Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çok iyiya valla eşinede helal olsun baya güldüm

daha 14 yaşında falanım bi arkadaşım vardı 5 yaş büyük çok bilgiliydi bana mastürbasyonun ne demek oldğunu anlatmıştı benimde dilim dönmüyodu aklımdada o kelime varmış meğer.. neyseo malum kız arkadaş ben annem gezmeye çıktık dönüşte annem"mahallenin kuyumcusuna uğrayalım bugün çok gözüme girdin pınarcım sana bilezik alcam" dedi. tamam dedim ama anacımın parasınada kıyamadım harçlığından kıscak diye neyse efendim kuyumcuya girdik ben anneme kıyamadım ya annem şu bileziklere bakalım dedi bende dedim ki"abi onların MASTÜRBASYON olanı yokmu" annem ağzımın orta yerine yerleştirdi bi tane oracıkta sen nerden öğreniyosun bu lafları diye kuyumcudaki herkes bana bakakaldı. ben hala hiç bişey yokmuş gibi ne dedm diyorum ordan çıkınca jeton düştü bende.. imitasyon diceme mastürbasyon demişim 3-4 sene kuyumcuya gidemedim

inanmıyorum yaaa en çok buna güldümmmm canım yaa nasıl rezil olmuşsun.benim de başıma böle bişe gelmiştii.ailece oturup tv izliyoduk dizide kadın vejeteryandı bende annem odaya girince anne bak bu kadın lezbiyenmiş demiştimm.bende 14 yaşındaydım.

bende eşime ilk ewlendigimiz gün rezil olmuştum.daha önce kimsenin annemin dahi önünde iç çamaşırlarımla kalmamıştım eşim gerdek gecemizde birden soyun deyince şok oldum.düşündüm dşündüm bitürlü soyunamadım en sonunda oturup aglamıştım ben utanıyorum diye şimdi eşim arada sırada benle dalga geçer utanıyorum utanıyorum die.ama evlendigimizde yaşım 18di napim

Ben sevgilime rezil olmuştum

Dikiliyoruz bi gün konuşuyoruz. O günde griptim biraz. Atışmıştık biraz kızgındım burnumu çekiyorum falan. Birde ben sinirlenince burnum çok akar o günde rüzgar var çok fena. Neyse konuşuoduk sustuk bi an. Sadece benim burnumu çekişimin sesi var. Birden bi rüzgar esti tam sümüğüm akmış çekecektim ki rüzgar aldı götürdü burnumdan Üstüm sümüğümle doldu sevgilim bakıo noldu diye. Bende o şaşkınlıkla ayy iğrençç demişim. Ben sanıyorum ki beni teselli edecek adam da aynı şeyi söyledi "evet iğrençç" Sonra artık içeri girdik ben öyle utandım ki astım krizi gelmiş numarası yapıorum unutsun diye. Unuttu allahtan yada ben öyle sandım

gerçekten çok komikk yaaa

daha 6 gün önce yaşanmış olayı tazesiyle naklediyorum
eşimle otobüsteyiz annemlere gidiyoruz yolumuz 4 saat
önümüzde iki erkek oturuyo biz bindikten 1 saat sonra bi adam bindi oturdu tam ön koltuğuma adam biner binmez koltuğu yatırdı sıkıştım sinirden patlıycam neyse adam başladı uyumaya ama nasıl uyuyo otbs inliyo horultusuna yanındaki adam dahil hiç kimse bişey demiyo saat gece 11 30
sinirden patlamak üzereyim tv bozuldu düzelsede şu adamın sesini dinlemesek diyorum neyse adam sonunda uyandı bu sefer yanındaki başladı uyumaya adam uykusunda konuşuyo sesli bağırıyo yanındaki az önce otbse inleten adamda rahatsız olmuş adamı dürtüyo uyansın diye adma uyanmıyo sinirleniyo elini kaldırıyo hey allahım yaaa kaldık belaya diyo tabi biz arkadakiler gülmeye başlıyo tam o esnada tv düzeliyo kulaklığı takıyorum sonunda kurtuldum diye bi yandna söyleniyorum kulaklığı taktığım için alçak sesle konuştuğumu sanan ben..ağzımdan şu kelimeler çıkıyo
adama bakk be sanki kendi saatlerce milleti rahatsız etmedide yanındakine kızıyo bi de utanmadan kulaklığı taktımda rahatladımm kurtuldum bu manyaklardan
eşim dürtüyo tabi ama iş işten geçti herkes gülmeye başlamış bile..
adam döndü tip tip bakıyo bana
allahtan inmemize az kalmıştı yoksa adamla saç baş girişecektik

bu konu iyi ki acilmis, okuyup okuyup guluyorum. ne bir sevgilim ne de esim olmadigi icin ben paylasamiyorum ama sizin yazdiklarinizi okumaktan cok keyif aliyorum. iyi ki varsiniz ve rezil olmussunuz. atalarimiz gulme komsuna gelir basina demisler burda guldugum seyler basima gelirse vay halime... ama ilk anlatacagim yer burasi olacak ins:)

