Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yazan yok bari ben devam edeyim.
3)buda arkadaşımın rezil olma hikayesi.üniversiteki evarkadaşımın biraz değişik bir kızdı.değişik derken kötü anlamda değil ama.birgün okuldan çıktık otobüse bindik eve gidiyoruz.otobüs tıklım tıklım biz ortada ayakta gidiyoruz.arkadan bir arkadaş bize seslenerek şuraya gidelimmi dedi.arkadaşım atladı hemen yüksek bir sesle "pantolonum yırtıldı gelemem"tüm bakışlar pantolona çevrildi tabi.

4)yine bu arkadaşım bir arkadaş grubu içinde hepimizi güldürmeyi başarıyor.diğer ev arkadaşımın adı ümeyra ve ümeyra başından geçen bir olayı anlatıyor.çocuk bana dili sürçerek "ümraniye"dedi diyor.arkadaşımda saf saf senin adın neydiki diyor ve üstelik 3 senelik arkadaşlar

5)ve yine meşhur arkadaşım.okey oynuyoruz ve okey oyuncusunun yanında balkonlar.yani kalabalık bir grubuz.bu arkadaşım benim tam karşımda ve şimdi eşim olan erkek arkadaşımda benim yanımda balkon konumunda.arkadaşım birdenbire bağırarak erkek arkadaşımın adını telaffuz ederek "yaaa bir saattir bacaklarımı senmi oynuyorsun" diyor.ben hemen erkek arkadaşıma dönüyorum "lan sapıkmı yoksa bu adam" der gibi bir bakış atıyorum.erkek arkadaşımda şaşkın ve suçlamadan utanmış bir tavırla "saçmalama benim bacaklarım oraya nasıl ulaşşsın" diyor masanın altına bakarak.arkadaşım hala aynı tavırla "o zaman kim oynuyor benim bacaklarımı" diyiveriyor.masa kalabalık olunca arkadaşımda ayklarını fazla uzatınca farkklı farklı kişiler bir kaç kere onun bacaklarına çarpmış.yani ortada filimlerdeki gibi masaaltı sahnesi yok.

6)buda meşhur arkadaşımın babasının hikayesi.birgün arkadaşımın cebi çalıyor arayan babası.babası seni liseden falanca arkadaşın aradı cebini istedi ama ben numarayı bilmediğim için veremedim diyor.arkadaşımda peki ozaman beni nasıl aradın baba diyor ve bizde film kopuyor.

7)canım meşhur arkadaşımın bir abisi ve bir erkek kardeşi var.abisi ozamanlar para kazanabilmek için heryolu deniyor.ikinci el araba alıp satmaya karar veriyor.ucuza bulduğu iki araba alıyor fiyatları biraz artınca satmaya karar veriyor.Bu arada arkadaşım ev kirası için abisinden para bekliyor oda arabaya alıcı çıktığını birkaçgün içinde göndereceğini söylüyor.ve abisi arabayı alıcıya götürmek için yola çıkıyor istanbul trafiği bu yolda kaza yapıyor ve abi küçük erkek kardeşini arıyor.böyle böyle ben kaza yaptım araba çalışmıyor gel beni şurdan al diye.az sonra küçük kardeşten abiye bir telefon bende kaza yaptım trafik geldi sen başının çaresine bak diye.kızın kira parası yalan oldu tabi.

