Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

:

gezmeye gittiğimiz günlerin birinde benim lavabo ihtiyacımı gidermek için dolaşa dolaşa bir yer bulduk amma çok ıssızdı korktum dedim nasılsa kimse yok ben içeri gireyim sen lavabonun önünde dur diye neyse ben girdim iki dakka geçmedi hatunun biri imdaaattttt sapık var diye feryat figan bağırmaya başladı açtım kapıyı ne bağrıyosun diyorum görmüyormusun bizi gözetlemeye girmiş adam diyo yok o benim nişanlım diyorum sizi utanmazlar yapacak başka yerinizmi yok diye tekrar bi feryat figan neyse kapıda para almayı bekleyen adam bizi attı dışarı koca insanlarsınız yaşınızdan başınızdan utanın oteldemi bulamadınız diye söylene söylene rezil olduğumamı yanayım hala ihtiyacımı gideremediğimemi bilememiştim

ayy çok güldüm ya ne çok mecaranız var

cisem allah ne muradın varsa versin çok güldürdün beni çok alemsin

ayy çok güldüm ya ne çok mecaranız var

maceramız çokta artık o yok aslında varda yok sen beni sevmiyorsun deyip ayrıldık bir buçuk ay oldu hergün konuşuyoruz kıskançlık kırizleri cabası ama bilmiyorum ne olacak sanırım güzel anılar olmaktan öteye geçemeyecek artık

üzüldüm ya güldürdün güldürdün olmadı şimdi bu ben sizi tanımadan çok yakıştırmıştım dönüşü yok mu?:123::123::123:

Eşim tutturdu alyansını gümüş ile değiştirecekmiş, pek razı olmasamda hadi bakalım dedik. Bir gümüşçüye girdik bizim alyasların modelinde olan tablayı çıkardı ben bir tane aldım eşim taktı tam oldu ama bir bahe bulup aldırmadım. Başka bir gün yine bir yerde baktık aynı şekilde bir tane aldım taktı tam oldu. Ama fiyatı diğer yere göre pahalı söyledi almadık. Başka bir yere daha baktık onların yüzükleri tablada değilde hani bu bilezikleri taktıkları silindirler varya onların incesine yüzükleri boy sırasıyla sıralamışlar ben ortadan bir tane gösterdim satıcı o olmaz dedi olur dedim, inatlaştı benimle sağ baştan gözüne kestirdiklerini çıkarmaya başladı, eşim sırayla verdiklerini takıyor hepsi büyük geldi tam benim gösterdiğim yüzüğe sıra geldi ki sol baştan çıkarmaya başladı çıkardıklarını eşim deniyor yine olmadı tabi, sonra mecbur benim gösterdiğimi çıkardı tabiri caizse cuk oturdu, benim yüzümde zafer elde etmiş bir gülümseme satıcıda morluk... Kıyafet alırkende ne alsam, raftan ne çıkarsam tam üstüne göre olur kilo alsada versede elim-gözüm haytta şaşmaz. ZAfer kazandım ya evde anlatıyoruz kayınvalidemler, annemler var. Eşim dediki öyle bir el var ki ne alsa tam oluyor. Ben ukala bir tavırla her gece ölçüyorum seni demezmiyim:26: Kimsede çıt yok bir sessizlik oluştu, ben bir çay koyayım bari.....

:

üzüldüm ya güldürdün güldürdün olmadı şimdi bu ben sizi tanımadan çok yakıştırmıştım dönüşü yok mu?:123::123::123:

bilmiyorumki tatlım ne yapmaya çalıştığına anlam veremiyorum hergün arıyor hesap soruyor ama barıştıkmı dediğimde illaki isim mi koymamız gerek diyor

süpermiş

kızlar bi tane daha ölçmeden konu açılmışken benimde inanılmaz gaflarım var hemencecik yazimmm
nişanlımın annesi geldi evine nişanlım işte tabi biz gelin kaynana canımız ortalıklarda yokken ortalığını toplayalım dedik yılbaşında kırmızı bir kazak ve şans getirmesi için kırmızı üzerinde noel anne olan boxer aldım annesi kırmızıya bayıldım tam bedenini tutturmuş nasılda tanıyorsun oğlumu dedi bende içerden kazağı kastettiğini düşünerek konuşarak geliyorum tabi ki annecim onca yıldır birlikteyiz sarılıyorum dokunuyorum insan ister istemez alıyo ölçsünü diyerek kıkırdaya kıkırdaya bi gittim yanına kadının elinde noel anne baskısıyla duran asıl kırmızıyı görünce saç diplerime kadar kızardım akıllım benim kazağı çıkar paketten içinde diğerini bırak paketin üzerindede sana çok yakışacağını düşünüyorum tüm yılın bize şans getirmesi yazısınıda okumuş kadıncağaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…