eşinize günlük hayatta ne gibi süprizler yaparsınız

Gun icinde onu sevdigimi cok cok cok cok cok cok cok cok cok cok ozzledigimi istedigimi soylerim olur biter
Gecede bir gecelik oldu bitti 😄😄😄

her an esıme kendımı hayran bıraktırırım elimde olsun yada olmasın bu supriz değildir aslında ama ona supriz olur hehe :):)

ev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun :KK70:

bide klasık olcak ama kendıme özel yemekler tatlılar borekler icat edip eşime sunarım oda çok beyenır :)

evlılık yıldonumunde soyle bişi hazırlamıstım supriz olarak suna salonda aslılı :KK66:

Eki Görüntüle 242341

bu sene evlılık yıldonumu için napsam dusunme asamasındayım :KK66: sanırım garantı belgesi hazırlıcam :p :KK66:
Şu mesajı silse keşke yöneticiler kötü örnek oluyor:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

herkese iyi geceler eşinize doğum günü vs. özel günler dışında süpriz yapar mısınız ne gibi süprizler yapıyorsunuz ben bazen düşünüyorum aklıma çok bişey gelmiyo paylaşmak isteyenler vrsa buyrun topiğime :KK34:
Erkeklere fazla süpriz yapılmıyor :) dogal ve anlık yaşadıkları için 😊 ama ben genelde eşime ayakkabı alıyorum daha cok veya saat :) onun dışında özel süprizlerde var ama burada yazmak uygun olmaz :))

herkese iyi geceler eşinize doğum günü vs. özel günler dışında süpriz yapar mısınız ne gibi süprizler yapıyorsunuz ben bazen düşünüyorum aklıma çok bişey gelmiyo paylaşmak isteyenler vrsa buyrun topiğime :KK34:
Market alısverisi icin kartını eve birakmisti market sonrasi ekxtra avm de alisveris yaptim fişlere bakarken hemen gittim aldiklarimi giyindim suprizzz dedim cok mutlu oldu arada kartı bırakir ekxtra suprizlerim icin 👍Bana terapi ona supriz anladınız siz🤦🏻‍♀️

Bende tarihe bakmadan o sertifikayi görünce öggg dedim yani 🤮 inşallah halen asılı degildir 😁😁😁

Nisanliyken annemle onlara gitmiştik başka memlekete,o işteyken bir ajandasini buldum odasında.rastegele sayfaları açıp minik notlar bırakmıştım."şuan bu sayfayı açtığına göre seni çok seviyorum gibi birkaç sayfaya yazmıştım, evlenince gördüm o ajandayi bak neler yazmışım dedim,evet yazmışsin deyip dalga geçer gibi gülmüştü 🙄 sonra eşimle tanışmadan bı defter tutmaya başlamıştım kocama diye, duygularımı yazdığım.onla konuştuktan sonra da devam ettim.gittigimiz sinemalar,Tren biletleri vs.evlendikten sonra birgün bile açıp okumadigini görünce sobada yaktım.😶
En son sırf istediğim kokuyu alıp getirdiği için çalıştığı yere cevizli sucuk yollamistim(ikimiz de çok severiz)
Bir de bir doğumgünunde ikimizin resimlerinden oluşan slayt hazırladım yine bıyık altından gülerek izlemişti😑
Biz sonunda ayrıliyoruz bu arada ben romantik olsam ne olacak karşımdaki insan değildi🤷

her an esıme kendımı hayran bıraktırırım elimde olsun yada olmasın bu supriz değildir aslında ama ona supriz olur hehe :):)
bide klasık olcak ama kendıme özel yemekler tatlılar borekler icat edip eşime sunarım oda çok beyenır :)
Kelimeleri düzgün yazarak bizleri de kendine hayran birak bir dahaki sefere ...

Kelimeleri düzgün yazarak bizleri de kendine hayran birak bir dahaki sefere ...
ev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun :KK70:
Ya yine nereden buldunuz bu konuyu 😂 Pratik zekamla hayranlık uyandıramadım kocada, yanarım yanarım ona yanarım. O işe gittikten sonra evde öleeece de oturmuyorum oysaki. Aaa ama bi dk biz zaten aynı anda çıkıyoruz evden, çalışıyoruz malum ahsjhsjshs

Ya yine nereden buldunuz bu konuyu 😂 Pratik zekamla hayranlık uyandıramadım kocada, yanarım yanarım ona yanarım. O işe gittikten sonra evde öleeece de oturmuyorum oysaki. Aaa ama bi dk biz zaten aynı anda çıkıyoruz evden, çalışıyoruz malum ahsjhsjshs
Gece uyku tutmaması çok zararlı bişey, işte sonuçları goruyosun 😂😂😂

evlılık yıldonumunde soyle bişi hazırlamıstım supriz olarak suna salonda aslılı :KK66:

Eki Görüntüle 242341

bu sene evlılık yıldonumu için napsam dusunme asamasındayım :KK66: sanırım garantı belgesi hazırlıcam :p :KK66:
Ahahhahahahahaahahhahah salonunda böyle sertifikası olmayan da ne bileyim..

Back
X