- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
Sevgilim cildimin çok güzel oldugunu söylüyo,aşkım ne güzel bebek gibi yüzün bişimi yapıyorsun
Bende hayır hayatım doğal güzelliğim diyorum
Sonra markete gidiyoruz kasiyer kız arkadaşım soru şu; İyotlu senin hep yaptığın maske vardıya ismi ney bende siparişini vercem de
Ben arkadaşı kolundan çekip,bir kenarda soramaz mıydın bu soruyu diyorumama olan oldu...
tiryakisi oldum buranın...
hadi bir tane daha anlatayım...
evlendik ertesi günü balayına gittik 1 hafta olmuştu evleneli eve dönüğümüz gece yatıyoruz baktım eşim konuşuyo saat 3 gibi korktum birden ne oluyo diye alışkın değilim ya böyle şeylere..
bilmiyorum ya hemen müdahele edip aşkım ne oluyo kalk felan dedim aslında seslenmemek lazımmış.
neyse bu bana baktı oturdu yatağın içine ama gözlerini hiç kırpmadan bir bana bakıyor birde benim arkama ödüp koptu arkama niye bakıyo anlayamadım dönemedim de korkudan...:18::18:
kısık sesle aşkım dedim...
bana ne dese beyenirsiniz...
aşkım arkandaki kim...
hemen yüzüstü yattım hiç etrafıma bakamıyorum korkudan sonra eşimde yattı neyse aradan 1 saat geçti ikimizde sırt üstü yatıyoruz baktım yine bir ses konuşuyo eşim yine ama bu sefer gözümü açmadım elini tuttum yavaşça birden bileğimi tutup bir sıktı tabi benim yine korkular tavan elim ayağım titriyo...
yavaşça kafamı bir çevirdim gözlerini açmış tavana bakıyo hemn elimi çekip arkamı döndüm...
sabah oldu anlattım olanları inanmadı ...
tabi ben yatabilirmiyim rahat tabiiki hayır...
meğer çok yorgun olduğu zamanlarda gece rahat yatamıyormuş bizimki...
şimdi alıştım konuşmaya başlayınca hiç gözümü açmıyorum..
Heey süpermiş yaYani sizin açınızdan değil tabiki Ya bide snn yaptığın maske ne? Bendee istiyoruum
Sevgilim cildimin çok güzel oldugunu söylüyo,aşkım ne güzel bebek gibi yüzün bişimi yapıyorsun
Sonra markete gidiyoruz kasiyer kız arkadaşım soru şu; İyotlu senin hep yaptığın maske vardıya ismi ney bende siparişini vercem de
Ben arkadaşı kolundan çekip,bir kenarda soramaz mıydın bu soruyu diyorumama olan oldu...
evlendik ertesi günü balayına gittik 1 hafta olmuştu evleneli eve dönüğümüz gece yatıyoruz baktım eşim konuşuyo saat 3 gibi korktum birden ne oluyo diye alışkın değilim ya böyle şeylere..
bilmiyorum ya hemen müdahele edip aşkım ne oluyo kalk felan dedim aslında seslenmemek lazımmış.
neyse bu bana baktı oturdu yatağın içine ama gözlerini hiç kırpmadan bir bana bakıyor birde benim arkama ödüp koptu arkama niye bakıyo anlayamadım dönemedim de korkudan...:18::18:
aşkım arkandaki kim...
hemen yüzüstü yattım hiç etrafıma bakamıyorum korkudan sonra eşimde yattı neyse aradan 1 saat geçti ikimizde sırt üstü yatıyoruz baktım yine bir ses konuşuyo eşim yine ama bu sefer gözümü açmadım elini tuttum yavaşça birden bileğimi tutup bir sıktı tabi benim yine korkular tavan elim ayağım titriyo...
yavaşça kafamı bir çevirdim gözlerini açmış tavana bakıyo hemn elimi çekip arkamı döndüm...
kızlar ben de daha yenı gelısen olayı anlatayım ,sevgılımle mac ızlıyoduk mıllı takımda nurı şahın dıye bırınden bahsedıyodu bende nurı alço anladım ,ne nuri alçosu nurı sahın dedı bende 2. potumu kırdım nurı alça benı andı heralde dıyebenı kovdu senın dızın yok mu dıye napıyım oyle bır gecer zamnkı yok alla alla
Bir tanede benden gelsin
Eşimle daha yeni evli zamanlarımız. Gece uyuyoruz sırt üstü ikimizde
Ben rüyamda biriyle fena halde kavga ediyorum. Vuruyorum vuruyorum ama çok güçsüz oluyor yumruklar. Sonra şöyle derin bir nefes alıp var gücümle bir yumruk sallladım eşimin sesine uyandım "anammmmmm noluyoz" meğer adamın suratının ortasına indirmişim.
