- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Benim gözler ileri derece miyop.Lens kullanıyorum.Birgün denize gittik, denizde de minik minik denizanaları var.Hem tırsıyorum hem de yiğitliğime laf gelmesin diye bata çıka yüzüyorum.Gene bir abidik gubidik batıştan sonra kafayı bir çıkardım su üstüne ki göremiyorum.Denizin ortasında "Göremiyooorumm, göremiyooorum, kör oldum" diye bağıran bir salak.Sebebim de var : Deniz anası asidini (!) bana fışkırtmış olmalı ki bir gözüm kör oldu.Allahım ne rezillik.Sonra elimi yüzümü yıkadım, bir baktım benim tek gözde lens yok! Bir de gözlerim kahve rengi ama o ara ne akla hizmetse yeşil numaralı lens kullanıyorum.Oldum mu size çakma van kedisi ! Bir göz kahve, bir göz yeşil ve bu iki gözden biri kör misali direk sese gidiyorum.
Kısaca hem kör hem rezil olmuştum.
bende anlatayım bitane bari burayı sürekli okuyup stres atıyorum sanki kendim hiç rezil olmamış gibi neyse anlatayım benim gaz problemim vardır ama öle eşimin yanında istyerek yapmam hiç oda yapmaz neyse bi gece biz malum işi yaptık sabah uyandım benimde nedense ilişkiden sonra hep ön taraf patara verio bi baktım yine aynı şelkide önde bi sıkışma var eyvah dedim inşlh uyuyodur baktım uyuyo kaltım ama bacaklarımla sıkıştıroyorum şeyimi pırtlamasın die ama nerdeee bi adım attım bi pırrt dedi eşime bakıorum uyuyo neyse dedim bi adım daha pırtttttt hemen odadan çıkmak istiyorum ama üstümeü değiştirmem lazım eşimin kardeşi var dışarda neyse ben giyinirken eşim uyandı günaydın aşkımm bende tam günaydın diyip öpmeye yeltendim yeltenmez olaydım pırttttttttttttt ama öle fena bi ses benim yerime şeyim günaydın dedi resmen ben eşime bakıorum oda bana yaaa hep senin yüzünden yaparken hep hava sokuyosyn içeri şunun nasıl yapıldığını öğren dedim tabi başladı gülmeye bende ama çatlıcam gülmekten gülerken sonfoni orkestrası gibi arka ön başladı durmuo ama ben mosmor oldum eşimde durdu hadi ön benim yüzümden arkada mı benim yüzümden diyince artık ben tamamiyle koptum odadan kendimi dışarı attım artık eşim her yakınlaştığımızda cnm hava giememsi için uğraşıyorum ama senin bu şeyinde çok havalı ben napım girio işte dio
ya kızlar o kadar güldümki anlatamam
Bende anlatcam ama size bile anlatmaktan çekiniyorum çok utandım yerin dibine girdim o gün. İnsanoğlu başına herşey gelir demişlerdide inanmıştım ...
Yeni evliyiz eşimle 6 aylık evliydik malum o zamanlar seks yapılır sürekli :78: Haftasonu gündüz vaktiydi hava çok güzeldi biz dışarda gezeceğimize evdeyiz öğlene kadar uyuduk uyandık seks yapmaya başladık :78: Ben üstüne çıktım :78: ayyy anlatamıyorum yazmaya elim varmıyor yaaaaaaa
Neyse herşey güzel giderken benim çişim geldi acayip bi şekilde eşime dedim bi tuvalete gidim gelim oda yok bırakma dedi ben hala üsteyim bu arada .. Gidim diyom yok diyo. Sonra bişi oldu ben gülmeye başladım eşimde ne gülüyosun dedi ben daha çok gülmeye başladım güldükçe az bişey çişimi yaptım kaçtı tutamadım adamın şeyineBu sefer adamcağızda mağdur bi şekilde ne yapıyosun dedi oda gülme krizine girdi O güldükçe ben güldüm , ben güldükçe o güldü ve ben bu arada artık çişimi tutamaz oldum gittikçe gidiyo Bi yandan gülüyoruz bi yandan çişimi yapıyorum Tamamen bitti çişim ve hala hem şoktayız hemde gülüyoruz ama koptuk karnımıza ağrılar girdi eşimi görseniz gülmekten geberdi nefesi kesildi ben artık gülme diye sinirlenmeye başladım senin yüzünden deyip kızıyorum hemde gülüyorum ama çok güldük tabi ben çok utandım böyle birşey yaşayacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Sonra kalktık ben yatağı silmeye başladım camları açtık yatağı kuruttuk .Ne hale geldiğimi bi düşünün artık... Adamın şeyine ettim yani DD
Geçen gece bir şey dürttü beni sanki, uyandım bir baktım benimki tepeme dikilmiş gözler yarı açık yarı kapalı öylece bakıyor. Dedim hayatım ne yapıyorsun bir şey mi istedin söyle. Bu hala bakıyorHayatım ne oldu dedim, öpücem öpücem diye tutturdu İzin versem ileriye gideceğini bildiğim için aşkım hadi yat bak sabah çok erken kalkacağız dememle başını yastığa koyması bir oldu Sabah anlattım hatırlamıyorum diyor, bir de nasıl yaptım anlatsana diyor
Bir tane daha geldi aklımaYine bir gece bir konuşma ile uyandım. Arkam dönük eşime, o da sarılmış sıkıca, kaçamazsın diye sayıklıyor Biraz hareket etsem daha sıkı tutuyor, sonra baktım olacak gibi değil hayatım diye seslendim biraz yüksek, hıhı demeye başladı. Dedim kaçmıyorum bak buradayım Sonra hafif açtı gözleri he tamam dedi döndü arkasını uyumaya devam etti Böyle böyle yaptın diyorum yine hatırlama yok. Artık geceleri yatarken takılıyorum bakalım bu gece ne ile karşılaşıcaz diye. Kıskıs gülerek bilemicem diyor
ayy bu durumda olan benım yaaaa... sabaha kadar kaç senaryo oynuyorum bi ben bi eşim bide belki komsular duyuyoracayıp derecede bi uyurgezerlik var bende yaaa
kızlar yeni evliyiz daha beraberken soyunup giyinemiyoruz falan. ama ben günlerce hiç uyuyammadım işler yoğundu ev işi falan bi akşam erkenden yattım ama ne yatma kafamı koyar koymaz uyumuşum bide uykum deli gibi ağır. neyse gece malumunuz çiş molası verdim. ama hala uyuyorum. afedersiniz kızlar indirdim donumu. oturdum klozete alttan birisi bi dokundu Allah noluyo dye kalktım anamm kocamın üstüne edecektim çişimi. aman Allahım mahvoldum 1 hafta mecbur kalmadıkça konuşmadık.rezillikk hala utanıyorum nasıl bi salağım insan bi bakar diye...