Bişey daha geldi aklıma

Yine aynı sevgilimle kafede oturuyoruz. Garson geldi ne alırsınız dedi bizde her zamanki gibi sıcak çikolata istedik neyse geldi sıcak çikolatalarımız içioruz konuşuoruz flan. karşı karşıya oturuoruz bu arada. Sonra bu bana yaklaşmaya başladı ben dedim kesin öpecek ama bi yandan da düşünüorum kafe kalabalık ayıp olur fln die gözlerimi kapadım artık havaya girmişim bi güzel öpsün artık die bekliorum dudağımın kenarına biri dokundu noluo ülen die açtım gözlerimi ve sevgilimden inciler dökülmeye başladı :
" Aşkım dudağının kenarında sıcak çikolata kalmış "
Ne bileym ya ben o kadr da yaklaşmıştı

vallahi tam rezillik yediğim tokat yanıma kar kaldı :) anneme anlatıyorum şimdi hala kızyor anam aradan yıllar geçmiş zaten neden beni ödüllendirmeye çalışmıştı onu bile hatırlamam

:13:
ayy çok iyiymiş ya valla bende bu tip şeyler hep benim başıma geliyor sanıyodum

eşe rezil olmak diil de bu gerçekten kimsenin istemicee türden bi rezillik sanırım,geçen gün arkadaşla çıktık geziniyoruz falan,bir iki alışveriş yapalım die uğradık biyerlere ,e tabi denedik bikaç parça bişe.sonra alacaklarımızı aldık çıktık.güle konuşa yürüyoruz,ana o da ne,karşıdan gelen iki genç çocuktan biri önce bikere baktı arakadaşa sonra durdu biraz daha bakıp gülmeye başladı ve yanındaki arkadaşına iğrenç bi tavırla 'kızın fermuarı açık lan' dedi biz şok.meğer bizimki pantolon denerken sen unut fermuarı kapatmayıama o ana halimizi görmeniz lazımdı,hızla olay mahalinden uzaklaştık ve bi köşede bizimki fermuarı çekti

araba kullanmayı öğreniyorum eşimle.neyse bi ara sokağa saptım,eşim dur dedi bu arada da söyleniyo yok vitesi bire almadın bilmem ne bende laf yetiştiriyorum ona.bende çok iyi biliyorum ya kenara çekip durcam sözde.direksiyonu kırdım karşımdada araba var parketmiş.ben frene basıyorum araba durmuyo yavaaş yavaş gidiyo,bu arada eşim bana bakıyo canım dursana diye.bende duramıyorum diyorum,eşim el frenini çekti araba hala durmuyo,biz bakışıyoruz bu arada araba gidiyo,ben bağırıyorum,duramıyorum,duramıyorum diye,ardından küüt ve alarm sesi;viiiik viiik....sonra bi baktım ayağım debriyajda...sonrası felaketti,bende çıt yok.arabanın sahibini filan bekledik.neyseki bişey yoktu,hallettik.bi süre kendime gelemedim,sonrasında güldüm ama hala araba kullanmayı denemiyorum..

::
ayy bu harikaydıı öldüm gülmektenn

aynı kendi ablamı hatırladımm süperr yaa

kocişimle o zamanlar yeni nişanlıyız ve askere gidecek ertesi gün arkadaşlarıyla içmeye gitmiş biz kayınvaldemlerde onu bekliyoruz.. neyse bu geldi saat erkendi akşam zil zurna sarhoşşşş. rezillikkk hiç içmez benim aşkitom içince de olan olmuş neyse. yatağına yatıırdık abim yüzünü yıkamıştı kocişimin. abimi elinde tutup kendine çekmesinmi öpücemm öpücem aşkımmm pınarımm seni çok seviyorummm minik kuşumm bitanemmm Allahım abim bi öpcek görcekti gününü salak.
öyle yani hâlâ anlatıp gülüyoruz :)

aayyy çok komik ya valla yarım hıyarr dua etsin bütün gitmemiş telaştan çok iyiya valla iyi güldümm

çok güldümmmm yaaa dedemm geldi de deseydin yaa

eşim askere gitcekti o zamanlar işte Kütahya'ya düşmüş acemi birliğine. söyleyince bende başladım ağlamaya aşkım işte taa nerelere düşmüşsün ortalık karışık taaa doğu orası diye bu arada coğrafyam çok iyi diye hava atıyorum.. kocişim demesini ne doğusu haritadan gösterdi sonra bana.
dağıtımında da izmir'e düşmüştü.. söylerkende izmir nerde biliyomusun ona göre bişey diyecem demişti tam rezillik anam bendeki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…