valla benim eşim de iş yerinde salıyomuş şimdi bütün herkes başlamış salmaya...hastane 5.senfoniyi çalıyo....
oooooooooooooooooooh ne güzel. ben bu konuda yan komşumu tek geçerim maşallah sanki bizim tuvalette gibi amcam ondan ilham alıyoruz biz karı koca
hevukcum nerelerdesin sen cnm görrüşemiyoruz özledim muhabbetini :97:tmm flocke kitapla uğraşıyo ondan kayıplarda dasen nereledesin ya da ben mi denk gelemiyorum acaba
dans ederken iki seksen yerdeyim kocam gülme krizi ben rezil ama belli edermiyim bende gülmeye başladım ama domates benim yanımda sönük kaldı
Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
Yakında hastalara motive gecesi düzenleyebilirler diyosun yani okadar geliştirmişler bu konuda kendilerini
yettim gari burcum, buralardayım....flockemmmmmm özledim seniii
sağol canım, isim önerini yazdım kenara...hala açık arayla birsen82'nin önerisi önde gidiyor, 'Kalabalıkta okuma beni' beş arkadaşımız tarafından beğenildi. Kelebek29'un önerisi 'Bir rezillik de benden olsun' onun takipçisi.3 arkadaş da bu öneriye katıldı.En çok oy alan isim önerilerini daha sonra toparlayıp anket açacağım....flockenin cümleleri kuruşunu çok beğeniyorum ben.anlatacağı olayı da çok güzel anlattığını düşünüyorum. çok önceden açtığı konuları okurken de bunu farketmiştim ancak ona da söylemek istedim ma söyleyememiştim. çok doğru bi kararla kitap çıkartcak. gerçekten cümleleri kuruşu güzel..bi isim önerisi de benden
reziller kulübü
sağol canım, isim önerini yazdım kenara...hala açık arayla birsen82'nin önerisi önde gidiyor, 'Kalabalıkta okuma beni' beş arkadaşımız tarafından beğenildi. Kelebek29'un önerisi 'Bir rezillik de benden olsun' onun takipçisi.3 arkadaş da bu öneriye katıldı.En çok oy alan isim önerilerini daha sonra toparlayıp anket açacağım....
yettim gari burcum, buralardayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?