kocanla çocuğuna güvenmeyeceksin....
diye bi lafı boşuna etmemiş eskiler
vardır bi bildikleri
o cocuğun poposuna,kocanın sözune guvenmıceksındı sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocanla çocuğuna güvenmeyeceksin....
diye bi lafı boşuna etmemiş eskiler
vardır bi bildikleri
Allah hiç kimseyi şaşırtmasın inşallah!:1rolleyes:
Kocamı severim,ona güvenirim ama adamın kalbinin ve beyninin en derin yerini bilemem ki..
Belki de kocam beni çoktan aldattı da haberim yok!:1closedeyes:
:)))))))))))))) kızlar sizlerle aynı fikirde değilim ben asla güvenmemsize bu konuyla ilgili bisey anlaticam:
cesitli irktan kadinlara sormuslar kocaniz sizi aldatatirsa ne yaparsniz?
alman:hemen bosanirim.
fransiz:bogazini keserim.
cinli:denize atarim
turk:benim kocam oyle sey yapmaz.
demis.
iste bu yazidaki gibi bende kocama bunu hic konduramiyorum ve ona guveniyrm allah sasirtmasin en onemlisi bu
çok ince konu niyemi çünkü yarına çıkacağımız bellimi işte oyüzden ... eşimi seviom oda sevio aşıkız ama dünya hali ben eşeği sağlam kazığa bağlıyayım da artık gerisi ALLAHA kalmış ,,,olmaz diye bişey demem ama yüzde 92,buçuk öyle şey yapmaz:mymeka:ESINIZE YUZDE YUZ GÜVENIRMISINIZ.YANI SIZI IHANETE UGRATMICAGINA DAİİİR....BEN MESELA ESIME BU KONUDA COK GUVENIRIM ONDAN EMINIM:1hug: PEKI YAA SIIZ CADIARZU
Bana olan sevgisine,saygısına,ömrünün sonuna kadar koruyup kollayacağına,beni kimseye muhtaç etmeyeceğine,sahip çıkacağına,kimseye ezdirmeyeceğine %100 güvenirim ama konu çapkınlıksa güvenmemsengözlerimebaksanab
Babamda olsa güvenmem,kocamda olsa güvenmemkaydirigubbakcemile
Bana olan sevgisine,saygısına,ömrünün sonuna kadar koruyup kollayacağına,beni kimseye muhtaç etmeyeceğine,sahip çıkacağına,kimseye ezdirmeyeceğine %100 güvenirim ama konu çapkınlıksa güvenmemsengözlerimebaksanab
Babamda olsa güvenmem,kocamda olsa güvenmemkaydirigubbakcemile