kahve tutkunları bilir...sumatra tipi filtre kahve vardır,sert bir çeşittir.cafede oturuyos sumatra filtre kahve alces.garson yanımıza geldi ne istediğimizi sordu ben de :'2 adet kamasutra alcess...'dedim.garson,ben eşim hepimiz nefesimizi tuttuk.ben allı güllü oldum,eşim mor garson da mor ve ötesi...(kamasutra bi sevişme tekniğidir)
TARİHTEN SİLMEK İSTEDİĞİM BİR GÜN
Şimdi bunu okuyunca benim de yaptığım bir gaf geldi aklıma Nişanlım'la bakkala girdik Nişanlım cips leri karıştırırken bende bakkal'a yoğurt istediğimi söyledim "Hangi yoğurt?Kaymaklı mı? kaymaksız mı? olsun" sorusuna..Bizzat "kaymaklı sex" olsun diye cevap vermiş bulundumkarşımda ki adam Hönk olduğunu görer gibi oldum :82: Allah'tan nişanlım cipslere fazla kapılmıştı da duymadı bir daha bakkalın 100 metre ötesinden bile geçmedim
Şimdi bunu okuyunca benim de yaptığım bir gaf geldi aklıma Nişanlım'la bakkala girdik Nişanlım cips leri karıştırırken bende bakkal'a yoğurt istediğimi söyledim "Hangi yoğurt?Kaymaklı mı? kaymaksız mı? olsun" sorusuna..Bizzat "kaymaklı sex" olsun diye cevap vermiş bulundumkarşımda ki adam Hönk olduğunu görer gibi oldum :82: Allah'tan nişanlım cipslere fazla kapılmıştı da duymadı bir daha bakkalın 100 metre ötesinden bile geçmedim
canım fark edemedim ne bilim demekk uyku hali iyice bastıran bir mesane :)
kahve tutkunları bilir...sumatra tipi filtre kahve vardır,sert bir çeşittir.cafede oturuyos sumatra filtre kahve alces.garson yanımıza geldi ne istediğimizi sordu ben de :'2 adet kamasutra alcess...'dedim.garson,ben eşim hepimiz nefesimizi tuttuk.ben allı güllü oldum,eşim mor garson da mor ve ötesi...(kamasutra bi sevişme tekniğidir)
2 aylık evlıyken lcdyı kurcalıyorum hanı esım yokken öğreneyım diyesonra bi tusa bastım ve ekran birden 16 kucuk ekrana bolundu.. kanepe uzanmıs sekılde kumandanın tuslarına basmaya calısıyorum eşimde diğer kanepede laptopla haşır neşir esım o anda bana acımıs olmalı bana seslendi ''yan oka bas''dedi .. bende tmm dedim içimden ama eşime belli etmıyorum .. eşim 2dk sonra tekrar etti ''yan oka bassanaaaa'' bende ses yok yıne taviz vermıcem ya adama ama bı yandada bakınıyorum rastgele baska butonlara basıyorum duzelmıyor ekran bi turlu eşim iice sinir oldu sen benı dınlemıyomusunnnn verr şu zımbırtıyı bana sana yan okaaa basss dedımmm diye kocem yan kanepede yırtıo resmen kendıni bende vermıcem ınat ettım ya busefer gözlerimi faltaşı gibi açtım kumandayı tarıyorumm bastan asagı '' yan ok'' adı altında buton arıyorumm rezilliğe bakınnn sizz... baya bi gülmüştük benimmm halimeee... meğer kumandanın orta tusunun yan tarafındakı butona basmam gerekıyormus yeterliymiş yani :26:
dün başıma gelen bir şeyi daha anlatayım size kızlar...
markete gittik eşimle ben ve eşim sigara kullanmıyoruz arkadaşıma alıcaktım sipariş üzerine...
neyse girdik o günde iş yerinde hep office programlarını yüklemiştim bütün gün onlarla meşguldüm.
markette adama dedimki windows verirmisiniz 1 tane. adam dediki efendim hanımefendi dedim 1 adet windows istiyorum adam nasıl bakıyor amahanım efendi dedi burda satışı yok onun dedi...
A-aaa nasıl canım raftakiler ne dedim...
onlar sigara dedi ee tamam işte ondan istiyorum dedim ...
adam heee siz winston istiyorsunuz demezmi...
benim yüzüm kızarmayı bırak morardı bir anda nasıl utandım nasıl utandım...
pardon dedim evet ondan istiyorum dedim...
nasılda kendimden emin konuşuyorum...
dün başıma gelen bir şeyi daha anlatayım size kızlar...
markete gittik eşimle ben ve eşim sigara kullanmıyoruz arkadaşıma alıcaktım sipariş üzerine...
neyse girdik o günde iş yerinde hep office programlarını yüklemiştim bütün gün onlarla meşguldüm.
markette adama dedimki windows verirmisiniz 1 tane. adam dediki efendim hanımefendi dedim 1 adet windows istiyorum adam nasıl bakıyor amahanım efendi dedi burda satışı yok onun dedi...
