Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

aklım ageldi bi tane..
yeni evliyiz ,k.validemlerdeyiz yemek yapıyorum ben esımde tv bakıyor mu uyuyormu belli değil ,ev american mutfaklardan..
bi ara çok sıkıstım gaz sancım tuttu ölüyorumm , k.valdmde yanımda işte dolanıo etrafımda (yemek yapmayı biliyon mu bilmiyonmu edalarında) bende k.validem yanımda gitsin diye fırsat kolluyorum nasılsa eşim uyudu diyorum :) bi area k.validem ortadan kayboldu bende fırsat bu dedım ve saldım gitti.. biraz gumburtulu olsada dedım kımse duymadı ohh çok rahatım :)) aradan 10 gectı,ne yemek yaptıgıma bakmak için eşim geldi ve kulagıma aynen sunu dedi ''duymadım sanma'' çok utanmıstım sımdılerde guluyorum ama

Son düzenleme:
ablam hastanede,yeğenimde bebek arabasında...
yanlarından bir doktor koşar adımlarla yürüyor,belliki acelesi var.
o arada da ablama soruyor,''çok tatlı,kız mı, erkek mi ?''
ablam da -adamın acelesi varya-panikliyor ve arkasından bağırıyor ''oğllaaaaannnnn''

Eşimle henüz birkaç saatlik evliyiz; yorgun argın eve geldik ve romantik anlar eşliğinde gelinliğimi çıkardım, sonra duşa girdim vs.. oturma odasında eşimle oturuyoruz yanyana biraz rahatlamak için sohbet ediyoruz. Derken bir süre sonra eşimden beni adeta şok eden sözler geldi: '' aşkım biz artık evliyiz, utanacak sıkılacak birşey yok, sen benim karımsın, artık aynı evde yaşayacağız, yani rahat ol gazın falan olur çekinme normal şeyler bunlar'' ben yalnızca ;' ama aşkım yaaaaaaaaa'' diyebildim.. nasıl utanmıştım anlatamam :78::78::78: şu an 2.5 senelik evliyiz ve bazen aklıma gelir durup dururken takılırım kocama ' aşkım resmen odunluk örneği sergiledin ilk geceden' diye

haa haaa bende karım felansın deyince romantik sözler söyleyecek sanmıştım

haa haaa bende karım felansın deyince romantik sözler söyleyecek sanmıştım

ben de öyle umut etmiştim ama resmen dumur oldum ya adam sanane bırak gazım gelirse ne yapacağımı ben düşüneyim sen işine baksana di mi tasası tutmuş resmen

ben de öyle umut etmiştim ama resmen dumur oldum ya adam sanane bırak gazım gelirse ne yapacağımı ben düşüneyim sen işine baksana di mi tasası tutmuş resmen

kendini düşünerek mi dedi acep, hani olurda ben kaçırırsam baştan söylim babında

belkide adam başka birşey diyecektirde heycandan onu söylemiştir canım...

uyuduğumuz bir gece adam aniden
-kaç geliyorlar yakalanma sakın diye başladı bağırmaya
-kim geliyor
-görmüyormusun kaçsana yakalanacaksın
-ama kimse yok burda(uyku sersemi yataktan kalkıp odanın içinde dolanıyorum ben bu arada)
-kızım senin gözler zaten bozuk iyice kör olmuşsun
-sen ne diyorsun kim kör olmuş
deyip salladım uyandı paşam bide diyorki
-gece gece niye uyandırıyorsun ki beni birşeymi oldu sevgilim
meğersem uykusunda konuşuyormuş aklım çıkmıştı yakalanacam diye

bilirim o korkuları...:18:
sen yine ucuz atlatmışsın yakalanmadan

bilirim o korkuları...:18:
sen yine ucuz atlatmışsın yakalanmadan

işin ilginci bana kör dedin diyorum
aaaa çok ayıp ne çirkin bir kelime ben öle birşey dermiyim deyip inkar ediyor

