- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
ben evli falan değilimde abim evli. ve ablamla(abimin eşi) ve abimin baldızıyla abime çok kötü rezil olmuştuk
ben 2 senedir alkol almıodum.ünvden yeni dönmüşüm. abim aradı bu gece içiyoruz diye. ee bende çok özlemiştim içtimide hayvan gibi içerim hani.
ablam(abimin eşi) fazla içemez 1 birada zum baldızda öle. abim kendisiyle bana 12 şer adet extra almış. neyse efem ben özlemişim lakır lakır içiyorum. ablamla baldız 1 er biraları bitirdiler körkütük sarhoş oldular. baldız bizim extralardan aldı 3 yudumdan sonra salonun ortasına ressmen hortum gibi kustu.bunu gören ablamdanda bi hortum çıktı
abimde benim yanımda oturuyor gülerek sırtıma lap lap lap vurdu ve "lan titanyaya bakın erkek gibi içiyor hey yavrum kimin kardeşi?" dedi ama ben o kusmuklara bakarken zaten midem haşat olmuş bide abim sırtıma koççum benim diye vurup duruyor.
çaktırmiim die abime göndüm gülümseyeceğim abim yine lap lap vurmazmı.
benden böğğğ diye bi ses ve gözümü açtığımda abimin başından pantolonuna kadar kustuğumu gördüm. abimin bu halini gören abla ve baldızda yine kusmaya başlamazmı?
kusma ainine döndü ortam :26:
abim 3ümüzlede 2 ay kesintisiz dalga geçmişti.
ıykkk...
üniverstedeyim. elektrik mühendisliği. bilenler bilir çok fazla kız yoktur. bizim sınıf 76 erkek 4 kızdı.
kızlarda genelde pek konuşmazlar. yani hep erkek ortamındasınızdır.
neyse efem adetim az gelir benim unuturum neredeyse. yanıma yedek almıştım o gün,normalde hiçte almam.
hoca anlatıyo birşeyler. 2 de 1 burnunu çekip duruyor.kıştayız.
ay bende iyilik yapayım dedim.
bırak çeksin burnunu sanamı kaldı. "hocam" dedim minnet bekler halde. baktı suratıma bu arada bende çantama elimi attım ve selpak aldığımı sanarak kos koca profun burnuna burnuna orkidi salladımortam kutup seviyesine indi tabi... ben kıvranıyorum orda
adamcağız gayet ciddi "sağol titanyacığım benim yeni geçti"dedi ve patlattı kahkahayı.
herkes yarılıyor gülmekten ben yerin dibindeyim. toplama gibi bir şansımda olamadı. okulun efsanesi oldum bir anda.
umarım flocke beni topic ten atmaz
en yakın arkadaşımın yeni bebeği oldu 4 aylık falan.
bizimde 2 hafta önce cemiyetimiz vardı.
mutfakta oturuyoruz sırtım kapıya dönük.
işte kıza sordum (sanki çok biliyormuşum gibi)
"ee kuzu sütün nasıl yetiyormu bebişe" diye. arkadaşımda cevap verdi
"iyi A llah'a şükür, zaten dün doktora gittik kilosu gayet iyi 6 kilo olmuş" dedi kızı için.
ben şok geçirdim.
kıza gözümü dikip
"nasıl yaa memeinin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" diye bir güzel sıraladımki kızın kaş göz işareti yapmasına kalmadan arkadan bir kahkaha koptu.
ailenin bütün erkekleri sigara içmek için balkona çıkacak.e mutfaktan geçecekler mecburen.
tam kapıyı açıyorlar ki benim
"nasıl yaa memenin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" incilerimi duyuyorlar...
odama kaçtım ve resmen 1 saat aralıksız güldüler bana
ostursan için yanmazdı
titanya cok guldum yaaa cok iyiymis hepsi
ozellikle kusmuklu olan mikemmeldi
mutfak havlusuyla halay çeken arkadaşın yazısını aradım onca sayfa arasında,bulamadım yahu...