A-aaa nasıl canım raftakiler ne dedim...
onlar sigara dedi ee tamam işte ondan istiyorum dedim ...
adam heee siz winston istiyorsunuz demezmi...
benim yüzüm kızarmayı bırak morardı bir anda nasıl utandım nasıl utandım...
pardon dedim evet ondan istiyorum dedim...
nasılda kendimden emin konuşuyorum...
umarım flocke beni topic ten atmaz
en yakın arkadaşımın yeni bebeği oldu 4 aylık falan.
bizimde 2 hafta önce cemiyetimiz vardı.
mutfakta oturuyoruz sırtım kapıya dönük.
işte kıza sordum (sanki çok biliyormuşum gibi)
"ee kuzu sütün nasıl yetiyormu bebişe" diye. arkadaşımda cevap verdi
"iyi A llah'a şükür, zaten dün doktora gittik kilosu gayet iyi 6 kilo olmuş" dedi kızı için.
ben şok geçirdim.
kıza gözümü dikip
"nasıl yaa memeinin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" diye bir güzel sıraladımki kızın kaş göz işareti yapmasına kalmadan arkadan bir kahkaha koptu.
ailenin bütün erkekleri sigara içmek için balkona çıkacak.e mutfaktan geçecekler mecburen.
tam kapıyı açıyorlar ki benim
"nasıl yaa memenin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" incilerimi duyuyorlar...
odama kaçtım ve resmen 1 saat aralıksız güldüler bana
alışverişe gittiğimiz günlerin birinde kabinde şile bezinden gömlek deniyorum kızda yardımcı olacağım diye askıdan çıkarmaya çalışırken gömlek delindi bende nişanlıma dönerek aşkım sen beni böyle delmiştin demi dedim adamın girmediği renk kalmadı kız başka tarafa nişanlım başka tarafa bakıyorlar ben hala dediğimin farkında değilim birde diyorum ki cevap neden vermiyorsun bana diye o kumaştan benimde gömleğim vardı ve nişanlım askıya asmaya çalışırken delinmişti ben tamamen onu kastetmiştim oysaki
kızz ben de bi an baska bı sey kastedıyosun sandım:86:
bende wınston box dıyecegıme yogurt box demıstım,ahh bu wınston ısmınde bı seylık var bızden kaynaklanmıyo
Benim gözler ileri derece miyop.Lens kullanıyorum.Birgün denize gittik, denizde de minik minik denizanaları var.Hem tırsıyorum hem de yiğitliğime laf gelmesin diye bata çıka yüzüyorum.Gene bir abidik gubidik batıştan sonra kafayı bir çıkardım su üstüne ki göremiyorum.Denizin ortasında "Göremiyooorumm, göremiyooorum, kör oldum" diye bağıran bir salak.Sebebim de var : Deniz anası asidini (!) bana fışkırtmış olmalı ki bir gözüm kör oldu.Allahım ne rezillik.Sonra elimi yüzümü yıkadım, bir baktım benim tek gözde lens yok! Bir de gözlerim kahve rengi ama o ara ne akla hizmetse yeşil numaralı lens kullanıyorum.Oldum mu size çakma van kedisi ! Bir göz kahve, bir göz yeşil ve bu iki gözden biri kör misali direk sese gidiyorum.
Kısaca hem kör hem rezil olmuştum.
bi tane daha anlatim aklima geldi..
k.validemlere gidicez otobusle yaklaşık 14 saatlık uzun yol yani neyse yoldan otobuse bınıces esım almıs bilet bende hangi firma oldugunu bilmyiroum aksam alacakaranlık böyle gelen gideni pek göremez olmustuk kacırıcaz dıyeböyle bakıyorduk gelene gıdene.. eşime dedimki hangi firma banada söyle bende bakayım dedım sen kacırırsan ben yakalar el kaldırırm en azından dedım.oda bana ''görsende''dedi
bende her gecen otobuse bakıyorum hmm bu diil dıyorum hmm bu benzıo gibi ama değil sanırım derken bi otobus geldi esım el kaldırdı bende otobuse gitgit işareti yaptımeşim bana kötü kötü bakıo naspıyosun dıo buna bıncez işte dıo bende inattt yaa hayırrr bu değil sacmala oğlum diyorum gayet kendımden emın ahahaha
meğer eşim bana firma ismi söylememıs gör sende demıs sadece bende bu iki sözcugu bırlestırınce yenı bir firma ilan etmıstım kafamda halbukısıilerde buyuk adam olunceeee GÖRSENDE diye firma açiceeem :76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?