Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

amanııınnnnn....
gaf diye buna denirrr....
mersi kızlar gülüşlerinize layık olmaya çalışacağım.

Yalnız giriş bir muhteşem.. "Ölçmeden konu açılmışken"

Yalnız giriş bir muhteşem.. "Ölçmeden konu açılmışken"[/QUOTE]

aklıma getirdin canım çok mersii

Eşim birgün yatmış keyif yapıyor, küçük kuzeni var o zamanlar 1 yaşında falandı eşimin üstüne geldi oynuyorlar falan, bacaklarının üstünde hopluyor zıplıyor dengesini kurabilmek için bacağına tutunuyor . Ben nasıl korkmuşsan bir hararetle ya bir yerini tutacak bırak şu çocuğu demezmiyim
Eşim , kayınvalidem almış başını gidiyor, ben Çocuk ne olduğundan habersiz

istanbula yeni tasinmisiz o siralar teyzemler felan bizde.biz kuzenlerle oturma odasinda tv ye bakiyoruz ben daha yeni 7.sinifa basliycam kuzenimde benden 2 yas büyük lise 1 de iste tv dede samanyolu tv de yesil elma var ya o acik.sonra bu dediki cok güzel ya cok seviyorum bu programi gibisinden biisler dedi tam hatirlamiyorum .6 yil gecti aradan sonra o öyle kadin programini sevdigi söyleyince benim salak kafam:26:aklim direk kemal sunala gitti hani bir filimde var ya o evin kadini gibi is yapiyor karisida erkek gibi ise gidip geliyor bende hay dilime essek arisi soksaydi:26: kadinmisin sen deyiverdim :18: bana öyle bir bakisi vardikiherseyi zaten anlatiyordu ben de kekekleyerek öyle demek istemedim hani kemal sunalda dizide esinin islerini yapiyor ya o anlamda demek isteidim diiynce 2.potuda kirmadimmi .bana bisi dedimi hatirlmaioyrum ama gözünden düstügüm kesin .sonra kendimi banyoya kitledim cikmadim bayagi uzun bir süre agladim agladim agladim tam gitceklerken ciktim galiba sevdigim birine karsi ilk rezilligim.halada dilimi tutamam ama baskalrinin yaninda .

:105::105::105::105:

offffffffff bu fena olmuşş

hahaha bu cok iyiymiş ya..

bende saf saf tv de komik bişiler arıyorum burası dururken
kupaları haketmişsiniz bana göre

Ayyyyyyyyyyyyyy gülmekten karnıma ağrılar girdi. Siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün valla

Bi rezilliğide ben anlatayım bariiii
Bundan 1 sene kadar önce o zamanlar şimdiki nişanlımla sevgiliyiz. Daha tanışalı 2-3 ay olmuş, aslında çok açık sözlü rahat bi kızımdır ama nedense o sıralarda bende bi çekingenlik sormayın. Neyse bi cumartesi iş çıkışı geldi beni aldı sinemaya gitcez. Yolda açmısın falan dedi bende gurur meselesi yaptım yok tokum falan dedim. Ne toku ölüyorum açlıktan, ulen iş yerinden çıktık öğle saati ne yicem bana sorana kadar gidelim işte bi şeyler yiyelim. İyi o zaman bende çıkmadan atıştırmıştım dedi. Sonra gittik işte bilet falan aldık benden tuhaf sesler geliyo Allahım nasıl karnım gurulduyo su içtim yok geçmedi, neyse film başladı hatta hiç unutmam Yahşi batı filmindeyiz. Film izliyorum ama nasıl karnım gurulduyo ya bi sessizlik olsa tüm salon bana bakacak şaka gibi ya. Ayy yazarken bile gülme krizine girdim. Sonra Komedi filminde sevgilimin romantikliği tuttu bana yapıştı iyice, belimden elini doladı karnımın tam üzerinde eli. Karın kaslarımı sıkıyorum guruldama olmasın diye. Sonra hemen ani bi hareketle sırtım acıdı dedim elini çektim çantamı kucağıma aldım. Bu seferde diğer elini çantamın üzerine koydu, aradan az zaman geçti benim karnımdaki canavar yine uyandı bir gurulduyo bi gurulduyooo yaaaa öyleki sevgilim telefon çaldı galiba titreşim oldu dedi. Ay bana bi kriz gelir dudaklarımı ısırıyorum gülmemek için. Neyse film bitti otoparktayız arabaya bindik tabi her taraf sessiz daha motor falan çalışmadı, ben kemeri takıyorum sevgilim telefonları falan yerleştiriyor ama ortamda iğne düşse sesi duyulur öyle yani derken benden bir guruldama sesi çıktııııı zavalla sevgilim bir an duraksadı bana bakmadı ama 3-4 saniye durdu sonra hiç bozuntuya vermedi arabada. Ama nedendir bilinmez beni eve bırakana kadar 2-3 kelime ettik O gün bugün artık daha acıkmadan aşkım bişeyler yiyelim acıktım diyorum. O rezilllllllllllllll günü asla unutmam. Aşkım sağolsun hiç dalga falan geçmedi valla ben olsam 1 yıldır konuşuyor olurdum

