Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ya kızlar o kadar güldümki anlatamam

Bende anlatcam ama size bile anlatmaktan çekiniyorum çok utandım yerin dibine girdim o gün. İnsanoğlu başına herşey gelir demişlerdide inanmıştım ...

Yeni evliyiz eşimle 6 aylık evliydik malum o zamanlar seks yapılır sürekli :78: Haftasonu gündüz vaktiydi hava çok güzeldi biz dışarda gezeceğimize evdeyiz öğlene kadar uyuduk uyandık seks yapmaya başladık :78: Ben üstüne çıktım :78: ayyy anlatamıyorum yazmaya elim varmıyor yaaaaaaa

Neyse herşey güzel giderken benim çişim geldi acayip bi şekilde eşime dedim bi tuvalete gidim gelim oda yok bırakma dedi ben hala üsteyim bu arada .. Gidim diyom yok diyo. Sonra bişi oldu ben gülmeye başladım eşimde ne gülüyosun dedi ben daha çok gülmeye başladım güldükçe az bişey çişimi yaptım kaçtı tutamadım adamın şeyine Bu sefer adamcağızda mağdur bi şekilde ne yapıyosun dedi oda gülme krizine girdi O güldükçe ben güldüm , ben güldükçe o güldü ve ben bu arada artık çişimi tutamaz oldum gittikçe gidiyo Bi yandan gülüyoruz bi yandan çişimi yapıyorum Tamamen bitti çişim ve hala hem şoktayız hemde gülüyoruz ama koptuk karnımıza ağrılar girdi eşimi görseniz gülmekten geberdi nefesi kesildi ben artık gülme diye sinirlenmeye başladım senin yüzünden deyip kızıyorum hemde gülüyorum ama çok güldük tabi ben çok utandım böyle birşey yaşayacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Sonra kalktık ben yatağı silmeye başladım camları açtık yatağı kuruttuk .Ne hale geldiğimi bi düşünün artık... Adamın şeyine ettim yani DD

Son düzenleme:

hahaha koptum yemin ederim

ottan gazdan bi rahatlatmaya gitmiş yeni damat heyecandan ne diyceni şaşırdı herhalde

koptum ya cok güselmiş bu hahahaha

aranızda kalsa sanki daha iyi olurdu ...
fazla açık olmuş anlatımınız...

evet biraz özel ama sonu beni çok utandıran bişey olduğu için anlattım bunuda ztn kimseye anlatmamıştım ilk defa buraya yazdım sanırım anlatmak istemişimdir birilerine anlatamamışımdır burda rahat buldum kendimi .. Yalnış anlaşılmak istemem

bu çok güzeldi gözlerimden yaş geldi okurken bütün marketi öyle mi gezdiniz...

bende henüz sevgiliyken hemde; çocuğun öğrenci banyosuna girip her yere istifra etmiştim..sağda solda makarna parçacıkları iğrençti resmen..çocukçağız girip banyoyu temizleme zorunda kalmıştı..

bunda ne var kı anlattın gulduk tatlım

kızlar bir tane daha var bunu kesinlikle anlatmalıyım..

biz yine sevgiliyizz..öğrenciyiz başta ana baba yok ben hasta olmuşum yine karın ağrım var..hastaneye gittik..doktor idrar tahlili istedi. neyse kabı aldım girdim tuvalete..benimki dışarda beni beklio...kapta böyle kapaklı bir sey..ben kapağı elimde ,biyandanda tuvaletimi kapa yapmaya çalışırken birden kapak tuvaletin deliğine düştü..kap idrar dolu ama ağızı açık..yere koydum onu..dışarı çıkıp bana hemen git bunun kapağını al dedim.tabiibu söylene söylene gitti..sonra byan kendi gelmeli demiş..ben gittim yeni bir kap aldık..sonra wc ye girdiğimde bir baktım benim yerdeki kap yerinde değil..benim tvaletim yok tabii dedim ne yapacağız biz şimdi..su içip yarım saat tuvaletimin gelmesini hastane bahçesinde bekledik..tabii bizimki nasıl söyleniyor anlatamam
:))

Son düzenleme:

ayy bu durumda olan benım yaaaa... sabaha kadar kaç senaryo oynuyorum bi ben bi eşim bide belki komsular duyuyor acayıp derecede bi uyurgezerlik var bende yaaa

kızlar yeni evliyiz daha beraberken soyunup giyinemiyoruz falan. ama ben günlerce hiç uyuyammadım işler yoğundu ev işi falan bi akşam erkenden yattım ama ne yatma kafamı koyar koymaz uyumuşum bide uykum deli gibi ağır. neyse gece malumunuz çiş molası verdim. ama hala uyuyorum. afedersiniz kızlar indirdim donumu. oturdum klozete alttan birisi bi dokundu Allah noluyo dye kalktım anamm kocamın üstüne edecektim çişimi. aman Allahım mahvoldum 1 hafta mecbur kalmadıkça konuşmadık.rezillikk hala utanıyorum nasıl bi salağım insan bi bakar diye...

ay canım işeseydın uykun mecbur acılcakdı

Gözümden yaş geldi yemin ederim bune allahım be ne

bende anlatayım bitane bari burayı sürekli okuyup stres atıyorum sanki kendim hiç rezil olmamış gibi neyse anlatayım benim gaz problemim vardır ama öle eşimin yanında istyerek yapmam hiç oda yapmaz neyse bi gece biz malum işi yaptık sabah uyandım benimde nedense ilişkiden sonra hep ön taraf patara verio bi baktım yine aynı şelkide önde bi sıkışma var eyvah dedim inşlh uyuyodur baktım uyuyo kaltım ama bacaklarımla sıkıştıroyorum şeyimi pırtlamasın die ama nerdeee bi adım attım bi pırrt dedi eşime bakıorum uyuyo neyse dedim bi adım daha pırtttttt hemen odadan çıkmak istiyorum ama üstümeü değiştirmem lazım eşimin kardeşi var dışarda neyse ben giyinirken eşim uyandı günaydın aşkımm bende tam günaydın diyip öpmeye yeltendim yeltenmez olaydım pırttttttttttttt ama öle fena bi ses benim yerime şeyim günaydın dedi resmen ben eşime bakıorum oda bana yaaa hep senin yüzünden yaparken hep hava sokuyosyn içeri şunun nasıl yapıldığını öğren dedim tabi başladı gülmeye bende ama çatlıcam gülmekten gülerken sonfoni orkestrası gibi arka ön başladı durmuo ama ben mosmor oldum eşimde durdu hadi ön benim yüzümden arkada mı benim yüzümden diyince artık ben tamamiyle koptum odadan kendimi dışarı attım artık eşim her yakınlaştığımızda cnm hava giememsi için uğraşıyorum ama senin bu şeyinde çok havalı ben napım girio işte dio

aaayyyyyyy ben de kaçıracağıımmmm şimdiii eşin çok anlayışlıymış ama tebrik ederim benimki de anlayışlıdır ama böyle bir durumda ne yapar acaba bir denemek lazım

korku filmi gibi adamcağız dehşete kapılmış ses bile çıkartamamış baksana gözlerimden yaşlar akıyor kahkahalarımı tutamıyorruumm

ayy cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…