az önce toplantıdaydım ve toplantı bitince adamlara ayıp olmasın diye geri geri çıkarken kendimi kapıya çarpmışımzavallı ben asistanım geldi sanarak pardon canım diye kapıya bir döndüm dönmemle toplantı salonu kahkahayla inledi resmen
ya cisem alemsin kızım sen hikaye bitmiyo sende haaa,,,
Eşim tutturdu alyansını gümüş ile değiştirecekmiş, pek razı olmasamda hadi bakalım dedik. Bir gümüşçüye girdik bizim alyasların modelinde olan tablayı çıkardı ben bir tane aldım eşim taktı tam oldu ama bir bahe bulup aldırmadım. Başka bir gün yine bir yerde baktık aynı şekilde bir tane aldım taktı tam oldu. Ama fiyatı diğer yere göre pahalı söyledi almadık. Başka bir yere daha baktık onların yüzükleri tablada değilde hani bu bilezikleri taktıkları silindirler varya onların incesine yüzükleri boy sırasıyla sıralamışlar ben ortadan bir tane gösterdim satıcı o olmaz dedi olur dedim, inatlaştı benimle sağ baştan gözüne kestirdiklerini çıkarmaya başladı, eşim sırayla verdiklerini takıyor hepsi büyük geldi tam benim gösterdiğim yüzüğe sıra geldi ki sol baştan çıkarmaya başladı çıkardıklarını eşim deniyor yine olmadı tabi, sonra mecbur benim gösterdiğimi çıkardı tabiri caizse cuk oturdu, benim yüzümde zafer elde etmiş bir gülümseme satıcıda morluk... Kıyafet alırkende ne alsam, raftan ne çıkarsam tam üstüne göre olur kilo alsada versede elim-gözüm haytta şaşmaz. ZAfer kazandım ya evde anlatıyoruz kayınvalidemler, annemler var. Eşim dediki öyle bir el var ki ne alsa tam oluyor. Ben ukala bir tavırla her gece ölçüyorum seni demezmiyim:26: Kimsede çıt yok bir sessizlik oluştu, ben bir çay koyayım bari.....
Babam ayda iki kere maaş alırdı ilk maaşi 3 tl ikincisi 5 tl örnek her ay 5tl aldığı zaman kahvaltılık alır.ve her zaman anneme eski kaşarmı yeni kaşarmı alayım sorar annem de eski kaşar al derdi ben de çok üzülür ağlardım paramız yok fakiriz babam hep eski kaşar alıyor diye bu arada pastırma sucuk vs de alıyor ben her kahvaltı yapışımız da eski kaşarı gördükce bir de küflü hep üzülüyorum.Asıl olay evleniyorum eşimle markate gittik NOT ilk defa büyük markete gidiyorum.market anılarımı ayrı .ğu Eşimle kahvaltı reyonuna bakıyoruz.Hiç görmedigim kadar şeşit tabi Eşim babamın anneme yılardır sorduğu soruyu sordu hayatım eski kaşarmı yeni kaşarmı alalım ben şokta ilk aklımdan geçen aman allahım babam gibi eşim de FAKİR sonra iki kaşardan da aldık .Olaylar daha uzun da aslın da ben özetledım komik olmaya bilir ama bu olaya hem gülerimhem ağlarım kader
valla hem baştan okuyorum hem kahkaha atıyorum evde yalnızım biri dinlese bu kadın kafayı yedi dicekler sayenizde acaip güldüm okudukçada yaptığım rezillikler gelior aklıma ekliyorum:))
Bekarlık dönemimde arkadaşım sevgilisi ile buluşacak banada gel dedi. Neyse gittik buluştuk bazen o kadar saçma hareketler yapıyorum o kadar patavatsız oluyorum ki ben bile hayret ediyorum kendime. Arkadaşımın sevgilisiyle ilk buluşması çocuğun parmağında yüzük var neden yüüzk takıyosun dedim (sanane salak bırak arkadaşın sorsun: )) çocuk sünnet dedi. Benim ardından verdiğim cevap iğrençti aaaa sünnet olduğunu böylemi gösteriyosun herkese aaaa bak ben sünnet oldum der gibi ayıp ayıp dedim. Hem arkadaşım hem sevgilisi grip garip yüzüme baktılar ama ben kahkaha atıyorum meğer kahkaha atılması gereken benim. Çocuğun orda kasttetiğinin dinimiz açısından sünnet olduğunu bilmemek tam rezaletti : )))))
bitane daha;
Bundan 3 gün önce hamile olduğum için gece uykusu nedir bilmiyorum. O günde eşimle Anadolu yakasına geçtik ve yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum. Metrobüsde kafamı cama yaslamış uyuya kalmışım horulllll diye bi sesle uyandım o an eşim aşkım dedi. Bi baktım otobüs full dolu ve herkes bana bakıyor. Öyle bir uyumuşum ki horlamaya başlamışım ağzımdan salyalar akmış : )))) utandığımdan direk gözümü yine kapadım uyuma numarası yaptım : )))))
ayy canım oğlanın yerınde olmak ıstemezdım bunlar delımıdıye dusunmustur,otobuste de ıyı rezıl olmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?