eşinizden sakladığınız sırlarınız var mı??

ınsan evli de olsa sonucunda tek başına bir bireydir ve kendisinde kalması gereken konular olmalı bence. Eşimiz de sonuçta bizim hayatımızdaki kişilerden biri.Her gece aynı yatakta yatıyoruz diye başka bi bireyin ( arkadaşımız , ailemizden biri, ya da kendimiz) meselelerinin tamamını bilmesi doğru olmaz diye düşünüyorum. Herşeyi konuşmak samimiyet ya da "hayatı paylaşmak"değildir bence. O yüzden benim sırlarım var kaydirigubbakcemile4

eğer arkadaş akraba ile ilgili çok özel konular varsa karşı taraf aramızda kalmasını istiyorsa eşimle paylaşmam ama kendimle ilgili hemen hemen herşeyi eşime anlatırım
istesemde içimde tutamamkaydirigubbakcemile3 ondan gizli hiçbir işim yoktur onunda olsun istemem:1no2:
yani başkalarıyla ilgili sırrım olabilir ama kendime ait sırrım şu ana kadar olmadı:delphin:

eşimden saklamam yada ona anlatmam gereken bi sırrım yok
bence eşler arasında sırda olmamalı zaten
sırlar olacaksa neden evlendim ben onunla sanki:dilcikar:
genel konular hariç arkadaşımla yada yakınlarımla
konuştuklarım ,konuştuğum yerde kalır.

Ben sırrın esiri olmam,
sır benim esirim olur.

arkadaşlar gerçekten bazı konu başlıkları bazılarına çok saçma geliyor ama bazılarınada çok anlamlı gelebiliyor. banada bazen saçma gelen konular oluyor ama tabi herkes farklı verdiğimiz tepkiye dikkat etmeliyiz kalp kırmamalı bence. ama ben konuyu beğenenlerdenim. çünkü benimde eşime hatta kimseye söylemediğim sırrım var. bazen insan anlatmak rahatlamak istiyor ama bir arkadaş demişya insanın kendisine bile itiraf edemediği şeyler var diye öyle birşey işte. ben burada belki size saçma gelebilir ama kötü bir sırrım var derken bile azda olsa rahatlıyorum. kötü sırlar yanımızdan ayırmadığımız çürük patates gibi hem yük oluyor hem rahatsız ediyor. gittikçe daha pis kokuyor daha rahatsız ediyor ama yanımızdan ayıramıyoruz. tamamen çürüyüp yok olana dek bizimle...

Evet var, ve hiçbir zamanda anlatmayı düşünmüyorum.

ayrıca şunuda eklemek isterim. eşlerden kesinlikle hiçbirşey gizlenmemeli diyen arkadaşların dediği gibi keşke bende hiç bir şey gizlemeseydim keşke gizlemek zorunda olmasaydım. zaten gizlediğim şeyi evlenmeden yaşadım ve kimseye söyleyemedim. çok da unutmak istedim ama unutamadım da öyle bana kaldı taşıyabileceğim yere kadar taşıyacağım artık. küçümsemeyin arkadaşlar öyle sırlar varki taşımak söylemekten daha zor. ama söylersem başkaları çok kişi büyük zarar görecekse sevdiklerim üzülecekse ben kendimi üzer ve saklarım...

herseyımı bılır saolsun..(eger birseyımı bılmıyorsa zatende ogrenmek için cabalar)
gizlim yok çok sukur..
olsaydı sanırım o gizliliğin altında ezılırdım..bilmiyorum nolurdu..

birlikteliğimiz yaklaşık 10 yıllık ve 10 yıldır herşeyimi anlattım aşkımakaydirigubbakcemile

arkadaşlar eşinizle herşeyi paylaşır mısınız?yoksa kendinize ait sırlarınız var mı?

ben hiçbir şeyi saklıyamıyorum herşeyi pat diye söylüyorum. annemde kızar bana o çeneni bir tut, herşey kocaya anlatılmaz diye ama ben ondan birşey saklayamıyorumkii fisfisfis

kocaya söylenecek seyler var söylenmeyecek seyler var benimde ufak tefen söylemediklerim vardir

erkekten saklanacak bi şey varsa oda az miktarda kötü günler için para

başka ne olabilirki ama dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:

Back
X