- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi Quennhazel
evlı deglm ama olsaydm oynardm ben herlde o zamana oynamayı cok severm ozellıkle oryantl
genelde sarkı soylerm sesımı begenır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm 10 tane sevgiliyle bütün dünya erkeklerini çözdün yani. Bravo...
Benim hiç sevgilim olmadı abblaaa, hiç kimse beni sevmediğğğ. 16 yaşında koca buldum kaçırmayayım diye evlendim ben de ne yapayım. Şimdi 19 yaşında 5 çocuk annesiyim. Bebelerden dansa fırsat kalmıyor.
tamam kral sensin :)
hahhahhah bugün kk kızları seni ne hallere soktu...sevgisiz 5 çocuklu ingil,zce bilmeyen kadın seni![]()
bu söylediklerini hiç bi zaman unutma. bir gün gelicek hak vericeksin bana cicim.Kral falan yok burda. Sen kalkıp bütün erkekleri tanırmış gibi yorum yapar insanları kategoriler, erkek olmamakla itham edersen böyle dalgaya alınırsın.
ahhaahahaKocam da gay olabilir bu arada. Ondan emin olamadım. Arkadaş öyle diyor bir kontrol edip geliyorum ben.
Kocam da gay olabilir bu arada. Ondan emin olamadım. Arkadaş öyle diyor bir kontrol edip geliyorum ben.
Neden garipsendigini komik oldugunu sayfa 12 de acikladim.hiç noluyoruz haydaa gibisinden bir şaşkınlığa maruz kalmadım doğrusu.
dans etmeyen kadınlar normal karşılanırken edenler neden garipseniyor?
bu söylediklerini hiç bi zaman unutma. bir gün gelicek hak vericeksin bana cicim.
bu söylediklerini hiç bi zaman unutma. bir gün gelicek hak vericeksin bana cicim.
Yok arkadaş bütün erkekler hakkında bilgi sahibiymiş ya. Dans eden kadın sevmeyen erkek erkek değilmiş. Ben de erkek diye takılıyorum beyimle yıllardır.
kucak dansı çok mu matah bişi avamın alası oCiftetelli filan avam dese anlarim da kucak dansi vs seksi danslar da mi avam geliyormus
tercihle alakalı olduğunu düşünüyorum..Neden garipsendigini komik oldugunu sayfa 12 de acikladim.
Alakasız işte... Bütün insanların istekleri, beğenisi, beklentileri farklı. French seven kadın var, kırmızı oje seven kadın var. Ojeden nefret eden kadın var. Şimdi oje sevmeyenleri garipsemek mi lazım... Boşver Sephora...