Eşinize" hamilelik" müjdesini nasıl verdiniz?..

Ben bu konuyu açmadan önce "neden böyle bir konu açılmamış" diye düşünmüştüm. Meğer açılmışta ben görmemişim. Konu tekrarı olmuş. Afedersiniz:114:

bende nasıl haber verdiğimi anlatayım bari:))
eşimle uzun uğraşlar sonucu ulaştık mucizemize.tam 2 sene düşündüm olsa nasıl haber verirdim diye..sonra bi gün test yaptım ve silik çizgi neredeyse deliriyodum hemen aklıma eşime haber vermek geldi...cep telefonuna şu mesajı gönderdim.babacığım ben yola çıktım haberin olsuntabi hemen eşim aradı na na na nasıl yani falan diyordu..ağladık güldük çok harika bişeydi..Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah

çok güzeeellllllllllll

biz de 2 yıl boyunca bekledik bu haberi.sonra hiç ummadığım bi zaman öğrendim hamile olduğumu.tabi eşim de beklemiyodu hiç.tüp bebek tedavisi görmüştük ama olmamıştı....umutsuzduk yani.
neyse,,,haberi alınca eşime beni adalara götürürmüsün dedim.hava çok güzeldi.beraber gittik adalara.romantik bi yürüyüş yaptık.sonra sahilde bi banka oturduk.ufka bakarken pat diye söyledim ben hamileyim diye :) şok oldu tabi.o şokla 'aferin hayatım' deyip sarıldı bana...ne alakaysa...'o ne ya, üniversite sınavını kazandım demişim gibi2 dedim...güldük...hoştu....

adamcağız ne diyeceğini şaşırdı bence o yüzden aferin demiştir.
sen de iyi sabretmişsin canım ya yürüyüş vs falan filan.
hiç beklemediği anda pat diye söylemekte farklılık güzel olmş bence

valla bana müjdeyi eşimin kendisi verdi. birgün öle uzandık tv izliyoduk dedimki bugün hasta olcam benle dalga geçti ya olmazsan ya karıştırmışsan ya hamileysen die önce hadi be ordan dedim. sonra aklıma takıldı bölekendime kendime hesapladım bir baktım gerçekten 8 gün gecikmiş. sonra biaha hesapladım derken eşim dediki sen ne hesaplıyosun öle dedi. bende söyldim eminmisin dedi hemen koştu eczane buldu. önce testi yaptık anlamadık testin ekranı 10 dk sonra geldi ben dedim bak yok yok die oturdum koltuğu eşim hala dikkatli dikkatli bakıyo aşkımmm bak burda bir çizgi daha çıkıyor die çığlık atıyo hayır dedim ya yoktur yanlıştır o bence biz beceremedik falan derken gitti 2.nciyi aldı o da pozitif çıktı tabi ertesi gün kan testi sonra doktor şimdi 6 haftalık hamileyim :))

vay be eşinin regl günüyle ilgilenen erkeklere hayranım

biz dışardaydık, hastaneden kan testi sonucum için aradılar ben de önceden nasıl söyleyeceğimle ilgili ne hayaller kurmuş olduğumu unutup pat diye 'pozitifmiş pozitifmiş'' diye tekrarlamaya başladım. benim de önceden erken bir gebelik kaybım olduğundan sanırım eşim hiç istifini bozmadı ''hıı tamam '' deyip alışverişine devam etti, tabi ben dumur oldum çünkü benden daha fazla istiyordu. bikaç saat sonra biraz sevindi, sonra bana bir sürü tembihte bulundu kimseye söyleme nazar değer diye. gerçekten sevinmesi keseyi gördüğünde oldu usg leri yanından ayırmıyor şimdi

süper ya yaından ayır mıyor demek

ben evli değilim ama aklımdan şöyle bişey geçiyo yemek hazırlarım eşim eve gelince masaya oturturum masada 3 tabak olucak bekle yeme derim biri gelcek derim bi 10 dakka falan bekler daha nekadar gecikicek falan der kimki bu der gelicek ama biraz geç yaklaşık 9 ay sonra der biberonu tabağın içine koyarım . gerisi zaten sarılmaca zıplamaca

güzelmiş cnm.
ama zıplamaca kısmında dikkat etki bebişe bişi olması

Sabahin korunde ilk idrarimla test yaptim ve pozitif cikti.beklenmedik bir gebelik oldugu icin aklimi yitirdim Sandim. AglayarK odaya geldim ve esime haberi verdim. Henuz 1, 5 aylik evli oldugumuz icin istemiyorduk. Ama allahin verdigi cana kiyilmaz. SuAn 4 haftalik hamileyim :)

