Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

aayyyyy tam bir rezillik :78::78::78:

haaa haaa süpermiş bu

çok morALIM BOZULMUŞTU BİRGUN KAFAM ÇOK DALGINDI GEÇEN SENE BEYIN TRAVMASI GEÇİRMİŞTİM UNUTKANLIĞIM VARDI yemege tuz yerine şekEr atınca rezıl olmuştum yEmek çok tatlıydı TABİ EŞİMİN KAHKAHALARI HİÇ KAFAMDAN GITMEZ

Son düzenleme:

bende yapmıştım onu birde bozuntuya vermemek için içmiştim şekerli çorbayı

203. sayfada anlattığına benzer bişey okudum canım..Sanırım o bi bak istersen
buldum canım sayende teşekkür edrim
Ben yeni aldığım için bir kere kullandım. Devamlı kullanan arkadaşlara sormak lazım :79:
ben de onlara soruyorum da cevap yok !

neyse bacım kullan,banada bilgi ver olur mu

işte seeeeennnn...süpersin...

sorgunlu66,yukarıdaki mesajı okumuş ve beğenmişsin...beğendiklerine girip bi bakaydınya bacım...
burada ara ara bi hal oldum,neyseki diğer arkadaş noktayı koydu.

Son düzenleme:
bende geçen gün rezilliğe son noktayı koydum artık.geçen hafta eşim papağan almış oğlumda daha birbuçuk yaşında papağanı çok sevdi işte yatıyoz kalkıyoz papağan neyse kız kardeşimde gelmişti pazara çıktık hepimiz. oğlum bebek arabasında durmak istemiyodu aklımda başka yerdeydi sanırım en azından ben öyle olduğunu düşünmek istiyorum bende onu oyalamak için amanda aman oğlumun kuşumu varmış diye bir cümle kurdum..kurmaz olaydım kardeşimle eşim ikisi birden ohaa yok artık napıyosun sen diye bağırmaya başladılar..yanımızdanda bir sürü insan geçiyo aman allahım nerelere girsem saklansam bilemedim valla..

Son düzenleme:
ben henuz nisanliydim o zamanlar bundan 8 yil kadar once.esim,ben yengesi falan carsiya alisverise gittik.Neyse bi giyim magazasina girdik biseyler begendik falan iste.Ben kabine girdim sectigim bikac seyi denemek icin.Magaza biraz kalabalik esim de kabinden biraz uzakta.(bu arada esim benden 6 yas buyuk)Neyse kabinin icinde giyindim begendigim elbiseyi nisanlimda gorsun o da begenecekmi diye dusunuyorum tabii.birden kabinin kapisini acip esime(tabi o nisanlimdi henuz) x abiiiii bak nasil olmus demezmiyimmdiyis o diyis kabinden cikamadim bi daha takii yengem gelip ne oldu giyinmedinmi daha diyene kadar

Son düzenleme:
birtane anlatıyım..bir gün erkek arkadaşım ve bnm oklda arkadaşlarımla bi kafede tabu oynuyorduk.kızlarlada daha 1-2 aydır tanışıyordum.neyse ben sevgilimleyim kızlar birlikte.sıra bize geldi.anlatıyo bana hani ben sana derim hep filan diyo.ben canım hayatım filan diyorum.neyse bilemedim.kelime açıklandı 'fingirdek' herkes koptu tabi.üstünden 4 yıl geçmesine rağmen hala bana takılırlar. birisine laf ediyim sende az fingirdek değilsin sus diye :)

insallah sımdı abi demıyosunzdur canım

aman da aman kusunu yesınler

kızlar ben de bugun olan bı olayı anlatayım sevgılımle havaalanındayız bı arkadası alcaz dedım kı burdan otobus kalkıyo mu dedım o da yok askım burdan kalksa kalksa ucak kalkar dedı benı ızmır sosyetesınden gelen ınsanlara rezıl ettı halbu kı ben otobus havaalanına getırıyo mu demek ıstemıstımsonra wc den cıktım pat dıye bı dustum sevgılım de dedı kı turkıyeye gelen gurbetcıler gıbı nıye yerı opuyon dıye gulmeye basladı ayy sınır ettı benı guluyum mu aglayım mı

haziranda düğünüm olacak kısmetse eşyalarımızı almak için ankraya gittik.neyse eşyaları aldık gezelim dedik alışveriş merkezine girdik.bu arada biz çok eskiden beri beraberiz ama bu süre hep farklı şehirlerde geçtiği için pek birlikte hareket etme yeteneğimiz yok.sürekli birbirimizden bağımsız dolaşıyoruz.sürekli birbirimiz eleştiriyoruz yürürken falan.neyse alışveriş merkezinde üst kata çıktık yürüyen merdivenn önünde dikilip kaldım güya nişanlımı bekliyorum tabi o sırada gelen bana çarpıyo ama bende nedense anlmsız bir inat var durduğum yerden çekilmiyorum neyse nişanlım yanıma geldi aşkım niye orta duruyosun madem bekliyecen beni ki hiç beklemezsin kenara geçsene.neyse ben tabi sinirlenim öyle diyince ilerde bi bujitericiye girdik sinirliyim ya güya süreli bişeyleri deviriyorum bi küpe bakıyorum 5 küpeyi düşürüyorum yani o kadar tabi nişanlımda dururmu sürekli üstüme kouşuyo gülüyo falan ben iyice koptum sinirle dükkandan çıkıyım dedim bide çıkarken vitrine küttttt diye bi çarptım tabi nişanlım yerlerde eve gelene kadar güldü.gerçekten çok sakarımdır ama bide onu yanında ultra sakar oluyom galiba.:26::26:bakalım bizim evlilik hayatımız nasıl olur.

ya kaç gündür merak ediyorum ne o methini duyup 7,9 a aldığınız şey beni de bi aydınlatıverseniz allah rızası için...

Tabi canım Bu şey bi çamur maskesi burdada bir arkadaşımız erkek arkadaşına rezil olmuştu bizde yani bende merak edip aldım bu şeyi ama memnunum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…