Birtanede ben anlatim kızlar benim anım kız arkadaşımla kız arkadaşımla havuza gitmiştik 5 yıl felan oluyo biz havuzdaki kayaklarda kayıcaz kayağa çıktım sırt üstü yattım kayıyorum tabi kayarken bikinimin üstünün kopçası çıkmış alt taraf tanga olmuş hızlıda kayılıyo ben kaymanın şokundayım tanga olan bikinimi oyurduğum yerden düzeltiyorum karşımda 2 tane kız gögüslerin gözüküyo demezmi bende bön bön suratlarına bakıyorum ayağı kalktım halen hiç bi şeyin farkında değilim iki üç adım attım ben,m kız arkadaşım bana sarıldı gögüslerimi kapatıyo gögüslerin gözüküyo dedi bir baktım oda ne sallanıyolar çok utanmıştım karşımda gençler kıpkırmızı olmuştum allahtan tanıdık yoktu
unıversıte yıllarında tanıstık.eşim kovalıyor ben kaçıyordum.. en sonunda ben karasızlıgımı sonuclandırmak ıcın ona cıddı cıddı hayır dedım..ve bır sure küs kaldık yuzume bıle bakmıyordu..ben tabı onun yoklugunda ona aşık oldugumu anladım ve bır gece msj cektım o mesajın ertesı gunu buluştuk..ben ulaşılamaz biriydim onun için..bunu da bılen ben gayet havalı bır sekılde yuruyordum ki hala da tam barısmıs degılız..havalara dnıze baka baka yururken bırden duran motorsıklete carptım ..nerdeyseıkı seksen uzanıyordum .. bır de bunun verdıgı rezılllık duygusuyla bozuntuya vermemek adamı daha da rezıl edıyordu..esım sımdı hep gulerek anlatır ıcımden ne gulmustum sana diye...
a koptumm..işyerindekilerde bana bakıyor neye gülüyor bu diyeee....yavrum senin karizma yerlerde gezmiş resmennnn...
bende geçen eşime rezil oluşumu anlatıyımm..size komik gelirmi bilmem ama beni gülme krizi tutmuştu...
kayınvalidemlerdeyizz.odamızdayızz.eşimle limoni aramız..benim surat beş karış..film izleyelim diyor..film seçiyor bana soruyor bu olsunmu bu olsunmu...ben hala suratsızzz...soonra A TAKIMI nı izledinmi dedi.sonra dedi gerçi o eski izlememişsindir..bende hala surat beş karış..güya pas vermiyorumm...
dedimki:
-SAVAŞ AY2IN A TAKIMINI DEMİYORMUSUNN...İZLİYODUMM DEDİMM...
ayyyyyyyyy o an bütünn gerginlik bitti..çünkü ben kırdığım potu anlamıştımm..ve krize girmiştikkkkk...
Heeee...savaş ayyy....
Adam film seçiyo ben gitmişimm kro bi programdan bahsediyorumm...
yazdıklarınıza bayıldım kızlar
nişanlımın evine gitmiştim bende de anahtar olduğu için kapıyı açtım ve girdim güya ona sürpriz hazırlayacaktım dedim öncelikle üzerini değiş cisem öyle devam edersin üzerimde yalnızca çamaşırlarımla banyoya bir girdim kiii aman allahımmm adam duş alıyo :)) o şaşkınlıkla hayatım süpriz yapmaya geldim dedim pörtlemiş gözlerle uzun bi süre baktıktan sonra süprizin kralını yaptın aşkım demişti :))
nişanlımın evine gitmiştim bende de anahtar olduğu için kapıyı açtım ve girdim güya ona sürpriz hazırlayacaktım dedim öncelikle üzerini değiş cisem öyle devam edersin üzerimde yalnızca çamaşırlarımla banyoya bir girdim kiii aman allahımmm adam duş alıyo :)) o şaşkınlıkla hayatım süpriz yapmaya geldim dedim pörtlemiş gözlerle uzun bi süre baktıktan sonra süprizin kralını yaptın aşkım demişti :))
Cevap süper
daha ne istesin
daha ne istesin
aslında süprizin kıralını yaşayan benim yemek yapmaya giden ben şok şok oldum yani
eheheh çok güldümmuhtemelen cıkmana izin vermemiştir bir daha :94:
yine evindeyiz ve birlikte film izleyeceğiz filmi ben seçeyim sen tabaklara çerez koy dedim o mutfakta tabakları hazırlarken bende kanalları değişiyorum film bulmak için sonra bir film buldum adam bildiğiniz musluk tamircisi kızda hanım hanımcık giysilerle evde dolaşıyo veee beş dakka sonra aman yarabbim meğersem aşk filmi diye seçtiğim filmdeki oyuncular alt alta üst üste vıcık vıcık tabi paşam her zaman olduğu gibi dakka şaşmaz ben değişmek için elime kumandayı almamla odaya girmesi bir oldu tabakları elinden düşürdü şaşkınlıktan o bana bakıyo ben ona tvdede hala devam ediyorlar düşünün artık halimi ya aslında böle değildi açtığımda diyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?