Esinize dans eder misiniz??

Bakis dokunus bi yere kadar ama onlarda olacak tabiki

Dimi... Hep kadın cilve yapmak, hep kadın tahrik etmek zorunda sanki.
Bir de dans falan bana hep türk filmlerindeki metres ya da hayat kadını sahnelerini hatırlatıyor nedense.
Siyah ya da kırmızı gecelik de aynı şekilde.

biz boyle iyiyiz eksik kalsin dans.. Hem neden hep kadinlar biseyler yapsin ki birazda onlar bizim icin ozel hazirlansin
ay ben de onu dicektim ben bugün bişey gördüm bi sitede kocama alsammı ne bilemedim hep biz mi giyinip süslencez. ama noldunu tarif bile edemem hepiniz kovalarsınız beni

Kız ben bir sakarım düşmediğim yer yoktur dansa gelince de bir kere oynarken arkadaşımın ablasının nişanında ayakkabımın sivri topuğu elbiseme takıldı hem ben düştüm hem elbisemin içindeki tül yırtıldı en içimi acıtanı Erkek arkadaşımın masadan kalkıp bir koşuşu var elbise başıma geçti çünkü Kaldırdı beni ama gülmekten kaldıramıyor da herkese rezil oldum herkes gördü yüzüme bakıp gülüyorlar bende güldüm tabi YouTube'a koyucam diyordu arkadaşım zor ikna ettim Evlenmeyi düşünüyoruz nasipse, eminim artık benden dans mans istemez hala 2 sene önceki mevzuyu gündeme getiriyor Dans etsem heralde evliyken donum monum tempoyla düşer rezalet

Evlisiniz sonuçta kocan kimse karışamaz. Ama ilişkinize heyecan katmak istiyorsan (ki gerekli) deneyebilirsin, utanıyorsan sakin hareketlerle etkileyici bir dans yap bence sakin hareketler çok daha işe yarar

Ya düsünsene, hicbirsey yok, birden kadin muzik acip dans ediyor, ve kendini filmdeki gibi saniyor. Ki dogruyu konusalim filmdeki gibi degil. Onlarin koreograflari var. Yani ortam cok tuhaf bir hal aliyor. Ben bunu yapsam yemin ile esim gülmekten patlar ve ömrüm boyunca bunu bana unutturmazdi "hatirliyonmu o sefer... Ya nereden aklina geldiyse " söyleyip dururdu.

Son düzenleme:
hiç birşey yokken pat diye kalkıp yapmıyorsun zaten önce ortamı hazırlıyorsun
öyle otururken hadi bi dans edeyim olmuyor

hahahah anlatımına bile koptum, erkekleri geçtim kadın olarak böyle bir duruma şahit olsam ne olurdu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…