Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

elini uzatman konusu süperdi

aayyy tam rezillik olmuş

yetişemiyom sizlere gariii... tam kitap bitti diyom ohhh diyom dönüp bi bakıyom rezillik diz boyu... ama ossun paylaşımlara devam siz fark etmesenizde gözlerim üzerinizde :82::82::82:
YAZIVERİN GARİİİ

inşallah olur,ben elimden geleni yaptım gerisini artık yayınevinin beğennisine bırakıyorum.ARKADAŞLAR, KİTABIN SONLARINA GELDİM GARİ, ALLAH KISMET EDERSE HAFTAYA GÖNDERİYORUM YAYINEVLERİNE...ŞANS DİLEYİN VE KABUL EDİLMESİ İÇİN DUA EDİN!

kitabın ismi nedir flockee
en çok birsen82'nin önerisi beğenildi: kalabalıkta okuma beni
aslında anket açacaktım ama buna zaman kalmadı.şimdi kitabı bu isimle göndereceğim ama,beğenilenlerin listesini elimde tutacam.kabul edildiği takdirde işin ehli olanlara da listeyi göstercem.hangi ismin daha çok hit olacağını onlar belirlesin.derlerse ki yok bu isim ii, o vakit bu isimle yayınlancak.gene ben size burdan haber veririm kabul edildiği takdirde...

Son düzenleme:
hadi kızlar hikayeler müthiş 60:

süper ya gülmekden gözlerim yaşardı

Uzun zamandır takip ediyorum ve gülmekten yerlere yattım
Bende rezil olmuştum ama eşime değil eşimin patronuna Eşimi arıyorum arıyorum telefonuma cevap vermiyor. Beşinci denememde telefon açıldı daha eşim ses vermeden ben hemen; o yavşak patronunmu vardı yanında da açamadın telefonu dedim uzun bi sessizlikten sonra, eşiniz şuan yok ben patronuyum!! yanıtı geldi tabi ben şoklarda teşekkür edip kapatmıştım telefonu.

eşime ilk rezil olduğumda eşim ozaman eşim bile değildi.daha çıkmaya yeni başlamıştık,üniversitedeydik.ve benim her regl öncesi bağırsaklarım bir başka çalışır.yine regl olmama az kalmıştı ve yine bağırsaklarım tam güç faliyetteydi.buluşmuş biraz gezmiştik,eve gitmem gerektiğini söylemiştim oda tutturmuştu ben bırakacam eve diye.nasıl hızlı yürüyorum kendimi sıkıyorum anlatamam.tam eve az kaldı derken malum ses.o an yeryarıldı ben içine girdim:26:.neye uğradığını oda anlamadı ama beni rahatlatmak için ossuruğa gülenin ossuruk kadar aklı yoktur dedi.ne derse desin rezil olmuştum birkere.ogünden sonra evlenene kadar peşini bırakmadım onun:132:.olurda ayrılırsak yeni kız arkadaşlarına benim eski bir kız arkadaşım vardı böyle böyle yapmıştı der diye.nede olsa ayrılmadıkça başkasına bahsetme ihtimalide azalırdı sen öyle bir kızlamı berabersin diye sorarlar insana.gel zaman git zaman samimiyet arttı tabi birgün konu böyle rezil olmak üzerineydiki sordum hiç başkasına anlattınmı diye.Çünkü geçmişteki arkadaşlarının başına gelen rezillikleri anlatıyordu.yok canım anlatırmıyım hiç dedi son derece doğal dedi.başkalarınınkini bana anlattın ama dedim sen onları nasıl olsa tanımıyorsunki dedi.işte ozaman bende onun etrafında tanımadik insan bırakmadım hepsiyle tanıştımki kimseler bilmesin.işte bizim evlilik hikayemiz.ne kadar romantik değilmi:127:

