Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

TARİHTEN SİLMEK İSTEDİĞİM BİR GÜN

Şimdi bunu okuyunca benim de yaptığım bir gaf geldi aklıma Nişanlım'la bakkala girdik Nişanlım cips leri karıştırırken bende bakkal'a yoğurt istediğimi söyledim "Hangi yoğurt?Kaymaklı mı? kaymaksız mı? olsun" sorusuna..Bizzat "kaymaklı sex" olsun diye cevap vermiş bulundum karşımda ki adam Hönk olduğunu görer gibi oldum:82: Allah'tan nişanlım cipslere fazla kapılmıştı da duymadı bir daha bakkalın 100 metre ötesinden bile geçmedim

bence de canım gecmemen daha ıyı

nişanlı duysa ben sana kaymaklıyı gösteririm derdi herhaldeee

bu çok iyiymiş

2 aylık evlıyken lcdyı kurcalıyorum hanı esım yokken öğreneyım diye sonra bi tusa bastım ve ekran birden 16 kucuk ekrana bolundu.. kanepe uzanmıs sekılde kumandanın tuslarına basmaya calısıyorum eşimde diğer kanepede laptopla haşır neşir esım o anda bana acımıs olmalı bana seslendi ''yan oka bas''dedi .. bende tmm dedim içimden ama eşime belli etmıyorum .. eşim 2dk sonra tekrar etti ''yan oka bassanaaaa'' bende ses yok yıne taviz vermıcem ya adama ama bı yandada bakınıyorum rastgele baska butonlara basıyorum duzelmıyor ekran bi turlu eşim iice sinir oldu sen benı dınlemıyomusunnnn verr şu zımbırtıyı bana sana yan okaaa basss dedımmm diye kocem yan kanepede yırtıo resmen kendıni bende vermıcem ınat ettım ya busefer gözlerimi faltaşı gibi açtım kumandayı tarıyorumm bastan asagı '' yan ok'' adı altında buton arıyorumm rezilliğe bakınnn sizz... baya bi gülmüştük benimmm halimeee... meğer kumandanın orta tusunun yan tarafındakı butona basmam gerekıyormus yeterliymiş yani :26:

alemiz yaaa bizdede oluyor o olaylar zaman zaman...

Bu arada bende nedense laptopla takılırken düşük pil yazar pile takmam takmam illa bitcek kapancak pc anca kalkar takarım ne alemim yaaaaa

ayy bende bitmiyo okudukça aklıma geliyo valla :) yeni evliyiz tutturdum büyükadaya gidelim diye neyse efendim gittik kabataştan vapura bindik vapur çok kalabalık hava sıcak bacaklarım koptu ayakta oturim ben yere dedim. bağdaş kurdum yere oturdum beyefendi kızdı ne işin var yerde diye kendisi kibardrda (şimdi kızıda aynı kendi gibi 4 aylık ama çok kibarlar asalet) neyse efendim. yeni aldığım spor ayakkabımın bak bide yeni aldım açılmış altı ama nasıl bir tek ön kısmı duruyo. gerisi kopmuş ama ben anlamadım. eşim tepemde aşkım diyo kaşıyla gözüyle ayakkabımı işartet ediyo ne diyosun anlamadım dedim. hala işaret ediyo bende sinir oldum noldu dedim adam bağıra bağıra ayakkabının altı çıkmış demesini herkes bana bakıyo :)
adaya gittik dedim birz yürüyelim demesinmi aşkım ısrar etme faytona binelim yada bisiklet kiralayalım yoksa o atların pislini ayağının altından temizlersin demesinmi rezillik valla..

bi tane daha anlatim aklima geldi..

k.validemlere gidicez otobusle yaklaşık 14 saatlık uzun yol yani neyse yoldan otobuse bınıces esım almıs bilet bende hangi firma oldugunu bilmyiroum aksam alacakaranlık böyle gelen gideni pek göremez olmustuk kacırıcaz dıye böyle bakıyorduk gelene gıdene.. eşime dedimki hangi firma banada söyle bende bakayım dedım sen kacırırsan ben yakalar el kaldırırm en azından dedım.oda bana ''görsende''dedi
bende her gecen otobuse bakıyorum hmm bu diil dıyorum hmm bu benzıo gibi ama değil sanırım derken bi otobus geldi esım el kaldırdı bende otobuse gitgit işareti yaptım eşim bana kötü kötü bakıo naspıyosun dıo buna bıncez işte dıo bende inattt yaa hayırrr bu değil sacmala oğlum diyorum gayet kendımden emın ahahaha
meğer eşim bana firma ismi söylememıs gör sende demıs sadece bende bu iki sözcugu bırlestırınce yenı bir firma ilan etmıstım kafamda halbukısı ilerde buyuk adam olunceeee GÖRSENDE diye firma açiceeem :76::76:

dün başıma gelen bir şeyi daha anlatayım size kızlar...
markete gittik eşimle ben ve eşim sigara kullanmıyoruz arkadaşıma alıcaktım sipariş üzerine...
neyse girdik o günde iş yerinde hep office programlarını yüklemiştim bütün gün onlarla meşguldüm.
markette adama dedimki windows verirmisiniz 1 tane. adam dediki efendim hanımefendi dedim 1 adet windows istiyorum adam nasıl bakıyor ama hanım efendi dedi burda satışı yok onun dedi...
A-aaa nasıl canım raftakiler ne dedim...
onlar sigara dedi ee tamam işte ondan istiyorum dedim ...
adam heee siz winston istiyorsunuz demezmi...
benim yüzüm kızarmayı bırak morardı bir anda nasıl utandım nasıl utandım...
pardon dedim evet ondan istiyorum dedim...
nasılda kendimden emin konuşuyorum...

alışverişe gittiğimiz günlerin birinde kabinde şile bezinden gömlek deniyorum kızda yardımcı olacağım diye askıdan çıkarmaya çalışırken gömlek delindi bende nişanlıma dönerek aşkım sen beni böyle delmiştin demi dedim adamın girmediği renk kalmadı kız başka tarafa nişanlım başka tarafa bakıyorlar ben hala dediğimin farkında değilim birde diyorum ki cevap neden vermiyorsun bana diye o kumaştan benimde gömleğim vardı ve nişanlım askıya asmaya çalışırken delinmişti ben tamamen onu kastetmiştim oysaki

bende wınston box dıyecegıme yogurt box demıstım,ahh bu wınston ısmınde bı seylık var bızden kaynaklanmıyo

ayy çok güldüm windows

buna koptum valla :)

kızz ben de bi an baska bı sey kastedıyosun sandım:86:

bende wınston box dıyecegıme yogurt box demıstım,ahh bu wınston ısmınde bı seylık var bızden kaynaklanmıyo

bencede canım...
yok birde kullansam ağız alışkanlığı olurdu herhalde...
kullanmıyorum ya unuttum bir anda ismini...

Allah iyiyliğini wersin canım ya çok güldürdün beni

süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…