Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Sevgilim cildimin çok güzel oldugunu söylüyo,aşkım ne güzel bebek gibi yüzün bişimi yapıyorsun

Bende hayır hayatım doğal güzelliğim diyorum

Sonra markete gidiyoruz kasiyer kız arkadaşım soru şu; İyotlu senin hep yaptığın maske vardıya ismi ney bende siparişini vercem de

Ben arkadaşı kolundan çekip,bir kenarda soramaz mıydın bu soruyu diyorum ama olan oldu...

Heey süpermiş ya Yani sizin açınızdan değil tabiki Ya bide snn yaptığın maske ne? Bendee istiyoruum

Son düzenleme:
tiryakisi oldum buranın...
hadi bir tane daha anlatayım...
evlendik ertesi günü balayına gittik 1 hafta olmuştu evleneli eve dönüğümüz gece yatıyoruz baktım eşim konuşuyo saat 3 gibi korktum birden ne oluyo diye alışkın değilim ya böyle şeylere..
bilmiyorum ya hemen müdahele edip aşkım ne oluyo kalk felan dedim aslında seslenmemek lazımmış.
neyse bu bana baktı oturdu yatağın içine ama gözlerini hiç kırpmadan bir bana bakıyor birde benim arkama ödüp koptu arkama niye bakıyo anlayamadım dönemedim de korkudan...:18::18:
kısık sesle aşkım dedim...
bana ne dese beyenirsiniz...
aşkım arkandaki kim...

hemen yüzüstü yattım hiç etrafıma bakamıyorum korkudan sonra eşimde yattı neyse aradan 1 saat geçti ikimizde sırt üstü yatıyoruz baktım yine bir ses konuşuyo eşim yine ama bu sefer gözümü açmadım elini tuttum yavaşça birden bileğimi tutup bir sıktı tabi benim yine korkular tavan elim ayağım titriyo...
yavaşça kafamı bir çevirdim gözlerini açmış tavana bakıyo hemn elimi çekip arkamı döndüm...
sabah oldu anlattım olanları inanmadı ...
tabi ben yatabilirmiyim rahat tabiiki hayır...
meğer çok yorgun olduğu zamanlarda gece rahat yatamıyormuş bizimki...
şimdi alıştım konuşmaya başlayınca hiç gözümü açmıyorum..

uufff korku filmi gibi yaa ben nasıl olurdum dusunemıorm kendımı o an walla :26:

kızz bıze de ver o maskeden

tırstım valla

kızlar ben de daha yenı gelısen olayı anlatayım ,sevgılımle mac ızlıyoduk mıllı takımda nurı şahın dıye bırınden bahsedıyodu bende nurı alço anladım ,ne nuri alçosu nurı sahın dedı bende 2. potumu kırdım nurı alça benı andı heralde dıye benı kovdu senın dızın yok mu dıye napıyım oyle bır gecer zamnkı yok alla alla

buna bayildim ya

ayy bende olsam korkardım :26::26::26:

bende merak ettim şu maskeyi

Bugün aklıma bir rezilliğim daha geldi, hemen girip tazesiyle yazayım dedim..
Sevgilim ve en yakın arkadaşlarımızla otobüsteyiz(Onlar da sevgili ve arkamızdaki koltuğa oturdular)
Otobüs tıklım tıkış oldu, ben de normalde hep cam kenarında otururum bu kez sevgilim oturmuş ne hikmetse, ikimizin ortak fikriyle yer değiştirmeye karar verdik, vermez olaydık
Ben ayağa kalkarak beyefendinin üstünden gecip cam kenarına oturacaktım, tam gecerken otobüs bi fren yaptı, ben sevgilimin üstünde ama resmen ezdim çocuğu, dengemi kurup kalkamıyorum da, herkes bize bakıyor ve arkadan arkadaşların gülmesi-dalga geçmesi eşliğinde ben yaklaşık 1 dk boyunca sevgilimin kucağında gittim yolu sola geçmeye çalışıp cebelleşirken de baya bi pestile çevirdim sanırım.:26:
şimdi hatırlayınca bile utanmakla gülmek arasında gidip geliyorum

ayy bende olsam korkardım :26::26::26:

ben zaten normaldede korkak bi insanım hırsızdan felan korkmamda çok korku filmi izlerim filmlerden korkarım tek evde kalamam tek yatamam bazen diyorum eşime hadi yatalım git yat daha erken diyo ben tv izlicem diyo yok diyorum korkuyorum sen manyakmısın diyo filmlerin etkisinde çok kalırım senin yaşadığın olayı ben yaşasaydım korkudan ölürdüm heralde

Kız çok şekersin sen ya. Kocanın ömrüne ömür katıyorsundur kesin. Ben iki kez rezil oldum. İlki hamileyken; son zamanlarda bazı organlarım bana itaat etmiyordu. O günlerden bir gün yerden bir şey almak için eğildim ve popişim Tanrının ve kocamın önünde bana ihanet etti. Kendisi öyle güzel bir zurna sesi çıkardı ki, o an domatesle yanyana gelsem ben daha kızarık dururdum. Kocam o zurna sesini duymamış gibi yaptı ama surat ifadesinden komiğine gittiği yeterince hayır hayır ziyadesiyle belli oluyordu.

Bir tane de benden hamileliğimin ilk aylarında o kadar bulanıyordum ki gördüğüm herşeye bakıp sadece böğğğ diyip ardından içimde ne var ne yoksa bulduğum yere çıkarıyordum. O gün de mahalleden halk otobüsüne bindik gayet iyiyim mide bulantım falan yok. O sırada yan tarafta oturan adam poğaça tarzı birşey yedi sanırım koku hafif beni rahatsız etti ama bir çıkarma yapacak kadar değil. Sen adam o sırada aniden bir hapşur ağzında ne var yoksa olduğu gibi cama yapış, e bunu gören ben ondan aşağı kalır mıyım kendi üstüm eşimin üstü önümdekinin saçı neresi denk geldiyse bir güzel çıkardım. Tabii millet nedense ( ) otobüsü durdurup inip ordan hızlaaa uzaklaştılar. Bende kendimi azcık toparlayıp taksiye atlayıp doğru eve ama hala midem bulanıyor bir posta da evimin kapısına antreye çıkardıktan sonra rahatladım Zavallı eşimde benim yüzümden rezil olmuştu Kaç yıl geçti hala aklıma geldikçe utancımdan ve gülmekten kıpkırmızı oluyorum.

ay inanmıyorum yaaa çok fenaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…