okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .
o kadar cok utandım kı , anlatamam.
Bayıldım bu başlığa yaBi tane de benden.. Eski sevgilimle yaşadığımız bi dialog...
Ben: Ayy köpeklere bak ya.. Yazık bitişik doğmuşlar.. Üff çok kötü ya
Sevgilim: Hahaha.. Bitanem onlar çiftleşiyo.. Bitişik doğmamışlar yani.. Üzülme..
neden buna yorum yok ???
ya bayanlar cok güzel seyler yaziyorsunuz ama buraya sadece es ve sevgiliyle ilgili anilari yazarsaniz cok daha iyi olur.baska anilari ayri bir topice yazarsaniz cok daha memnun oluruz.daha öncedende konu sahibide söylemisti ama kimse dikkate almadi.eslerle sevgililerle ilgili yazilsinki fikir olsun evleneceklere sevgili olanlara..!
ay bu mesaj banamıydı yoksamm..iki kere yazdım topiğe ilki eşimle ilgiliydi..az önce yazdığımda eşim ve ailesine rezil oluşla alakalı... :26:
alakasızmı oldu canımm...
pardon valla eğer öyleysee...
bende bir tane anlatayım...
daha yeni evliyim 1 ay kadar olmuştu.
eşimle markete gittik ben ped alıcam aldım elimde tutuyorum ama böyle açıkça değil saklıyorum hafiften neyse tam kasaya doğru ilerliyordum ki ufak bir çocuk koşarken koluma bir çarptı hop elimden paket fırladı önümdeki amcanın sepetine amcada tam kasaya gelmiş aldıklarını geçiricek tabi ben daha ne olup bitti anlayamadım yüzüm kızardı ne yapacağımı şaşırdım eşim bana ben eşime bakakaldık...
alamadım bir şey diyemedim elim kolum bağlandı amca sepeti boşalttı eline bir aldı bu ne dedietrafına bakındı tabi ben hiç pot kırmadım ama çok üzüldüm amcayı düşürdüğüm duruma...
amca hemen etrafa bakındı kimseyi görmeyince hemen rafa bıraktı ..
şimdi markete gittiğimde eşim yanımda olursa hep tembih ediyo aman sıkı tut diye...
canim ie lgili önerilerile konu sahibi FLOCKE bakiyor .oda kitapla ugrastigi icin büyük ihtimal görmemistir özelden mesaj at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?