• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize bayanlar tarafından hediye verilirse kıskançlık hissiniz ne olur?

evet haklısınız kompleksliyiz değil mi? bu nasıl bi yorum ya:1shok:
medeniyetle ilgili ya ben medeni değilimdir hiç anlamam hediye filan o kadar kompleksilyim!!!!!!:1closedeyes:
hediye alanlar da ne kdar masumlar hiç duymuyoruz çünkü etrafımızda bu devirde kimseye güven
olmayacağını. demem o ki diyene kadar neler denmiş. pes yani medeniyet nelere kalmış.:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet haklısınız kompleksliyiz değil mi? bu nasıl bi yorum ya:1shok:
medeniyetle ilgili ya ben medeni değilimdir hiç anlamam hediye filan o kadar kompleksilyim!!!!!!:1closedeyes:
hediye alanlar da ne kdar masumlar hiç duymuyoruz çünkü etrafımızda bu devirde kimseye güven
olmayacağını. demem o ki diyene kadar neler denmiş. pes yani medeniyet nelere kalmış.:sm_confused:

medenıyet konusunda yanlıs bı ıfade kullandım sanırım, kabul :kedi:
ama alt tarafı bır hedıye bu. neden dert edılsın kı
tabı bazen art nıyetlı kadınlar vardır eslere yaklasıp tavlamaya calısan v.s. yanı ısın ıcınde bır bıt yenıgı varsa, oyle bır bayandan hedıye gelse tepkımı belırtırım herkes gıbı .. ama ben olayı o yonden ele almadıgım ıcın boyle bır yorumda bulundum..
dıger arkadaslarda hakılılar tabii..

medenıyet konusunda yanlıs bı ıfade kullandım sanırım, kabul :kedi:
ama alt tarafı bır hedıye bu. neden dert edılsın kı
tabı bazen art nıyetlı kadınlar vardır eslere yaklasıp tavlamaya calısan v.s. yanı ısın ıcınde bır bıt yenıgı varsa, oyle bır bayandan hedıye gelse tepkımı belırtırım herkes gıbı .. ama ben olayı o yonden ele almadıgım ıcın boyle bır yorumda bulundum..
dıger arkadaslarda hakılılar tabii..

yorumunuza saygım var sadece medeniyet konusuna takılmıştım sizde açıkladınız zaten:1hug: bende bunu kast ettim art iyetli kadınlar var
bilerek yaklaşıyorlar:oklava: bende o yönden ele aldım
ve rahatsız olurum hediye ama almasın eşlerimiz bi erkek bize hediye alsa ne düşünür:tomato: ben biraz fazla kıskancım kabul :utangac: ama ne yapim istemem:asigim:

yorumunuza saygım var sadece medeniyet konusuna takılmıştım sizde açıkladınız zaten:1hug: bende bunu kast ettim art iyetli kadınlar var
bilerek yaklaşıyorlar:oklava: bende o yönden ele aldım
ve rahatsız olurum hediye ama almasın eşlerimiz bi erkek bize hediye alsa ne düşünür:tomato: ben biraz fazla kıskancım kabul :utangac: ama ne yapim istemem:asigim:

danke a.s.

verilen hediyeye ve veren kişiye göre değişir, biz mesela şirket olarak yılbaşlarında çalıştığımız bankacılara hep hediye alırız ama bu erkekse kravat gömlek olur olur, bayansa bir bluz şal gibi bir şey, nişanlıma böyle bir hediye gelse ya da bana böyle bir hediye gelse ikimiz de sorun etmeyiz. ama hediyeden hediyeye fark var , cok özel hediye almamakta fayda var.

Ben hiç kızmam öyle şeylere, alabilir, alsın.
Eğer farklı bir niyetle bir hediye alıyorsa sevgilime, kendisini küçük düşürür sadece o kadar.
Sevgilimin gözü de öyle bir hediyeyle hemen boyanacaksa zaten varsın yolu açık olsun, güle güle.
Takılmam hiç yani hediyeymiş vs.

ne var bunda yani :1closedeyes:
biz cok sevdıgımız yakın buldugumuz erkek arkadaslarımıza hedıye almıyor muyuz? örnegin; dogum gunlerınde ya da is yerinde mevkii, terfi pozısyonunda kutlamalar yapılıp hedıyelesılmıyor mu?
bu kadarda komplekslı olmamalı bır ınsan diye dusunuyorum...bu bırazda bakıs acısı ve kısının medeniligine gore farklılık gosterıyor.
demem o ki boyle bır durumda huylanmam, aksıne hos karsılarım...

