Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Benim gözler ileri derece miyop.Lens kullanıyorum.Birgün denize gittik, denizde de minik minik denizanaları var.Hem tırsıyorum hem de yiğitliğime laf gelmesin diye bata çıka yüzüyorum.Gene bir abidik gubidik batıştan sonra kafayı bir çıkardım su üstüne ki göremiyorum.Denizin ortasında "Göremiyooorumm, göremiyooorum, kör oldum" diye bağıran bir salak.Sebebim de var : Deniz anası asidini (!) bana fışkırtmış olmalı ki bir gözüm kör oldu.Allahım ne rezillik.Sonra elimi yüzümü yıkadım, bir baktım benim tek gözde lens yok! Bir de gözlerim kahve rengi ama o ara ne akla hizmetse yeşil numaralı lens kullanıyorum.Oldum mu size çakma van kedisi ! Bir göz kahve, bir göz yeşil ve bu iki gözden biri kör misali direk sese gidiyorum.
Kısaca hem kör hem rezil olmuştum.

ahahahaa çakma van kedisi koptum

aynısı bendede oluyor odadan çıkamıyorum birde ben çok utanırım kımıldadığım anda gazım gelir ayy rezillik diz boyu onun için önce onun çıkmasını beklerim

çok güldüm yaaaaa

hatırlamazlar zaten onlar

ayy bu durumda olan benım yaaaa... sabaha kadar kaç senaryo oynuyorum bi ben bi eşim bide belki komsular duyuyor acayıp derecede bi uyurgezerlik var bende yaaa

allah eşine yarımcı olsun tatlım yaaa

eşini farketmedinmi kii

ayy buna çok güldüm

çok güldüm canım yaaa
benimde gözlerim bal rengi bildiğin sarı gibi garip bir renk
dün akşam far almak için kozmetik mağzasına girdim kız ürün önerekcekti
ya ne biçim gözleriniz var sarı gibi nasıl renk o lensmi bi ovalarmısınız rengi değişecekmi dedi
bende ispatlacağım yaa ovaladım ovaladım sonra aynaya bir baktım canavar olmuşum far rimel birbirine girmiş

:)))))))) işte rezilliklerin büyüğü gülmekten öldüm okurken yüzüm kızardı birde benim başıma gelseydi ne yapardım

gece uyuyordum sonra bi cızırt cızırt bi ses duydum kalktım sesin kaynagını bulmak için odada bir yukarı bi asagı bakıyorum,yatagın tepesine çıkıp dikildim ,gardorobun ustune bakmaya calısıyorum (eşim uyuyor bu arada gerci ben onu unutmustum bile yanımda oldugunu ) orda bulamadım ama ses öyle kötü geliyorkı resmen kulaklarımı tırmaladı desem yeridir..cızırt cızırrt yıne o ses hiç bitmiyor periyodik şekılde devam en sonunda ısıgı yaktım iice kulak kabarttım ses nerden geliyooor diyee şifoniyerin üstüne eğildim tabi ben antenlerimi iice açmıs vazıyette şifoniyerin uzerini incelerkeeeeen eşim uyanmış pür dikkat bana bakıyormus bu napıoo gecenın körunde diye tabi ben onun bana baktıgından bı haber aha buldum diyip saati elime aldım eşimin beni durtup napıyorsun sen yaa demesıyle kapıldıgım senaryodan uyandım daha doğrusu aklım basıma geldi.. benim savunmamda ayne söyle amaaa bu saat yuzundeennn cızıert cızırt ses cıkartmasın odaaaa
saatin pilini çıkartıp ısıgı kapattım ve rüyalarıma daldım(baska senaryolara)... :97:

**bende belli bi süre sonra yaptıklarımı hatırlıyorum az uz da olsa yukarıda anlattıklarım belki gece yasdıklarımın cokcok azı yani..

cunku gece camı acıp yorgan sılkeledigimi filan bilirim (yorganın agırlıgı değilde yuzume soğuk hava gelmesiyle uyanmıstım,sonrada ben napıyorum ya dıyıp gerı yattım );-yorganımın içinde böcek kamlumbaga gitsin diye.. artık nasıl bi ruyaysa benı çok etkılemıs olmalı..

itiraf comdan alıntıdır Ah benim canım sevgilim, babamın gözüne girebilmek için karşı apartmanımıza taşındın mı? Taşındın. Gecenin bir yarısı uyku tutmadığı için balkona çıktın mı? Çıktın. O saatte, karanlıkta, hazır uykusu da kaçmışken fırsattan istifade aşağı inip evden getirdiği bidondaki suyla arabasını ertesi gün çıkacağı seyahat için yıkayan babamı gördün mü?
Gördün. Son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz araba yakma haberlerinin de etkisiyle "Yetişin neroooon var!" diye bağırdın mı? Bağırdın. Polisleri itfaiye ekiplerini toplattın mı? Toplattın. Peki babam beni sana verir mi? Ne dedin, duyamadım.

kahve tutkunları bilir...sumatra tipi filtre kahve vardır,sert bir çeşittir.cafede oturuyos sumatra filtre kahve alces.garson yanımıza geldi ne istediğimizi sordu ben de :'2 adet kamasutra alcess...'dedim.garson,ben eşim hepimiz nefesimizi tuttuk.ben allı güllü oldum,eşim mor garson da mor ve ötesi...(kamasutra bi sevişme tekniğidir)

aa bak bi tane daha var ama o zaman kocam rezil oldu. ilk defa kaçak köçek denize gittik o zman konuşuyoduk neyse kocamın gözler çok bozuk gözlüksüz anasını görse tanımaz adam. neyse denize girdik ben çıkıyorum dedim adam duymamş bi kızın peşinden koşuyo aşkım aşkım diye denizin içiinde kilyosa gitmiştik ordada zaten yüzemiyosun kız kaçıyo adam peşinden koşuyo.bağırdım gel buraya diye 1 ay boyunca her gün özür diledi. ama ben de mal gibi kaldım orda:)

Bekarken yaşadıgım bir olayı anlatim...

O zamanlar daha yeni yeni sevgili aşk meşk işlerine başladık . İlk gezmeler , ilk çıkmalar filan.. Bi erkek arkadaşım olmuştu nasıl heyecanlı olunur bilirsiniz. Herşey özenilir , konuşmalara ,yemek yemeye vs hep dikkat edilir. Gülhane parkında geziyoruk , gezerken bnm ayakkabımın topuğu koptu bi tanesi , ben o anda çok şaşırdım ama artık gururmu , utangaçlıkmı,rezil olmakmı nedir bilinmez söyleyemedim erkek arkadaşma hiç çaktırmadan inanın öyle yürüdüm . Ama bi ayağım allçak bi ayağım yüksek düşünün topal gibi yürüyosun ben çaktırmamak için toğugu kopan ayağımı yüksekte sanki toğugum varmış gibi tutuyorum o şekilde yürüyorum . Dayanamadım ztn eve gidelim dedim otobüsle eve kadar geldik ben hala öyle yürüyorum ayağım resmen yere değiyor hemen anlamasın diye kaldırıyorum Artık erkek arkadaşımda anladımı anlamadımı merak etmiştim , belkide anlamıştır oda beni mahcup etmemek için söylememiştir kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…