- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
kızlar ben de bugun olan bı olayı anlatayım sevgılımle havaalanındayız bı arkadası alcaz dedım kı burdan otobus kalkıyo mu dedım o da yok askım burdan kalksa kalksa ucak kalkar dedı benı ızmır sosyetesınden gelen ınsanlara rezıl ettı halbu kı ben otobus havaalanına getırıyo mu demek ıstemıstımsonra wc den cıktım pat dıye bı dustum sevgılım de dedı kı turkıyeye gelen gurbetcıler gıbı nıye yerı opuyon dıye gulmeye basladı ayy sınır ettı benı guluyum mu aglayım mı
insallah sımdı abi demıyosunzdur canım
aklım ageldi bi tane..
yeni evliyiz ,k.validemlerdeyiz yemek yapıyorum ben esımde tv bakıyor mu uyuyormu belli değil ,ev american mutfaklardan..
bi ara çok sıkıstım gaz sancım tuttu ölüyorumm , k.valdmde yanımda işte dolanıo etrafımda (yemek yapmayı biliyon mu bilmiyonmu edalarında) bende k.validem yanımda gitsin diye fırsat kolluyorum nasılsa eşim uyudu diyorum :) bi area k.validem ortadan kayboldu bende fırsat bu dedım ve saldım gitti.. biraz gumburtulu olsada dedım kımse duymadı ohh çok rahatım :)) aradan 10 gectı,ne yemek yaptıgıma bakmak için eşim geldi ve kulagıma aynen sunu dedi ''duymadım sanma'' çok utanmıstım sımdılerde guluyorum ama
Eşimle henüz birkaç saatlik evliyiz; yorgun argın eve geldik ve romantik anlar eşliğinde gelinliğimi çıkardım, sonra duşa girdimvs.. oturma odasında eşimle oturuyoruz yanyana biraz rahatlamak için sohbet ediyoruz. Derken bir süre sonra eşimden beni adeta şok eden sözler geldi: '' aşkım biz artık evliyiz, utanacak sıkılacak birşey yok, sen benim karımsın, artık aynı evde yaşayacağız, yani rahat ol gazın falan olur çekinme normal şeyler bunlar'' ben yalnızca ;' ama aşkım yaaaaaaaaa'' diyebildim.. nasıl utanmıştım anlatamam :78::78::78: şu an 2.5 senelik evliyiz ve bazen aklıma gelir durup dururken takılırım kocama ' aşkım resmen odunluk örneği sergiledin ilk geceden' diye
haa haaabende karım felansın deyince romantik sözler söyleyecek sanmıştım
ben de öyle umut etmiştim ama resmen dumur oldumya adam sanane bırak gazım gelirse ne yapacağımı ben düşüneyim sen işine baksana di mi tasası tutmuş resmen
Eşimle henüz birkaç saatlik evliyiz; yorgun argın eve geldik ve romantik anlar eşliğinde gelinliğimi çıkardım, sonra duşa girdimvs.. oturma odasında eşimle oturuyoruz yanyana biraz rahatlamak için sohbet ediyoruz. Derken bir süre sonra eşimden beni adeta şok eden sözler geldi: '' aşkım biz artık evliyiz, utanacak sıkılacak birşey yok, sen benim karımsın, artık aynı evde yaşayacağız, yani rahat ol gazın falan olur çekinme normal şeyler bunlar'' ben yalnızca ;' ama aşkım yaaaaaaaaa'' diyebildim.. nasıl utanmıştım anlatamam :78::78::78: şu an 2.5 senelik evliyiz ve bazen aklıma gelir durup dururken takılırım kocama ' aşkım resmen odunluk örneği sergiledin ilk geceden' diye
belkide adam başka birşey diyecektirde heycandan onu söylemiştir canım...
kendini düşünerek mi dedi acep, hani olurda ben kaçırırsam baştan söylim babında
belkide adam başka birşey diyecektirde heycandan onu söylemiştir canım...
uyuduğumuz bir gece adam aniden
-kaç geliyorlar yakalanma sakın diye başladı bağırmaya
-kim geliyor
-görmüyormusun kaçsana yakalanacaksın
-ama kimse yok burda(uyku sersemi yataktan kalkıp odanın içinde dolanıyorum ben bu arada)
-kızım senin gözler zaten bozuk iyice kör olmuşsun
-sen ne diyorsun kim kör olmuş
deyip salladım uyandı paşam bide diyorki
-gece gece niye uyandırıyorsun ki beni birşeymi oldu sevgilim
meğersem uykusunda konuşuyormuşaklım çıkmıştı yakalanacam diye
bilirim o korkuları...:18:
sen yine ucuz atlatmışsın yakalanmadan
işin ilginci bana kör dedin diyorum
aaaa çok ayıp ne çirkin bir kelime ben öle birşey dermiyim deyip inkar ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?