Benim lise yıllarından bi hikayem var. Ben kızların arasında düşmekle meşhurumdur ve hep ilginç düşmelerim olur düz yolda bile düşen bi tipim : ).. lise son sınıfa gidiyoruz Cuma günü istiklal marşı için dışarıda sıra olmuşuz. Bende okulun gözdelerindenim ama güzellik olarak değil gerçekten sevilen biriyimdir. Sınıfında başkanıyım öğrencileri düzene koymakta benim işim ayy o dönem bir hava bir hava liseli havası : ) herkese bağırıyorum sırada haydi sıraya girin haydi sıraya girin uzatın kolları falan. Önüm öğrencilere dönük vaziyette arka tarafda geniş bi basamak var öğrencileri sıraya koyayım diye kendimi yerde ayaklarımı havada buldum eteğimde pileli düşünün o anki halimi bütün okul sırada ve ben yerde
Her gün gülmek için giriyorum bu topiğeBende anlatıyım bir tane;
Erkek arkadaşımla 3 aydır birlikteyiz ve çok şiddetli bir kavgadan sonra bazı şeyleri unutmak istediğim için biraz içtim ( alkol biraz ama etkisi çok fena oldu) tabi o cesaretle ben aradım bir güzel saydırdım falan o da sarhoş olduğumu anlayınca direk beni almaya geldi. Ben yurtta kalıyorum o yüzden içeri giremez neyse beni aldı ayıltması gerek ama ben kafamı bile zor tutuyorum kendi evine götürse ailesi ziyarete geldiği için orayada görütemiyor. Neyse erkek arkadaşım asker sahil güvenlikçi gecede çok geç olduğu için oraya götürdü zaten sarhoşum bi de gemiye binince tabi benim mideyi tahmin edebiliyorsunuz ayrıca beni yurttanapar topar aldığı için altımda da çizgili pijama var :26: gemi sallandıkça ben kustum bi de ilk defa içmişim ne biliyim insanın sürekli tuvaletinin geleceğini çişim geldi dedim lavaboya götürdü sonra ben zıbınımı bile çıtçıtlamamışım en son hatırladığım gözünü kapatmış (görmeyecek ya ) zıbınımı takmaya çalışıyordu :26: Meğerse ben yurttan çıktığımdan beri altımda çizgili pijama zıbınım sallana sallana gezmişim Ertesi gün ayıldıktan sonra duyduğum lafları tabiki söylemicm
her gün gülmek için giriyorum bu topiğeBende anlatıyım bir tane;
erkek arkadaşımla 3 aydır birlikteyiz ve çok şiddetli bir kavgadan sonra bazı şeyleri unutmak istediğim için biraz içtim ( alkol biraz ama etkisi çok fena oldu) tabi o cesaretle ben aradım bir güzel saydırdım falan o da sarhoş olduğumu anlayınca direk beni almaya geldi. Ben yurtta kalıyorum o yüzden içeri giremez neyse beni aldı ayıltması gerek ama ben kafamı bile zor tutuyorum kendi evine götürse ailesi ziyarete geldiği için orayada görütemiyor. Neyse erkek arkadaşım asker sahil güvenlikçi gecede çok geç olduğu için oraya götürdü zaten sarhoşum bi de gemiye binince tabi benim mideyi tahmin edebiliyorsunuz ayrıca beni yurttanapar topar aldığı için altımda da çizgili pijama var :26: Gemi sallandıkça ben kustum bi de ilk defa içmişim ne biliyim insanın sürekli tuvaletinin geleceğini çişim geldi dedim lavaboya götürdü sonra ben zıbınımı bile çıtçıtlamamışım en son hatırladığım gözünü kapatmış (görmeyecek ya ) zıbınımı takmaya çalışıyordu :26: Meğerse ben yurttan çıktığımdan beri altımda çizgili pijama zıbınım sallana sallana gezmişim ertesi gün ayıldıktan sonra duyduğum lafları tabiki söylemicm
biz kadınlar 1 İNCİ yiz,
bunlarda dökülen incilerimiz.
kitap ismi için biraz uzun mu dersiniz?
(1 inci kısmını altı çizgili yazmak istedim fakat beceremedim.bu şekilde de yazılabilir ' 1. ')
bi fikir işte
Ay ben bu topiğin tamamını okuyana kadar gülmekten çatlayığ öleceğim.Daha ancak 100.sayfaya gelebildim.Ama aklıma benimde bişeyler geldi unutmadan yazayım dedim.Aslında çok komik değil ama yazmadan geçemeyeceğim.Bu aralar diyetteyim geçenlerde eşim eve geç geleceğim dedi ben fırsat bu fırsat dedim ve kalça ve belimi jeletin kağıdınla bayağı bir sardım ( terleyip kilo vereceğim sözde ) başladım oynamaya ana yarım saat olmadan zil çaldı ve kapının deliğinden baltım bizim apartman temizliği için teyze bana su almaya gelmiş üzerimde zayıfken giydiğim bir elbise ama elbise kaşçadan aşağıya inmemiş durumda.Ben bu şekilde kağıyı açamam dedim ama kadın ısrarla zile basıyor bende hemen altıma eşofman geçip kapıyı açtım ama kadın biraz duraksayıp baktı bende tamam su veriyorum dedim ve banyoya gittim banyoda bir gittimki kalçadan aşağıya inmeyen elbiseyle kalçam 3 kat büyümüş hemen biraz toparlandım gibi kapıya gidip kadına suyu döküyorum.Ama bir rezillik daha üstümdeki jelatin fışır fışır yapmaya başladı ve durunca ses duruyor ben biraz hareket edince fışırdamaya başlıyor.Kadın dayanamayıp sonunda sordu: "Kızım sen böyle değildin hayırdır iyimisin diye " ama inanın o kadar utandım ki kadında ne diyeceğimi bilemedim yooo iyiyim dedim ve kadın lafı uzatmasın diye telefonum çalıyor kolay geldin dedim ama kapıyı kapatana kadar poşet fışırtısı devam etti.Ben eşimden bile poşetle utanırken temizlikçi teyzeye rezil oldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?