- 16 Haziran 2020
- 4.980
- 11.633
- 208
- 28
Onu halen bile yapıyorlar yaRica ederim efenimSizi o geçmişte bırakamazdım. Aklıma ne geldi, bu modadan sonra bir de yastığa resim bastırma modası patlamıştı hatırlıyor musunuz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu halen bile yapıyorlar yaRica ederim efenimSizi o geçmişte bırakamazdım. Aklıma ne geldi, bu modadan sonra bir de yastığa resim bastırma modası patlamıştı hatırlıyor musunuz
![]()
Rica ederim efenimSizi o geçmişte bırakamazdım. Aklıma ne geldi, bu modadan sonra bir de yastığa resim bastırma modası patlamıştı hatırlıyor musunuz
![]()
Gelip görenler ne düşünmüştür acep aferin demiş midirO sertifika neymiş diye baktım, bakmaz olaydım.![]()
Şu mesajı silse keşke yöneticiler kötü örnek oluyorher an esıme kendımı hayran bıraktırırım elimde olsun yada olmasın bu supriz değildir aslında ama ona supriz olur hehe :):)
ev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun
bide klasık olcak ama kendıme özel yemekler tatlılar borekler icat edip eşime sunarım oda çok beyenır :)
evlılık yıldonumunde soyle bişi hazırlamıstım supriz olarak suna salonda aslılı
Eki Görüntüle 242341
bu sene evlılık yıldonumu için napsam dusunme asamasındayımsanırım garantı belgesi hazırlıcam
![]()
![]()
Aaa aaa neden ayol? Ne kadarda kendini hayran bıraktırtan bir kadın oysaki normal haliyle. En son 2013te girmiş siteye,gelip çemkiremezde sertifikası ile dalga geçtik diyeŞu mesajı silse keşke yöneticiler kötü örnek oluyor![]()
Erkeklere fazla süpriz yapılmıyor :) dogal ve anlık yaşadıkları içinherkese iyi geceler eşinize doğum günü vs. özel günler dışında süpriz yapar mısınız ne gibi süprizler yapıyorsunuz ben bazen düşünüyorum aklıma çok bişey gelmiyo paylaşmak isteyenler vrsa buyrun topiğime![]()
Market alısverisi icin kartını eve birakmisti market sonrasi ekxtra avm de alisveris yaptim fişlere bakarken hemen gittim aldiklarimi giyindim suprizzz dedim cok mutlu oldu arada kartı bırakir ekxtra suprizlerim icinherkese iyi geceler eşinize doğum günü vs. özel günler dışında süpriz yapar mısınız ne gibi süprizler yapıyorsunuz ben bazen düşünüyorum aklıma çok bişey gelmiyo paylaşmak isteyenler vrsa buyrun topiğime![]()
Büyük ihtimal onlar adına utanmışlardır.Gelip görenler ne düşünmüştür acep aferin demiş midirbüyük başarı sonuçta
Kelimeleri düzgün yazarak bizleri de kendine hayran birak bir dahaki sefere ...her an esıme kendımı hayran bıraktırırım elimde olsun yada olmasın bu supriz değildir aslında ama ona supriz olur hehe :):)
bide klasık olcak ama kendıme özel yemekler tatlılar borekler icat edip eşime sunarım oda çok beyenır :)
Kelimeleri düzgün yazarak bizleri de kendine hayran birak bir dahaki sefere ...
Ya yine nereden buldunuz bu konuyuev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun![]()
Gece uyku tutmaması çok zararlı bişey, işte sonuçları goruyosunYa yine nereden buldunuz bu konuyuPratik zekamla hayranlık uyandıramadım kocada, yanarım yanarım ona yanarım. O işe gittikten sonra evde öleeece de oturmuyorum oysaki. Aaa ama bi dk biz zaten aynı anda çıkıyoruz evden, çalışıyoruz malum ahsjhsjshs
Ahahhahahahahaahahhahah salonunda böyle sertifikası olmayan da ne bileyim..her an esıme kendımı hayran bıraktırırım elimde olsun yada olmasın bu supriz değildir aslında ama ona supriz olur hehe :):)
ev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun
evlılık yıldonumunde soyle bişi hazırlamıstım supriz olarak suna salonda aslılı
Eki Görüntüle 242341
bu sene evlılık yıldonumu için napsam dusunme asamasındayımsanırım garantı belgesi hazırlıcam
![]()
![]()
Gitsin atsın kendini.Ahahhahahahahaahahhahah salonunda böyle sertifikası olmayan da ne bileyim..