- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
kaç gündür okuyorum burayı anca bitirdim süpersiniz yahu :)
bi tane de benden daha dün başıma geldi .. ablamla marketteyiz günlük ped alıcaz. ablamda günlük pedleri dar bulur daha geniş olması lazımmış ona göre :) pedlerin oldugu reyona gittik ablam eline aldı bi tanesini paketi sallıyo 'napıyosun' abla dedim 'büyükülügünü ölçüyorumkesin bunun içindekilerde k..ç kadar bişeydir' dedi .. tam bu lafın sonunda bi döndük amcanın biri bize bakıyo biz tabi pedi arabaya atar atmaz vites 5 te kaçtık reyondan
ben de eşimle 2004 te tanıştım ünide.. tabi ozaman ben inanılmaz aşığım, görünce mideme kramplar giriyo felan.. çaktırmıyorumda güya:)) nese tabi biz baaya kanka olduk ilk başlarda.. bi gün eve davet ettim yemeğe.. nese ortak arkadaşımız vardı onla geldi... derken yemek yedik sohbet muhabbet.. haha hihi derken.. dedimki gel sana fal bakayım.. kumar kağıtlarıyla fal vardır ya ev arkadaşımdan öğrenmiştim.. kes dedim kağıtları. kaç harfli dedim:)) 4 harfli dedi.. ama ben nasıl heycanlandım. adım esra:))) neyse açtım falan kart seç dedim. seçti.. yorumlarken aynen şunu dedim.. bu senin bana bu benim sana bu da geleceğimizin kartları:))))) son anda ne dediiğimi farkettim ama iş işten geçti bile yüzüm kıpkırmızı oldu.. kafamı kaldırmadan sölüyorum:))) ay ne gülmüştüm sora..
bi günde dvd player bozuldu.. yapsana şunu dedim.. yaparken tornavidayı ver dedi elini uzattı.. ben de saftiri gb elimi uzattım ttuttum elini öle bakıyom şapşal şapşal:)) zaten şimdi evlendik ortak arkadşımız diyoki sen tam saf aşıktın:)) daha neler neler....
unıversıte yıllarında tanıstık.eşim kovalıyor ben kaçıyordum.. en sonunda ben karasızlıgımı sonuclandırmak ıcın ona cıddı cıddı hayır dedım..ve bır sure küs kaldık yuzume bıle bakmıyordu..ben tabı onun yoklugunda ona aşık oldugumu anladım ve bır gece msj cektım o mesajın ertesı gunu buluştuk..ben ulaşılamaz biriydim onun için..bunu da bılen ben gayet havalı bır sekılde yuruyordum ki hala da tam barısmıs degılız..havalara dnıze baka baka yururken bırden duran motorsıklete carptım ..nerdeyseıkı seksen uzanıyordum .. bır de bunun verdıgı rezılllık duygusuyla bozuntuya vermemek adamı daha da rezıl edıyordu..esım sımdı hep gulerek anlatır ıcımden ne gulmustum sana diye...
inşallah olur,ben elimden geleni yaptım gerisini artık yayınevinin beğennisine bırakıyorum.ARKADAŞLAR, KİTABIN SONLARINA GELDİM GARİ, ALLAH KISMET EDERSE HAFTAYA GÖNDERİYORUM YAYINEVLERİNE...ŞANS DİLEYİN VE KABUL EDİLMESİ İÇİN DUA EDİN!cnmsııın şimdi gördüm geç oldu slm vermek için
süper topik olmuş kutlarım seni cnm sıkıldıkça girip girip okuyorum wallahi deli gibi gülüyorum
kitap konusunda da destekliyorum eminim çok çok satacak
dileirm ki de bunu hayata geçirirsin bir an önce
en çok birsen82'nin önerisi beğenildi: kalabalıkta okuma benikitabın ismi nedir flockee
eşim tam bir beşiktaş fanatiği,bende futboldan hiç anlamama rağmen tek başına izlemek zevkli olmaz diye ,pazar akşamı beşiktaş-fenerbahçe maçını izlerken eşlik edeyim dedim..eşim sevinirse ben de yuppi diye bağırıyorum,abuk subuk tepkiler veriyorumm felan :)sonrasında kendimi o kadar kaptırmışım ki her her golde göbek atıyorum,saçmasapan sevinç gösterileri yapıyorum....veee bir ara eşimle gözgöze geldik ,o anda beni öldürceğini sandım,gözlerinden alev çıkıyooo...meğer se fenerbahçe 4 gol atmış,ve ben o gollere göbek atıyomuşumm
Uzun zamandır takip ediyorum ve gülmekten yerlere yattım
Bende rezil olmuştum ama eşime değil eşimin patronunaEşimi arıyorum arıyorum telefonuma cevap vermiyor. Beşinci denememde telefon açıldı daha eşim ses vermeden ben hemen; o yavşak patronunmu vardı yanında da açamadın telefonu dedim uzun bi sessizlikten sonra, eşiniz şuan yok ben patronuyum!! yanıtı geldi tabi ben şoklarda teşekkür edip kapatmıştım telefonu.
Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?