Esinize dans eder misiniz??

senin istedğin cevabı vermiş bence kocan. erkekler dans eden seksi bi bayan görünce ruh halleri değişiyor. bence bi test et sen. soru cevapla olmaz o iş

Yıllar önce bir konu vardı, kadın sürpriz yapıp dansöz kıyafeti almış, kocası gelince giyip karsısına çıkmış, adam gülmekten katılmış

kızlar itiraf ediyorum.kocama sordum sana dans etmemi istermisin yok istemem hayatım dansımız eksik kalsın dedi .Keşke şunu yapaydım hoşuna gelirdi video linki hatalı diyo youtube den devrana bax devrana hoppa yazın yaşlı teyzenin dansı

Bunun güzel bir fantazi olduğunu düşünüyorum. Benim bir kız arkadaşım var, oynamayı beceremez. Ben az çok birşeyler oynarım. Onunla bile müzik açardık, ben oynardım, o izlerdi. Çok da eğlenirdik. Kocamla daha bile eğlenceli olabilir diye düşünüyorum. Tabii bahsettiğim striptiz gibi bir şey değil, bildiğimiz oryantal veya Roman havaları.

senin istedğin cevabı vermiş bence kocan. erkekler dans eden seksi bi bayan görünce ruh halleri değişiyor. bence bi test et sen. soru cevapla olmaz o iş

Doğrudur benim kocamı sen daha iyi tanıyorsundur eminim. Hatta dünyadaki bütün erkekleri sen hepimizden iyi tanıyorsun öyle değil mi?

Ama ben hala soruma cevap alamadım, nereden geliyor bu bilgi ve birikim?

Doğrudur benim kocamı sen daha iyi tanıyorsundur eminim. Hatta dünyadaki bütün erkekleri sen hepimizden iyi tanıyorsun öyle değil mi?

Ama ben hala soruma cevap alamadım, nereden geliyor bu bilgi ve birikim?
28 yaşındayım 10tane sevgilim oldu ve 3 yıllık evliyim.. karşı cinsi yeterince tanıdığımı düşünüyorum ! senin nerden geliyor bu bilgisizlik birikimsizlik

Aklıma direk hürremin raks dansı geldi. Hürrem Sultan bile bu cilve yöntemini kullanmışsa çoğu zaman faydalıdır

28 yaşındayım 10tane sevgilim oldu ve 3 yıllık evliyim.. karşı cinsi yeterince tanıdığımı düşünüyorum ! senin nerden geliyor bu bilgisizlik birikimsizlik

Hmm 10 tane sevgiliyle bütün dünya erkeklerini çözdün yani. Bravo...

Benim hiç sevgilim olmadı abblaaa, hiç kimse beni sevmediğğğ. 16 yaşında koca buldum kaçırmayayım diye evlendim ben de ne yapayım. Şimdi 19 yaşında 5 çocuk annesiyim. Bebelerden dansa fırsat kalmıyor.

Yani o ambians çok farklı ya.y.disinda gormuslugum var.acayip ışıklandırma sırf bu iş için yapılmış albümler var o şarkılar çalıyor. Direk zaten aynalı filan.direge alternatif makineli boga koymuşlar zipliyor filan.
Eee sen şimdi vileda sopasi kalorifer borusu tedarik edip acarsan aşk duygusal şarkı adam dumur üstüne dumur. Şarkı eger yok seni sevdim gözlerin çok güzeldi askimdan öldüm şarkısı olursa zaten olaya aykırı. Power Fm accan en fazla.
Yok ya olmaz. Gülünçluk.adam da güler içinden ya dalgasini geçer.

tamam kral sensin :)

Yahu kimi erkek sever kimi sevmez, kimi dantelli seksi çamaşırları sever kimi daha masum çamaşırlardan pijamalardan hoşlanır. Dünyada çeşit çeşit insan var hepsini aynı diyerek genelleyemeyiz ki... Boşver sen...

Yok arkadaş bütün erkekler hakkında bilgi sahibiymiş ya. Dans eden kadın sevmeyen erkek erkek değilmiş. Ben de erkek diye takılıyorum beyimle yıllardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…