alışverişe gittiğimiz günlerin birinde kabinde şile bezinden gömlek deniyorum kızda yardımcı olacağım diye askıdan çıkarmaya çalışırken gömlek delindi bende nişanlıma dönerek aşkım sen beni böyle delmiştin demi dedim adamın girmediği renk kalmadı kız başka tarafa nişanlım başka tarafa bakıyorlar ben hala dediğimin farkında değilim birde diyorum ki cevap neden vermiyorsun bana diye o kumaştan benimde gömleğim vardı ve nişanlım askıya asmaya çalışırken delinmişti ben tamamen onu kastetmiştim oysaki
seni çok ama çok iyi anlıyorum...TARİHTEN SİLMEK İSTEDİĞİM BİR GÜN
Şimdi bunu okuyunca benim de yaptığım bir gaf geldi aklıma Nişanlım'la bakkala girdik Nişanlım cips leri karıştırırken bende bakkal'a yoğurt istediğimi söyledim "Hangi yoğurt?Kaymaklı mı? kaymaksız mı? olsun" sorusuna..Bizzat "kaymaklı sex" olsun diye cevap vermiş bulundumkarşımda ki adam Hönk olduğunu görer gibi oldum :82: Allah'tan nişanlım cipslere fazla kapılmıştı da duymadı bir daha bakkalın 100 metre ötesinden bile geçmedim
aa bak bi tane daha var ama o zaman kocam rezil oldu. ilk defa kaçak köçek denize gittik o zman konuşuyoduk neyse kocamın gözler çok bozuk gözlüksüz anasını görse tanımaz adam. neyse denize girdik ben çıkıyorum dedim adam duymamş bi kızın peşinden koşuyo aşkım aşkım diye denizin içiinde kilyosa gitmiştik ordada zaten yüzemiyosun kız kaçıyo adam peşinden koşuyo.bağırdım gel buraya diye 1 ay boyunca her gün özür diledi. ama ben de mal gibi kaldım orda:)
bugün rezil oldum ama eşime değil metrobüste :) ben hemşireyim hastanede beyaz çorap giymemiz gerekiyor.bende giderken renkli çorap giymiştim hastanede beyaz çorabım vardı.dönüşte hastanedeki çorabımı torbaya koydum eve getiriyordum yıkansın diye.torbada bide ince bi şal vardı.ineceğim durağa yaklaşınca şalı çıkardım pat çorap metrobüsün ortasında yerde duruyo..insanlar bi çoraba bide bana baktılar.sessizce eğildim çorabı aldım ve koşar adım metrobüsten indim
kız n' olcak çoraptanbu topikte elinde sutyenlerle orkidlerle rezil olanlardan sonra bu hafif gedli bünyeme
kız n' olcak çoraptanbu topikte elinde sutyenlerle orkidlerle rezil olanlardan sonra bu hafif gedli bünyeme
Öyle demeyin, evlenmeden önce bir sabah yatağımın biraz ucunda duran kıl yumağı kedime "anne biraz daha uyuyacağım, sen bana çay koyma" demişliğim, annemim salondan "kiminle konuşuyorsun sen?" diye yanıma gelmişliği, "sen içerden geldiysen, benim konuştuğum şu karartı kim?" demişliğim var.Görememek çok fena, rezil olmak paha biçilemez
Bu yazıdan çok gördüm ne alıyorsunuz biraz merak ettimde:)))
kızım 4 aylık ve müthiş dileri kaşınıyo aldım kucağıma ah yavrum nasıl kaşınıyodur kim bilir falan dedim. eşimde kaç tane çıkartcak dedi ayol kaçtane aynı anda 32 tane dedim benimki yemi bunu neyse bi akşam kuzenleri geldi kuzenininde 5 yaında kızı var benimki demesinmi abla dişleri çok kaşınıyo sen zeynep çıkarırken naptın 32 tanesi çok zor oluyo dimi demezmi ayy Allahım koptumm
bugün rezil oldum ama eşime değil metrobüste :) ben hemşireyim hastanede beyaz çorap giymemiz gerekiyor.bende giderken renkli çorap giymiştim hastanede beyaz çorabım vardı.dönüşte hastanedeki çorabımı torbaya koydum eve getiriyordum yıkansın diye.torbada bide ince bi şal vardı.ineceğim durağa yaklaşınca şalı çıkardım pat çorap metrobüsün ortasında yerde duruyo..insanlar bi çoraba bide bana baktılar.sessizce eğildim çorabı aldım ve koşar adım metrobüsten indim
aynısı bendede oluyor odadan çıkamıyorum birde ben çok utanırım kımıldadığım anda gazım gelir ayy rezillik diz boyu onun için önce onun çıkmasını beklerim
Bu ne ki daha beterini dinleÖğrencilerim için sınav hazırladığım bir gece.Kedim de yanımda ha bire kalemime, kağıtlara yatıp, patileyip oyun yapıyor.Bu sırada annem meyve getirdi.Soyuyorum,dilimliyorum benim kedi oyunu iyice abartıp meyve bıçağına falan atlıyor.Ben de üşenip mutfağa götürmek yerine kitabımın arasına koydum ona batmasın diye, kitabı da kapattım.Sonra yattık, uyuduk falan.Sabah kaptım kitabımı, bindim otobüse.Otobüsle giderken otobüs fren yapınca, bizim evdeki yeşil başlı meyve bıçağı ayağıma düştü.O an önce "bana birisi bıçak attı, beni öldürmek istedi" diye çığıracaktım ki akşamki olay geldi aklıma. Tabii bir kaç kişi baktı, gördü. Kaçıp gitmek yerine sanki 24 ayar altın kaplamalıymış gibi de eğildim, bıçağımı aldım, ilk durakta kaçarcasına indim. Millet kim bilir ne demiştir, ne düşünmüştür :18:
Bu ne ki daha beterini dinleÖğrencilerim için sınav hazırladığım bir gece.Kedim de yanımda ha bire kalemime, kağıtlara yatıp, patileyip oyun yapıyor.Bu sırada annem meyve getirdi.Soyuyorum,dilimliyorum benim kedi oyunu iyice abartıp meyve bıçağına falan atlıyor.Ben de üşenip mutfağa götürmek yerine kitabımın arasına koydum ona batmasın diye, kitabı da kapattım.Sonra yattık, uyuduk falan.Sabah kaptım kitabımı, bindim otobüse.Otobüsle giderken otobüs fren yapınca, bizim evdeki yeşil başlı meyve bıçağı ayağıma düştü.O an önce "bana birisi bıçak attı, beni öldürmek istedi" diye çığıracaktım ki akşamki olay geldi aklıma. Tabii bir kaç kişi baktı, gördü. Kaçıp gitmek yerine sanki 24 ayar altın kaplamalıymış gibi de eğildim, bıçağımı aldım, ilk durakta kaçarcasına indim. Millet kim bilir ne demiştir, ne düşünmüştür :18:
Evet yeşil meyve bıçaklı seri katil
Evet yeşil meyve bıçaklı seri katil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?