Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyy bu süpermiş koptum sabah sabah

bu süperrr yaa çok komik olmuş.

Kızlarrrr size bidene daha benden...
Yeni nişanlandımm...
Nişanlım ve ailesi bize geldiler çaya..gayet nezih bi ortamm..seviyeli seviyeli sohbetler...
Küçük erkek kardeşimde tutturmuş (4 yaşında) arabaya binicemm..bizde olurmu bu saatte sus falan diyorzz..en sonunda içimizden birine kime hatırlamıyorum salak dedi...
Biz tabi hepimiz birden ayıpladııkkk..aaa ne kadar ayıp salak denirmi diyee...
Demesinmii ama ali abimde a-na goduğum diyoo....
Bi kahkaha..kırmızılaşan suratlarrrr....

ya bayanlar cok güzel seyler yaziyorsunuz ama buraya sadece es ve sevgiliyle ilgili anilari yazarsaniz cok daha iyi olur.baska anilari ayri bir topice yazarsaniz cok daha memnun oluruz.daha öncedende konu sahibide söylemisti ama kimse dikkate almadi.eslerle sevgililerle ilgili yazilsinki fikir olsun evleneceklere sevgili olanlara..!

Son düzenleyen: Moderatör:

ay bu mesaj banamıydı yoksamm..iki kere yazdım topiğe ilki eşimle ilgiliydi..az önce yazdığımda eşim ve ailesine rezil oluşla alakalı... :26:
alakasızmı oldu canımm...
pardon valla eğer öyleysee...

ay bu mesaj banamıydı yoksamm..iki kere yazdım topiğe ilki eşimle ilgiliydi..az önce yazdığımda eşim ve ailesine rezil oluşla alakalı... :26:
alakasızmı oldu canımm...
pardon valla eğer öyleysee...

yok önceki 4 5 sayfaya baktim hep baska seylerle ilgili rezillikler vardi.konu sahibide uyarmisti yapilmasin diye ayri konu acilsin diye kimse dinlemedi yada görmedi.eslerle ilgili icind eonlarin ve sizin bulundugunuz her rezillik olurda yani arkadaslara vs rezil olmak konu basligian uymuyor diye tekrrliyim dedim.her yazilan cok güzel ama..dedigim gibi.

bende bir tane anlatayım...
daha yeni evliyim 1 ay kadar olmuştu.
eşimle markete gittik ben ped alıcam aldım elimde tutuyorum ama böyle açıkça değil saklıyorum hafiften neyse tam kasaya doğru ilerliyordum ki ufak bir çocuk koşarken koluma bir çarptı hop elimden paket fırladı önümdeki amcanın sepetine amcada tam kasaya gelmiş aldıklarını geçiricek tabi ben daha ne olup bitti anlayamadım yüzüm kızardı ne yapacağımı şaşırdım eşim bana ben eşime bakakaldık...
alamadım bir şey diyemedim elim kolum bağlandı amca sepeti boşalttı eline bir aldı bu ne dedi etrafına bakındı tabi ben hiç pot kırmadım ama çok üzüldüm amcayı düşürdüğüm duruma...
amca hemen etrafa bakındı kimseyi görmeyince hemen rafa bıraktı ..
şimdi markete gittiğimde eşim yanımda olursa hep tembih ediyo aman sıkı tut diye...

Fenaa olmuş yaa

ayy valla sizlere çok güldüm hadi bende yazayım :) ilk sevgililer günümüzde sevgilimde (şimdi nişanlım ) bowling oynamaya gittik. sevgililer günü olduğu için çok kalabalıktı. ve ben daha önceden 4-5 kere bowling oynamıştım. sevgilimde hiç oynamamıştı. tabiki giderken hava ata ata gittim yenicem seni falan diye. gerile gerile top atmaya gittim sözde artistik bi şekilde atıcaktım nelimi arkaya atmamla topun elimden geriye fırlayıp BAAAAMM diye yere düşeceği tuttu birden bütün salondakiler dönüp bana baktı ... bense labutların arasına girip kaybolmak istedim rezil olmuştum :26::26:

aslında eşimle ilgili değil ama sabah kalktım okula gidiyorum okula 100 m falan vardı ayaklarıma bir baktıp terlikler bana bakıyooooo

eşimin iş yerinin yemeği vardı süslenmişim püslenmişim. arabaya yürüyoruz... ince topuklu yazlık ayakkabılarım ayağımda. topugu topraga saplandığı için adım attığımda ayakkabım ayagımda yoktu:)) bir tek eşime rezil olsam gene iyi başkalarıda vardı

