• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize hamile olduğunuzu söylemenin sıradışı yolları

adetım gecıktıgınde evde test yapmıstım 2. cızgı sılık cıkmıstı hamıle oldugumu dusunup esıme bır not yazıp testı esortmanın cebıne koymustum oda uzerını degıstırınce farketmıstı testı sakamı yapıosun yaa cıddımısın demıstı butun gece karnımı tutup oglun benım deyıp durmustu fakat ertesı gun kan testı yaptırdım doktora gıttım sonuc negatıf :(:( tabı bızde de hayal kırıklıgı testlerde yanlı cıkma oluyomus bu ayda adetım 12 gun gecıktı hafta sonu kan testı yaptırdım gene negatıf :(:( ama ben hala adet olmadım hıc bır belırtıde yok sadece kahve rengı bır akıntı geldı bır kere o kadar ama oda cuma gunu geldı ve cts kan testı yaptırdım cıkması lazım degılmıydı bılmıorum:( merakla endıselı bısekılde beklıyorum aranızda bu durumda olan yasan yada bılen bırı varmıı

Allah herkezı hayırlısı ıle bebeklerıne kavustursun:(:)

ben internetten bebeğin mektubunu yazdım babasına. Zarfa koydum mühürdü adresti,
eşim geldi akşam
eve haciz gelmiş dedim. zarfı gelmiş aç oku, dedim.
kalp krizi geçiriyordu :))))

ben şahsen hamiele kalırsam kendim sonuç öğrenip eşime süpriz yapmayı planlıyorum çünkü oda çok istyr kçk pasta yapar bebeğimizi kutlrz berbaer die düşnyrm şuanda beklyrm hamile kalmayı :):):):): ayyy inşş nasip eder allahhhh
amin inşallah canim

Baştan sona okudum. Ağla ağla bi hal oldum:KK42: Tüp bebek tedavisi, kürler vs. yıpratı beni 'ya olmasa' diye teselli veriyorum kendime. Bende bekarken hayal ederdim karnima bir not yapıştirirdım ve eşime öyle kapıyı açardım. Not: "hoşgeldin babammm" buydu yani.. ama artık sağlıkla hayırla olsun diyorum.. öyle hayal kurma lüksüm yok sanki:KK43:
Rabbin evlat hasreti ile sınamasın

benimki sıradandı 3 tane gebelik testinin resmini çekip eşime gönderdim :)

Ya benim de hayalim şöyle :) Minik cupcakeler hazırlayıp şeker hamurlarıyla süsleyeceğim Harf başına bir kek "BİRİ BABA MI DEDİ?" :KK51: Ah şu beklemek ne zor!

Baştan sona okudum. Ağla ağla bi hal oldum:KK42: Tüp bebek tedavisi, kürler vs. yıpratı beni 'ya olmasa' diye teselli veriyorum kendime. Bende bekarken hayal ederdim karnima bir not yapıştirirdım ve eşime öyle kapıyı açardım. Not: "hoşgeldin babammm" buydu yani.. ama artık sağlıkla hayırla olsun diyorum.. öyle hayal kurma lüksüm yok sanki:KK43:
Rabbin evlat hasreti ile sınamasın
ben en çok seninkini okuyunca duygulandım. bende 2 yıldır uğraşıyorum.. ama olmuyor, bir yerde doktor var diyorlar bu bir işaret gitmeliyim diyorum sonra yine hayal kırıklıkları,kabullenmiyor insan çook sevdiğim birininde çocucğu yok yaşı var kızım çocuk sevgisi geçmiyor evresi değişiyor önce bebek,ilkokula giden çocuk,üniversite öğrencisi, torunları olan arkadaşları görmek en ağırı dedi.yani evre değişiyor ama o özlem hiç bitmiyor yorulmuyorsun 2 yıl saçlarımdaki beyazlarım arttı,ergen sivilce çıkardım insan 2 ay olmayınca dünya ile bağlarını keserken ben 2 yıldır dik durmaya çalışıyorum...artık umudum yok kesin olarak gerçeklerle yüzleşmek gerek......

Ben öğrenince kalp şeklinde bir kutu alıp içine bebek patigi ve idrar testini koydum. Sana hediye aldım dedim akşam tepkini merak ediyorum deyip o açarken videoya aldım. Cok şaşırdı ve kalakaldi gözleri falan doldu. Cok güzeldi :)

ben adetim geciktiğinden 2 gün sonra test yaptım iş yerinde çift çizgiyi net gördüm koştum doktora kan testi için ve doktor rabbime çok şükür müjdeli haberi verdi eşim ve ben geçen eylülde evlendik aslında hiç planlamıyorduk 1 sefer deneyelim dedik hatta sonra pişman oldum ve ilişki sonrası ayalarımı ne havaya kaldırdım ne birşey direk duşa ama tutunmuş bebişim benim:) bende akşam bir kutu aldım içine '' kasımda görüşürüz babacım anneme iyi bak '' yazdım ve hamilelik testini koyudm inanamadı sarıldık ve hüngür hüngür ağladık Allah ım isteyen herkese sağlıkla en hayurlı zamanda nasip etsin inşallah

