Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ilk buluşma çok şık bir restorandayız sohbet güzel herşey güzel eşim 130 kg bi erkekti ama gözüme filnta gibi görünüyordu taaaa kii o restoranda oturduğu sandalye çatır utur kırılıp yere düşene kadar allahım bir gülme krizi garson gelecek oda krizde bi trülü gelemiyor güldüğü için adam yerde hiç unutamam

koptummm

kızlar birtane daha benden benimki kararından vazgeçti ve kolları sıvadı sanırsam barışıyoruz cumartesi geldi beni almak için
arabayı ben kullanıyorum hava mütiş ortam mütiş derken çantamda poşet var poşetin içinden çikolata çıkarda yiyek dedim adam çantama elini soktu sonra bulduğu ilk poşeti aç sen (çalıştığım yerde katologtan iç çamaşırı satan arkadaşlarım var olacak gibi ürünlerin gelmesi aynı güne denk geldi) ipli jartiyerleri çıkar poşetten beni düşünün artık kırmızıdan öte birşey oldum nişanlımda tepki aynen şu; sütlü çikolataya bayıldım sen beyaz o beyaz yemeğe başlamadan bi nasıl durduğunumu görseydim ki

barişma haberinize sevindim canım

kaç gündür okuyorum burayı anca bitirdim süpersiniz yahu :)
bi tane de benden daha dün başıma geldi .. ablamla marketteyiz günlük ped alıcaz. ablamda günlük pedleri dar bulur daha geniş olması lazımmış ona göre :) pedlerin oldugu reyona gittik ablam eline aldı bi tanesini paketi sallıyo 'napıyosun' abla dedim 'büyükülügünü ölçüyorum kesin bunun içindekilerde k..ç kadar bişeydir' dedi .. tam bu lafın sonunda bi döndük amcanın biri bize bakıyo biz tabi pedi arabaya atar atmaz vites 5 te kaçtık reyondan

ay çisem, senin hikayeler de itiraf comdan araklama gibi yani.. inansam mı inanmasam mı bilemiciiim

ilk buluşmamız için günler öncesinden kıyafet seçimleri yapmaya başlayan ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle platform ayakkabı giymeye karar verdim malum nişanlımın boyu 1,88 benimse sadece 1,60 ilk buluşmaya yenik başlamak için giydim 11cm platform topuklu ayakkabıları bide adam anlamasın diye uzun paça pantolon güya topuklarımı örtsünde beni uzun sansın diye neyse girdik kafenin tekine ben uzun paçalara dolan sevdiceğimin gözü önünde küt diye yapıştım yere :90::90::90: ayakkabının teki fırladı ayağımdan birde nasıl burktuysam ayağımı üzerine basamıyorum o nasıl bir ağrıysa bir feryad figan bende ayağım kırıldı diye salyalarım aka aka ağlıyorum aldı beni kucağına sağlık ocağına götürdü doktor kızım sende akıl yokmu ne diye bu kadar topuk giyiyorsun diyo bende can acısından ne yapayım boyum kısa demişim doktora sonuç olarak benim ayak bileğim çatladı ve ben kusursuz olsun dediğim ilk buluşmada rezilliğin alasını yaşadım

çok güldüm ya gözümden yaş geldi

inanmiyorummm ben 11 cm yi gec 5 cm lik var han bilirisnn belki bu sene moda gibi bisidi yumurta gibiydi.onu giydim kuzenimin dügününde allahim yerler kaygan ip üstünde yürüyorum gib hissetim ya.ilk giyinis bide

inanmiyorummm ben 11 cm yi gec 5 cm lik var han bilirisnn belki bu sene moda gibi bisidi yumurta gibiydi.onu giydim kuzenimin dügününde allahim yerler kaygan ip üstünde yürüyorum gib hissetim ya.ilk giyinis bide

çok uzundu kompleks yaptım sanırım ama hala der topuklu giyicem zaman aman dikkat çatlatma bilekleri die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…