bende anlatayım bitane bari burayı sürekli okuyup stres atıyorum sanki kendim hiç rezil olmamış gibi neyse anlatayım benim gaz problemim vardır ama öle eşimin yanında istyerek yapmam hiç oda yapmaz neyse bi gece biz malum işi yaptık sabah uyandım benimde nedense ilişkiden sonra hep ön taraf patara verio bi baktım yine aynı şelkide önde bi sıkışma var eyvah dedim inşlh uyuyodur baktım uyuyo kaltım ama bacaklarımla sıkıştıroyorum şeyimi pırtlamasın die ama nerdeee bi adım attım bi pırrt dedi eşime bakıorum uyuyo neyse dedim bi adım daha pırtttttt hemen odadan çıkmak istiyorum ama üstümeü değiştirmem lazım eşimin kardeşi var dışarda neyse ben giyinirken eşim uyandı günaydın aşkımm bende tam günaydın diyip öpmeye yeltendim yeltenmez olaydım pırttttttttttttt ama öle fena bi ses benim yerime şeyim günaydın dedi resmen ben eşime bakıorum oda bana yaaa hep senin yüzünden yaparken hep hava sokuyosyn içeri şunun nasıl yapıldığını öğren dedim tabi başladı gülmeye bende ama çatlıcam gülmekten gülerken sonfoni orkestrası gibi arka ön başladı durmuo ama ben mosmor oldum eşimde durdu hadi ön benim yüzümden arkada mı benim yüzümden diyince artık ben tamamiyle koptum odadan kendimi dışarı attım artık eşim her yakınlaştığımızda cnm hava giememsi için uğraşıyorum ama senin bu şeyinde çok havalı ben napım girio işte dio
Benim gözler ileri derece miyop.Lens kullanıyorum.Birgün denize gittik, denizde de minik minik denizanaları var.Hem tırsıyorum hem de yiğitliğime laf gelmesin diye bata çıka yüzüyorum.Gene bir abidik gubidik batıştan sonra kafayı bir çıkardım su üstüne ki göremiyorum.Denizin ortasında "Göremiyooorumm, göremiyooorum, kör oldum" diye bağıran bir salak.Sebebim de var : Deniz anası asidini (!) bana fışkırtmış olmalı ki bir gözüm kör oldu.Allahım ne rezillik.Sonra elimi yüzümü yıkadım, bir baktım benim tek gözde lens yok! Bir de gözlerim kahve rengi ama o ara ne akla hizmetse yeşil numaralı lens kullanıyorum.Oldum mu size çakma van kedisi ! Bir göz kahve, bir göz yeşil ve bu iki gözden biri kör misali direk sese gidiyorum.
Kısaca hem kör hem rezil olmuştum.
Ben yeni aldığım için bir kere kullandım. Devamlı kullanan arkadaşlara sormak lazım :79:
üniverstedeyim. elektrik mühendisliği. bilenler bilir çok fazla kız yoktur. bizim sınıf 76 erkek 4 kızdı.
kızlarda genelde pek konuşmazlar. yani hep erkek ortamındasınızdır.
neyse efem adetim az gelir benim unuturum neredeyse. yanıma yedek almıştım o gün,normalde hiçte almam.
hoca anlatıyo birşeyler. 2 de 1 burnunu çekip duruyor.kıştayız.
ay bende iyilik yapayım dedim.
bırak çeksin burnunu sanamı kaldı. "hocam" dedim minnet bekler halde. baktı suratıma bu arada bende çantama elimi attım ve selpak aldığımı sanarak kos koca profun burnuna burnuna orkidi salladımortam kutup seviyesine indi tabi... ben kıvranıyorum orda
adamcağız gayet ciddi "sağol titanyacığım benim yeni geçti"dedi ve patlattı kahkahayı.
herkes yarılıyor gülmekten ben yerin dibindeyim. toplama gibi bir şansımda olamadı. okulun efsanesi oldum bir anda.
bende merak ettim şu maskeyi
ay canım işeseydın uykun mecbur acılcakdı
eşini farketmedinmi kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?