biz planliyorduk bebegimizi 1 sene denedik.
eşim her regl olusumda omzunda hüngür hüngür aglayisima ve bebisimizin olmamasina üzülüyor du ve tabiki bende 12. Ayimizin sonunda. 26 aralık aksami durup dururken eşim elini karnima koydu bebek var sanki dedi daha regl 5 gün var ken dedim bak uzulecegiz Birtanem yapma böyle.. tabi kurt düştü mü içime hemen ertesi sabah 27 aralıkta test aldım çok belirsiz çizgi çıktı eşime söylemedim
30 aralıkta artık testlerdə koyulasmaya başlamıştı 1 aralıkta eşime net pozitif olan testi mi whatsapptan gönderdim ve ben geliyorumm baba die yazdım :)
Eşim hemen işten geldi beraber hastaneye gittik kan verdik ve pozitif :)
Harika bir duyguyDu. .
hatta eşim hastaneye sonucu almaya gelmedi dışarda bekledi. KorkuyoruM ya negatif yazarsa die dedi ben aldım 60.73 tu
Tahmini 2.5 haftalikti ve koşa koşa eşimin yanına gittim kapıda bekliyordu. Direk yanına gittim aksam 10 gibi etraf karanlık gözlerim dolu bir şekilde 2.5 haftalik hamileyimmmm birden sarıldik birbirimize eşim göz yaslarini tutamadı hemen bindik.
eşim gözleri dolu dolu bana sarılıp teşekkür ederim bana bunu yasattigin için dedi aglastik o akşam bir tuhaf tık uyku tutmuyordu çok ama çok güzeldi uzun oldu ama tekrar yaşadım gibi oldum şimdi çok şükür kizimin tekmelerini hissediyorum :)

Kapıdan masaya uzanan iki taraftan güller olacak güzel bir masa yemekler falan... masanın üzerinde 3 kutu olacak ilk kutudan bebek patigi 2. kutudan pozitif kan tahlili.. 3 kutudan ise ultrason fotografı ooofff ooofff :) evlilik yıl dönümüme yapmak nasip olur inşallah en güzel hediyee :)

Merhaba bende testi yaptim pozitif cikinca tek basima baya agladim duygulandim :) daha sonra esimin ailesi geldmisti yegeninin biberonu kalmis. esim aksam eve geldi masayi hazirladim biberonu ve sonucu yanina koydum gordugunde bakti bu ne dedi ilk basta sonra sarildik ve videoya cektim cok guzel bi andi.

Ben de bebek çorabı aldım bir tane masayı hazırladım bir tane fazladan servis açtım çorabı da kasenin içine koydum üzerine rezerve yazan bir kağıt koydum ve kamerayı açtım masayı çok fazla susleyemedim çünkü vaktim yoktu esim geldi baktı baktı bir süre sonra çok mutlu oldu sarıldik
ama 1 hafta sonra Bebeğimi kaybettim çok üzücü
20150227_172028.webp

Ben de bebek çorabı aldım bir tane masayı hazırladım bir tane fazladan servis açtım çorabı da kasenin içine koydum üzerine rezerve yazan bir kağıt koydum ve kamerayı açtım masayı çok fazla susleyemedim çünkü vaktim yoktu esim geldi baktı baktı bir süre sonra çok mutlu oldu sarıldik
ama 1 hafta sonra Bebeğimi kaybettim çok üzücüEki Görüntüle 1468721
Olsun Allahim boyle hayirli gormus demekki uzmeyin kendinizi. Her sey icin hakkimizda hayirlisi olsun :)

Birebir aynı şeyi düşünmüşüz! :D Eşim bana sevgililer gününde bi sürpriz yapmıştı. sabah banyoya girdiğimde aynaya yazdığı not, kalpli kağıtlı notlarla çok istediğim kolye vardı. aynısını ben de düşündüm tahlil sonucu kağıdı ile ben geliyorum babacığım 9 ay sonra görüşürüz notunu aynaya asmayı... :) beklemedeyim inş olur çok amin :)
ben hemen size planlarımı anlatıyım mama tabağı mama kaşığı mama önlüğü alırım daha sonra eşimi arayıp akşama misafir var kalıcakmış haberin olsun derim kim derse süpriz derim güzel sofra hazırlarım masayada aldığım mama tabağını vs. koyarım zaten masada onları görünce anlar herhalde :KK34: ya da minik patikler alırım bi de gebelik testi ikisini beraber paket yaparım içinede bekle beni babacım 9 ay sonra kollarındayım diye not yazarım :KK16:

aynen canım 9 aylık evliyim 8 aydır biz de istiyoruz ama hala ortada bişi yok. ben de senin gibi hemen olur hayaline kapılmıştım. çok kafaya takıyorum. bu ay hiç düşünmicem takmicam desem de olmuyo maalesef. çok özeniyorum arkadaşlarımı hamile görünce. inş olur rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kızlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz. Henüz olmadı ama ilk başta hemen olacak sanıyordum,hayaller kuruyordum...Aradan birkaç ay geçince biraz umutsuzluğa kapıldım...Bu ay ise kafama takmamaya,oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Hayırlısı...
Aranızda benim gibi olan var mı?

aynen canım 9 aylık evliyim 8 aydır biz de istiyoruz ama hala ortada bişi yok. ben de senin gibi hemen olur hayaline kapılmıştım. çok kafaya takıyorum. bu ay hiç düşünmicem takmicam desem de olmuyo maalesef. çok özeniyorum arkadaşlarımı hamile görünce. inş olur rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kızlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz. Henüz olmadı ama ilk başta hemen olacak sanıyordum,hayaller kuruyordum...Aradan birkaç ay geçince biraz umutsuzluğa kapıldım...Bu ay ise kafama takmamaya,oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Hayırlısı...
Aranızda benim gibi olan var mı?

Back
X