diablo yetiştim!!!!cafedeyiz yine,evlilik teklifi edilmiş gelecek şekilleniyor.bu buluşma yine önemli olanlardan çünkü abisinle tanıştırmak istiyor beni.muhabbet ederken bir yandan bekliyos onu.birden karşıdan bi adam geliyo ama fark edilmemesi öyle böyle değil.gülümüyorum ve eşimi dürterek kısık sesle: 'allah aşkına hayatım şuna bi bak hele!'diyorum.eşim dönüp bakıyo sonra bana dönerek:'noldu ki nesi var?'diyo.bu sorusuna inanamayarak:'hayatım görmüyormusun adam evrimini tamamlayamamış bi türlü dik yürüyen primat gibi!'eşim yanımıza gelen primatı selamlıyo:'tanıştıriim abim!'bir çam daha devirmenin hazımsızlığınla colamı yudumluyorum pipetimden.
yah evet....kaynım oldu o primat şincikfena yaaa
neyi hatırladın kıs?canım ya hatırladım süperdi bu buarada tşk ederimmmmm
yah evet....kaynım oldu o primat şincik.işin daha fena yanı yaşlandıkça evrimi ters istikamete doğru gidiyo.bunu kendime saklıyom ama...
neyi hatırladın kıs?
ben başından beri takip ediyorum topiği bi de okudukça kaldığım sayfayı yer imlerine kaydediyorum 148de kalmışım 226 olmuş sayfa sayısı rekor oldu heralde
burası tam stres atmalık bi topik olmuş
aaa üstüme iylik saglik.elmi de görünmüyor omu kaçırdı acaba kızları kitap ne durumda
pis alço...bak olabilir,yokluğumdan faydalanmış olabilir...ben iyisimi onu bi takibe aliim.
al al bakalim dikkat ette senide onlarin yanina yollamiyim
kitap ii gidiyor valla.gazdan muhabbetlere geçtim şimdi....biraz ara veriim dedim.bu tempoyla gidersem en geç iki hafta içinde yayınevine yollarım.bakalım n'olcek...
aaa üstüme iylik saglik.
iyiki bi kiz kacirmaya calistik anam adim cikti 8ze inmez 9za.bi tane kacirdim odas bi defa geldi daha yok.
tüh ya hic aklima gelmiyo bende su kitapta rezil olmak istiyorum
Birtanede ben anlatim kızlar benim anım kız arkadaşımla kız arkadaşımla havuza gitmiştik 5 yıl felan oluyo biz havuzdaki kayaklarda kayıcaz kayağa çıktım sırt üstü yattım kayıyorum tabi kayarken bikinimin üstünün kopçası çıkmış alt taraf tanga olmuş hızlıda kayılıyo ben kaymanın şokundayım tanga olan bikinimi oyurduğum yerden düzeltiyorum karşımda 2 tane kız gögüslerin gözüküyo demezmi bende bön bön suratlarına bakıyorum ayağı kalktım halen hiç bi şeyin farkında değilim iki üç adım attım ben,m kız arkadaşım bana sarıldı gögüslerimi kapatıyo gögüslerin gözüküyo dedi bir baktım oda ne sallanıyolar çok utanmıştım karşımda gençler kıpkırmızı olmuştum allahtan tanıdık yoktu
yumurtalara gülmekten öldümaboooo bir bakayım dedim kaçıncı sayfaya gelmişiz
evliliğimizin ilk zamanları ... yine kavgalı olduğumuz bir gece beyefendi uykusunda yorganı üzerimden çekti ben durur muyum ben de öbür taraftan çektim bir de üstüne "öküz" dedim . bir baktım adam uyanıkbana "ne dedin sen!" dedi cevap vermedim uyuyor numarası yaptım :)) ertesi sabah hiç bir şey olmamış gibi bir de utanmadan "sen gece bana bir şey mi dedin? " dedim yazık adamcağız beni uykumda konuşuyor sanmış :)))
gerçi bu konumuzun tersi ama geçen gün eşim bana rezil oldu desem yeridir :)) geçen sabah hastaydım eşim kahvaltıyı hazırlayacaktı bana "yumurtayı suda ne kadar tutayım?" diye sordu ben de "suyu kaynadıktan sonra 2 buçuk dk yeterli" dedim. 5 dk sonra sofraya oturdum , yumurtamı kırdım bir baktım yumurta resmen çiğ , eşim "benimkine bak istersen" dedi onunkine baktım o da çiğ. "sen bunları nasıl pişirdin?" dedim meğer beyefendi çiğ yumurtaları su kaynadıktan sonra sıcak suyun içine atmış ondan sonra pişirmiş:))))) biraz utandı ama ama zeytinyağı gibi üste çıktı "ben nerden bileyim her sabah sen yapıyordun" diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?