walla ne yapayım vurmasaydı öyle askerlik arkadaşına vurur gibi
o gece atsa atamayacağı satsa satamayacağı 3 hatunun kusmuğunu sabaha kadar temizledi
ama tek olmamak güzel yahu 2 adet suç ortağım vardı
ama en fecisini ben yaptım
avon çamur maskesi
kızz bıze de ver o maskeden
kızz bıze de ver o maskeden
ben evli falan değilimde abim evli. ve ablamla(abimin eşi) ve abimin baldızıyla abime çok kötü rezil olmuştuk
ben 2 senedir alkol almıodum.ünvden yeni dönmüşüm. abim aradı bu gece içiyoruz diye. ee bende çok özlemiştim içtimide hayvan gibi içerim hani.
ablam(abimin eşi) fazla içemez 1 birada zum baldızda öle. abim kendisiyle bana 12 şer adet extra almış. neyse efem ben özlemişim lakır lakır içiyorum. ablamla baldız 1 er biraları bitirdiler körkütük sarhoş oldular. baldız bizim extralardan aldı 3 yudumdan sonra salonun ortasına ressmen hortum gibi kustu.bunu gören ablamdanda bi hortum çıktı
abimde benim yanımda oturuyor gülerek sırtıma lap lap lap vurdu ve "lan titanyaya bakın erkek gibi içiyor hey yavrum kimin kardeşi?" dedi ama ben o kusmuklara bakarken zaten midem haşat olmuş bide abim sırtıma koççum benim diye vurup duruyor.
çaktırmiim die abime göndüm gülümseyeceğim abim yine lap lap vurmazmı.
benden böğğğ diye bi ses ve gözümü açtığımda abimin başından pantolonuna kadar kustuğumu gördüm. abimin bu halini gören abla ve baldızda yine kusmaya başlamazmı?
kusma ainine döndü ortam :26:
abim 3ümüzlede 2 ay kesintisiz dalga geçmişti.
ıykkk...
bu rezillik değil canım iğrençç ...
okurken midem bulandı...
alkol konusunda örnek gösterilen bir hatunun 2 dakka geçmeden en kötü fireyi vermesi bana göre rezilliğin en daniskası yahuama hakikaten iğrençti zavallı abim sabah mis gibi eve uyandık biz olan o garibime oldu
alkol kullanmadığım için kaç dakkadan sonra fire verilir bilmiyorum ama hepinizin bulunduğu durum kötü olmuş..
kitabı çoktan bitirdim ve 22 mart yayınevine gönderdim...hala bi haber gelmedi gari,inanılmaz büyük bir beklenti içinde değildim ama en azından 'Bunu da yaptım!' diyebileceğim bir şey daha ekledim hayatıma... ben bu saatten sonna daha da bi kıpırtı olcağını düşünmüyorum ama olur da yayınevindekiler beni şaşırtırsa,sizlere kesinlikle haber vericam...hepiniz birbirinizden harikasınız,paylaşımlarınız için tekrar ve tekrar teşekkür ederim...:79:bütün yazılanları okuyayım derken gece yarısı gülme krizlerine girdimiş yerindekiler delirdiğimi düşünüyorlar hepiniz çok hoştunuz bukadar sayfayı ben bitirene kadar kitap yayınlanır diye düşünmeye başlamıştım neyseki bitirebildim kitap yayınevine gönderildimi haberiniz var mı ??
canım kocama öğlen yemeğinde eşlik etmek için yanına gitmiştim.
yemekler yendi,sigarasını yaktı eşim.
o sigarayı yakarken bende 'çakmağının ayarını neden bukadar çok açmışki' diye düşünüyorum.
çakmağı aldım elime eşime 'iyilik' amaçlı ayarını düşürdüm !
sonra eve dendüm,o da işine..
akşam eşim geldiki (kirprikleri uzundur)kiprikleri yok
''ne oldu kirpiklerine''
eşim:' doğru söyle çakmağımın gaz ayarıyla oynadın mı ?'
ben:'sana iyilik olsun,yüzünü yakma diye'
eşim:' minimumdu zaten o,çakmak yeniydi oyüzden öyle yanıyordu.sen yükseltmişsin ayarını'
:18:
geçen gün eşimle çarşıya çıkalım dedik benim de ayağımda babet var çorapsız giydim hava çok sıcaktı ayağım biraz terlemiş ayakkabının içinde neyse eve geldik kapıyı açtık ayakkabımın tekini öbür ayağımın yardımıyla çıkarıp içeri girecektim ki terlemiş ayağım ayakkabıdan çıkarken tuhaf bir ses çıkardı eşim gülmeye başladı yediklerin yaramadı galiba şişkinlik mi yaptı iyi yaptın aşkım sal gitsin dedi bir yandan da kahkahalarla gülüyo o sesin totomdan değil de ayakkabımdan çıktığını anlatana kadar eşim çoktan gülme krizlerine girmişti
durumu açıkladım ama pek inandığını da söyleyemem yanlış anlaşılıp rezil olmak da kötü bir duyguymuş:26::26::26:
umarım flocke beni topic ten atmaz
en yakın arkadaşımın yeni bebeği oldu 4 aylık falan.
bizimde 2 hafta önce cemiyetimiz vardı.
mutfakta oturuyoruz sırtım kapıya dönük.
işte kıza sordum (sanki çok biliyormuşum gibi)
"ee kuzu sütün nasıl yetiyormu bebişe" diye. arkadaşımda cevap verdi
"iyi A llah'a şükür, zaten dün doktora gittik kilosu gayet iyi 6 kilo olmuş" dedi kızı için.
ben şok geçirdim.
kıza gözümü dikip
"nasıl yaa memeinin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" diye bir güzel sıraladımki kızın kaş göz işareti yapmasına kalmadan arkadan bir kahkaha koptu.
ailenin bütün erkekleri sigara içmek için balkona çıkacak.e mutfaktan geçecekler mecburen.
tam kapıyı açıyorlar ki benim
"nasıl yaa memenin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" incilerimi duyuyorlar...
odama kaçtım ve resmen 1 saat aralıksız güldüler bana
bende sayende eşime rezil oldum:))küçük bebğim var onunla ilgilenirken aklıma geldi bu yazın.eşime anlatayım dedim.zaten gün içinde aklıma geliyodu sürekli gülüyordum.neyse eşimde pc de hararetli bir şekilde bişeyler yapıyor.işini bırakıp pür dikkat beni dinlemeye başladı.bebeğim kucağimda kıvranıyor onunla uğraşırken hemde anlatmak istiyom.
''aşkım bak sana ne anlatacam.dün kk da bişey okudum gülmekten öldüm.dinle şimdi....''
neyse ben anlattım tabi gülmekten ve bebğimle ilgilenmekten güzel anlatamdım.bitti ..ama eşim gülmedi.işine geri döndü tepkisiz:)
ben''gülmedin'' ''güzel anlatamadım'' dedim eşimde ''yani'' dedi.tabi ben fosss...rezil oldum...sonra galiba bu olayı benim o topiğe yazmam gerekiyor dedim.çok güldü ve bence de dedi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?