Eşimle henüz birkaç saatlik evliyiz; yorgun argın eve geldik ve romantik anlar eşliğinde gelinliğimi çıkardım, sonra duşa girdimvs.. oturma odasında eşimle oturuyoruz yanyana biraz rahatlamak için sohbet ediyoruz. Derken bir süre sonra eşimden beni adeta şok eden sözler geldi: '' aşkım biz artık evliyiz, utanacak sıkılacak birşey yok, sen benim karımsın, artık aynı evde yaşayacağız, yani rahat ol gazın falan olur çekinme normal şeyler bunlar'' ben yalnızca ;' ama aşkım yaaaaaaaaa'' diyebildim.. nasıl utanmıştım anlatamam :78::78::78: şu an 2.5 senelik evliyiz ve bazen aklıma gelir durup dururken takılırım kocama ' aşkım resmen odunluk örneği sergiledin ilk geceden' diye
ya kızlar o kadar güldümki anlatamam
Bende anlatcam ama size bile anlatmaktan çekiniyorum çok utandım yerin dibine girdim o gün. İnsanoğlu başına herşey gelir demişlerdide inanmıştım ...
Yeni evliyiz eşimle 6 aylık evliydik malum o zamanlar seks yapılır sürekli :78: Haftasonu gündüz vaktiydi hava çok güzeldi biz dışarda gezeceğimize evdeyiz öğlene kadar uyuduk uyandık seks yapmaya başladık :78: Ben üstüne çıktım :78: ayyy anlatamıyorum yazmaya elim varmıyor yaaaaaaa
Neyse herşey güzel giderken benim çişim geldi acayip bi şekilde eşime dedim bi tuvalete gidim gelim oda yok bırakma dedi ben hala üsteyim bu arada .. Gidim diyom yok diyo. Sonra bişi oldu ben gülmeye başladım eşimde ne gülüyosun dedi ben daha çok gülmeye başladım güldükçe az bişey çişimi yaptım kaçtı tutamadım adamın şeyineBu sefer adamcağızda mağdur bi şekilde ne yapıyosun dedi oda gülme krizine girdi O güldükçe ben güldüm , ben güldükçe o güldü ve ben bu arada artık çişimi tutamaz oldum gittikçe gidiyo Bi yandan gülüyoruz bi yandan çişimi yapıyorum Tamamen bitti çişim ve hala hem şoktayız hemde gülüyoruz ama koptuk karnımıza ağrılar girdi eşimi görseniz gülmekten geberdi nefesi kesildi ben artık gülme diye sinirlenmeye başladım senin yüzünden deyip kızıyorum hemde gülüyorum ama çok güldük tabi ben çok utandım böyle birşey yaşayacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Sonra kalktık ben yatağı silmeye başladım camları açtık yatağı kuruttuk .Ne hale geldiğimi bi düşünün artık... Adamın şeyine ettim yani DD
Bende anlatcam ama size bile anlatmaktan çekiniyorum çok utandım yerin dibine girdim o gün. İnsanoğlu başına herşey gelir demişlerdide inanmıştım ...
