- 8 Ağustos 2015
- 21
- 12
- 1
- 36
- Konu Sahibi Quennhazel
-
bu dans etmeyenler kim bilir neler yapıyolar yaahiç noluyoruz haydaa gibisinden bir şaşkınlığa maruz kalmadım doğrusu.
dans etmeyen kadınlar normal karşılanırken edenler neden garipseniyor?
senin istedğin cevabı vermiş bence kocan. erkekler dans eden seksi bi bayan görünce ruh halleri değişiyor. bence bi test et sen. soru cevapla olmaz o iş
28 yaşındayım 10tane sevgilim oldu ve 3 yıllık evliyim.. karşı cinsi yeterince tanıdığımı düşünüyorum ! senin nerden geliyor bu bilgisizlik birikimsizlikDoğrudur benim kocamı sen daha iyi tanıyorsundur eminim. Hatta dünyadaki bütün erkekleri sen hepimizden iyi tanıyorsun öyle değil mi?
Ama ben hala soruma cevap alamadım, nereden geliyor bu bilgi ve birikim?
Kucak dansi filan da mi sevmezmiskızlar itiraf ediyorum.kocama sordum sana dans etmemi istermisin yok istemem hayatım dansımız eksik kalsın dedi .Keşke şunu yapaydım hoşuna gelirdi video linki hatalı diyo youtube den devrana bax devrana hoppa yazın yaşlı teyzenin dansı
Ciftetelli filan avam dese anlarim da kucak dansi vs seksi danslar da mi avam geliyormusDans eden kadınlardan hoşlanmaz eşim. Yanımda oturuyor şuan sordum neden sevmiyorsun diye avam geliyor dedi.
28 yaşındayım 10tane sevgilim oldu ve 3 yıllık evliyim.. karşı cinsi yeterince tanıdığımı düşünüyorum ! senin nerden geliyor bu bilgisizlik birikimsizlik
Haha tabii yaaa ama Hurrem iste cilveli oynuyordu seksiden ziyade cok tatliydiAklıma direk hürremin raks dansı geldi. Hürrem Sultan bile bu cilve yöntemini kullanmışsa çoğu zaman faydalıdır
Ciftetelli filan avam dese anlarim da kucak dansi vs seksi danslar da mi avam geliyormus
Yani o ambians çok farklı ya.y.disinda gormuslugum var.acayip ışıklandırma sırf bu iş için yapılmış albümler var o şarkılar çalıyor. Direk zaten aynalı filan.direge alternatif makineli boga koymuşlar zipliyor filan.
Yilin yorumu!!!
tamam kral sensin :)Hmm 10 tane sevgiliyle bütün dünya erkeklerini çözdün yani. Bravo...
Benim hiç sevgilim olmadı abblaaa, hiç kimse beni sevmediğğğ. 16 yaşında koca buldum kaçırmayayım diye evlendim ben de ne yapayım. Şimdi 19 yaşında 5 çocuk annesiyim. Bebelerden dansa fırsat kalmıyor.
Hmm 10 tane sevgiliyle bütün dünya erkeklerini çözdün yani. Bravo...
Benim hiç sevgilim olmadı abblaaa, hiç kimse beni sevmediğğğ. 16 yaşında koca buldum kaçırmayayım diye evlendim ben de ne yapayım. Şimdi 19 yaşında 5 çocuk annesiyim. Bebelerden dansa fırsat kalmıyor.
Yok yahu hoşlanmıyor adam. Ne kadar tuhaf geldi herkese.
Yahu kimi erkek sever kimi sevmez, kimi dantelli seksi çamaşırları sever kimi daha masum çamaşırlardan pijamalardan hoşlanır. Dünyada çeşit çeşit insan var hepsini aynı diyerek genelleyemeyiz ki... Boşver sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?