tiryakisi oldum buranın...
hadi bir tane daha anlatayım...
evlendik ertesi günü balayına gittik 1 hafta olmuştu evleneli eve dönüğümüz gece yatıyoruz baktım eşim konuşuyo saat 3 gibi korktum birden ne oluyo diye alışkın değilim ya böyle şeylere..
bilmiyorum ya hemen müdahele edip aşkım ne oluyo kalk felan dedim aslında seslenmemek lazımmış.
neyse bu bana baktı oturdu yatağın içine ama gözlerini hiç kırpmadan bir bana bakıyor birde benim arkama ödüp koptu arkama niye bakıyo anlayamadım dönemedim de korkudan...:18::18:
kısık sesle aşkım dedim...
bana ne dese beyenirsiniz...
aşkım arkandaki kim...
hemen yüzüstü yattım hiç etrafıma bakamıyorum korkudan sonra eşimde yattı neyse aradan 1 saat geçti ikimizde sırt üstü yatıyoruz baktım yine bir ses konuşuyo eşim yine ama bu sefer gözümü açmadım elini tuttum yavaşça birden bileğimi tutup bir sıktı tabi benim yine korkular tavan elim ayağım titriyo...
yavaşça kafamı bir çevirdim gözlerini açmış tavana bakıyo hemn elimi çekip arkamı döndüm...
sabah oldu anlattım olanları inanmadı ...
tabi ben yatabilirmiyim rahat tabiiki hayır...
meğer çok yorgun olduğu zamanlarda gece rahat yatamıyormuş bizimki...
şimdi alıştım konuşmaya başlayınca hiç gözümü açmıyorum..
evlendiğimizin 2. günü falandı uyuyoruz uyandı korkmuş ama öyle uyansa iyi beni eliyle itti ve bağırarak kapıya koştu ama böyle delirmiş gibiydi çok şaşırmışş ve korkmuştummm oda sakinleşince çok utandı bunun doğal bir şey olduğuna zor ikna etmiştimyine geceleri uyanıyo konuşuyorr çok alıştımm ona..
aslında tek konuşsalar iyide...
bazen kazalarda olabiliyo...
yine bir gece ben yatağın sol tarafındayım benim yanımda cam var...
daha yeni uyumuşuz o kadarda yorgunum ki hemen uyumuşum büyük bir acıyla uyandım...gözümü bir actım karnımda müthiş bir ağrı eşim meğerse rüyasında servisi kaçırıyormuşta camdan dur demek için karnıma basıp cama atlamış tabi o onda onun değil karnım ağrısının derdindeyim...
A-aaa ne göreyim eşim gitmiş uyuyo...
zavallı ben uyku sersemi 80 kiloyla karnıma basıp geçtiği için ağlıyorum...
canım otobus kaçmamıstır ınsallah
canım otobus kaçmamıstır ınsallah
aslında tek konuşsalar iyide...
bazen kazalarda olabiliyo...
yine bir gece ben yatağın sol tarafındayım benim yanımda cam var...
daha yeni uyumuşuz o kadarda yorgunum ki hemen uyumuşum büyük bir acıyla uyandım...gözümü bir actım karnımda müthiş bir ağrı eşim meğerse rüyasında servisi kaçırıyormuşta camdan dur demek için karnıma basıp cama atlamış tabi o onda onun değil karnım ağrısının derdindeyim...
A-aaa ne göreyim eşim gitmiş uyuyo...
zavallı ben uyku sersemi 80 kiloyla karnıma basıp geçtiği için ağlıyorum...
yetişe bilmiş mi peki servise
ayy yazık sevgiline yatoparlayayım.......
bende yazayım bir tane. berbat bişeydi...