8)benim canım ve meşhur arkadaşımın abisiyle ilgili yine.abisinin yeni tanıştığı bir arkadaşı var oda erkek.bu arkadaş okadar iyibir arkadaşki arkadaşımın abisi nezaman zor duruma düşse yanında hem maddi hem manevi.bilmemne sporda oynuyor maddi olarakda bayağı iyi durumda.arkadaşımın köyde bir annanesi var onlara gidiyorlar abisi ve arkadaşı.kadıncağızın fırını bozulmuş diye bu arkadaş ona fırın alıyor ve parasını kabul etmiyor,hiç mi sevabımız olmasın diyerek.birgün bu iki arkadaş bizim okuduğumuz şehre bizi ziyarete geliyorlar.gelirkende markete uğruyorlar.sıvı yağ,tavuk,çay,şeker,peynir epey birşeyler almışlar bize.öğrencilik işte bizde sevindirik oluyoz.sonra bizi yemeğe çıkartıyorlar benim eşim olacak erkerk arkadaşımda yanımızda.yiyoruz içiyoruz tabi hesaplar ondan zaten öğrenci kısmında okadar para negezer.iyihoş bunlar tekrar dönüyorlar istanbula.biz kızlar olarak aayyy ne hoş çocuk nekadarda iyi,nekadarda cömert diyoruz.arkadaşı olmayanlar ay bizede böyle biri denk gelse diye dua ediyorlar.sonra bu pekyardımsever arkadaşın eşi allah kimseye göstermesin kansere yakalanıyor ve tedavi süreci başlıyor.bu arkadaş elinde avucunda ne varsa sevgili karısının tedavisi için harcıyor ama yetmiyor derken başka bir klupten transfer teklifi alıyor parsıda iyi hemen kabul ediyor.parayı hemen alamıyor ama karısının tedavisi için hemen para lazım olduğu için transfer parası gelirgelmez vermek üzere arkadaşımın abisinden borç alıyor.abiside ev alabilmek için zarzor biriktirdiği bu parayı fedakar arkadaşına hemen veriyor.abisinin arkadaşının yeni girdiği bu klubün çalışma kampı için şehir dışına gitmesi gerekiyor.evet sizinde tahmin ettiğiniz gibi gidiş o gidiş.
burda bir rezilolma durumu yoktu belki ama rezilin biri vardı kesinlikle

kızlar eşimle aramız biraz limonide nasıl vakit geçireceğimi bilemedim,tutamadım kendimi yazdımda yazdım konuyo saptırdıysam özür dilerim.şimdi önceki yazılanları kaldığım yerden devam edince alakasız gibi geldi.

az önce toplantıdaydım ve toplantı bitince adamlara ayıp olmasın diye geri geri çıkarken kendimi kapıya çarpmışım zavallı ben asistanım geldi sanarak pardon canım diye kapıya bir döndüm dönmemle toplantı salonu kahkahayla inledi resmen

ya cisem alemsin kızım sen hikaye bitmiyo sende haaa,,,

ya cisem alemsin kızım sen hikaye bitmiyo sende haaa,,,

sürekli bi afallama durumu yaşıyorum zaten hayır madem çarptın ne diye hemen pardon diyon dön bi bak nereye çarptın değilmi ama

Benim lise yıllarından bi hikayem var. Ben kızların arasında düşmekle meşhurumdur ve hep ilginç düşmelerim olur düz yolda bile düşen bi tipim : ).. lise son sınıfa gidiyoruz Cuma günü istiklal marşı için dışarıda sıra olmuşuz. Bende okulun gözdelerindenim ama güzellik olarak değil gerçekten sevilen biriyimdir. Sınıfında başkanıyım öğrencileri düzene koymakta benim işim ayy o dönem bir hava bir hava liseli havası : ) herkese bağırıyorum sırada haydi sıraya girin haydi sıraya girin uzatın kolları falan. Önüm öğrencilere dönük vaziyette arka tarafda geniş bi basamak var öğrencileri sıraya koyayım diye kendimi yerde ayaklarımı havada buldum eteğimde pileli düşünün o anki halimi bütün okul sırada ve ben yerde

offfffffffffffff çok fena

25 yaşında 4 yıllık evli birinin başına gelebilecek en rezil durumlardan biridir sanırım. Benim uykularım fenadır gece sayıklamak eşimin sorduğu sorulara cevap vermek kalkıp gezinmek, deli gibi yüz mimikleri yapmak eşim hepsine alıştı ama en kötüsü gecenin bir vakti kütttttt diye bir sesle uyanması ağır geldi adama. Bu kiloyla yatağa sığmadım sanırım yataktan düştüm hem ben hem adam neye uğradığımızı şaşırdık ama günlerce gülmekten kendimizi alamadık : )

valla hem baştan okuyorum hem kahkaha atıyorum evde yalnızım biri dinlese bu kadın kafayı yedi dicekler sayenizde acaip güldüm okudukçada yaptığım rezillikler gelior aklıma ekliyorum:))