bende sevgılıyken bulusmamızda şuan komık gelsede arkadasıma bana msj lar atmasını soylemıstım erkek arkadasım sımdkı esım kıskanacaktı arkadasımda sagolsun alakasız bı zamanda msj attı aynen soyle bu msj doganı kıskandırmak ıcın atılmıstır sonunada yetermı falan yazmıs hayatta telde msj bırakmayan ben sıldım sandıgım bu msjı sılmemısımmm erkek arkadasım tel karıstırırken mesajı gorduuu bu ne yaaa dedıı çocukmusun senn falan ben tabı ne dıycemı sasırdım hala aklıma geldıkce kotu oluyorummm

slmmm uzun zaman sonra oluşan bir anımı anlatayım

izmire annemlere geldim 3 gün sonra elektrikler kesildi dedim ki anne karanlıkta kalmayalım gel dışarı çıkalım kuruyemiş falan alırız saatte olmuş 10 çıktık kuruyemişçiye cebimdede 5 tl var ama karanlık kuruyemişçi karanlık neyse hiç kuruyemişe bakmadan yok 1 liralık sundan yok 2 liralık bundan diye elimdeki paraya göre sayıyorum eh hamileyimde onu bunu isterken paranın sonuna geldik ben parayı uzattım dedim 5 liraya az bişi olur diye adam bana kocaman kuruyemiş paketini uzattı ben şoook bir yutkunuşum vardı görmeyin istanbuldan 5 liraya kuruyemiş alcam azcık gelir paketi aldım nasıl çıktım dükkandn bilemedim karanlıkta gidiyoruz allahtan ewe geldim kardeşime kardeşim gel hayvanlıkta son modayı gör dedim ve kardeşime paketi uzattım bir yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh deyişi vardı ki rezilliğime bir tuğla daha koydu

Arkadaşlar daha önce de bir anımı yazmıştım malum beni bilenler uykumda konuştuğumu bilirler.

Akşam eşimden önce yatağa gittim yeni evli olduğumuz dönemler ,eşimden önce uyumuşum,neyse pat diye bir sesle sakin gecenin sessizliği bozulunca uyandım baktım eşimin yüzü bana dönük ama nasıl afallamış bana bakıyor,bende saf saf aşkım o ses neydi ne oldu dedim,adam alışmış ya aşkım bir şey yok bana tokat attın sen yatmaya devam et demez mi.. hala anlatırız birbirimize ya sabah adamın yüzüne bakamamıştım deli mi bu karı demiştir kesin:)

Merhaba kızlar;
Benim salaklıklarım tescillidir ama şu an aklıma çok gelmiyor. eşimle bir hafta izinlerimizi denk getirmeye çalışıyoruz, tabi işimiz var. Dedim sen ayarla ve beni ara ben de ona göre ayarlarım. Neyse eşim iş yerinde ayarlamış. Arkadaşlarına demiş ben eğilip barın arkasından eşime telefon edip izin günümü söylicem, siz beni idare edin diye (eşim barmen). Tabi aradı beni. Ben servisteyim daha uykulu uykulu açtım telefonu. Eşim: Aşkım ben cumartesi gününe izin aldım dedi. Ben de salak gibi ''iyi o zaman ben söylim de müdüre pazar günü kullanırım dedim. Eşim; aşkım niye pazar alıyosun cumartesi alsana diyince, karşıdan bir kahkaha fırtınası geldi, bardaki arkadaşları gülme krizine girdi. Vallah kepaza olmuştum...:26:

dün iş yemeği için müşterimle yemeğe çıktık ben nasıl kaptırmışsam kendimi
-bu balıkların da kemikleri olmasa ne güzel olurdu yada ne bileyim kemiklerini temizleseler ve ya temizlememiz için ekstra birşey olsa değilmi ercan bey?
-cisem hanım biz kemik değil kılçık deriz balığın içindekilere
-aman canım ne farkedecek ha kemik ha kılçık :26::26:
deyip toparlamaya çalıştıkça daha çok vurdum dibe

Bir tanede benden gelsin
Eşimle daha yeni evli zamanlarımız. Gece uyuyoruz sırt üstü ikimizde
Ben rüyamda biriyle fena halde kavga ediyorum. Vuruyorum vuruyorum ama çok güçsüz oluyor yumruklar. Sonra şöyle derin bir nefes alıp var gücümle bir yumruk sallladım eşimin sesine uyandım "anammmmmm noluyoz" meğer adamın suratının ortasına indirmişim.
Birde ben çok korku filmi seyrederim eşimde nefret eder. (eşim korku filmi izleyenlerin sorunlu olduğunu düşünüyor) Bir gün zorla testere serisinden birini izledik beraber. Ertesi günü haftasonu evdeyiz tv izliyoruz. O sırada elektirikli testere reklamı var. Aklıma muziplik geldi. Eşime dönüp dedimki hayatım sevgililer gününde bana bundan alsana çok beğendim. Adamın gözleri fal taşı gibi açıldı. O gün bugündür anneme derki bu kızın psikopat. Bir gece gözlerimi açınca sanki elinde elektirikli testereyle başucumda bulacakmışım gibi geliyor diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…