- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah canimben şahsen hamiele kalırsam kendim sonuç öğrenip eşime süpriz yapmayı planlıyorum çünkü oda çok istyr kçk pasta yapar bebeğimizi kutlrz berbaer die düşnyrm şuanda beklyrm hamile kalmayı :):):):): ayyy inşş nasip eder allahhhh
ben en çok seninkini okuyunca duygulandım. bende 2 yıldır uğraşıyorum.. ama olmuyor, bir yerde doktor var diyorlar bu bir işaret gitmeliyim diyorum sonra yine hayal kırıklıkları,kabullenmiyor insan çook sevdiğim birininde çocucğu yok yaşı var kızım çocuk sevgisi geçmiyor evresi değişiyor önce bebek,ilkokula giden çocuk,üniversite öğrencisi, torunları olan arkadaşları görmek en ağırı dedi.yani evre değişiyor ama o özlem hiç bitmiyor yorulmuyorsun 2 yıl saçlarımdaki beyazlarım arttı,ergen sivilce çıkardım insan 2 ay olmayınca dünya ile bağlarını keserken ben 2 yıldır dik durmaya çalışıyorum...artık umudum yok kesin olarak gerçeklerle yüzleşmek gerek......Baştan sona okudum. Ağla ağla bi hal oldumTüp bebek tedavisi, kürler vs. yıpratı beni 'ya olmasa' diye teselli veriyorum kendime. Bende bekarken hayal ederdim karnima bir not yapıştirirdım ve eşime öyle kapıyı açardım. Not: "hoşgeldin babammm" buydu yani.. ama artık sağlıkla hayırla olsun diyorum.. öyle hayal kurma lüksüm yok sanki
Rabbin evlat hasreti ile sınamasın
Olsun Allahim boyle hayirli gormus demekki uzmeyin kendinizi. Her sey icin hakkimizda hayirlisi olsun :)Ben de bebek çorabı aldım bir tane masayı hazırladım bir tane fazladan servis açtım çorabı da kasenin içine koydum üzerine rezerve yazan bir kağıt koydum ve kamerayı açtım masayı çok fazla susleyemedim çünkü vaktim yoktu esim geldi baktı baktı bir süre sonra çok mutlu oldu sarıldik
ama 1 hafta sonra Bebeğimi kaybettim çok üzücüEki Görüntüle 1468721
ben hemen size planlarımı anlatıyım mama tabağı mama kaşığı mama önlüğü alırım daha sonra eşimi arayıp akşama misafir var kalıcakmış haberin olsun derim kim derse süpriz derim güzel sofra hazırlarım masayada aldığım mama tabağını vs. koyarım zaten masada onları görünce anlar herhaldeya da minik patikler alırım bi de gebelik testi ikisini beraber paket yaparım içinede bekle beni babacım 9 ay sonra kollarındayım diye not yazarım
![]()
Kızlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz. Henüz olmadı ama ilk başta hemen olacak sanıyordum,hayaller kuruyordum...Aradan birkaç ay geçince biraz umutsuzluğa kapıldım...Bu ay ise kafama takmamaya,oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Hayırlısı...
Aranızda benim gibi olan var mı?
Kızlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz. Henüz olmadı ama ilk başta hemen olacak sanıyordum,hayaller kuruyordum...Aradan birkaç ay geçince biraz umutsuzluğa kapıldım...Bu ay ise kafama takmamaya,oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Hayırlısı...
Aranızda benim gibi olan var mı?