Bekarlık dönemimde arkadaşım sevgilisi ile buluşacak banada gel dedi. Neyse gittik buluştuk bazen o kadar saçma hareketler yapıyorum o kadar patavatsız oluyorum ki ben bile hayret ediyorum kendime. Arkadaşımın sevgilisiyle ilk buluşması çocuğun parmağında yüzük var neden yüüzk takıyosun dedim (sanane salak bırak arkadaşın sorsun: )) çocuk sünnet dedi. Benim ardından verdiğim cevap iğrençti aaaa sünnet olduğunu böylemi gösteriyosun herkese aaaa bak ben sünnet oldum der gibi ayıp ayıp dedim. Hem arkadaşım hem sevgilisi grip garip yüzüme baktılar ama ben kahkaha atıyorum meğer kahkaha atılması gereken benim. Çocuğun orda kasttetiğinin dinimiz açısından sünnet olduğunu bilmemek tam rezaletti : )))))

bitane daha;
Bundan 3 gün önce hamile olduğum için gece uykusu nedir bilmiyorum. O günde eşimle Anadolu yakasına geçtik ve yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum. Metrobüsde kafamı cama yaslamış uyuya kalmışım horulllll diye bi sesle uyandım o an eşim aşkım dedi. Bi baktım otobüs full dolu ve herkes bana bakıyor. Öyle bir uyumuşum ki horlamaya başlamışım ağzımdan salyalar akmış : )))) utandığımdan direk gözümü yine kapadım uyuma numarası yaptım : )))))

offfffffffff çok güldüm ya gözümden yaş geliyor allah razı olsun herkezden

ayy canım oğlanın yerınde olmak ıstemezdım bunlar delımıdıye dusunmustur,otobuste de ıyı rezıl olmussun

Kızlar Allah hepinizden razı olsun dünden beri okuyup okuyup gülüyorum. Gece eşim eve gelince beğendiklerimi anlatıyorum oda kahkahayı basıyor. Gece yatağa yattım eşim uyudu ben hala gülüyordum 

evet arkadaşlar bende bu topiği bi solukta okuyanlardanım, bende taze taze anlatmak istiyorum. Cuma günü eşimin doğum günü idi, bende onu güne süprizlerle başlatmak istedim. Eşim sabah kalkar kalkmaz yaptığı ilk şey banyoya girip saçlarına bakmaktır, saçları dökülüyoda Bende o uyanmadan banyodaki aynaya bi not yazıp yapıştırdım, önünede bi mum yaktım, banyo kapısınıda açık bıraktım ve gittim mutfakta kahvaltı yapıyorum. Beyimiz uyandı banyoya girmeden mumun yandığını görünce hemen mutfağa geldi, aşkım elektrikler mi kesik? Bütün süprizde suya düştü.

internette gezinirken keşfettim bu forumu çok guzel hayran kaldım =) hele bu topic mukemmel çok güldüm

bende anlatayım bir tane;
sevgilimle sinemaya gitmiştik. Midemde ülser olduğu için gazlı içecek içemiyorum. uzun zamandır içmedim diye aldım bir kola, mısır falan oturduk izliyoruz. filmde romantik. ben içiyorum ama gaz birikti içimde nerdeyse çıkacak ağzımdan. benimkide romantik olacak ya yaklaşıp duruyor deli oluyorum. kendimi sıktm sıktım baktım bu sefer aşağılara indi gaz. neler çektim o sıra. çocuk da kıl oldu zaten iyimisin diyip durdu. neyse ara verildi filme çıkıp rahatlayacam off tam ben tualete gidiyorum dememe kalmadı ağzmdan saçma salak bişiler dökülüverdi acayip sesler allahtan değişik bi öksürüğe çevirdim midem bulandıya getirdm ama yemedi beyefendi. ilk bi bakıştık sonra kahkahalar attık halime ama utandım acaip ne kadar kasmıyor gibi görünsem de off çok utanç verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…