selam herkese,

hamileliğimde gebelik şekeri nedeniyle sıkı bi diyet yapmıştım. tabi doğumdan sonra o biçim saldırdım tatlıya, pastaya. yemeklerde öyle bi yiyorum ki aylarca çektiğim mide bulantısının acısı çıkıyo. gebelikte bu kadar yemedim desem yeri. akşamları 90 kiloluk eşimden fazla yiyorum. adam ağzı açık seyrediyo. o ayrı bi rezillik zaten. hele bi gece saat 23:00 civarı, her zaman gittiğimiz pastanedeyiz. neredeyse akraba olcaz adamla. pastalara, tatlılara bakıyorum ama gözüm öyle aç ki seçemiyorum bi türlü. bikaç çeşit seçtim ama gözüm hala geride kalanlarda. adam en sonunda eşime "yengeye bi pastane açalım bari" dedi. o derece aç aç bakmışım demek ki. gülerek ayrıldık ordan ama zoruma gitmişti ya...

Son düzenleme:
kızlar cümlelerinizi düzgün kursanız da ,noktalama işaretlerine dikkat etseniz de ,biz de okuduğumuz şeyi tekrar tekrar okuyup da anlamaya çalışmakta güçlük çekmesek... nasıl olur acaba

tanıdıklar var aşağıda,azrasılam,hoşgeldin....

cnmsııın şimdi gördüm geç oldu slm vermek için
süper topik olmuş kutlarım seni cnm sıkıldıkça girip girip okuyorum wallahi deli gibi gülüyorum
kitap konusunda da destekliyorum eminim çok çok satacak
dileirm ki de bunu hayata geçirirsin bir an önce

bizde evlenmeden 6 yıl flört dönemimiz oldu.ilk zamanlarımızdı.şakalaşıyorduk.elinde kalem vardı.bana dediki.bak Bu kalemi gözüne sokarım.tabi ben gö.üne sokarım anladım.o an şok oldum.nasıl dedi anlayamadım.tabi ben aniden sustum kıpırdıyamıyorum.düşündüğümde şu,şakalaşırken böyle bir laf söyleyebiliyor bu nasıl bir insan.ne yapayım ki şimdi diye düşünüyorum.kalkıp gideyimmi,bağırıp çağırayımmı.o da şaşkınmış.bi şakasına gözüne sokarım dedim diye bu kadar bozuldu.ne garip bir kız ne yapıcam ben bu kızla demiş içinden.en sonunda dayanamadım.bana nasıl dersin böyle bir lafı inanamıyorum dedim. oda niye bozuldun bu kadar anlamıyorum dedi.allahım bir de bu lafı duyunca iyice delirdim.şakasına da olsa bana böyle konuşamazsın diye bağırdım.sonra demezmi,dediğim için yinede özür dilerim de şakasına gözüne sokarım demek okadar kötü bişeymi.o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü.ben başka birşey anladım dedim ama öyle dediğim içinde nasıl utandım.oda şaşırdı.hiç öyle birşey dermiyim dedi güldü ama baya rezil oldum tabi.

ben de eşimle 2004 te tanıştım ünide.. tabi ozaman ben inanılmaz aşığım, görünce mideme kramplar giriyo felan.. çaktırmıyorumda güya:)) nese tabi biz baaya kanka olduk ilk başlarda.. bi gün eve davet ettim yemeğe.. nese ortak arkadaşımız vardı onla geldi... derken yemek yedik sohbet muhabbet.. haha hihi derken.. dedimki gel sana fal bakayım.. kumar kağıtlarıyla fal vardır ya ev arkadaşımdan öğrenmiştim.. kes dedim kağıtları. kaç harfli dedim:)) 4 harfli dedi.. ama ben nasıl heycanlandım. adım esra:))) neyse açtım falan kart seç dedim. seçti.. yorumlarken aynen şunu dedim.. bu senin bana bu benim sana bu da geleceğimizin kartları:))))) son anda ne dediiğimi farkettim ama iş işten geçti bile yüzüm kıpkırmızı oldu.. kafamı kaldırmadan sölüyorum:))) ay ne gülmüştüm sora..
bi günde dvd player bozuldu.. yapsana şunu dedim.. yaparken tornavidayı ver dedi elini uzattı.. ben de saftiri gb elimi uzattım ttuttum elini öle bakıyom şapşal şapşal:)) zaten şimdi evlendik ortak arkadşımız diyoki sen tam saf aşıktın:)) daha neler neler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…