Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

biz kadınlar 1 İNCİ yiz,
bunlarda dökülen incilerimiz.

kitap ismi için biraz uzun mu dersiniz?
(1 inci kısmını altı çizgili yazmak istedim fakat beceremedim.bu şekilde de yazılabilir ' 1. ')

bi fikir işte

o an için kötü ama zaman geçince hatırladıkça gülüyorsundur.

Selam kızlar bir anıda benden.

Eşimle yeni evliyiz 1 aylık filan.Ben uykumda hem bağırır hem konuşurum tabi garibim bunu bilmiyor..Ben erkenden yatağa gittim eşim biraz geç yatar.Yatak odasının kapısını da kapatmıştım neyse Anammm diye :18::18:bir feryatla uyandım baktım odanın kapısı kapalı alam diyorum uyku sersemiyimde anlamıyorum ne oluyor eşimin kapının diğer tarafından sesi geliyor hayatım ne oluyor diyor bende uyku sersemi ne ne oluyor hayatım bağırmana uyandım dedim.Eşim içeri girdi ama bembeyaz olmuş yüzü gece de saat 04 gibi ne oldu sana dedim.Adam yatak odasının kapısına elini atıyor birden bir ses gelmeee diye bağırıyor Eşim şaşırıyor Allah allah acaba müsait mi değil diyor,biraz geçtikten sonra tekrar elini kapıya atıyor ben tekrar gelmeeeeee diye feryat ediyorum sesleniyor garibim bana hayatım hayatım ses yok,tekrar elini atıyor ben gelmeeeeee seni öldürürüm diye bir feryat daha,o zaman eşim bu kadın nasıl anlıyor elimi kapıya attığımı diye düşünüp ayrıca bana sesleniyor;ama benden ses yok Anammm diye korkudan feryat ediyor...Adam bembeyaz olmuştu ya ama bana anlatınca nasıl gülmüştüm.Hala rüyamda konuştuğum zaman gündüz boşaltamamışsın içini bir de gece faslı yapıyorsun der..

kaynatam hastaneye yattı,görümcem evde yalnız..
msn den yazıyorum;

ben : canım nasılsın ?

cevap: çok kötüyüm

ben :baban hastaneye yattı diye mi ? kıyamam ya üzülme !

cevap : yok yaa...internette birtane iğne oyası varda;örnek çıkartmaya çalışıyorum,birtürlü olmuyor.

(şunu söylemeliyim:ciddi bir hastalık söz konusu değildi)

Son düzenleme:
Her gün gülmek için giriyorum bu topiğe Bende anlatıyım bir tane;
Erkek arkadaşımla 3 aydır birlikteyiz ve çok şiddetli bir kavgadan sonra bazı şeyleri unutmak istediğim için biraz içtim ( alkol biraz ama etkisi çok fena oldu ) tabi o cesaretle ben aradım bir güzel saydırdım falan o da sarhoş olduğumu anlayınca direk beni almaya geldi. Ben yurtta kalıyorum o yüzden içeri giremez neyse beni aldı ayıltması gerek ama ben kafamı bile zor tutuyorum kendi evine götürse ailesi ziyarete geldiği için orayada görütemiyor. Neyse erkek arkadaşım asker sahil güvenlikçi gecede çok geç olduğu için oraya götürdü zaten sarhoşum bi de gemiye binince tabi benim mideyi tahmin edebiliyorsunuz ayrıca beni yurttanapar topar aldığı için altımda da çizgili pijama var :26: gemi sallandıkça ben kustum bi de ilk defa içmişim ne biliyim insanın sürekli tuvaletinin geleceğini çişim geldi dedim lavaboya götürdü sonra ben zıbınımı bile çıtçıtlamamışım en son hatırladığım gözünü kapatmış (görmeyecek ya ) zıbınımı takmaya çalışıyordu :26: Meğerse ben yurttan çıktığımdan beri altımda çizgili pijama zıbınım sallana sallana gezmişim
Ertesi gün ayıldıktan sonra duyduğum lafları tabiki söylemicm

bu da diğer görümcem..(çok titizdir)

eşimin amcasının evine hırsız girdi.
ev sahibi amca da türkiye de olmadığı için akrabalar ilgilendi polis işleriyle falan.
neyse işte polisler gitti,kalabalık bizim evde.
bir yandan çay içiyorlar bir yandan 'şunu çalmışlar,kapıyı kırmışlar vs.'konuşuyorlar işte.
canım görümcem tüm ciddiyetiyle soruyor ; ''aaa eve girerken ayakkabılarını çıkatmışlar mı hırsızlar ? ''
amcamızın damadı ciddi ciddi 'evet,evet çıkartmışlar' diyor
canım görümcem :ay kapıyı kırdılar ya şimdi yerlere hep toz dökülmüştür !
artık kimsede çıt yok

