Esinize dans eder misiniz??

Ulen ben dantelli don giyince bile beyim dalga geçiyor. Böyle geceliklerle, jartiyerlerle falan dans etsem yıllarca dilinden kurtulamam.
Bir de düşünsene türk kadını bedenini, kocaman bir toto, düşük bel giymekten şambrel kıvamına gelmiş simitler falan. Uuu beybi bende bi hareketlenme oldu

Ben oynuyorum eşimin karşısına geçip, hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum eşliğinde,
hoşuna gidiyor, gülüyor, bazen kalkıp bana eşlik ediyor :)
Şebeklikten başka bir şey beceremem ki zaten ben

hoşuna gitmeyen erkek erkek değildir kanımca :)

Tüh ben kocamı 8 senedir erkek sanıyormuşum meğersem. Erkek değilse ne ola ki bu insan acaba? Hemen gidip boşanma davası açayım.

Bu kadar net kategorize etmeniz de ilginç. Bu bilgi ve birikim nereden geliyor merak ettim.

Hahaha bende o kirmizi geceligi bir türlü giyemedim, halen ayicikli pijamalarim var veeee hic aldatilmadim biliyormusun? Ayicikli pijama 1 kirmizi don 0

Al sana kirmiziii doooon, ihtiyacimiz yok sanaaa

Ortam hazirlarsan ne olur, sonucta o cicisler cikmiyor mu? Cikiyor. Eh ne diye tuhaf bir dans esliginde bunu yapiyon?
neden tuhaf olsun ki ?
ben kocamı şımartmayı seviyorum yüzünde oluşan o şaşkınlığa bayılıyorum ve ona sürprizler hazırlayarak mutlu oluyorum

iimiş

Hahaha bende o kirmizi geceligi bir türlü giyemedim, halen ayicikli pijamalarim var veeee hic aldatilmadim biliyormusun? Ayicikli pijama 1 kirmizi don 0

Al sana kirmiziii doooon, ihtiyacimiz yok sanaaa

Yok ben sınıf atladım çiçekli penye gecelik giyiniyorum artık.
Kışa yine polar pijamalara döneceğim ama.

yani eşin hoşuna gitmiyor mu diyor dans etmen ?

Hayvan gibiyim kutuğun önde gideyim zaten şu an tosun gibiyim vallahi olmaz bu iş

Yilin yorumu!!!

Adam bence gerçekten de şaşırıyor olabilir. Noluyoruz haydaaa gibisinden.
hiç noluyoruz haydaa gibisinden bir şaşkınlığa maruz kalmadım doğrusu.
dans etmeyen kadınlar normal karşılanırken edenler neden garipseniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…