işte o arkadaş:senin yazını okuyalı 15 gün oldu ben hala hatırladıkça-çoğunlukla aklımda-gülme krizine giriyorum !
nasıl gözümde canlandırarak okuduysam artık çok komik geldi bana o an !
namazda bile aklıma geldi namazımı bozdum.
eşim diyor 'yine geldi mi ? !
oyle değil,kalablıkta bile geliyor aklıma koyveriyorum kahkahayı.
onu okumak yaramadı bana
senin bu yazıyı okuyunca merak ettim.daha okumadan gülmeye başladım.aradım sayfaları buldum.hakketn müthiş yani.hala gülüyorum:))
ben tepki gösteren arkadaşlarada katılıyorum gülenlerede
hakkatten çok iğrençti ama sonradan çooook sonradanda çok komik gelio
gülümsetebildiysem ne mutlu bana
tepki gosterilecek bir sey yok, abartiyorlar...nedeni bu yasadigin durumun ickiyle ilgili olmasi...
ortada kendini kotu hissedecegin hic bir durum yok, ickiyi fazla kacirmissin ya da hizli icmissin ve dokunmus, gayet normal...
sanki icki icip kendini camdan asagi kalkmaya kalktin ya da kendine hakim olamayip abuk sabuk seyler yapmissin gibi laf soylenmesi dogru degil...
kusmuk bu, nerede gelecegi hic belli olmaz...
10 extra çarptı yahumillet okuyup iğğrenç diyor abim sabaha kadar temizledi o iğrençliği
aman okumasında şımarmasın
banada söyle..kaçıncı sayfa ???
:26: ayy sayfaya dikkat etmedim.okudum gectim hatırlamıyorum kiii:)))
kızlar ya merak ettim işe yarıyor mu,fiyatı ne ?
Burdaki methini duyunca hemen aldım7,9 tl idi :80:
mutfak havlusuyla halay çeken arkadaşın yazısını aradım onca sayfa arasında,bulamadım yahu...
işte o arkadaş:senin yazını okuyalı 15 gün oldu ben hala hatırladıkça-çoğunlukla aklımda-gülme krizine giriyorum !
nasıl gözümde canlandırarak okuduysam artık çok komik geldi bana o an !
namazda bile aklıma geldi namazımı bozdum.
eşim diyor 'yine geldi mi ? !
oyle değil,kalablıkta bile geliyor aklıma koyveriyorum kahkahayı.
onu okumak yaramadı bana
teşekkür ederim.bir de işe yarıyor mu bi bilsem
yazsanıza kızlar işe yarıyor mu ?
geçen gün eşimle çarşıya çıkalım dedik benim de ayağımda babet var çorapsız giydim hava çok sıcaktı ayağım biraz terlemiş ayakkabının içinde neyse eve geldik kapıyı açtık ayakkabımın tekini öbür ayağımın yardımıyla çıkarıp içeri girecektim ki terlemiş ayağım ayakkabıdan çıkarken tuhaf bir ses çıkardı eşim gülmeye başladı yediklerin yaramadı galiba şişkinlik mi yaptı iyi yaptın aşkım sal gitsin dedi bir yandan da kahkahalarla gülüyo o sesin totomdan değil de ayakkabımdan çıktığını anlatana kadar eşim çoktan gülme krizlerine girmişti
durumu açıkladım ama pek inandığını da söyleyemem yanlış anlaşılıp rezil olmak da kötü bir duyguymuş:26::26::26:
kitabı çoktan bitirdim ve 22 mart yayınevine gönderdim...hala bi haber gelmedi gari,inanılmaz büyük bir beklenti içinde değildim ama en azından 'Bunu da yaptım!' diyebileceğim bir şey daha ekledim hayatıma... ben bu saatten sonna daha da bi kıpırtı olcağını düşünmüyorum ama olur da yayınevindekiler beni şaşırtırsa,sizlere kesinlikle haber vericam...hepiniz birbirinizden harikasınız,paylaşımlarınız için tekrar ve tekrar teşekkür ederim...:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?