otobüse bineceğim... durakta sevgilim bekliyor(muş). onu görünce yanına oturmak istedim.durağın arka tarafı cam ve oturulacak yerler camla nerdeyse bitişik. ..
ben tam otururken dötüm cama çarptı ama nasıl bir ses çıktı allahım yıkıldı resmen durak sallandıherkes yürürken durdu sesin nerden geldiğne bakıor.sevglim de korktu tabi benden öyle bir oturuş beklemiyordu. noluyo lan diye bağırdı ben etrafa bakıorum o bana bakıor birden gülmeye başladı yerlere yata yata gülüyor gülmekten konuşamıyor hatta.... bende başladım gülmeye
sonra aşkm senin kasa sağlammış maşallah dedi utancımdan öldüm....
gecen yatıyorum kitba isim aklım geldi :))
Kazenin huriyeleri
Hem kazene jesst hem huriden huriye :))
kazen?derken kazen kim??
o bir efsanee :82:
sitenin kurucusuu ama ayrıldı artıkherkesin kazen abisiydi o :84::84:
o bir efsanee :82:
sitenin kurucusuu ama ayrıldı artıkherkesin kazen abisiydi o :84::84:
kesinlikle insanlık halidir.. engelleyemezsin.. ben ünivdeyken oda arkadaşım bayan oldugu halde hiç tutmazdı tuvalete koşmazdı yatıyosa da oturuyorsa da hiç fark etmez yapardı bende ilk garipsedim ama alıştım ha ben hiçyapmadım ama.. hatta derdiki içimde kanser olana kadar dışarda konser olsun
eşimede gelince oda gazı geldiğinde hemen kosa kosa ya wc ye yada odaya kacıyor..ççok komik bir görüntü olyor... böyle şeylerden soğulurmu ya.. saçmalık.. evin senin mahremiyetinin kalktıgı yerdir..bilinçli yapmak yada yapmamak tercihtir.. medeniyet demiş arkadaş ama medeniyet bu değil... medeniyet dediğin yerlere bir git bak bunlar gayet normal..
kızlar içinizde kötü şeyleri tutmayın..
SALIN GİTSİN
dimi ama iyi insanın içinde kötü şey durmazmış
dimi ama iyi insanın içinde kötü şey durmazmış
valla benim eşim de iş yerinde salıyomuş şimdi bütün herkes başlamış salmaya...hastane 5.senfoniyi çalıyo....
bu da çok güzel bir isimreziller kulübü
Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabeeşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )
Süppersiniz wala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?