- 15 Aralık 2013
- 15.697
- 35.934
- 798
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Yok bende sevmemoryantal yapma da ne yaparsan yap
Tatlım biraz alkol alınca kuş gibi oluyorsun :)striptizyaptım ama ben. Hafif loş ışıkgüzeloluyorYaa nasil ettiniz cekingenligi yenmek istiyorum
dusundukce benim de gulesim geliyoAy ben gülerim
Hayatta yapmam yapamam gulerim tutamam kendimi, zaten kocamda odundur o da kafayi mi yedin noluyo der beraber gulerizRezil olmaktansa normal isve cilve yollarini tercih ederim
yaa kafamda canlandirdim kusura bakma sesli guldumne dansı ya 3 yıldan sonra bi fantazi bişiler giyim dedim rezillik üstüne rezillikhatırladıkça kendime gıcık oluyorum kalk sen yeni evlendiğinde aldığın daha kullanmadığın geceliği giy tangalarla fln kocam bana böyle bakıyo bu ne ya soy şunu öyle gel yok ben rezil edcem ya kendimi. olmazzz sen soyy .kocam hadi hayatım yeter gördüm seni ve sonunda çıkarmaya çalışırı ve iki beden küçük gelen gecelik 10 dk da zorlamaktan nerdeyse yırtılacak üstümden çıkar bide dans diyonuz
Striptiz falan neyse de dansöz gibi oynamak çok acayip geliyor bana.
İnsan niye kendini dansöz kılığına sokar ki?
Ben öyle dans falan etmem, cilve yapmanın bir sürü yolu varken kendimi basitleştiriyormuşum gibi gelir
Ay çok hoşsun ya :)ne dansı ya 3 yıldan sonra bi fantazi bişiler giyim dedim rezillik üstüne rezillikhatırladıkça kendime gıcık oluyorum kalk sen yeni evlendiğinde aldığın daha kullanmadığın geceliği giy tangalarla fln kocam bana böyle bakıyo bu ne ya soy şunu öyle gel yok ben rezil edcem ya kendimi. olmazzz sen soyy .kocam hadi hayatım yeter gördüm seni ve sonunda çıkarmaya çalışırı ve iki beden küçük gelen gecelik 10 dk da zorlamaktan nerdeyse yırtılacak üstümden çıkar bide dans diyonuz
ne dansı ya 3 yıldan sonra bi fantazi bişiler giyim dedim rezillik üstüne rezillikhatırladıkça kendime gıcık oluyorum kalk sen yeni evlendiğinde aldığın daha kullanmadığın geceliği giy tangalarla fln kocam bana böyle bakıyo bu ne ya soy şunu öyle gel yok ben rezil edcem ya kendimi. olmazzz sen soyy .kocam hadi hayatım yeter gördüm seni ve sonunda çıkarmaya çalışırı ve iki beden küçük gelen gecelik 10 dk da zorlamaktan nerdeyse yırtılacak üstümden çıkar bide dans diyonuz
biz boyle iyiyiz eksik kalsin dans.. Hem neden hep kadinlar biseyler yapsin ki birazda onlar bizim icin ozel hazirlansinOdunlugu kalmaz gulmeden ederseniz degisiklik iyidir bi heves iste
haksızlık ediyorsunuz kendinize tamam biraz fiyasko olmuş bu ama :)))
3 yıl olmuş daha 30 yıl gibi düşünmeyin
Ya komikmis ciddenne dansı ya 3 yıldan sonra bi fantazi bişiler giyim dedim rezillik üstüne rezillikhatırladıkça kendime gıcık oluyorum kalk sen yeni evlendiğinde aldığın daha kullanmadığın geceliği giy tangalarla fln kocam bana böyle bakıyo bu ne ya soy şunu öyle gel yok ben rezil edcem ya kendimi. olmazzz sen soyy .kocam hadi hayatım yeter gördüm seni ve sonunda çıkarmaya çalışırı ve iki beden küçük gelen gecelik 10 dk da zorlamaktan nerdeyse yırtılacak üstümden çıkar bide dans diyonuz
yok canım alırken küçük almış olabilirim kilo almadım ama cüsse azcık büyümüş olabilir nasıl oldu ben de anlayamadımYa komikmis cidden2 beden buyudun mu
en fazla kalorifer borusu olur evde direği nerden bulcan kalorifer borusu da pek seksi olmaz sanıyorumDans derken direk dansı falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?