Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

valla benim eşim de iş yerinde salıyomuş şimdi bütün herkes başlamış salmaya...hastane 5.senfoniyi çalıyo....

Yakında hastalara motive gecesi düzenleyebilirler diyosun yani okadar geliştirmişler bu konuda kendilerini

oooooooooooooooooooh ne güzel. ben bu konuda yan komşumu tek geçerim maşallah sanki bizim tuvalette gibi amcam ondan ilham alıyoruz biz karı koca

Ne varsa yaşlılarda var zaten yan dairede yaşlı bir çift yaşıyo eşimde onlardan alıyo ilham perileri Mart geldi ondanmı bilemiyorum ama bayyaa zindeler.. yaramazlık yapıyolar

hevukcum nerelerdesin sen cnm görrüşemiyoruz özledim muhabbetini :97:tmm flocke kitapla uğraşıyo ondan kayıplarda da sen nereledesin ya da ben mi denk gelemiyorum acaba

hevukcum nerelerdesin sen cnm görrüşemiyoruz özledim muhabbetini :97:tmm flocke kitapla uğraşıyo ondan kayıplarda da sen nereledesin ya da ben mi denk gelemiyorum acaba

Canım aralarda geliyorum bende misafir baskını vardı benimde işlerim...Tüp bebeğe başlıycaktık başlayamadım bile yogun misafirden..Evet ya flocke baya kaptırmış kendini Hadi hayırlısı bakalım çok güzel bir kitap olucak eminim bukadar uğraşa... senide

dans ederken iki seksen yerdeyim kocam gülme krizi ben rezil ama belli edermiyim bende gülmeye başladım ama domates benim yanımda sönük kaldı

Ablam nişanlıydı bende çalıştığı yere uğradım nişanlısının kardeşinin düğününe gidicekti sende gel dedi serdar diye bir arkadaşı var ablamın yani benim manita..Israr ettiler ayagımda terlik yazlık giyinmişim keten pantolan filan ii hadi gidelim dedim gitmez olaydım...Halaya kalktılar benide kaldırdılar halay çekerken ayağımdan terlik çıktı halaydan çekiyolar bi taraftan :84: aaaağğğğğğğa terliğimmm diye aglıyorum Serdar buldu getirdi ya kızım manyakmısın düğüne hiç ev terliğiyle gelinirmiki dedi sonra ağlarsın terliğim çıktı diye dedi... rezil oldum düğünde bana çok gülmüşler...

Aynı kişi ablam ve eniştem izmite gittik bi cafede oturduk çocukla ilk görüşmem masaya servis yapıldı su devrildi benim üstüme gelmesin diye mudahale etmek isterken üstüme dökülmiycek suyu üstüme döktü ...ablamın tarafına çevirmeye çalışıyormuş..benim eteğim ıslandı oda tuvalete girdi utancından cafeden çıkarken zor çıkardık ben tabi önüm ıslak işemiş gi herkesin şaşkın bakışları arasında ümraniyeye kadar geldim otobüslerle kurudu ama kocaman su izi kıs kıs gülüp bi kaç kişi yanındakilere kıza bak diyodu :93:

gülmekten gözümden yaş geldi.. süpersinizz :)))

İlişkimizin ilk zamanları.. Bende nedense cafe tarzı yerlerde oturmaktan kaçıyorum hepp böyle konuşurken bana odaklanıcak diye.. Böyle deliler gibi o soğukta bütün şehri geziyoruzzz Neyse ara sıra da bir yerlerde oturuyoruz.. Bi apartmanın önünde durduk kapısının önündeki merdivenlerde oturuyoruz.Neyse ordan burdan konuşuyoruz derkenn yaşlı bi çift geldi yanımızda. meğer o apartmanda oturuyolarmış. Teyze bana " kızım oturma taşlara bak çocuğun olmaz sonra " dedi. ben güldüm tamam teyze dedim. tam kalkıyodum ki amca nişanlıma " oğlum hasta olursunuz bu soğukta durmayın dışarıda " dedi.Nişanlımda cevap olarak " yok amca biz birbirimizi ısıtıyoruz " demez miiii Teyzeyle amca kahkaha krizlerindeee ben kıpkırmızı olmuş bi şekildee ayrıldık ordan

yeni yeni arkadaşlar katılmışlar aramıza,paylaşımlarınız için teşekkürler ve gecikmeli olarak hoşgeldiniz diyorum...

Burcum, el salladık el havada kaldı, seslendin bana yettim bende...sen nerdesin şincik?

yeni arkadaşlar ve kıdemli okuyucularımızdan leblebişeker, hepinize günaydın arkadaşlar

sağol canım, isim önerini yazdım kenara...hala açık arayla birsen82'nin önerisi önde gidiyor, 'Kalabalıkta okuma beni' beş arkadaşımız tarafından beğenildi. Kelebek29'un önerisi 'Bir rezillik de benden olsun' onun takipçisi.3 arkadaş da bu öneriye katıldı.En çok oy alan isim önerilerini daha sonra toparlayıp anket açacağım....

anladım canım... isim o kadar önemli değil sadece içinde neler olduğunu önbilgi vermeli. içindekiler çok önemli tabiki.
benim de aklıma geliyo yazıyım bikaç tane geldikçe..

teyzem bi gün çamaşırları katlarken kendi alt çamaşırını eniştemin çekmecesne koymuş..
o da hiç bakmadan giymiş. o gün de dra gidecekmişş bi bakmış teyzemin çamaşırı üzerinde. çok kötü bi görüntü olurdu eğer dra gitseydi...
bi gün de kocam bi donunu verdi bana bu yırtılıyo diye. tamam dedim dikerim yıkansın da.. neyse yıkandı ben de unuttum tabi .. bu da bi gün giymiş donu ama yıkanınca daha bi yırtılmış... tabi bunlar 3 dr aynı odada. benimki giyecek önlüğü soyunurken diğer dr arkadaşı'abi sen kilo mu aldın arkan çok fena yırtılmış...'
snra geldi de artık başka giydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…