Esinize dans eder misiniz??

ne dansı ya 3 yıldan sonra bi fantazi bişiler giyim dedim rezillik üstüne rezillik hatırladıkça kendime gıcık oluyorum kalk sen yeni evlendiğinde aldığın daha kullanmadığın geceliği giy tangalarla fln kocam bana böyle bakıyo bu ne ya soy şunu öyle gel yok ben rezil edcem ya kendimi. olmazzz sen soyy .kocam hadi hayatım yeter gördüm seni ve sonunda çıkarmaya çalışırı ve iki beden küçük gelen gecelik 10 dk da zorlamaktan nerdeyse yırtılacak üstümden çıkar bide dans diyonuz

yaa kafamda canlandirdim kusura bakma sesli guldum

Banada cok basit ve acizce geliyor. Sanki kadin seks oyuncagimis gibi. Ne bilim tuhaf bir ortam olur.

Cilve benim görüsümde karsilikli birseydir. Yani bakislardir, imalardir, dokunuslardir,.. Iste bunlarin yaninda dans etmek cidden cok basit duruyor, bundan hoslanan erkekte basit duruyor.

Ay çok hoşsun ya :)

haksızlık ediyorsunuz kendinize tamam biraz fiyasko olmuş bu ama :)))
3 yıl olmuş daha 30 yıl gibi düşünmeyin

haksızlık ediyorsunuz kendinize tamam biraz fiyasko olmuş bu ama :)))
3 yıl olmuş daha 30 yıl gibi düşünmeyin

ya fiziğim yine iyi göbek falan yok da anlamadığım kilom aynı cüsse mi değişti o gecelik olmadı zaten çeke çeke giymiştim her halükarda kocam soyduracaktı mümkün değil ben çıkaramazdım

Ya komikmis cidden 2 beden buyudun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…