Arkadaşlar bu aralar bende bebek düşünüyorum. İnşallah Rabb'im isteyen herkese nasip eder.
İnşallah bir gün hamile kaldığımda eşime nasıl söylesem diye daha şimdiden düşünmeden edemiyorum
Çok merak ediyorum sizler ne şekilde, ne sürprizler ayarlayarak verdiniz bu müjdeyi?
Paylaşırsanız çok sevinirim
bende süpriz yapmayı çok isterdim böyle hiç ummadık bi anda pat diye söylemeyi ama olmadı. dilini bilmediğim bi ülkede yaşıyorum. haliyle testi eşim aldı. ben testi yaptım bi yere bıraktım hiç umudum yoktu 1 sene korunmasız yinede hamile kalmamıştım. eşimde zaten düşünmüyordu rahat rahat yemeğini yemeğe gitti. bende korkudan bakamıyordum. bi baktım anaaaa hamileyimsonra o cesaretle bir kaçtane daha yaptım. eşimin boynuna atladım birazcık zıpladık sonra ilk işimiz doktora gitmekti. şimdi kızım 4 aylık. allaha her gün şükrediyorum.
Evde test yapmıştım tek cizgiydi ama adetimde ongün geçince doktora gittik doktor muayene etti bir şey yok hamile olabilirsin dedi kan test istedi sonuç hamilesin ama çok yeni dedi ben şoktayım ama eşim aglamıştı sevinçten aklına kim gelirse aradı ama iki gün sonra bebegimiz düştü sonraki dört bebegim gibi kimyasal gebelikmiş ALLAHIMA inancım sonsuz bana melegimi gönderecek ama kocam asla ilk bebekteki gibi ağlamıcak umutlanmıcak ama doğunca sevinçten çılgına döner biliyorum ama çok isterdim süpriz yapıp hamileyim demeyi ALLAHTAN ümit kesilmez
zıplarken iyi ki bebeği düşürmediniz
Mesela kızlar benim aklıma şöyle bir fikir geliyor. pozitif idrar testini bir kutuya koyarak kocaya hediye olarak vermek.
tabii koca anlar mı çift çizgiden orasını bilemicem
anlamak için agzini ara bakalim tek çizgi-çift çizgi ne anlama gelir
evet önceden bi ağzını aramak lazım
gerçi kkya takılmadan önce ben de bilmiyordum tek-çift çizgiyi. adamcağız nereden bilsin. biraz kkda takılması lazım ki öğrensin birşeyler:111:
bebekler düştükce eşimin heycanı kalmamıstı bunuda sıradan normalbir şeklide söyledim
cok skr bebeğim kollarımda
bence kutuya bide kullanma klavuzu yap içine yazarsın tek çizgi çalışmaya devam /çift çizgi uykusuz geceler diyegerçi baksan ikiside aynı kapıya çıkıyor gibi.
evet iki seçenekte uykusuz geceler
ay sen böyle yazınca sanki herşey tamam, müjdeyi vermek eksik kalmış gibi oldu.
kendimi hamile gibi hissettiminşallah oda olur
Evde test yapmıştım tek cizgiydi ama adetimde ongün geçince doktora gittik doktor muayene etti bir şey yok hamile olabilirsin dedi kan test istedi sonuç hamilesin ama çok yeni dedi ben şoktayım ama eşim aglamıştı sevinçten aklına kim gelirse aradı ama iki gün sonra bebegimiz düştü sonraki dört bebegim gibi kimyasal gebelikmiş ALLAHIMA inancım sonsuz bana melegimi gönderecek ama kocam asla ilk bebekteki gibi ağlamıcak umutlanmıcak ama doğunca sevinçten çılgına döner biliyorum ama çok isterdim süpriz yapıp hamileyim demeyi ALLAHTAN ümit kesilmez
ay inşallah canım bende heyecanlandım şimdi. ben hamile kalmadan önce. haftamı hesaplayıp full time çalıştırmıştım kocayı. adam yorgun düşüyodu artıkne günlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?