Ay sen çok yaşa emi. Allah ömrüne ömür katsın. Gece gece gülmekten öldürdün beni

güzelmiş :) anlamamışsın tabi buda ayrı şirinlik ama çok güldüm hehe

rivayete göre boynuzlarının güzelliğine nazar değerek ölen koçun boynuzlarını;mobilyacı olan babam tahtadan bir baş yaparak boynuzları ona monte ediyor ve evimizin baş köşesine süs olarak koyuyoruz.
(ama gerçekten okadar güzelki,eve giren kişi hemen gözlerini o na çevirip 'çok güzellell'diyordu.)
(küçüğüm)
birgün annem in bi akrabaları akşam yemeğine geldiler.
hayran kalmışlar işte 'çok güzel,nasılda aklına gelmişde bu boynuzları böyle yapmışsın..vs..'diyorlar.
ben de gururla 'onlar babam ın boynuzları demez miyim':78:

evlendim.yalvar yakar onu aldım annem den.şimdi benim tv.ünitesinde.

eşimin tanıdıklar var evde,kalabalık.
boynuzlardan açıldı konu;çok güzel,yerine çok yakışmış falan..
görümcem:''onlar yengemin boynuzları diyivermesin mi'' !:18::18:
ben görümceme,görümcem bişi olmamış gibi etrafa onun dışında herkez eşimebakıyordu
çok utanmıştım,eşim benden fena utanmıştı.düşünün herkez ondan cevap bekler olmuştu:18::18:
(aman allahım;eden bulur,inleyen ölür misali)

İyice dökülüyüm bu gece Bu sefer ben rezil olmadım ama benim yüzümden erkek arkadaşım rezil oldu
Bi sabah geç kaldığım için derse bırakacaktı beni apar topar hazırlandım makyaj yapmamıştım yüzüm renksiz durmasın diye asansorde kırmızı bi ruj sürdüm neyse fakültenin önüne geldik geç kaldığım için hemen öptüm yanağından ben derse geçtim o da işe gitti... Akşam buluştuk, bugün senin yüzünden hayatımda hiç utanmadığım kadar utandım dedi bende düşünüyorum ne yaptım diye Bu saf hiç aynaya bile bakmadan işe gitmiş yanağında kırmızı dudak izi var tabi gittim diyor askerler falan bi farklı bakıyor ama anlayamadım dedi en son bir arkadaşı demiş yeni tarzın mı bu diye hemen silmiş ama baya süre dillerinden kurtulamadı

:) bizde esimle sevistik isimiz bitti.sonra benim vajiden pirt pirt sesler gelmisti cok utanmistim.acaba sadece banami oluo.

sayfaların hepsini bir solukta okudum hatta öyle dalmışımki biten sigramın parmağımı yakışını bille hissetmedim,sağolsun eşim sigaramı elimden alıp söndürmüş!
sadece 1 hafta girip bakmadım.sayfalar almış başını gitmiş.
çok komik ya
hadi kızlar biraz yazında incileriniz,gülek

Son düzenleme:
Konuyu okurken gülmekten yerlere yattım:)

Bende arkadaşlarımla olan bir anımı paylaşayım...

