Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle ilk zamanlar bu konudan çok tatışırdık
emirbakiden hiç haz etmem...
şimdi artık oda alıştı
kendi işini kendi yapıyo
böyyle oluncada ben o demeden yapmak istiyorum zaten...
yeri geliyor o bana hizmet ediyor
kadın köle olmamalı evlilikte
katılıyorum arkadaşım
bi oğlum olursa ilerde kız gibi yetiştircem valla
erkektir tabak taşımasın erkektir yatağını toplamasın erkektir dağınık olsun herşeyi ayağına gelsin gibi bi zihniyet yürüteceğimi sanmıyorum.
benim 20 yaşında erkek kardeşim var.valla evde yapmadğı iş yok.anneme hep yardım eder.
temizliği geçtim.yemek bile yapıo hemde en güzelinden
seni alan yaşadı diyom ona bazen
işte sorun burda biliyo musun:18:Bizim ailede de böyle kardeşimle akşam aynı saatte işten gelirim dün önünde çaydanlık var bu halde bile benden çay istiyo ben de genelde pek yüz vermem zaten ama annem dayanamaz oğluşuna kalkar kendi görür ne istediyse..işte böyle bir zihniyetle yetişen erkek başta benim kardeşim ilerde tabiki de bencil bir eş adayı olucak malesef![]()
benim eşim çalışmıyo, belki de biraz bu yüzden ama bebekmişim gibi bakıyo bana, belkide beceriksiz oldugumdandırbenden beklese çoook beklemek zorunda kalıyo
öyle canım erkeğin nasıl bir ailede yetiştiği annesinin onu nasıl alıştırdığı çok önemli
kimi bayanlar nasıl alışırsa öyle gider diyor bu doğru anneleri bekarken nazlıyo evlendikten sonra da değiştiremiyorsun en azından ben başarılı olamadım
tek bildiğim böyle erkeklerle evlilik yürütmek çok zor![]()
Ben öğrenciliğimde acayip inektim. Bursla okuduğum için not düşürme şansım yoktu, belli bir ortalamayı tutturmak için hakikaten sabahlara kadar çalışırdım.
Gene de evdekiler iş beklerdi benden, bulaşık vs. Yapmazdım, ama suratlarını çekmek zorunda kalırdım.
Erkek kardeşim üniversitede şu an, ölesiye tembel. Zaten hafif bir bölüm okuyor, haftanın 3 günü okula gidiyor, günde 2-3 saat dersi ancak oluyor okulda. Eve gelince de full pc oynuyor, dersin kapağını açmıyor.
Eve gelince "mantı yap, köfte aşerdim" şeklinde anasına sipariş veriyor. "tamam oğluşum" diyor anası, sonra hapur hupur yiyip "eline sağlık anneeee" diye homurdanarak kalkıyor masadan ve pc oynamaya geri dönüyor. Ha bu arada 18'ini doldurdu arabası çekildi altına, her tür lüksü de mevcut..:44:
walla arkadaşlarım pek bi mutlular...neden kaynaklanıo bilio musun?
çünkü bunu kendilerine görev bildikleri için.zorunda oldukları için.
sorun dahi etmiyolar.
değişir arkadaşım değişir
ama öyle inatlaşarak olmaz..yavaş yavaş
onada yaptır ki anlasın
öyle canım erkeğin nasıl bir ailede yetiştiği annesinin onu nasıl alıştırdığı çok önemli
kimi bayanlar nasıl alışırsa öyle gider diyor bu doğru anneleri bekarken nazlıyo evlendikten sonra da değiştiremiyorsun en azından ben başarılı olamadım
tek bildiğim böyle erkeklerle evlilik yürütmek çok zor![]()
9 yıllık evliyim canım yeni değilim ki.iyi söyle kötü söyle boş adam üste çıkmasını iyi biliyor
ben senden birşey isteyemiyecek miyim diyor zaten hep yorgun uykusuz nede olsa ben evde sabahtan akşama kadar uyuyorum yaaben umudumu kestim bu adam böyle gider ama 10 -15 sene sonra ben bu adama hiç tahammül edemem biliyorum umarım değişir azda olsa
![]()