Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

titanya cok guldum yaaa cok iyiymis hepsi
ozellikle kusmuklu olan mikemmeldi

senin bu yazıyı okuyunca merak ettim.daha okumadan gülmeye başladım.aradım sayfaları buldum.hakketn müthiş yani.hala gülüyorum:))

ben tepki gösteren arkadaşlarada katılıyorum gülenlerede
hakkatten çok iğrençti ama sonradan çooook sonradanda çok komik gelio
gülümsetebildiysem ne mutlu bana

tepki gosterilecek bir sey yok, abartiyorlar...nedeni bu yasadigin durumun ickiyle ilgili olmasi...
ortada kendini kotu hissedecegin hic bir durum yok, ickiyi fazla kacirmissin ya da hizli icmissin ve dokunmus, gayet normal...
sanki icki icip kendini camdan asagi kalkmaya kalktin ya da kendine hakim olamayip abuk sabuk seyler yapmissin gibi laf soylenmesi dogru degil...
kusmuk bu, nerede gelecegi hic belli olmaz...

10 extra çarptı yahu millet okuyup iğğrenç diyor abim sabaha kadar temizledi o iğrençliği
aman okumasında şımarmasın

10 extra çarptı yahu millet okuyup iğğrenç diyor abim sabaha kadar temizledi o iğrençliği
aman okumasında şımarmasın

ben de abim diye saydigim bir buyugumle icmistim icmistim...yazligimizin hemen karsisinda kucuk bir barda...
saka saka 2 ya da 3 biraydi ictigim ama cok hizli icmistim nereye yetiseceksem
tabi abi benden daha agir seyler ictigi icin zom oldu beni durduramadi...
eve gidemedim ya zor yuruyodum cok kotuydu, abi beni neredeyse sirtina alacak sallana sallana yuruyorum...
bakti olacak gibi degil boyle eve goturemem seni dedi baban kizar bana(ailecek tanisiyoruz), hemen bizim evin cok yakinindaki evlerine gittik kendimizi eve girer girmez yere attik...
ben 5 dk uzandiktan sonra kusmaya basladim direk halinin ustune iykk
abi de ablama asik olmus sanirisam ablamin adini sayikliyodu
sonra o ayildi ama ben bir turlu duzelemedim...
beni eve birakmasiyla birlikte kendimi kiyafetlerimle birlikte dusa attim da kendimi geldim, sarhos olursaniz dus alin en iyi gelen bu ayilmaya...
kustugum haliyi da abi gece temizlemis zavalli yaaaa
seni durdurmaliydim suc bende dedi ertesi gun hep

Son düzenleme:
yeni rezilliğim gelsin...
havalar bir açıyor bir kapıyor bugünlerde istanbulda. dün birden dışarı baktım camdan hava aniden kararmıştı. eşim de yanımda. aa ne göreyim bir rüzgar bi rüzgar. beyaz beyaz şeyler uçuşuyo. ay yok artık kar yağıyo dedim. eşimi aldı yine bir gülme krizi. erik ağacımız çiçek açmıştı, uçanlarda onun çiçeklerinin beyaz yapraklarıymış
yüzüne bakamicam yakında ben bu adamın :)

yolda sakin sakin seyir halindeyiz dün...bir yerde trafik sıkıştı,gayri ihtiyari yan tarafa bakıverdim.adam tıpkı bizim gibi seyir halinde..bu kısmı önemsiz fakat yanında oturan hatunun saç rengi ve kesimi ilgimi çekti.ben kadına dikkatlice odaklanana kadar onların tarafındaki şerit ferhaladı ve basıp gittiler.ardından bizim taraf rahatladı,eşim de gayet sakin bir tempoyla ilerlerken ben birden telaş yaptım:'Aşkım acele et gidiyorlar...!' 'Kim?' 'Çabuk şu öndeki arabaya yetiş...' 'Niye lan?' 'Ya sen çabuk olsana!' eşim bunun üzerine canla başla öndeki arabaya yetişti ve yanına yaklaştık.ben cama yüzümü iice yapıştırıp kadını süzmeye başladım,yetmedi bi de camı açıp baktım... 'N'apıyosun aşkım?' dedi eşim ben de kadının saç kesimi ve rengini çok beğendiğimi ve aynı onun gibi bi modeli kafamda tasarladığımı söyledim,bana fısıltıyla söylendi sadece o da arabadaki müziğe karışıp gitti zati...merakımı giderdikten sonra kafamda son beş dakkayı geri sarıp ne kadar manyakça göründüğümü fark ettim...ama hoş hatundu vesselam...

203. sayfada anlattığına benzer bişey okudum canım..Sanırım o bi bak istersen

kızlar okumaya çalıştım yazdıklarınızın çoğunu ama baya sayfa birikmiş.okuduklarım bile karnımı ağrıtmaya yetti.cidden güzel bir paylaşım olmuş.ben evli değilim ama 4,5 yıllık bir ilişkim var..bi gün ben erkek arkadaşım kardeşim ve onun erkek arkadaşı yemek yiyorduk dışarda. benim hırkam yere düştü.bende sola doğru eğilip hırkayı almak istedim aniden nasıl oldu anlayamadım sandalyeyle birlikte yan yatıyodum yerde.erkek arkadaşım gelip beni yine sandalyeyle birlikte kaldırdı.etrafıma bakamadım bile bana bakıyolarmı acaba diye çünkü baktıklarına emindim zaten neyseki aramzıda bidaha konusu açılmadı ama ben hala aklıma geldikçe hem utanıyorum hem gülüyorum

emek verdin uğraştın umarım istediğin gibi olur haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…