Ben, kankam(kız) ve erkek arkadaşı 3'müz sinemaya gidiyoruz..
Yolda yürüyoruz.
Kızın üstünde bir hırka var içinede straplez bir body giymiş..
Montuda elinde..
Kankamda tabi öyle endamlı, havalı yürüyor ki.
Görenler bakıyor tabi :)
O sıradada sevgilisi bunu dürtüp duruyor: ' Adam gibi yürü' diye..
Her neyse sinemanın önüne geldik.
Çocuk 'Ben bie sigara içeyim öyle gireriz' dedi.
Bizde tamam dedik..
Ordada böyle ekilmiş çiçekler vardı.
Kankam ' Bir tane koparıp alıcam çok hoşuma gitti ' dedi.
Neyse bu eğildi oraya çiçeği aldı.
Bize döndü sen o straplez body bi kay.
Gözümüzün önünde hemde sokakta südyenle kaldı.
Erkek arkadaşıda demesin mi?
' Aşkım heralde göğüslerin küçük ondan düştü'
Ben o sinemanın önünde gülme krizlerine girdim..
Ama kankam çok utanmıştı hemen bodyi yukarı çekmişti.
Montunu üstüne giymişti..
Birdahada üstünde straplez body görmedim.

neden buna yorum yok ???

Sizler süpersiniz yaa kaç gündür okuyorum sonuna gelebildim çok şükür ama öldüm gülmekten yaa harikaydı Pazar günü sınava girecem sınavdan önce çok güzel bir motivasyon oldu benim için Allah'ım inşallah ömür boyu yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmez..

Ay ben bu topiğin tamamını okuyana kadar gülmekten çatlayığ öleceğim.Daha ancak 100.sayfaya gelebildim.Ama aklıma benimde bişeyler geldi unutmadan yazayım dedim.Aslında çok komik değil ama yazmadan geçemeyeceğim.Bu aralar diyetteyim geçenlerde eşim eve geç geleceğim dedi ben fırsat bu fırsat dedim ve kalça ve belimi jeletin kağıdınla bayağı bir sardım ( terleyip kilo vereceğim sözde ) başladım oynamaya ana yarım saat olmadan zil çaldı ve kapının deliğinden baltım bizim apartman temizliği için teyze bana su almaya gelmiş üzerimde zayıfken giydiğim bir elbise ama elbise kaşçadan aşağıya inmemiş durumda.Ben bu şekilde kağıyı açamam dedim ama kadın ısrarla zile basıyor bende hemen altıma eşofman geçip kapıyı açtım ama kadın biraz duraksayıp baktı bende tamam su veriyorum dedim ve banyoya gittim banyoda bir gittimki kalçadan aşağıya inmeyen elbiseyle kalçam 3 kat büyümüş hemen biraz toparlandım gibi kapıya gidip kadına suyu döküyorum.Ama bir rezillik daha üstümdeki jelatin fışır fışır yapmaya başladı ve durunca ses duruyor ben biraz hareket edince fışırdamaya başlıyor.Kadın dayanamayıp sonunda sordu: "Kızım sen böyle değildin hayırdır iyimisin diye " ama inanın o kadar utandım ki kadında ne diyeceğimi bilemedim yooo iyiyim dedim ve kadın lafı uzatmasın diye telefonum çalıyor kolay geldin dedim ama kapıyı kapatana kadar poşet fışırtısı devam etti.Ben eşimden bile poşetle utanırken temizlikçi teyzeye rezil oldum yani

bende fırsat buldukca burayı okuyup kendime geliyorum öncellikle hepinize teşekkür ediyorum çok güzel ve içten paylaşımlarda bulunuyorsunuz harika hepsi.
Bende dayanamayıp bir şey paylaşmak istiyorum nişanlımla yaşadığım kıpkırmızı olduğum bir andı.
Bir alışveriş merkezinde alışveriş yaptık kaç saattir geziyoruz malum evlilik hazırlıkları da var açıktığımı hissettim aşkım yemek yiyelim tamam dedi gittik kalabalık bir restoranta neyse içeri girdim ben havalı havalı süslü süslü geziyorum neyse sipaişler geldi tam bir ısırık aldım sandalyemi nişanlıma doğru çekiyim kalabalıktan sesini duyamıyorum derken sandalyenin ayağı kırılıp yere düşmemle gözlerimi kocaman açıp aşkımmm niyip dudaklarımı çöktürmem bir oldu ama olayın komik tarafı yere düşerken aşkımın kalkıp beni kaldırmaya çalışırken ben halen çebimden düşen bozuk paraları toplayıp hadi aşkım noluurr burdan kaçalım dedemdi sanırım halen bir yere gittiğimizde aşkım dikkatli otur der

not 49 kiloyum ama nasıl bir şeyse demir sandalyeyi bile kırıyorum halen hatırlar güleriz:))):86:

kızı ne oldu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…