda değil ama bu önemli bir sır değill

tabii kendime ait sırlarım var ama
genelde herşeyi anlatırım dayanamam yani

bende genelde herşeyimi anlatırım
ama o bana anlatmazsa bende anlatmam yani KARŞILIKLIDIR :dilcikar:

ilaydacım takma bence konun güzel
ben herşeyi anlatırım
ufak bir sırrım tabi ki var ama adı üzerinde sır

Konuyu aynen bôyle açti : Bir adam esine demis ki git suyu isit, olmazsa çay demleriz.

Baska birsey yoktu yanii laelaelaelaelae

bak arkadaşım burada insanlar sorunlarından bahsediyor genelde. araya konulan komik birşeyin biraz onları güldüreceğini düşündüm.komik gelmeyebilir basitte gelebilir ama.bunu farklı şekilde dile getirebilirdin. açtığım konuda ne aşağılama ne de hakaret var.kimseyi de rencide etmedim.bu şekilde polemiğe girilecek bir durum da yok.ki sonra basit olduğunu düşünüp değiştirdim. madem burada ciddi konuları tartışıyoruz bu konuyu uzatmanın anlamı da yok.sürdürüp gitmenin kimseye yararı olmayacak.hepimize güzel paylaşımlar.ayrıca yazdığım şey yukarıdaki gibi değildi.

Son düzenleme:
Kimseden sakladığım bir sırrım yok ki eşimden olsun,
ama her şeyi anlatmam eşime,
onu ilgilendiren bir şey değilse,

var tabii, herseyi esime anlatacak degilim, anlatilcak sey var anlatilmayacak sey, mesela bir arkadasim bir sirrini anlatti, gidip esimemi yetistirmem lazim, bunu yapan kisilerde var yok degil, bu sebeble aileler bile yikiliyo ...
'
mesela bir olay anlatayim, bir kadin arkadasina kalcasindaki benden bahsetmis, o kadinda yememis icmemis bir lafin icinde esine soylemis...
- heriff bilmemkimin kalcasinda kocaman ben varmis...
gun gelir o kadinin kocasiyla, obur kadinin kocasi kavga ederler...
- adam senin karinin kalcasindaki beni... diye kufreder, amaninnn sen nerden biliyosun benim karimin kalcasindaki beni diye birbirine girerler ...
velhasil sonunda adam kadini bosar...
cok yazdim dimi:) uydumu bilmem ama uysada yazdim uymasadakaydirigubbakcemile3

Back
X