Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

buna koptum cidden yaa

ya ben eşime değil de yakın bir arkadaşımın babasına ve abisine rezil olmuştum :78:

evlenmeden önce sık görüştüğüm çok yakın bir arkadaşımın evindeyiz, akşam yemek yiyoruz ve masada abisi, babası, annesi de var. neyse o sırada televizyonda bi reklam çıkıyor; ben heyecanla atılıyorum '' aaa hülya bak işte ben bundan almak istiyodum sana demiştim ya'' tabi herkes tv'ye bakıyor tv' deki reklam ise braun epilasyon aleti yemeği kimse çıt çıkarmadan yemeğe devam etti ne kadar utanmıştım ya bir anda nasıl ağzımdan öle bişey çıktı herkes masadayken

seni çok ama çok iyi anlıyorum...

kızlar bende babama rezil olmuştummm yaaa

kotex pedleri varya ablamla konuşuyoruz reklamlara çıkıyor gösterririm felan demiştim gün içinde.akşam oldu babam odada tv izliyor o sıraa reklama girdi dizi.sonra abla koş koşş çabuk bak buun diyordum sana abla dedimmm ablam şaşırdı

anammm birde babam var dimi unutmuştummm yerin dibine girmiştim ben ya çok kötü olmuştumm

Öyle demeyin, evlenmeden önce bir sabah yatağımın biraz ucunda duran kıl yumağı kedime "anne biraz daha uyuyacağım, sen bana çay koyma" demişliğim, annemim salondan "kiminle konuşuyorsun sen?" diye yanıma gelmişliği, "sen içerden geldiysen, benim konuştuğum şu karartı kim?" demişliğim var. Görememek çok fena, rezil olmak paha biçilemez

bugün rezil oldum ama eşime değil metrobüste :) ben hemşireyim hastanede beyaz çorap giymemiz gerekiyor.bende giderken renkli çorap giymiştim hastanede beyaz çorabım vardı.dönüşte hastanedeki çorabımı torbaya koydum eve getiriyordum yıkansın diye.torbada bide ince bi şal vardı.ineceğim durağa yaklaşınca şalı çıkardım pat çorap metrobüsün ortasında yerde duruyo..insanlar bi çoraba bide bana baktılar.sessizce eğildim çorabı aldım ve koşar adım metrobüsten indim

kız n' olcak çoraptan bu topikte elinde sutyenlerle orkidlerle rezil olanlardan sonra bu hafif gedli bünyeme

kız n' olcak çoraptan bu topikte elinde sutyenlerle orkidlerle rezil olanlardan sonra bu hafif gedli bünyeme

başka bi yerde olsa çoraptan utanmamda metrobüste yerde hiç uygun olmadı o çorap

iyiymiş valla kocacım şuana bana bakıyo bende gülüyorum adam artık her alanda gözlük takıyor ve ben o durumdayken gözlüklerinden nefret ediyorum ne yapcağınımı şaşırıyo anlamadım ki?

kızım 4 aylık ve müthiş dileri kaşınıyo aldım kucağıma ah yavrum nasıl kaşınıyodur kim bilir falan dedim. eşimde kaç tane çıkartcak dedi ayol kaçtane aynı anda 32 tane dedim benimki yemi bunu neyse bi akşam kuzenleri geldi kuzenininde 5 yaında kızı var benimki demesinmi abla dişleri çok kaşınıyo sen zeynep çıkarırken naptın 32 tanesi çok zor oluyo dimi demezmi ayy Allahım koptumm

mezun olduğum lise evime uzaktı yakındaki okulun başarısı düşük diye oraya gittim. kayıt yaptırdık paracıkları verdik adam sonra bizim üstkattaki eve taşındı şans işte adam demesinmi okulun kalitesi çok düşük kimse üniv. kazanamıyo
neyse konuya gelelim bi akşam eşimle bunu konuşuyoruz kimse kazanamadımı üniv. diye bende dedimki 1 kişi kazandı o da Kadir Has dedi yıkıldığım an eşim dediki o çocuk nereye kazandı hangiçocuk aşkım dedim o da dediki Kadir Has
seni seviyorum kocacım ne kadarda safsın:)

Bu ne ki daha beterini dinle Öğrencilerim için sınav hazırladığım bir gece.Kedim de yanımda ha bire kalemime, kağıtlara yatıp, patileyip oyun yapıyor.Bu sırada annem meyve getirdi.Soyuyorum,dilimliyorum benim kedi oyunu iyice abartıp meyve bıçağına falan atlıyor.Ben de üşenip mutfağa götürmek yerine kitabımın arasına koydum ona batmasın diye, kitabı da kapattım.Sonra yattık, uyuduk falan.Sabah kaptım kitabımı, bindim otobüse.Otobüsle giderken otobüs fren yapınca, bizim evdeki yeşil başlı meyve bıçağı ayağıma düştü.O an önce "bana birisi bıçak attı, beni öldürmek istedi" diye çığıracaktım ki akşamki olay geldi aklıma. Tabii bir kaç kişi baktı, gördü. Kaçıp gitmek yerine sanki 24 ayar altın kaplamalıymış gibi de eğildim, bıçağımı aldım, ilk durakta kaçarcasına indim. Millet kim bilir ne demiştir, ne düşünmüştür :18:

aynısı bendede oluyor odadan çıkamıyorum birde ben çok utanırım kımıldadığım anda gazım gelir ayy rezillik diz boyu onun için önce onun çıkmasını beklerim

evet ya kımıldadığın anda çıkaveriyo senin elinde olan bişey değil bu sen odadan eşinin çıkmasını bekliyomuşun ama ben sabahları işi gnderiyorum kahvaltı için ben kalkıyorum nağpcam bilmiyorum bu konuyu sırf bunun yüzünden o işi yapasım gelmiyo

seri katilllll

Evet yeşil meyve bıçaklı seri katil

mükemmelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…