Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ahan da aklıma geldi. ilk rezilliğim gerçekten. biz ilk zamanlardayız.bir arkadaşımın evinde oturuldu doğum günüydü birinin,sabahladık nerdeyse yatıcaz artık. bize aynı odada yatak hazırlamış arkadaşım.farklı yataklardayız,arada 3 m falan mesafe var. neyse. yattığımız yerden konuşuyoruz ama bi yandan da nasıl uykumuz var. sonra bi sessizlik oldu. ben de çağırıyorum,' x x uyudun mu?' diye. sonra o beni çağırmış, 'uyumadım noldu, sen uyumadın mı daha?' demiş. ben de: bi susarsan uyuycam!! o tabi sinir olmuş ama bişey de diyememiş sabah bana anlattı' böyle dedin' diye, ben hiç hatırlamıyorum

Son düzenleme:

evlendiğimizin 2. günü falandı uyuyoruz uyandı korkmuş ama öyle uyansa iyi beni eliyle itti ve bağırarak kapıya koştu ama böyle delirmiş gibiydi çok şaşırmışş ve korkmuştummm oda sakinleşince çok utandı bunun doğal bir şey olduğuna zor ikna etmiştim yine geceleri uyanıyo konuşuyorr çok alıştımm ona..

aslında tek konuşsalar iyide...
bazen kazalarda olabiliyo...
yine bir gece ben yatağın sol tarafındayım benim yanımda cam var...
daha yeni uyumuşuz o kadarda yorgunum ki hemen uyumuşum büyük bir acıyla uyandım...gözümü bir actım karnımda müthiş bir ağrı eşim meğerse rüyasında servisi kaçırıyormuşta camdan dur demek için karnıma basıp cama atlamış tabi o onda onun değil karnım ağrısının derdindeyim...
A-aaa ne göreyim eşim gitmiş uyuyo...
zavallı ben uyku sersemi 80 kiloyla karnıma basıp geçtiği için ağlıyorum...

canım otobus kaçmamıstır ınsallah

canım otobus kaçmamıstır ınsallah

hehe...
kaçtı kaçtı olan bana oldu...
tabi sabah kalkınca eşimede oldu konuşmadım sanki onun ne suçu varsa.....
Allah'dan artık çok karşılaşmıyorum...

yetişe bilmiş mi peki servise

ayy yazık sevgiline ya

güseldi

ben evli falan değilimde abim evli. ve ablamla(abimin eşi) ve abimin baldızıyla abime çok kötü rezil olmuştuk

ben 2 senedir alkol almıodum.ünvden yeni dönmüşüm. abim aradı bu gece içiyoruz diye. ee bende çok özlemiştim içtimide hayvan gibi içerim hani.
ablam(abimin eşi) fazla içemez 1 birada zum baldızda öle. abim kendisiyle bana 12 şer adet extra almış. neyse efem ben özlemişim lakır lakır içiyorum. ablamla baldız 1 er biraları bitirdiler körkütük sarhoş oldular. baldız bizim extralardan aldı 3 yudumdan sonra salonun ortasına ressmen hortum gibi kustu.bunu gören ablamdanda bi hortum çıktı
abimde benim yanımda oturuyor gülerek sırtıma lap lap lap vurdu ve "lan titanyaya bakın erkek gibi içiyor hey yavrum kimin kardeşi?" dedi ama ben o kusmuklara bakarken zaten midem haşat olmuş bide abim sırtıma koççum benim diye vurup duruyor.
çaktırmiim die abime göndüm gülümseyeceğim abim yine lap lap vurmazmı.
benden böğğğ diye bi ses ve gözümü açtığımda abimin başından pantolonuna kadar kustuğumu gördüm. abimin bu halini gören abla ve baldızda yine kusmaya başlamazmı?
kusma ainine döndü ortam :26:

abim 3ümüzlede 2 ay kesintisiz dalga geçmişti.
ıykkk...

Alkol alımından sonraki bu tür istifra olaylarına gülebilen var mı bilmiyorum.Beni güldürmüyor..Aksine düşülen durum anlatılmaması gerekiyor..

Ha vardır alkol alımından sonra anlatılabilecek hoş , tatlı rezil olunan durumlar ama bu tür durumlarda bence okunması bile güç geliyor..Bu bölümde bu tür anlatanlar oldu, ilk başta anlamıyorum bundan söz edileceginden sonra okuyunca tuhaf oluyor içim..