Birde ben çok korku filmi seyrederim eşimde nefret eder. (eşim korku filmi izleyenlerin sorunlu olduğunu düşünüyor) Bir gün zorla testere serisinden birini izledik beraber. Ertesi günü haftasonu evdeyiz tv izliyoruz. O sırada elektirikli testere reklamı var. Aklıma muziplik geldi. Eşime dönüp dedimki hayatım sevgililer gününde bana bundan alsana çok beğendim. Adamın gözleri fal taşı gibi açıldı. O gün bugündür anneme derki bu kızın psikopat. Bir gece gözlerimi açınca sanki elinde elektirikli testereyle başucumda bulacakmışım gibi geliyor diyor
bende bir tane anlatayım...
daha yeni evliyim 1 ay kadar olmuştu.
eşimle markete gittik ben ped alıcam aldım elimde tutuyorum ama böyle açıkça değil saklıyorum hafiften neyse tam kasaya doğru ilerliyordum ki ufak bir çocuk koşarken koluma bir çarptı hop elimden paket fırladı önümdeki amcanın sepetine amcada tam kasaya gelmiş aldıklarını geçiricek tabi ben daha ne olup bitti anlayamadım yüzüm kızardı ne yapacağımı şaşırdım eşim bana ben eşime bakakaldık...
alamadım bir şey diyemedim elim kolum bağlandı amca sepeti boşalttı eline bir aldı bu ne dedietrafına bakındı tabi ben hiç pot kırmadım ama çok üzüldüm amcayı düşürdüğüm duruma...
amca hemen etrafa bakındı kimseyi görmeyince hemen rafa bıraktı ..
şimdi markete gittiğimde eşim yanımda olursa hep tembih ediyo aman sıkı tut diye...
aşkım arkandaki kim...
Merhaba kızlar;
Benim salaklıklarım tescillidir ama şu an aklıma çok gelmiyor. eşimle bir hafta izinlerimizi denk getirmeye çalışıyoruz, tabi işimiz var. Dedim sen ayarla ve beni ara ben de ona göre ayarlarım. Neyse eşim iş yerinde ayarlamış. Arkadaşlarına demiş ben eğilip barın arkasından eşime telefon edip izin günümü söylicem, siz beni idare edin diye (eşim barmen). Tabi aradı beni. Ben servisteyim daha uykulu uykulu açtım telefonu. Eşim: Aşkım ben cumartesi gününe izin aldım dedi. Ben de salak gibi ''iyi o zaman ben söylim de müdüre pazar günü kullanırım dedim. Eşim; aşkım niye pazar alıyosun cumartesi alsana diyince, karşıdan bir kahkaha fırtınası geldi, bardaki arkadaşları gülme krizine girdi. Vallah kepaza olmuştum...:26:
ayy bende olsam korkardım :26::26::26:
ilk arabamız 91 model bir doğandı.eski meski farketmez BİZİMDİ O!ekzozu eski türk filmlerindeki bağırıyordu ve hiçbir özelliği yoktu ama BİZİMDİ O!tatile giderken camları açtık kafalar dışarda gidiyos işte.bi yerde trafik tıkandı ve yanımızda son model bi araba durdu.hava leş gibi sıcak adam tüm camları sıkı sıkı kapamış.adamı eleştirme gafletinde bulundum: 'aşkım adama bak ya ne rahatsızlar var şu dünyada, bu havada adam tüm camları kapamış...'eşim durdu ve yüzüme boş boş baktı ve: 'onun arabasında klima var hayatım...' bi gafletin verdiği daha o dayanılmaz ağırlığının eşliğinde biraz daha esinti alabilme umuduyla kafamı dışarı uzattım ve eşimin kahkahalarını duymazlıktan geldim.
ay inanmıyorum yaaa çok fenaa..kızlar bir arkadaş anlatmıştı onun başına gelmiş.. uzun zamandır hoşlandığı kızdan zor bela randevu koparmış taksimde saat 2 de diye. o günde heyecandanmı akşam yediklerindenmi bilinmez cırcır olmuşkızı beklerken tabi karnı sinyal veriyor ama garibim kızı ilk günden bekletmeyeyim nasıl olsa bir yerde girerim diye tuvalete gitmiyor. neyse kız gelmiş bunlar galatasaraya doğru yürürken tabi çocuk alttan yavaş yavaş koyveriyor don pantolon batıyor ama tshirt uzun belli olmuyor. çocuk kıza diyorki uzun zamandır almak istediğim kot vardı şu mağazadan alıyım diyor neyse denemeden alıyor bir yerde oturuyorlar çocuk pantolonuda yanına alıp cafenin tuvaletine gidiyor hemen kirlenen donu pantolonu çıkartıp tuvaletin havalandırmasından atıyor aldığı paketi açıyor giymek için içinden kazak çıkıyor mağazadaki tezgahtar ürünleri karıştırmış. tabi pantolonda pencereden gittiği için çocuk saatlerce tuvaletten çıkamamış polis filan gelmiş o derece .. tabi kızı o günden sonra bir daha aramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?