Aynı fikirdeyim..

Benim eşime de zaman zaman doğumgünlerinde kızlı_erkekli ya da sadece kızların ya da sadece erkeklerin toplanıp aldıkları hediyeler gelir..
Güle güle kullan der geçerim ben..

verilen hediyeye ve veren kişiye göre değişir, biz mesela şirket olarak yılbaşlarında çalıştığımız bankacılara hep hediye alırız ama bu erkekse kravat gömlek olur olur, bayansa bir bluz şal gibi bir şey, nişanlıma böyle bir hediye gelse ya da bana böyle bir hediye gelse ikimiz de sorun etmeyiz. ama hediyeden hediyeye fark var , cok özel hediye almamakta fayda var.

Yaniii olabiliyor bu tarz şeyler..Ne var bunda..?
Toplumda yaşıyoruz insan ilişkileri denen birşey var..

Hemen diğer kadınların sizin kocanızın peşinde olduğu mu aklınıza geliyor böyle durumlarda..?kaydirigubbakcemile3

Belki iş gereği, mecburiyetten, aman ayıp olmasın diye almak zorunda kalıyordur kadıncağız...Ne bilsin karısının kızacağını..

tabi ki eşime hediye verilebilir ,sosyal olmak gerek bu durumlarda ,işyeri de sosyal bir ortam özel günlerde de insanların eşime hediye almasını gayet olumlu karşılarım eşime güvendiğim için bunu sorun etmem ama tabiki karşı tarafın hediyesine de bağlı bir durum bu ,uygunsuz ve evli bir erkeğe verilmeyecek tarzda hediyelerse o zaman olmaz tabiki ,kullanmasına da izin vermem ama onun dışında hediye verilmesi gayet normal bir durum

tabi ki eşime hediye verilebilir ,sosyal olmak gerek bu durumlarda ,işyeri de sosyal bir ortam özel günlerde de insanların eşime hediye almasını gayet olumlu karşılarım eşime güvendiğim için bunu sorun etmem ama tabiki karşı tarafın hediyesine de bağlı bir durum bu ,uygunsuz ve evli bir erkeğe verilmeyecek tarzda hediyelerse o zaman olmaz tabiki ,kullanmasına da izin vermem ama onun dışında hediye verilmesi gayet normal bir durum

Haklısınız..
Eh yani iş yerinden hiçbir bayanın da evli bir erkeğe iç çamaşırı tarzında bir hediye alacağını düşünemiyorum..kaydirigubbakcemile3

O kadar uç örnekler olursa kimse sessiz kalamaz zaten, o kadar da değil..

Ailemizin dışında kimse aşkıma hediye alamaz.alırsada alanın kafasında paralarımmm benneyaptımki ki alan olsa heralde sinir krizleri geçirirdimm

Valla kişisine,benim o kişiyi sevip sevmediğime bağlı.Sevmediğim birisi almışsa hayırdır bu hediyeyi eşime durduk yere ne için aldn diye de gider sorarım.Ama eşim huyumu bilir güvenilir değilse o kişi kibarca reddeder zaten

sanırım hediyeleşme ortamına göre değişir
mesela yukarıda arkadaşımızın dediği iş ortamında toplu bi hediyeleşme faslı beni kıskandırmaz ama
birtek ona alınmış bi hediye olursa kıskanırım açıkcası geri göndertiriim :olmaz:

aman offf ne kadar ince detay düşünüyorsunuz ya böyle :uhm:

benim aklıma bir şey gelmezdi normlade ama artık bu konuyu ve yorumları okuduktan sonra illaki gelecek :roflol:

didik didik didikliycem herifi artık kaydirigubbakcemile3

ya doğum günü olur bişey olur anlarım da bu hediye işi ne iştir. durup dururken mi veriyorlar hediye :D
doğum günü fln olursa zaten benim ayarladığım bi organizasyon olur ona da benim çağırdığım arkadaşları gelir onların aldığı hediyeleri de kıskanmam.

Back
X