Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bu arada rezilliklerinizden hala alıntı yapıyorum.bu yüzden paylaşımlara devam edin arkadaşlar,ama reca ediyorum,konuya sadık kalmaya gayret edin lütfen....

fena yaaa

Günaydın kızlar kaç gündür sizleri takip ediyorum süpersiniz

ben başından beri takip ediyorum topiği bi de okudukça kaldığım sayfayı yer imlerine kaydediyorum 148de kalmışım 226 olmuş sayfa sayısı rekor oldu heralde

ben başından beri takip ediyorum topiği bi de okudukça kaldığım sayfayı yer imlerine kaydediyorum 148de kalmışım 226 olmuş sayfa sayısı rekor oldu heralde

allah iyiliğini versin sayıyomusun bide bu topik çok komik ya

elmi de görünmüyor omu kaçırdı acaba kızları kitap ne durumda
aaa üstüme iylik saglik.
iyiki bi kiz kacirmaya calistik anam adim cikti 8ze inmez 9za.bi tane kacirdim odas bi defa geldi daha yok.

tüh ya hic aklima gelmiyo bende su kitapta rezil olmak istiyorum

aaa üstüme iylik saglik.
iyiki bi kiz kacirmaya calistik anam adim cikti 8ze inmez 9za.bi tane kacirdim odas bi defa geldi daha yok.

tüh ya hic aklima gelmiyo bende su kitapta rezil olmak istiyorum

valla bende düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelen yok sanırım hiç rezil olmadım desem oldum muacaba:26::26::97::97::97::97:

ayy bu güzeldiiiii

yumurtalara gülmekten öldüm

Burayı ilk defa bugün gördümm nedenn daha önce farketmedim ben,
Dünn başımıza gelen bir olayıı anlatayımm bende
ama benimm değill annemlerinnn,
Dünn okadar çok başım ağrıyorkii öğleden sonra yattım uyudum,
annemlerde bende kalıyor babamlaaa
Ben genelliklee süt tozunu tezgah üzerindee ki kavonozlara koyarımm annemde yerlerinii bilirrr
Süt tozum bitincee oğlanınn mamasınıı doldurmuştumm diğerinede un koymuştumm
Ama kavonozlarımın içi gözükmüyorr tabii
Neysee uyandımm uykumdann annemle babamm mutfakta yerde oturuyorlar ,nescafe içmişler dedimm banadaa yapınn
annem su yok kızımm bitti kaynattığımm su dedii
Kızımm ya dediii süt tozunuu bulana kadar çok uğraştım süt tozuu yerinee kahve fincanına un koymuşumm çay kaşığıyla dedi
babanın önüne koydumm baban karıştırdıkçaa bu hamur olduu demişş anneme neysee dökmüşlerr
Sonra sizzz tutunn benimm mama koyduğumm kavonozu alınnn fincanaa 1 er ölçekk mama koyunn annem bakk işte bu demişşş,kahvede eklemişş şekerde atmışlarrr ,bak bu koyulaşmadıı deyip içmeye başlamışlarrr bizimkiler
babammm annemee ,annem de babama kızıyormuş nekadar şeker attın senn bunaa diyee
amaa genede bitirmişlerr fincanlarıı
Annee o siyah fincan ne geziyor yerde dedimm süt tozuu koydumm kızımm dedii
oo süt tozuu değilkii oğlanınn maması dedimmm
Annemii görseniz yerlerde nasıll gülüyorr kadınn gülme krızine girdii
Bende bakk bu süt tozuymuşş dedimm babanaa bunlaa kahve yaptımm bir güzeldee içtikk diyorr

Amaa dünn gülmektenn öldümm

biz eşimle çıkıyorduk daha 5 yıl önce özel bir gün vardı sanırım sevgililer günüydü kendisi bana hediye olarak saat almış getirdi verdi filan
ben saati beğenmedim hiç tarzım değildi aldığı şey aşkım nerden aldın gidelim değiştirelim dedim ı ıh yok bizimki söylemiyor kaç kez sordum nerden aldın diye katiyyen söylemedi bende anladım bu işte bi iş olduğunu tabi üstüne gidiyorum devamlı söyle söyle diye
veeee sonunda çözüldü bizimki meğer semt pazarından 5 tl ye almış benim saati çok utandı söylerken bende üstüne gitmedim artık daha fazla rezil olmasın diye

ama evlendik artık hala söylerim 5 liralık saatimi bana layık gördün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…