bir gün sevgilimle eczaneye gittik. kardeşi için pudra almaya.baktık eczanede kimse yok bekliyoruz ordaki kremlere falan bakıyoruz. neyse işte sevgilimin montunun fermuarı açıktı. üşümesin garip diye kapayım dedim. elim yanlşlıkla malum yerine çarptı
tabi anlamadım ben neresine çarptığımı. sevglim şeyini tutup yere çömeldi ama gözlernden yaş geliyor ahaha bende gülmeye basladım. onunla beraber yere çömeldim bişey oldu mu diye soruyorum daha doğrusu gülmekten soramıyorum o sırada eczacı geldi şaşırdı bizi öyle görünce. bende biz pudra alcaktık dedim adam halimizi görnce ve ben pudra diyince gülmekten öldü ve bir daha gitmedk oraya
ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
okurken gülmekten bir hal oldum ben evli değilim
erkek arkadaşım işi nedeniyle sık sık şehir dışına çıkar yazın giderken arabasını bana bırakırdı kullan diye
hafta sonu arabayı sabahtan akşama kadar arkadaşımla kullanndım saat geç oldu eve gideceğiz
araba çalışmıyorsağına soluna bakıyorum yok bişey sonra sevgilimi aradım araba bozuldu dedim gelince bakarım dedi
bende arabayı orda bıraktım
aşkım dönünce arabaya bakmaya birlikte gittik
bu araba bozuk değil bir gram benzini kalmamış dedi çok utanmıştım
sonra bidonla benzin getirmişti
Alkol alımından sonraki bu tür istifra olaylarına gülebilen var mı bilmiyorum.Beni güldürmüyor..Aksine düşülen durum anlatılmaması gerekiyor..
Ha vardır alkol alımından sonra anlatılabilecek hoş , tatlı rezil olunan durumlar ama bu tür durumlarda bence okunması bile güç geliyor..Bu bölümde bu tür anlatanlar oldu, ilk başta anlamıyorum bundan söz edileceginden sonra okuyunca tuhaf oluyor içim..
Kızmasın bana bu anıları paylaşanlar, sadece fikrimi söylemek istedim, bir okuyucu olarak alıcı düşüncemi belirtmek istedim.Ha luzum var mıydı söylemeye, orası tartışılır, içimde tutmak istemedim..
üniverstedeyim. elektrik mühendisliği. bilenler bilir çok fazla kız yoktur. bizim sınıf 76 erkek 4 kızdı.
kızlarda genelde pek konuşmazlar. yani hep erkek ortamındasınızdır.
neyse efem adetim az gelir benim unuturum neredeyse. yanıma yedek almıştım o gün,normalde hiçte almam.
hoca anlatıyo birşeyler. 2 de 1 burnunu çekip duruyor.kıştayız.
ay bende iyilik yapayım dedim.
bırak çeksin burnunu sanamı kaldı. "hocam" dedim minnet bekler halde. baktı suratıma bu arada bende çantama elimi attım ve selpak aldığımı sanarak kos koca profun burnuna burnuna orkidi salladımortam kutup seviyesine indi tabi... ben kıvranıyorum orda
adamcağız gayet ciddi "sağol titanyacığım benim yeni geçti"dedi ve patlattı kahkahayı.
herkes yarılıyor gülmekten ben yerin dibindeyim. toplama gibi bir şansımda olamadı. okulun efsanesi oldum bir anda.
ben evli falan değilimde abim evli. ve ablamla(abimin eşi) ve abimin baldızıyla abime çok kötü rezil olmuştuk
ben 2 senedir alkol almıodum.ünvden yeni dönmüşüm. abim aradı bu gece içiyoruz diye. ee bende çok özlemiştim içtimide hayvan gibi içerim hani.
ablam(abimin eşi) fazla içemez 1 birada zum baldızda öle. abim kendisiyle bana 12 şer adet extra almış. neyse efem ben özlemişim lakır lakır içiyorum. ablamla baldız 1 er biraları bitirdiler körkütük sarhoş oldular. baldız bizim extralardan aldı 3 yudumdan sonra salonun ortasına ressmen hortum gibi kustu.bunu gören ablamdanda bi hortum çıktı
abimde benim yanımda oturuyor gülerek sırtıma lap lap lap vurdu ve "lan titanyaya bakın erkek gibi içiyor hey yavrum kimin kardeşi?" dedi ama ben o kusmuklara bakarken zaten midem haşat olmuş bide abim sırtıma koççum benim diye vurup duruyor.
çaktırmiim die abime göndüm gülümseyeceğim abim yine lap lap vurmazmı.
benden böğğğ diye bi ses ve gözümü açtığımda abimin başından pantolonuna kadar kustuğumu gördüm. abimin bu halini gören abla ve baldızda yine kusmaya başlamazmı?
kusma ainine döndü ortam :26:
abim 3ümüzlede 2 ay kesintisiz dalga geçmişti.
ıykkk...
Abinin yerinde olmak istemezdim bir an yüzümün kusmuk içinde kalması
Ama çok güldüm ne yalan söylüyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?