Her gün gülmek için giriyorum bu topiğeBende anlatıyım bir tane;
Erkek arkadaşımla 3 aydır birlikteyiz ve çok şiddetli bir kavgadan sonra bazı şeyleri unutmak istediğim için biraz içtim ( alkol biraz ama etkisi çok fena oldu) tabi o cesaretle ben aradım bir güzel saydırdım falan o da sarhoş olduğumu anlayınca direk beni almaya geldi. Ben yurtta kalıyorum o yüzden içeri giremez neyse beni aldı ayıltması gerek ama ben kafamı bile zor tutuyorum kendi evine götürse ailesi ziyarete geldiği için orayada görütemiyor. Neyse erkek arkadaşım asker sahil güvenlikçi gecede çok geç olduğu için oraya götürdü zaten sarhoşum bi de gemiye binince tabi benim mideyi tahmin edebiliyorsunuz ayrıca beni yurttanapar topar aldığı için altımda da çizgili pijama var :26: gemi sallandıkça ben kustum bi de ilk defa içmişim ne biliyim insanın sürekli tuvaletinin geleceğini çişim geldi dedim lavaboya götürdü sonra ben zıbınımı bile çıtçıtlamamışım en son hatırladığım gözünü kapatmış (görmeyecek ya ) zıbınımı takmaya çalışıyordu :26: Meğerse ben yurttan çıktığımdan beri altımda çizgili pijama zıbınım sallana sallana gezmişim Ertesi gün ayıldıktan sonra duyduğum lafları tabiki söylemicm
bende fırsat buldukca burayı okuyup kendime geliyorum öncellikle hepinize teşekkür ediyorum çok güzel ve içten paylaşımlarda bulunuyorsunuz harika hepsi.
Bende dayanamayıp bir şey paylaşmak istiyorum nişanlımla yaşadığım kıpkırmızı olduğum bir andı.
Bir alışveriş merkezinde alışveriş yaptık kaç saattir geziyoruz malum evlilik hazırlıkları da var açıktığımı hissettim aşkım yemek yiyelim tamam dedi gittik kalabalık bir restoranta neyse içeri girdim ben havalı havalı süslü süslü geziyorum neyse sipaişler geldi tam bir ısırık aldım sandalyemi nişanlıma doğru çekiyim kalabalıktan sesini duyamıyorum derken sandalyenin ayağı kırılıp yere düşmemle gözlerimi kocaman açıp aşkımmm niyip dudaklarımı çöktürmem bir oldu ama olayın komik tarafı yere düşerken aşkımın kalkıp beni kaldırmaya çalışırken ben halen çebimden düşen bozuk paraları toplayıp hadi aşkım noluurr burdan kaçalım dedemdi sanırım halen bir yere gittiğimizde aşkım dikkatli otur der
not 49 kiloyum ama nasıl bir şeyse demir sandalyeyi bile kırıyorum halen hatırlar güleriz:))):86:
boyutun ne önemi var mühim olan ilevi.....[sıze="3"]sadece sevgililerin rezillikleri anlatılırsa hem konu dışına çıkılmamış olur, hem de flocke'ye yardımcı olmuş oluruz arkadaşlar!!![/sıze]
[sıze="2"]erkek arkadaşımla dışarı çıktık. Hala aramızda bi resmiyet var az da olsa. Neyse gittik güzel, şık bi yere konuşuyoruz.biraz ufak tefektir benim sevgilim burnu miniciktir, elleri miniciktir, boyu da kısadır azcıkNeyse ayaklarına baktım alla alla senin ayakların çok mu küçük kaç giyiyosun sen dedim. O da 41 giyiyorum falan dedi. Sonra dedim az daha aynı giycekmişiz ben bayan halimle 39 giyiyorum deyince o da şöyle bi ayaklarını sallayıp onlara bakarken ne bilim küçük ya zaten benim her şeyim küçük dedi Biz aynen böyleyiz tabi Sonra başladı özürler dilemeye yok işte yanlış cümle kurdum özür dilerim öyle demek istemedm falan. Sonra beni aldı bi gülme başladım bu sefer dalga geçmeye, tutamadım dilimi. Demek küçük he neyse artık napalım falan diyorum (bu konularda doğru insan olduktan sonra açıkça konuşan biriyimdir) Bu da demez mi en sonunda yok canım maşşallahı var diye Hiç beklemiyodum öyle bi cümle ama kurdu vallahi o utangaç sevglim Ama ben de hak ettim kabul ediyorm, ne de olsa adamın en hassas şeyiyle dalga geçtim malzeme çıkınca [/sıze]