Bende bu konuyu cok dusunuyodum.esim ozamanlar raporluydu yeni ameliyat olmustu evde oldugundan dolayi supriz yapamadim.idrar testinde cift cizgiyi gorunce sevincimiz kan testi sonucu beklerken tekrar evde idrar yapmistim 2.defa ayni sonucu gormek muhtesem biseydi,ama eger esim evde olmasaydi mutlaka ama mutlaka sonucu saklayip guzel bi yemekte birde esimin tuttugu takimdan bebeğime zibin gibi bisey alip sürpriz yapmak istiyodum.ama supriz yapamadim.hevesim kursagimda kaldi :)

Bende cok hayal ederdim müjdeyi nasıl veririm acaba diye suprizleri sasirtmayi cok severim ama o an elinde degil bi anda soyledim sacma sapan oldu 4aydir bebek istiyoduk haliyle her ay bissuru testler yine olmadi hayal kirikligi derken sonunda o sabah kalktim yatagimdan ve hemen wc kostum o gun adet olmam gerekiyodu hemen test yaptim her ayki gibi bu sefer ikinci cizgi birden belirgin olmaya basladi eşim uyuyodu daha once hic silik olarak bile cikmamisti ikinci çizgi. Hemen esimi uyandirdim umutlandirmamak icin silik bi sekilde baba olabilirsin askim dedim 🙈 rezill:)) oda yazik silik degil tam baba olmak istiyorum dedi snra hemen kalkti apar topar kan verdim beni eve brakti ve 1 saat sonra esim test sonucunu almis beni aradi hamilenin kralisin dedi bana:) boylelikle kesin sonuc olarak mujdeyi o bana verdi suan sukurler olsun 6aylik oldu kizim tamda bugun. Ve suan uyumadigi icin uykusuz ayagimda salliyorum ki bu yuzden destan yazdim buraya kusura bakmayin arkadaslar allah isteyen herkese nasip etsn ins. Bnmde bebis uyusunda bende uyim ins

Süpriz olmadi ama okadar negatif test kan testleri gece hastanede okadar sonuç beklememiz artik hüsrandi hep. Adetim 8 gn gectiginde hergun test yapip heveslendik ama olmamisti
Sonraki ay yani 4.ayimizda adetim 4 gün gecikdi ve kan vermeye gttik kani verdik 2 saat dolastik sonucu almaya gttik.ben arabada bekledim bi sure sonra esim elinde kagtla geldi negatifdi üzülmstk.
Nyse artık bu ayda.umudumz gtmisdi 9 gun gecikdi gelmedi.ama.ben stresten.diye takmadim annemle pazara ckmstk.kasigim sürekli batydu aksam gezdik falan eve geldik evde iki test vardı oylesine yapim ddm yapdm 2 3 dkka snra gttim bi.baktim silik esime bagrdm geldi ben heycandan.ttrydum anneme gsterdk oda var kesin dedi sabah ilk idrarla gene yaptm gene silik hemen hastanye gdip kan verdik 10.gundu 2 saat snra hastanyi.aradm ve poztf oldgnu ogrendm hemen esimi aradm saka yapim dye :) dedim gene negatf yannda birileri vardi isteydi hayrlisi olsun ddi snra saka saka hamileyim dedim hadi gözün aydin.dedi o heycanla yaninda brileri vardi
Smdi 4 aylık olmak uzereyiz dün cinsiyeti öğrendik bi Oglusumuz olucak esim agzi kulaklarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…