Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

otobüse bineceğim... durakta sevgilim bekliyor(muş). onu görünce yanına oturmak istedim.durağın arka tarafı cam ve oturulacak yerler camla nerdeyse bitişik. ..
ben tam otururken dötüm cama çarptı ama nasıl bir ses çıktı allahım yıkıldı resmen durak sallandı herkes yürürken durdu sesin nerden geldiğne bakıor.sevglim de korktu tabi benden öyle bir oturuş beklemiyordu. noluyo lan diye bağırdı ben etrafa bakıorum o bana bakıor birden gülmeye başladı yerlere yata yata gülüyor gülmekten konuşamıyor hatta.... bende başladım gülmeye
sonra aşkm senin kasa sağlammış maşallah dedi utancımdan öldüm....

Dötüyle daglari deviren kiz modeli.
Cok güldüm ya süper. Daha fazla gülmemek icin agzimi kapatiyorum, bi de milleti uyandirmayayim simdi.

Kizlar süpersiniz, dünden beri okuyorum burayi yanaklarim agriyor artik gülmekten. Of benim de aklima bir seyler gelse de yazsam...

gecen yatıyorum kitba isim aklım geldi :))

Kazenin huriyeleri
Hem kazene jesst hem huriden huriye :))

kızlar içinizde kötü şeyleri tutmayın..

SALIN GİTSİN

flockenin cümleleri kuruşunu çok beğeniyorum ben.anlatacağı olayı da çok güzel anlattığını düşünüyorum. çok önceden açtığı konuları okurken de bunu farketmiştim ancak ona da söylemek istedim ma söyleyememiştim. çok doğru bi kararla kitap çıkartcak. gerçekten cümleleri kuruşu güzel..bi isim önerisi de benden
reziller kulübü

valla benim eşim de iş yerinde salıyomuş şimdi bütün herkes başlamış salmaya...hastane 5.senfoniyi çalıyo....

oooooooooooooooooooh ne güzel. ben bu konuda yan komşumu tek geçerim maşallah sanki bizim tuvalette gibi amcam ondan ilham alıyoruz biz karı koca

kac gündür 40inci sayfadan en son sayfaya gelene kadar ugrasiyorum masallah kizlar
aklima gelse bisey bende yazicam ama

Süppersiniz wala:)

Süppersiniz wala:)

Teşekkür ederim..Doğaçlama gelişiyo herşey bi anda olup bitiyo Dünde gülme krizi geçirdik gece yani sabaha karşı 4de uyuyabildik..Saçma salak konuşup konuşup güldük....Eşimlerin karşı köyünde bi çocuk varmış şeyini gaz lambasına sokmuş şişe kırılmış kan kaybından ölücekmiş nerdeyse hastaneye zor yetiştirmişler... çocuk dediysem genç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…