eşim tam bir beşiktaş fanatiği,bende futboldan hiç anlamama rağmen tek başına izlemek zevkli olmaz diye ,pazar akşamı beşiktaş-fenerbahçe maçını izlerken eşlik edeyim dedim..eşim sevinirse ben de yuppi diye bağırıyorum,abuk subuk tepkiler veriyorumm felan :)sonrasında kendimi o kadar kaptırmışım ki her her golde göbek atıyorum,saçmasapan sevinç gösterileri yapıyorum....veee bir ara eşimle gözgöze geldik ,o anda beni öldürceğini sandım,gözlerinden alev çıkıyooo...meğer se fenerbahçe 4 gol atmış,ve ben o gollere göbek atıyomuşumm
birgün mağzada pantalon deniyecem.Kabinlerin olduğu yer upuzun bir koridor.Neyse giydim pantolonu ablama göstermek için çıktım.Yan kabinden çıkan kıza çarptım.Ay pardon dedim.O an ablam koptu..
Meğer o koridor öyle uzun değilmiş.Karşılıklı 2 kabin varmış sadece.O koridor diye gördüğüm yerde ayna varmış.Meğer ben aynaya çarpıp kendi görüntümden özür dilemişim.
canım kocama öğlen yemeğinde eşlik etmek için yanına gitmiştim.
yemekler yendi,sigarasını yaktı eşim.
o sigarayı yakarken bende 'çakmağının ayarını neden bukadar çok açmışki' diye düşünüyorum.
çakmağı aldım elime eşime 'iyilik' amaçlı ayarını düşürdüm !
sonra eve dendüm,o da işine..
akşam eşim geldiki (kirprikleri uzundur)kiprikleri yok
''ne oldu kirpiklerine''
eşim:' doğru söyle çakmağımın gaz ayarıyla oynadın mı ?'
ben:'sana iyilik olsun,yüzünü yakma diye'
eşim:' minimumdu zaten o,çakmak yeniydi oyüzden öyle yanıyordu.sen yükseltmişsin ayarını'
:18:
ay yazık olmuş adamcağızğızın kirpiklerine
öyle çirkin olmuştuki
birşeyde diyemiyorum !kabahat bende ya:18:
Bayıldım bu başlığa yaBi tane de benden.. Eski sevgilimle yaşadığımız bi dialog...
Ben: Ayy köpeklere bak ya.. Yazık bitişik doğmuşlar.. Üff çok kötü ya
Sevgilim: Hahaha.. Bitanem onlar çiftleşiyo.. Bitişik doğmamışlar yani.. Üzülme..
evlenmeden önce, kıyafet almak için dolaşıyorduk.
mağazanın birinde seçtiğim etekleri deniyordum.
kabinde eteği giyiyor, sonrada " nasıl olmuş" diye kabinin perdesini açıp gösteriyordum.
birini gösterdim ve dönüp kabine girdim.eteği çıkarıp diğerini giydim. sonrada kabinin perdesini açmak için arkamı döndüm ki, perde zaten açıkmış.
ben ne yapacağımı şaşırdım ve herhalde ayak parmaklarıma kadar kızarmışımdır.
alı al moru mor, ne diyeceğimi şaşırmış bi halde, "ne zamandır açık perde, baktınmı bana" diye sordum, sanki gözlerini kapatmasını beklermiş gibi.
oda bana " evt herşeyi gödüm, hatta orkidinin kenarını bile" demezmi. (muhtemelen pedin yapışkanlarını söylüyor)
hızlıca perdeyi çekip, giyinip, hemen dışarı tabiki ve tam yarım saate yakın gıgım çıkmadı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?