çok güzeeellllllllllll
biz de 2 yıl boyunca bekledik bu haberi.sonra hiç ummadığım bi zaman öğrendim hamile olduğumu.tabi eşim de beklemiyodu hiç.tüp bebek tedavisi görmüştük ama olmamıştı....umutsuzduk yani.
neyse,,,haberi alınca eşime beni adalara götürürmüsün dedim.hava çok güzeldi.beraber gittik adalara.romantik bi yürüyüş yaptık.sonra sahilde bi banka oturduk.ufka bakarken pat diye söyledim ben hamileyim diye :) şok oldu tabi.o şokla 'aferin hayatım' deyip sarıldı bana...ne alakaysa...'o ne ya, üniversite sınavını kazandım demişim gibi2 dedim...güldük...hoştu....
vay be eşinin regl günüyle ilgilenen erkeklere hayranımvalla bana müjdeyi eşimin kendisi verdi. birgün öle uzandık tv izliyoduk dedimki bugün hasta olcam benle dalga geçti ya olmazsan ya karıştırmışsan ya hamileysen die önce hadi be ordan dedim. sonra aklıma takıldı bölekendime kendime hesapladım bir baktım gerçekten 8 gün gecikmiş. sonra biaha hesapladım derken eşim dediki sen ne hesaplıyosun öle dedi. bende söyldim eminmisin dedi hemen koştu eczane buldu. önce testi yaptık anlamadık testin ekranı 10 dk sonra geldi ben dedim bak yok yok die oturdum koltuğu eşim hala dikkatli dikkatli bakıyo aşkımmm bak burda bir çizgi daha çıkıyor die çığlık atıyo hayır dedim ya yoktur yanlıştır o bence biz beceremedik falan derken gitti 2.nciyi aldı o da pozitif çıktı tabi ertesi gün kan testi sonra doktor şimdi 6 haftalık hamileyim :))
süper ya yaından ayır mıyor demekbiz dışardaydık, hastaneden kan testi sonucum için aradılar ben de önceden nasıl söyleyeceğimle ilgili ne hayaller kurmuş olduğumu unutup pat diye 'pozitifmiş pozitifmiş'' diye tekrarlamaya başladım. benim de önceden erken bir gebelik kaybım olduğundan sanırım eşim hiç istifini bozmadı ''hıı tamam '' deyip alışverişine devam etti, tabi ben dumur oldum çünkü benden daha fazla istiyordu. bikaç saat sonra biraz sevindi, sonra bana bir sürü tembihte bulundu kimseye söyleme nazar değer diye. gerçekten sevinmesi keseyi gördüğünde oldu usg leri yanından ayırmıyor şimdi
güzelmiş cnm.ben evli değilim ama aklımdan şöyle bişey geçiyoyemek hazırlarım eşim eve gelince masaya oturturum masada 3 tabak olucak bekle yeme derim biri gelcek derim bi 10 dakka falan bekler daha nekadar gecikicek falan der kimki bu der gelicek ama biraz geç yaklaşık 9 ay sonra der biberonu tabağın içine koyarım . gerisi zaten sarılmaca zıplamaca
ilahi çok güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?