Esinize dans eder misiniz??

evlı deglm ama olsaydm oynardm ben herlde o zamana oynamayı cok severm ozellıkle oryantl :D genelde sarkı soylerm sesımı begenır :D

Hmm 10 tane sevgiliyle bütün dünya erkeklerini çözdün yani. Bravo...

Benim hiç sevgilim olmadı abblaaa, hiç kimse beni sevmediğğğ. 16 yaşında koca buldum kaçırmayayım diye evlendim ben de ne yapayım. Şimdi 19 yaşında 5 çocuk annesiyim. Bebelerden dansa fırsat kalmıyor.

hahhahhah bugün kk kızları seni ne hallere soktu...sevgisiz 5 çocuklu ingilizce bilmeyen kadın seni:KK70::KK70:

esim dahi olsa, onunde maskotluk yapip oynamam ! bana cok itici geliyor bu tur seyler. dans etmekse mesele beraber ederiz diger turlusu bana gore degil.

bu söylediklerini hiç bi zaman unutma. bir gün gelicek hak vericeksin bana cicim.

Yahu git işine allasen. Ağzımı bozdurcan şimdi bana.

8 senedir hayatımda olan adamın neden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmeyecek miyim? Dünya senin etrafında dönmüyor, her erkek senin tanıdığın erkekler gibi değil.
Biz eşimle iletişebiliyoruz. Neyden zevk alıp almadığımızı anlamak için denemeye gerek yok konuşuyoruz söylüyoruz anlatıyoruz. Size de böyle bir ilişki nasip olsaymış keşke.

Yok arkadaş bütün erkekler hakkında bilgi sahibiymiş ya. Dans eden kadın sevmeyen erkek erkek değilmiş. Ben de erkek diye takılıyorum beyimle yıllardır.

Alakasız işte... Bütün insanların istekleri, beğenisi, beklentileri farklı. French seven kadın var, kırmızı oje seven kadın var. Ojeden nefret eden kadın var. Şimdi oje sevmeyenleri garipsemek mi lazım... Boşver Sephora...

Neden garipsendigini komik oldugunu sayfa 12 de acikladim.
tercihle alakalı olduğunu düşünüyorum..
siz komik bulabilirsiniz yada yapmayada bilirsiniz..
yapanların komik göründüğü kanısına varmanıza anlam veremedim.
bundan hoşlanan var hoşlanmayan var.
ben yapmaktan ve eşiminde bu durumdan hoşlandığını biliyorum ve siz ''noluyoruz haydaaa'' şaşkınlığı olduğunu idda ediyorsunuz..
ben kocama dans ederken bizi izliyormuydunuz?

Alakasız işte... Bütün insanların istekleri, beğenisi, beklentileri farklı. French seven kadın var, kırmızı oje seven kadın var. Ojeden nefret eden kadın var. Şimdi oje sevmeyenleri garipsemek mi lazım... Boşver Sephora...

çok şey öğrendim ilerde kocam olursa salonun ortasına direk yaptırıcak ve her gece :KK8::KK8::KK8:

öyle olmalıymış ya ondan dedim

Back
X