Yeni evliyiz eşimle 6 aylık evliydik malum o zamanlar seks yapılır sürekli :78: Haftasonu gündüz vaktiydi hava çok güzeldi biz dışarda gezeceğimize evdeyiz öğlene kadar uyuduk uyandık seks yapmaya başladık :78: Ben üstüne çıktım :78: ayyy anlatamıyorum yazmaya elim varmıyor yaaaaaaa
Neyse herşey güzel giderken benim çişim geldi acayip bi şekilde eşime dedim bi tuvalete gidim gelim oda yok bırakma dedi ben hala üsteyim bu arada .. Gidim diyom yok diyo. Sonra bişi oldu ben gülmeye başladım eşimde ne gülüyosun dedi ben daha çok gülmeye başladım güldükçe az bişey çişimi yaptım kaçtı tutamadım adamın şeyineBu sefer adamcağızda mağdur bi şekilde ne yapıyosun dedi oda gülme krizine girdi O güldükçe ben güldüm , ben güldükçe o güldü ve ben bu arada artık çişimi tutamaz oldum gittikçe gidiyo Bi yandan gülüyoruz bi yandan çişimi yapıyorum Tamamen bitti çişim ve hala hem şoktayız hemde gülüyoruz ama koptuk karnımıza ağrılar girdi eşimi görseniz gülmekten geberdi nefesi kesildi ben artık gülme diye sinirlenmeye başladım senin yüzünden deyip kızıyorum hemde gülüyorum ama çok güldük tabi ben çok utandım böyle birşey yaşayacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Sonra kalktık ben yatağı silmeye başladım camları açtık yatağı kuruttuk .Ne hale geldiğimi bi düşünün artık... Adamın şeyine ettim yani DD
eşim kendini marketlerdeki bayan reyonlarında pek rahat hissedemez,hem çekinir hem de ordaki bayanları varlığınla rahatsız ettiğini düşünür.geçen yaz markete girdik,reyonları geziyos.derken o reyondan direk geçtik.ben de beyaz bi sütyene ihtiyacımın olduğunu söyleyip geri dönmemizi istedim,boşver dedi gelir sonna kendin alırsın dedi.laf kalabalığı yapıp hemen dönceğimi söyledim ve yanından ayrıldım.bu da uzaklaşıp adım adım ilerlemeye devam etti.reyona döndüm,seçtim aldım baktım eşim bıraktığım yerde değil.elimde sütyenle sallana sallana her reyona bakıp çıkarken içeceklerin olduğu reyonda buldum onu. etrafımızda bi kaç kişi rönk diye attım sütyeni arabaya.bu durdu,bana eğilerek:'Ta ordan buraya bööle mi geldin?'dedi. anlamsızca yüzüne bakıp alnımı kaşıdım:'tişört altına gizleyip getirmem daha mı doğru olurdu?'...şimdi işin içinde mantık var bunu kabul ettiğini gözlerinden anlıyom,ama işin tuhaflığından da kurtulamıyo...baya bi bakıştıktan sonra elimi arabaya daldırıp sütyeni tekrar elime aldım ve:'Ay çok abartıyon,tamam geri koycam bunu!'dedim bu elimden sütyeni kaptı ve:'Hayır!bununla tekrar marketi çaprazlama geçemezsin!'dedi.bu arada da sütyeni nerdeyse burnuma sokcak...çevredekiler de bişeyler alıyom bahanesiyle kulakları kabartmış bizi dinliyo yan gözle de izliyolar.bizim sütyen faslı nerdeyse devlet meselesi haline döndü,kaptım elinden sütyeni:'aman ii tamam.'dedim...bu tekrar elimden alıp arabanın içine attı onu,üstünü de diğer malzemelerle örttü...:92::92::92:
evet biraz özel ama sonu beni çok utandıran bişey olduğu için anlattım bunuda ztn kimseye anlatmamıştım ilk defa buraya yazdım sanırım anlatmak istemişimdir birilerine anlatamamışımdır burda rahat buldum kendimi .. Yalnış anlaşılmak istemem[/QUOT
bence güzeldi burda zaten kimse kimseyi tanımıyor içimizdeki herşeyi buraya yazabiliyoruz yazdığın kötü değil biraz güldük sende rahatlamış oldun boşver gerisini...