Kızmasın bana bu anıları paylaşanlar, sadece fikrimi söylemek istedim, bir okuyucu olarak alıcı düşüncemi belirtmek istedim.Ha luzum var mıydı söylemeye, orası tartışılır, içimde tutmak istemedim..

bizimki hakikaten toplu bir felaketti bu yüzden yazdım.
abim beni örnek gösteriyor ama en büyük rezaleti ben yapıorum bu yüzden yazdım...
ve olayın utancını atlattıktan sonra sahiden komik geliyor
kaç sene oldu hala güleriz o gece aklımıza geldikçe

üniverstedeyim. elektrik mühendisliği. bilenler bilir çok fazla kız yoktur. bizim sınıf 76 erkek 4 kızdı.
kızlarda genelde pek konuşmazlar. yani hep erkek ortamındasınızdır.
neyse efem adetim az gelir benim unuturum neredeyse. yanıma yedek almıştım o gün,normalde hiçte almam.
hoca anlatıyo birşeyler. 2 de 1 burnunu çekip duruyor.kıştayız.
ay bende iyilik yapayım dedim.
bırak çeksin burnunu sanamı kaldı. "hocam" dedim minnet bekler halde. baktı suratıma bu arada bende çantama elimi attım ve selpak aldığımı sanarak kos koca profun burnuna burnuna orkidi salladım ortam kutup seviyesine indi tabi... ben kıvranıyorum orda
adamcağız gayet ciddi "sağol titanyacığım benim yeni geçti"dedi ve patlattı kahkahayı.
herkes yarılıyor gülmekten ben yerin dibindeyim. toplama gibi bir şansımda olamadı. okulun efsanesi oldum bir anda.

benimde defterimin üzerine yapışmıştııı

ay çok eğlendim okuyunca

ben de anlatiym bir tane
ingiltereden geldim sonradan türkçe öğrendim, baya baya konuşuyorum ama bazen bazı şeyleri karıştırıyorum. bu olayda evlendikten 3 hafta sonra oluyor. abimin minicik bi oglu var. bana ''hala vicdan insanın neresindedir'' dedi. ben de o an vicdan kalp yürek gibi kavramların hepsini karıştırdım, neyse dedimki bilmem ki ben şimdi sana yanlış bişey söylemiym. akşam eşim geldi, vicdan ne demek diye sordum. hani deriz ya vicdanım sızladı diye dedi. e tamam nerde o dedim. cemre dalga mı geçiyosun dedi. hayır dedim. yok bi yeri, o bi organ değilki dedi. ben saf gibi hala inanmıyorum. bide dedimki ay o kadar doktorum diye geçiniyosun daha organları bilmiyosun. bu arada insanların bir gülüşü var ben hala anlamıyorum bu arada ne oldugunu. sonra eşim bana açıkladı. ama yaklaşık 1 ay dalga gectiler

Son düzenleme:
umarım flocke beni topic ten atmaz
en yakın arkadaşımın yeni bebeği oldu 4 aylık falan.
bizimde 2 hafta önce cemiyetimiz vardı.
mutfakta oturuyoruz sırtım kapıya dönük.
işte kıza sordum (sanki çok biliyormuşum gibi)
"ee kuzu sütün nasıl yetiyormu bebişe" diye. arkadaşımda cevap verdi
"iyi A llah'a şükür, zaten dün doktora gittik kilosu gayet iyi 6 kilo olmuş" dedi kızı için.
ben şok geçirdim.
kıza gözümü dikip
"nasıl yaa memeinin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" diye bir güzel sıraladımki kızın kaş göz işareti yapmasına kalmadan arkadan bir kahkaha koptu.
ailenin bütün erkekleri sigara içmek için balkona çıkacak.e mutfaktan geçecekler mecburen.
tam kapıyı açıyorlar ki benim
"nasıl yaa memenin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" incilerimi duyuyorlar...
odama kaçtım ve resmen 1 saat aralıksız güldüler bana

Abinin yerinde olmak istemezdim bir an yüzümün kusmuk içinde kalması

Ama çok güldüm ne yalan söylüyim

Abinin yerinde olmak istemezdim bir an yüzümün kusmuk içinde kalması

Ama çok güldüm ne yalan söylüyim

walla ne yapayım vurmasaydı öyle askerlik arkadaşına vurur gibi
o gece atsa atamayacağı satsa satamayacağı 3 hatunun kusmuğunu sabaha kadar temizledi
ama tek olmamak güzel yahu 2 adet suç ortağım vardı
ama en fecisini ben yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…