anamm okudukça hatırlıyorum mübarek.. bende kurban bayramında et işte kemik suyu falan yaptım salağım ya aklıma gelmedi buz dolabı poşetleri bende gittim buz kaplarına koydum neyse eşim işten geldi. sağolası kaynanamların yüzünden tartıştık yemek yicez ben pas vermiyorum bi temmuz ayı falandı. bu kola benim hararetimi almaz şimdi dedi kocacım buz aldı buz koydu :) sonrada "ey büyük Allahım herşeymi aksi gitcek acaba bu kolanın tadı niye bozuk yok yoookk yemin ettim şikayet etcem bide en iyi marka yazıklar olsun kuyruk yağımı koymşlar ne" diyinceee benim sinrlerim bi anda alınıverdi.. koptum gülmekten şimdi desem onlar et suyu diye bide onun orda ne işi var dicek neyse dedim pınar sen sus cihan kudursun:)
bugün rezil oldum ama eşime değil metrobüste :) ben hemşireyim hastanede beyaz çorap giymemiz gerekiyor.bende giderken renkli çorap giymiştim hastanede beyaz çorabım vardı.dönüşte hastanedeki çorabımı torbaya koydum eve getiriyordum yıkansın diye.torbada bide ince bi şal vardı.ineceğim durağa yaklaşınca şalı çıkardım pat çorap metrobüsün ortasında yerde duruyo..insanlar bi çoraba bide bana baktılar.sessizce eğildim çorabı aldım ve koşar adım metrobüsten indim
kızlar bende babama rezil olmuştummm yaaa
kotex pedleri varya ablamla konuşuyoruz reklamlara çıkıyor gösterririm felan demiştim gün içinde.akşam oldu babam odada tv izliyor o sıraa reklama girdi dizi.sonra abla koş koşş çabuk bak buun diyordum sana abla dedimmm ablam şaşırdı
anammm birde babam var dimi unutmuştummm yerin dibine girmiştim ben ya çok kötü olmuştumm
2 aylık evlıyken lcdyı kurcalıyorum hanı esım yokken öğreneyım diyesonra bi tusa bastım ve ekran birden 16 kucuk ekrana bolundu.. kanepe uzanmıs sekılde kumandanın tuslarına basmaya calısıyorum eşimde diğer kanepede laptopla haşır neşir esım o anda bana acımıs olmalı bana seslendi ''yan oka bas''dedi .. bende tmm dedim içimden ama eşime belli etmıyorum .. eşim 2dk sonra tekrar etti ''yan oka bassanaaaa'' bende ses yok yıne taviz vermıcem ya adama ama bı yandada bakınıyorum rastgele baska butonlara basıyorum duzelmıyor ekran bi turlu eşim iice sinir oldu sen benı dınlemıyomusunnnn verr şu zımbırtıyı bana sana yan okaaa basss dedımmm diye kocem yan kanepede yırtıo resmen kendıni bende vermıcem ınat ettım ya busefer gözlerimi faltaşı gibi açtım kumandayı tarıyorumm bastan asagı '' yan ok'' adı altında buton arıyorumm rezilliğe bakınnn sizz... baya bi gülmüştük benimmm halimeee... meğer kumandanın orta tusunun yan tarafındakı butona basmam gerekıyormus yeterliymiş yani :26:
bu çok iyiymiş
Her yazılan ayrı güzel.Ellerinize sağlık bende gülerek okuyorum.Peki başlık eşinize ne zaman rezil oldunuz ya eşler hanımlarına rezil oldular
tek değilsin çitlembik,rahat ol.bizde herkes,gazı gelince anlık olarak arazi olurdu.bi tek annem bu kurala uymazdı...gazı gelince inceden yüksek do tonunda salıverirdi...bazen frekansı o kadar iyi tutturdu ki,çıkardığı ses insan kulağının algılayamayacağı bir boyutta olurdu...bir gün sigarayı bırakma azmine girmişti,hoş gerçi 3gün sonra yeniden başlamıştı ya...neyse.o dönem hepimiz tv izlerken anneme dönüp:'eee anne,sigarayı bırakalı 3gün oldu,kendini nası hissediyosun?'demiştim.o da:'mereti bıraktım,osuruğumun kokusu bile değişti beee.'demişti....
ben bekarken babamlara gelen misafirlerimize rezil olmuştum su gibi grip olmuşum selpak elimden düşmüyor aksilik ya babam çay koy dedi bende burnumu silemeden çay bardaklarını doldurdum tam o sırada masaya burnum çıp diye damlamasınmı? herkeste bardakların etrafına doplanmış çaylarını alıcaktıneyse hemen sildim ama ama iş işten geçti allahtan yabancı değillerdi..
sen bi de kızımı gör....o daha çekirge konumunda....valla ne diyeyim annen süper sen ayrı süpergenetiği kanıtlayan bir delil daha :90::90:
evet ya kımıldadığın anda çıkaveriyo senin elinde olan bişey değil bu sen odadan eşinin çıkmasını bekliyomuşun ama ben sabahları işi gnderiyorum kahvaltı için ben kalkıyorum nağpcam bilmiyorum bu konuyu sırf bunun yüzünden o işi yapasım gelmiyo
:26::26::26:Balayındayız düğün biteli 3 gün olmuş yorgunluk dalgınlık hepsi var.Otele girdik odayı gösterdiler 8 saat yol gelmişim gece uyumamışız duş alıp yatağa girdik .tam daldık kapı açıldı ikimzide yataktan sıçradıkben çarşafı sardım panikle elinde çarşaflarla biri girdi içeri.Şoktayız ikimizde kadında şok oldu bi panikle çıktı özür dileyerek ben akıllı kapı koluna asılan kağıtı rahatsız etmeyin yerine odayı temizleyin diye takmışım...
Eşim iyiki başka türlü yakanlanmadık demişti
bizde bir gün sevgilimle taksime gidiyorduk.tam taksim son durağa yaklaştık artık mide bulantıma dayanamadım şoföründe yanında ayakta duruyorum.adama kapıyı aç dedim adam durağa az kaldı dedi.üstünemi kusayım aç kapayı diye bağırınca adam hemen açtı kapıyı attım kendimi aşağı sevgilimde arkamdan.sonra orda bi taşa oturttu beni.taş soğuk ben öğürdükçe alttan kaçıyo ama nasıl sesli :78: neyse aşkımda hiç bozuntuya vermedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?