Eşinize her istediğinizi yaptırır mısınız?

esinize her istediginizi yaptıra biliyormusunuz

• evet

OY: 147 66,2%
  • hayır

OY: 75 33,8%

• Ankete Katılan
    222

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
116
49
Adana
evet benim sorumda bu bazı hanımlar var sırrı ne ise beylerine her istedigini yaptırıyor sırrınız ne farkınız ne anlatında bilelim
eksiklerimiz neymis

Yapacak adam içinden geliyorsa zaten yapar canım....

Valla ben eşime ne kur yaparak ne naz yaparak, ya da rol yaparak birşeyleri yaptırmayı sevmiyorum zaten eşimde sevmez....

Bazen yapar bazen de yapmaz, biz böyle geçinip gidiyoruz şimdilik....

Evet yaptırırım..
Ama bu evliliğim mükemmel gidiyor demek değildir..
Çok farklı isteklerim olduğunu düşünmüyorum..
Genelde her kadının isteyebileceği konularda yol alırım..:ecrin_bebek:

yok anam nerde o gunler............
yapmaz oyle ben ne istiyosam,haa cani isterse yapar,aman yapmazsada bi tarafimaydi:dilcikar:

Evet yaptırırım..
Ama bu evliliğim mükemmel gidiyor demek değildir..
Çok farklı isteklerim olduğunu düşünmüyorum..
Genelde her kadının isteyebileceği konularda yol alırım..:ecrin_bebek:

aman sevsinler:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

evet yaptırırım :jeyyar:
yırtarım adamı vallaaaaa :oklava:

yaptırırım valla:))) her istedigim olur:)))) allah çene diye bisi vermis bana dırdırımı kesmek için mutlaka yapar:)))

ama kızlar ben fazla sey istemem ki:((( şişkoyum kıyafet istemem:((( evden çıkmam bisi görmedigim için onu bunu istemem yani istemek için ortamım yok:(

hayır herzaman diil....
eşim olduğu için herdediğimi yapmak zorunda diilki ...........
aynı şey benim içinde geçerli,mantıklı bulduğuğumuz şeyleri yapaız ikimizde....

aman sevsinler:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Ayyy canım ya..
Güldürdün beni..:roflol:
Niye yapmasın ki yani..
Abuk sabuk isteklerim olmaz ki..
Mesela ben isticem de o neyi yapmaz diye düşündüm bulamadım inan ki..naniknanik

duruma göre değişiyo bazen bende işin suyunu çıkarıp abartıyorum oda nazikçe hayır der ama şu 5 aydır her istediğim oluyo nedendir bilinmez :D

Ayyy canım ya..
Güldürdün beni..:roflol:
Niye yapmasın ki yani..
Abuk sabuk isteklerim olmaz ki..
Mesela ben isticem de o neyi yapmaz diye düşündüm bulamadım inan ki..naniknanik

aman ne biliyim yaaa,cekemedim heralde:çok üzgünüm:
gece gece mafettin beni arkadasim,gelde icme,:delphin:
ah herif aaah,benim neyim eksik ulaaan,milletin cani canda benimki patlicanmi...
hasta olmasan girismistim sana amaaa,yirttin gene:oklava:
aile faciasina neden olacan haberin yok lalecim.............bi daha boyle seyler yazma yaa cikerime dokiniiiiy.....:delphin:

nerdee benim isteklerim maddi değildir ama. mesela çok yorulunca veya çok işim varsa yardım istiycemi bile anlasa anında daha söylemeden hayır der

oylama yapmadım.keşke bazen tercihide olsaydı.herzman olmuyor bu tabiisositososito

aman kızlarr üzmeyin kendinizi....annemin bi lafı var kendi göbegini kendin kes kendi yarana kendin işe özür ama böyle der annem... aman alıyorda ne oluyor kafamıza kakılıyor ... bak milletin kocası almaz el üstünde bizim kine yığarız böyle eder.... bu söz bi çorap yüzünden dendi yaaaaaaaaaaaaaa

genelde benimde her istediğim olur bazen mücadele verdiğimde olur buda anca çeneyle başarılır ama tatlı tatlı incitmeden

tesekkür arkadaslar katılımınız icin
ama bazı bayanlar vardır esinin gözlerine baktıgı an adam erir biter peki hatuuun der ben onlarında sırlarını merak ediyorum acaba bir erkegi böyle cılgına ceviren hatunların sırrı ne ne yapıyorlarda böyle oluyor ve her istedigini yaptırıyor
gercektende biz böyleyiz diyen hatunlardan önerilerini bekliyoruz

mantıklı istekler olunca neden yapmasın ki eşim ben de yapabileceğim her şeyi yaparım eşim için
e mantıksız şeyler istemediğime göre her istediğimi yapar eşim hatta gözümden anlar:asigim:

ne ben onun istediklerini ne o benim istediklerimi yapar yanim işimize gelirse öyle davranırız
bazen nadir yani
doğallık içimizde var a.s

Back
X