- Konu Sahibi Quennhazel
-
Bakis dokunus bi yere kadar ama onlarda olacak tabikiBanada cok basit ve acizce geliyor. Sanki kadin seks oyuncagimis gibi. Ne bilim tuhaf bir ortam olur.
Cilve benim görüsümde karsilikli birseydir. Yani bakislardir, imalardir, dokunuslardir,.. Iste bunlarin yaninda dans etmek cidden cok basit duruyor, bundan hoslanan erkekte basit duruyor.
Evet süpürgenin sapını salonun ortasına dikip direk dansı yapıyorum ben. Her şey kocalar için. Süpürge sapı yeterince kaygan değilse ayçiçek yağı ile yagliyorum. Daha kolay kayiliyor. İşte bunlar hep evlilik.
Banada cok basit ve acizce geliyor. Sanki kadin seks oyuncagimis gibi. Ne bilim tuhaf bir ortam olur.
Cilve benim görüsümde karsilikli birseydir. Yani bakislardir, imalardir, dokunuslardir,.. Iste bunlarin yaninda dans etmek cidden cok basit duruyor, bundan hoslanan erkekte basit duruyor.
Kucuk almissindir muhtemelenyok canım alırken küçük almış olabilirim kilo almadım ama cüsse azcık büyümüş olabilir nasıl oldu ben de anlayamadım
Evet süpürgenin sapını salonun ortasına dikip direk dansı yapıyorum ben. Her şey kocalar için. Süpürge sapı yeterince kaygan değilse ayçiçek yağı ile yagliyorum. Daha kolay kayiliyor. İşte bunlar hep evlilik.
ay ben de onu dicektim ben bugün bişey gördüm bi sitede kocama alsammı ne bilemedim hep biz mi giyinip süslencez. ama noldunu tarif bile edemem hepiniz kovalarsınız benibiz boyle iyiyiz eksik kalsin dans.. Hem neden hep kadinlar biseyler yapsin ki birazda onlar bizim icin ozel hazirlansin
biz bi kere düğüne gitmiştik o da sayılıyor mu ki
eğer düğün salonunun ortasında eşinin yürümesine müsade etmişsen sayılır yavrumbiz bi kere düğüne gitmiştik o da sayılıyor mu ki
yok süpürge makinası hortumuylaen fazla kalorifer borusu olur evde direği nerden bulcan kalorifer borusu da pek seksi olmaz sanıyorum
kahkahalarla güldümEvet süpürgenin sapını salonun ortasına dikip direk dansı yapıyorum ben. Her şey kocalar için. Süpürge sapı yeterince kaygan değilse ayçiçek yağı ile yagliyorum. Daha kolay kayiliyor. İşte bunlar hep evlilik.
canlandırdımyok süpürge makinası hortumuylayalnız fişi takılı olmasın kazaya çok müsait bi alet. lütfen hayır hayır gözünüzde canlandırmayın
Kizlar esinize dans edip cilve filan yapar misiniz? Biraz cekingen bi yapim var dans konusunda sizce boyle seyler gerekir mi heyecan icin?
Dimi... Hep kadın cilve yapmak, hep kadın tahrik etmek zorunda sanki.
Bir de dans falan bana hep türk filmlerindeki metres ya da hayat kadını sahnelerini hatırlatıyor nedense.
Siyah ya da kırmızı gecelik de aynı şekilde.
hiç birşey yokken pat diye kalkıp yapmıyorsun zaten önce ortamı hazırlıyorsunYa düsünsene, hicbirsey yok, birden kadin muzik acip dans ediyor, ve kendini filmdeki gibi saniyor. Ki dogruyu konusalim filmdeki gibi degil. Onlarin koreograflari var. Yani ortam cok tuhaf bir hal aliyor. Ben bunu yapsam yemin ile esim gülmekten patlar ve ömrüm boyunca bunu bana unutturmazdi "hatirliyorum mu o sefer... Ya nereden aklina geldiyse" söyleyip dururdu.
Ya düsünsene, hicbirsey yok, birden kadin muzik acip dans ediyor, ve kendini filmdeki gibi saniyor. Ki dogruyu konusalim filmdeki gibi degil. Onlarin koreograflari var. Yani ortam cok tuhaf bir hal aliyor. Ben bunu yapsam yemin ile esim gülmekten patlar ve ömrüm boyunca bunu bana unutturmazdi "hatirliyorum mu o sefer... Ya nereden aklina geldiyse" söyleyip dururdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?