Bazı erkekler vardır tüm işi eşinin yapması gerektıgını dusunur,buda aıleden gelıyor aslında (kımı ınsan kendı kendını yetıstırır ve bu durum degısır o ayrı)anne hep erkek ayrıcalıgını gosterır suyunu bıle almaya kalkan ogluna otur sen ben getırırım der,cıakrdıgı camasırları atar ama anne olsun sen bırak ben toplarım durumunda olup kısacası sen erkeksın ben yaparım durumunda olunca boyle yetısıyorlar ve eşlerindende aynısını beklıyorlar.Benım k.valıdemde farklı yetıstırmemıs kı gorurdumde nısanlıyken herseyını annesınden ısterdı kalkıp suyunu bıle almazdı.7 yıldır bı beraberlıkten sonra evlendık aynı evde yasamaya basladık ve esım sureklı benden bırseyler beklemez ıkımızde calısıyoruz ve benden once evde olur aksamları sabahda benden erken cıkar evden,aksamları esım benden once geldıgı ıcın aksam yemegını hazırlar cok sukur elındende gelıyor bılmedıgınıde tarıfe bakıp yapar sabahlarıda kahvaltı ederdı ılk zamanlar sonra sen sandvıc yap bana yeter kahvaltıyıda bazı gunler arada sırada hazırlarsın her sabah her sabah ugrasma dedı ve oylede oldu.Eşinin anlayıslı olması lazım evet dogal olarak ıhmal ettıgın olmustur cok dogal ılgılenmen gereken bır bebegın var cunku ama kahvaltı hazırlayamamak ılgılenmedıgın anlamına gelmez.peki geceleri kakıp cocukla ılgılenıyormu eşin o tatlı uykusundan uyanırmı?uykusuz kalır mı?