Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

düşününce bile midem allak bullak oldu

1999 yılı eşimle yeni nişanlıyız..
Büyük Gölcük depreminden birkaç gün önce tam güneş tutulmasının olduğu gün..
Bir cafenin bahçesinde otururken tutulmanın olduğu anda başımı kaldırıp gökyüzüne baktım..
Gündüz vakti güneş tutulmasından dolayı hava karardığı için bütün yıldızlar ayanbeyan ortada ve beni yerin dibine sokan talihsiz cümlem ağzımdan dökülüverdi..
A aaaaa yıldızlar gündüzde mi gökyüzündeler..
Eşim kısa bir şaşkınlıktan sonra yıllardır unutamadığım o sözü söyleyiverdi..
Yok hayatım onlar sabah olunca pılıpırtıyı toplayıp evlerine gidiyorlar aslında..Bugün bir değişiklik yapmışlar..
Zaman zaman bana ve dostlarımıza o gafımı hatırlatmaktan büyük keyif alır ..

bütün yazılanları okuyayım derken gece yarısı gülme krizlerine girdim iş yerindekiler delirdiğimi düşünüyorlar hepiniz çok hoştunuz bukadar sayfayı ben bitirene kadar kitap yayınlanır diye düşünmeye başlamıştım neyseki bitirebildim kitap yayınevine gönderildimi haberiniz var mı ??

topiği keşfettiğimden beri çok yazdım ve hepside bana göre zezil ötesi. bende çok var rezillikler.
kimseyi sıkmiim
efem 9 yaşındayım daha. (daha o zamandan belliymiş benim ne mal olacağım)
abimle babamda bana doğum günü hediyesi olarak kedi almıştı hayvanları çok severim
mart ayı geldi (bende pisimle hep oynardım. hayvancağızı hiçç rahat bırakmazdım yani...)
ne bileyim ben mart ayının kedilerin azgınlık dönemi olduğunu demi ama safi sübyanız şunun şurasında...
efem ben boncukla oynuyorum yerde annemler koltukta dizi neyin izliyorlar.
birden benim velet durdu sırt üstü yattı ve kuyruğunun biraz altından iğne gibi birşey çıkarttı
baktım baktım çözemedim. yok hiç bi tahminim yok.en sonunda babama döndüm ve dedimki "baba bu ne yaa?" babam bi baktı,annem dondu,abim gülüyor... zavallı babacığım benim utana sıkına
"göbeği o göbeği..."dedi. bende saf inandım tabii... gel zaman git zaman ben işin aslını öğrendim bir gün yine akrabalarla bizde toplanmışız.benim manyak piside temizlik yapıyor.
çıkarttı yine göbeğini (!!!) halam 45 yaşında o zaman;aaaa o'da ne öyleee dedi (hey allahım ilk defa görüyon sanki) babam yine ben varım diye "göbeği..." demeye hazırlanıyorduki ben gülerek;
"haa hala o pisimin pipisi,ama babam kocaman olmuş hala göbeği sanıyor,yazık..." dememmi?
en son hatırladığım babamın beni odama kovması, halamın hala durumu çözemeyip "nasıl yanii?" demesi ve diğerlerinin altlarına işercesine gülmesiydi

bu rezillik değil canım iğrençç ...
okurken midem bulandı...

bu rezillik değil canım iğrençç ...
okurken midem bulandı...

alkol konusunda örnek gösterilen bir hatunun 2 dakka geçmeden en kötü fireyi vermesi bana göre rezilliğin en daniskası yahu ama hakikaten iğrençti zavallı abim sabah mis gibi eve uyandık biz olan o garibime oldu

alkol konusunda örnek gösterilen bir hatunun 2 dakka geçmeden en kötü fireyi vermesi bana göre rezilliğin en daniskası yahu ama hakikaten iğrençti zavallı abim sabah mis gibi eve uyandık biz olan o garibime oldu

alkol kullanmadığım için kaç dakkadan sonra fire verilir bilmiyorum ama hepinizin bulunduğu durum kötü olmuş..

alkol kullanmadığım için kaç dakkadan sonra fire verilir bilmiyorum ama hepinizin bulunduğu durum kötü olmuş..