çok hoşsunuz ya

gerçekten çok acı olmuş intikamınız hem eşinize hem ailenize

kızlar bunlar eşe rezil olma durumu değil ama anlatmadan duramıycam.
1)teyzemle annemin arasında 2 yaş vardır ve birbirlerine çok benzerler.aradabir görüştüğümüz akarabalar falan çarşıda karşılaştıklarında annemi teyzem zannederek enişteme selam gönderirler.teyzemin kızı yoktur tanıdıklar kızlar nasıl diye bizi sorarlar falan.neyse bir gün teyzem bize geldiğinde abla şuraya yeni bir mağaza açılmış gidelim der annemde mırınkırın eder yok gelmiyim falan der.teyzem iyi ozaman ben önce bir işim var onu halledeyim gidip bakayım neler var der ve bizden çıkar.1 saat sonra teyzem kapıda ve gülmekten yarılıyor.noldu diyoruz ve zar zor anlatıyor.işte mağazaya gitmiş şöyle bir etrafa bakınmış ve sonrasında ağzından şu sözler dökülmüş."ay abla hem gelmiyim diyorsun hemde benden önce geliyorsun"sonra bakmış kocaman bir boy aynasında kendi kendine konuşuyor.hemen etrafına bakmış bana bakan varmı diye ve kendini dışarı zor atmış

2)benim rezil olma hikayem.bir iş için teyzemin iki oğluyla istanbula gitmiştik orda bizi kuzenimin arkadaşı karşıladı.işlerimizi hallettik ve istanbulu gezmeye başladık.benim reglimin en yoğun olduğu günlerden biri ve çantamda yedek yok ama otel odasında var bana ne faydası olacaksa orda valizde bırakmışım hepsini.koca istanbul ve hiçbir yerini bilmiyorsun ped alabileceğim bir yer olsa girip alcam derken bahuaus'a girdik koca mağaza kesin vardır diyorum ama konsept farklı tabi.neyse hemen yan tarafta migrostu sanırım oraya giriyoruz pedler bana bakıyor ben onlara ama teyzemin oğlu ve arkadaşı(arkadaşıda erkek)hep birlikte geziyoruz.köyden indik şehre ya kaybolmayalım.biz böyle sürü halde gezerken bir fırsatı buldum ve gözden kayboldum hemen cankurtaranımı aldım ve soluğuda kasada aldım.iyi hoşta bide tuvalet gerekli bana ama yok bulamadım.ordan çıktık hadi yemek yemeğe gidelim dediler dolmuşa bindik en arka en köşeye attım kendimi.bembeyaz deri koltuğa oturdum burda iniyoruz dediler önce onların kapıya yaklaşmasını bekleyerek yavaş yavaş kalktım ve sonrasında arkamda bıraktığım eser için şöför az saydırmamıştır.durumun bu kadar felaket olduğunu görünce yanımda trençkotum vardı giydim hemen.daha öncesinde öyle salına salına gezdim ama oturunca baskıdan olmuştur daha öncesinde birşey yoktur diye kendi kendimi teselli ederken bir alışveriş merkezine daha girdik iş işten geçsede hemen tuvalete koştum.hiç olmazsa pedimi değiştiririm diye çokta koyu olmayan kotumda koca bir lekeyle gezemeyeceğim için günün geri kalanını trençkotumun sırtıma terden sıkı sıkıya yapışmış haliyle geçirdim.kuzenimde çok sıcak terlemiyormusun diyor bende yooo hasta olucam heralde üşümek geldi birden dedim.ama sıcaktan patlamak üzereyim bide üstümdeki çok uzun değil habire arkadan çekiştiriyorum.böyle tüm gün suratsız suratsız gezdim kuzenimin arkadaşı bu nasıl bir yaratık böyle diye düşünmüştür herhalde.dışarı çıktık dışarısı içerden daha sıcak herkes bana tip tip bakıyor bu havada böyle gezilirmi diye.sonra aniden bir yağmur başladı bu sefer tip tip bakam sırası bendeydi(meğersem o acayip sıcaklık yağmur alevi denilen sıcaklıkmış)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…