Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çok güldüm ya zıbınını yesinler:)

çok iyiymiş

boyutun ne önemi var mühim olan ilevi.....

süpersiniz kızlar gül gül gözümden yaş geldi

cok güldüm yaaaa bu ne güzel bir başlıktır geriden gelip gelip okuyorum gece gece öldüm gülmekten:))))

buna benzeyen bi olayda ben yasadım bnmde yanımda arkadasım vardı,hala arkadas ortamında herkese anlatır her seferinde de insanlara rezil olurum

Açıkcası adam sırasını savamadıkı sıra bana gelsin gülsemmi ağlasammı bunu çok sık bilemiyorum inanın...

Bayıldım bu başlığa ya Bi tane de benden.. Eski sevgilimle yaşadığımız bi dialog...

Ben: Ayy köpeklere bak ya.. Yazık bitişik doğmuşlar.. Üff çok kötü ya
Sevgilim: Hahaha.. Bitanem onlar çiftleşiyo.. Bitişik doğmamışlar yani.. Üzülme..

evlenmeden önce, kıyafet almak için dolaşıyorduk.
mağazanın birinde seçtiğim etekleri deniyordum.
kabinde eteği giyiyor, sonrada " nasıl olmuş" diye kabinin perdesini açıp gösteriyordum.
birini gösterdim ve dönüp kabine girdim.eteği çıkarıp diğerini giydim. sonrada kabinin perdesini açmak için arkamı döndüm ki, perde zaten açıkmış.
ben ne yapacağımı şaşırdım ve herhalde ayak parmaklarıma kadar kızarmışımdır.
alı al moru mor, ne diyeceğimi şaşırmış bi halde, "ne zamandır açık perde, baktınmı bana" diye sordum, sanki gözlerini kapatmasını beklermiş gibi.
oda bana " evt herşeyi gödüm, hatta orkidinin kenarını bile" demezmi. (muhtemelen pedin yapışkanlarını söylüyor)
hızlıca perdeyi çekip, giyinip, hemen dışarı tabiki ve tam yarım saate yakın gıgım çıkmadı valla.

canım kocama öğlen yemeğinde eşlik etmek için yanına gitmiştim.
yemekler yendi,sigarasını yaktı eşim.
o sigarayı yakarken bende 'çakmağının ayarını neden bukadar çok açmışki' diye düşünüyorum.
çakmağı aldım elime eşime 'iyilik' amaçlı ayarını düşürdüm !
sonra eve dendüm,o da işine..
akşam eşim geldiki (kirprikleri uzundur)kiprikleri yok
''ne oldu kirpiklerine''
eşim:' doğru söyle çakmağımın gaz ayarıyla oynadın mı ?'
ben:'sana iyilik olsun,yüzünü yakma diye'
eşim:' minimumdu zaten o,çakmak yeniydi oyüzden öyle yanıyordu.sen yükseltmişsin ayarını'
:18:

ay yazık olmuş adamcağızğızın kirpiklerine

ayy buna cok guldum

bu çok çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…