ben birde 2 sene ara vermiştim.hangi akla hizmet içtiysem o gece
aynen öyle. dışardan görenlerde bizi hakikaten jet sosyete falan sanır.
ama abime karşı 3ümüzünde maskesi faci düştü o gece :26:
hele benim :84:

kitabı çoktan bitirdim ve 22 mart yayınevine gönderdim...hala bi haber gelmedi gari,inanılmaz büyük bir beklenti içinde değildim ama en azından 'Bunu da yaptım!' diyebileceğim bir şey daha ekledim hayatıma... ben bu saatten sonna daha da bi kıpırtı olcağını düşünmüyorum ama olur da yayınevindekiler beni şaşırtırsa,sizlere kesinlikle haber vericam...hepiniz birbirinizden harikasınız,paylaşımlarınız için tekrar ve tekrar teşekkür ederim...:79:

bi kere keke un koymayı unutmuştum
zaten ilk ve son denememdi. sucu da fırına atmıştım, eşim sordu nasıl yaptın diye, anlattım
ee unu ne zaman koydun dedi, benim jeton o zaman ancak düştü
bu ilk yiyecek bişey yapma deneyimimdi, sonrası da olmadı zaten :) hevesim kactı

catladım catladımmmmm

geçen gün eşimle çarşıya çıkalım dedik benim de ayağımda babet var çorapsız giydim hava çok sıcaktı ayağım biraz terlemiş ayakkabının içinde neyse eve geldik kapıyı açtık ayakkabımın tekini öbür ayağımın yardımıyla çıkarıp içeri girecektim ki terlemiş ayağım ayakkabıdan çıkarken tuhaf bir ses çıkardı eşim gülmeye başladı yediklerin yaramadı galiba şişkinlik mi yaptı iyi yaptın aşkım sal gitsin dedi bir yandan da kahkahalarla gülüyo o sesin totomdan değil de ayakkabımdan çıktığını anlatana kadar eşim çoktan gülme krizlerine girmişti
durumu açıkladım ama pek inandığını da söyleyemem yanlış anlaşılıp rezil olmak da kötü bir duyguymuş:26::26::26:

ostursan için yanmazdı

bende sayende eşime rezil oldum:))küçük bebğim var onunla ilgilenirken aklıma geldi bu yazın.eşime anlatayım dedim.zaten gün içinde aklıma geliyodu sürekli gülüyordum.neyse eşimde pc de hararetli bir şekilde bişeyler yapıyor.işini bırakıp pür dikkat beni dinlemeye başladı.bebeğim kucağimda kıvranıyor onunla uğraşırken hemde anlatmak istiyom.
''aşkım bak sana ne anlatacam.dün kk da bişey okudum gülmekten öldüm.dinle şimdi....''
neyse ben anlattım tabi gülmekten ve bebğimle ilgilenmekten güzel anlatamdım.bitti ..ama eşim gülmedi.işine geri döndü tepkisiz:)
ben''gülmedin'' ''güzel anlatamadım'' dedim eşimde ''yani'' dedi.tabi ben fosss...rezil oldum...sonra galiba bu olayı benim o topiğe yazmam gerekiyor dedim.çok güldü ve bence de dedi.....

ayy kıyamam yahu
ama topic için malzeme çıkmış işte
bu arada o gün karar aldım. evlenip çocuk doğurana kadar hiç evlilerin işine karışmayacağım. sormayacağım.zaten sormazdımda boşluğuma geldi
ama seni güldürebildiysem ne mutlu bana

mutfak havlusuyla halay çeken arkadaşın yazısını aradım onca sayfa arasında,bulamadım yahu...

işte o arkadaş:senin yazını okuyalı 15 gün oldu ben hala hatırladıkça-çoğunlukla aklımda-gülme krizine giriyorum !
nasıl gözümde canlandırarak okuduysam artık çok komik geldi bana o an !
namazda bile aklıma geldi namazımı bozdum.
eşim diyor 'yine geldi mi ? !
oyle değil,kalablıkta bile geliyor aklıma koyveriyorum kahkahayı.
onu okumak yaramadı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…