Geçen gece bir şey dürttü beni sanki, uyandım bir baktım benimki tepeme dikilmiş gözler yarı açık yarı kapalı öylece bakıyor. Dedim hayatım ne yapıyorsun bir şey mi istedin söyle. Bu hala bakıyor Hayatım ne oldu dedim, öpücem öpücem diye tutturdu İzin versem ileriye gideceğini bildiğim için aşkım hadi yat bak sabah çok erken kalkacağız dememle başını yastığa koyması bir oldu Sabah anlattım hatırlamıyorum diyor, bir de nasıl yaptım anlatsana diyor

Bir tane daha geldi aklıma Yine bir gece bir konuşma ile uyandım. Arkam dönük eşime, o da sarılmış sıkıca, kaçamazsın diye sayıklıyor Biraz hareket etsem daha sıkı tutuyor, sonra baktım olacak gibi değil hayatım diye seslendim biraz yüksek, hıhı demeye başladı. Dedim kaçmıyorum bak buradayım Sonra hafif açtı gözleri he tamam dedi döndü arkasını uyumaya devam etti Böyle böyle yaptın diyorum yine hatırlama yok. Artık geceleri yatarken takılıyorum bakalım bu gece ne ile karşılaşıcaz diye. Kıskıs gülerek bilemicem diyor

eşim kendini marketlerdeki bayan reyonlarında pek rahat hissedemez,hem çekinir hem de ordaki bayanları varlığınla rahatsız ettiğini düşünür.geçen yaz markete girdik,reyonları geziyos.derken o reyondan direk geçtik.ben de beyaz bi sütyene ihtiyacımın olduğunu söyleyip geri dönmemizi istedim,boşver dedi gelir sonna kendin alırsın dedi.laf kalabalığı yapıp hemen dönceğimi söyledim ve yanından ayrıldım.bu da uzaklaşıp adım adım ilerlemeye devam etti.reyona döndüm,seçtim aldım baktım eşim bıraktığım yerde değil.elimde sütyenle sallana sallana her reyona bakıp çıkarken içeceklerin olduğu reyonda buldum onu. etrafımızda bi kaç kişi rönk diye attım sütyeni arabaya.bu durdu,bana eğilerek:'Ta ordan buraya bööle mi geldin?'dedi. anlamsızca yüzüne bakıp alnımı kaşıdım:'tişört altına gizleyip getirmem daha mı doğru olurdu?'...şimdi işin içinde mantık var bunu kabul ettiğini gözlerinden anlıyom,ama işin tuhaflığından da kurtulamıyo...baya bi bakıştıktan sonra elimi arabaya daldırıp sütyeni tekrar elime aldım ve:'Ay çok abartıyon,tamam geri koycam bunu!'dedim bu elimden sütyeni kaptı ve:'Hayır!bununla tekrar marketi çaprazlama geçemezsin!'dedi.bu arada da sütyeni nerdeyse burnuma sokcak...çevredekiler de bişeyler alıyom bahanesiyle kulakları kabartmış bizi dinliyo yan gözle de izliyolar.bizim sütyen faslı nerdeyse devlet meselesi haline döndü,kaptım elinden sütyeni:'aman ii tamam.'dedim...bu tekrar elimden alıp arabanın içine attı onu,üstünü de diğer malzemelerle örttü...:92::92::92:

çok güzel kızlar bayıldım:)))) benimde çok rezilliklerim olur unutuyorum çoğunu arkadaşlarım hatırlatır genelde, zaten nasıl olmasın sürekli yüzüm kızarır biraz aç kalıyım ramazan davulcusu gibi miğdemden inanılmaz sesler gelir sabahları sesim kısılır boğamızı temizlerim ayrıca bunla ilgili biranım aklıma geldi

işyerindeyim saban bir erkek arkadaş aradı sohbet ediyoruz işle ilgili birşeyler soruyor konuşuyoruz... bende görseniz bakımlı bir kadınım sesim kısıldı hemen telefonu bekletmeye aldım (aldığımı sandım) boğazımı temizlemeye başladım öhö öhö diye bir sürü iğrenç sesler çıkarmaya başladım nerdeyse kusacam bir başkası benim yanımda yapsam orayı terkederdim sonra ahizeyi aldım ekrana baktım beklemede değil ne diyeceğimi şaşırdım kıpkırmızı oldum terledim 1-2 dakika konuşamadım sonra hiçbirşey yokmuş gibi ee nerde kalmıştık dedim ama fırındaki kızarmış tavuktan farkım yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…