Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

dün bir tanidik anlatti bana bende size anlatayim dedim
bu abla bir magazadan bebegine bir üst almis tabiki hani güvenlik seyleri var ya onu da cikarmislar .neyse magazadan cikmis.sonra diger magazalari dolasmis.her girdigi magazda kapidan gecince düt düt diye ötüyormus görevliler onu tanidiklari icin cep telefonunu istemisler hani belki onun icindeki bazi seylerden ötebilir diye bakmislar yok bisi 5 tane mi ne dükkana girmis bu böyle ötmüs.sonra bi gün yine o ürünü aldigi magazaya bakmaya gitmis .yine girince bisi düt düt etmis sonra bakmislarki bu aldigi üründe gizli bir yerde hani su yedek dügmelerin oldugu yerin arkasinda gizli bir güvenlik seyi varmis "bende ilkkez duyuyorum" onu cikarmayi unutmuslar.cok kücük bisiymis.sonra artik ötmemeye baslamis.kocasida saka babinda hirsiz kari hirsiz kari diye dalga gecmis ne komik ama her girdigin dükkanda düt dütte düt düt herkesin gözü sende birde almanya birde örtülü olunca birde onlar kötü düsünnce

pardon yanlis bisi dedim . girdigi magazadakiler gizli güvenlik seyindne bahsetmisler bunlarda eve gidince bakmislar bebegin cantasina her yerien sonra bebegin hirkasindan cikmis :)

kızlar gebe cok guldum buraya ne zmn gırsem moral oluyobende bugun markete gıttım wıston box dıyecegıme bı tane yogurt box ıstıyom dedım adam box kelımesını anlamadı galıba yogurtları kasada satmıyoz dedı bende hıc bozuntuya vermedım hım gecen yogurt gormustum kasada felan dıye saçmaladım

he valla,bi kaç gün ayrı kaldık sessizleşmiş buraları...böyle mi bıraktım topiği ulen ben size???bi döndüm kimse kalmamış gari....

pis alço...bak olabilir,yokluğumdan faydalanmış olabilir...ben iyisimi onu bi takibe aliim.
kitap ii gidiyor valla.gazdan muhabbetlere geçtim şimdi....biraz ara veriim dedim.bu tempoyla gidersem en geç iki hafta içinde yayınevine yollarım.bakalım n'olcek...

hah şööle!çoğalın bakeem,bu topic 15 kişinin altını görmemiştir....o neydi ööle yaaa...

kapagını nasıl düşünüyorsun bak çok merak ediyorum yazıları nasıl bağladığını felan ilkini imzalı istiyoum haberin olsun

kapagını nasıl düşünüyorsun bak çok merak ediyorum yazıları nasıl bağladığını felan ilkini imzalı istiyoum haberin olsun
valla kuralları okudum,kitap kabul edilirse (hani eser niteliği taşır mı bilmem ama)harflerin biçiminden sayfa tutarına kadar,kapak tasarımdan kağıdın kalitesine kadar onlar bi fikir yürütecek ve sonna bana danışacaklarmış.tasarımın tümünün son sözü bana aitmiş ama onlar bana bi nevi başarılı olmam için yol gösterecekler.hala kapak tasarımına kafa yormadım ama mizah kategorisinde çıkacağı için göze çarpıcı matrakçana bir şey düşünüyorum.....bakalım hele,onlar ne sunacak bana...

her bölümün girişinde ufak bir sunuş paragrafı hazırladım,paylaşımları ard arda sıraladım ve aralarında fikir yürütmedim, doğallığını bozmamaya gayret ettim böylece...

tamam,çıksın sana bi tene imzalı yollarım.kitabın 'kahramanlarından' biri de sensin zati...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…