evet biraz özel ama sonu beni çok utandıran bişey olduğu için anlattım bunuda ztn kimseye anlatmamıştım ilk defa buraya yazdım sanırım anlatmak istemişimdir birilerine anlatamamışımdır burda rahat buldum kendimi .. Yalnış anlaşılmak istemem
bunda ne var kı anlattın gulduk tatlım
uyuduğumuz bir gece adam aniden
-kaç geliyorlar yakalanma sakın diye başladı bağırmaya
-kim geliyor
-görmüyormusun kaçsana yakalanacaksın
-ama kimse yok burda(uyku sersemi yataktan kalkıp odanın içinde dolanıyorum ben bu arada)
-kızım senin gözler zaten bozuk iyice kör olmuşsun
-sen ne diyorsun kim kör olmuş
deyip salladım uyandı paşam bide diyorki
-gece gece niye uyandırıyorsun ki beni birşeymi oldu sevgilim
meğersem uykusunda konuşuyormuşaklım çıkmıştı yakalanacam diye
kızlar yeni evliyiz daha beraberken soyunup giyinemiyoruz falan. ama ben günlerce hiç uyuyammadım işler yoğundu ev işi falan bi akşam erkenden yattım ama ne yatma kafamı koyar koymaz uyumuşum bide uykum deli gibi ağır. neyse gece malumunuz çiş molası verdim. ama hala uyuyorum. afedersiniz kızlar indirdim donumu. oturdum klozete alttan birisi bi dokundu Allah noluyo dye kalktım anamm kocamın üstüne edecektim çişimi. aman Allahım mahvoldum 1 hafta mecbur kalmadıkça konuşmadık.rezillikk hala utanıyorum nasıl bi salağım insan bi bakar diye...
yorgan havalandırma deyince aklıma geldi evliliğimizin ilk kışı ev soğuk bizim yorgan üstü ağır bir battaniye var eşim yastığa kafayı koyduğu gibi uyur bnde pıs pıss salıorum yorgan altında osırada eşim sağdan sola dönerken yorgan hafif havalandı offff dedim ben ve uyuyan dev uyandı uyanmakla kalmadı öle bir hızla geriye doğru hamle yaptıki dizlerinin üstüne düştü o anki bana bakışlarını etrafa bakışlarını ve sürekli bune bune allahım bune demesini hiç unutamam :78:
şimdi rahat rahat salıorum gerçi hatta tarz yapıoruz eşim koşarak salıor ben kollarımı yukarı kaldırarak böle mutlu huzurlu bir aileyiz işte
kızlar yeni evliyiz daha beraberken soyunup giyinemiyoruz falan. ama ben günlerce hiç uyuyammadım işler yoğundu ev işi falan bi akşam erkenden yattım ama ne yatma kafamı koyar koymaz uyumuşum bide uykum deli gibi ağır. neyse gece malumunuz çiş molası verdim. ama hala uyuyorum. afedersiniz kızlar indirdim donumu. oturdum klozete alttan birisi bi dokundu Allah noluyo dye kalktım anamm kocamın üstüne edecektim çişimi. aman Allahım mahvoldum 1 hafta mecbur kalmadıkça konuşmadık.rezillikk hala utanıyorum nasıl bi salağım insan bi bakar diye...
bende anlatayım bitane bari burayı sürekli okuyup stres atıyorum sanki kendim hiç rezil olmamış gibi neyse anlatayım benim gaz problemim vardır ama öle eşimin yanında istyerek yapmam hiç oda yapmaz neyse bi gece biz malum işi yaptık sabah uyandım benimde nedense ilişkiden sonra hep ön taraf patara verio bi baktım yine aynı şelkide önde bi sıkışma var eyvah dedim inşlh uyuyodur baktım uyuyo kaltım ama bacaklarımla sıkıştıroyorum şeyimi pırtlamasın die ama nerdeee bi adım attım bi pırrt dedi eşime bakıorum uyuyo neyse dedim bi adım daha pırtttttt hemen odadan çıkmak istiyorum ama üstümeü değiştirmem lazım eşimin kardeşi var dışarda neyse ben giyinirken eşim uyandı günaydın aşkımm bende tam günaydın diyip öpmeye yeltendim yeltenmez olaydım pırttttttttttttt ama öle fena bi ses benim yerime şeyim günaydın dedi resmen ben eşime bakıorum oda bana yaaa hep senin yüzünden yaparken hep hava sokuyosyn içeri şunun nasıl yapıldığını öğren dedim tabi başladı gülmeye bende ama çatlıcam gülmekten gülerken sonfoni orkestrası gibi arka ön başladı durmuo ama ben mosmor oldum eşimde durdu hadi ön benim yüzümden arkada mı benim yüzümden diyince artık ben tamamiyle koptum odadan kendimi dışarı attım artık eşim her yakınlaştığımızda cnm hava giememsi için uğraşıyorum ama senin bu şeyinde çok havalı ben napım girio işte dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?