Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
daha 14 yaşında falanım bi arkadaşım vardı 5 yaş büyük çok bilgiliydi bana mastürbasyonun ne demek oldğunu anlatmıştı benimde dilim dönmüyodu aklımdada o kelime varmış meğer.. neyseo malum kız arkadaş ben annem gezmeye çıktık dönüşte annem"mahallenin kuyumcusuna uğrayalım bugün çok gözüme girdin pınarcım sana bilezik alcam" dedi. tamam dedim ama anacımın parasınada kıyamadım harçlığından kıscak diye neyse efendim kuyumcuya girdik ben anneme kıyamadım ya annem şu bileziklere bakalım dedi bende dedim ki"abi onların MASTÜRBASYON olanı yokmu" annem ağzımın orta yerine yerleştirdi bi tane oracıkta sen nerden öğreniyosun bu lafları diye kuyumcudaki herkes bana bakakaldı. ben hala hiç bişey yokmuş gibi ne dedm diyorum ordan çıkınca jeton düştü bende.. imitasyon diceme mastürbasyon demişim 3-4 sene kuyumcuya gidemedim
Ben sevgilime rezil olmuştum
Dikiliyoruz bi gün konuşuyoruz. O günde griptim biraz. Atışmıştık biraz kızgındım burnumu çekiyorum falan. Birde ben sinirlenince burnum çok akaro günde rüzgar var çok fena. Neyse konuşuoduk sustuk bi an. Sadece benim burnumu çekişimin sesi var. Birden bi rüzgar esti tam sümüğüm akmış çekecektim ki rüzgar aldı götürdü burnumdan Üstüm sümüğümle doldu sevgilim bakıo noldu diye. Bende o şaşkınlıkla ayy iğrençç demişim. Ben sanıyorum ki beni teselli edecek adam da aynı şeyi söyledi "evet iğrençç" Sonra artık içeri girdik ben öyle utandım ki astım krizi gelmiş numarası yapıorum unutsun diye. Unuttu allahtan yada ben öyle sandım
inanmıyorum yaaa en çok buna güldümmmm canım yaa nasıl rezil olmuşsun.benim de başıma böle bişe gelmiştii.ailece oturup tv izliyoduk dizide kadın vejeteryandı bende annem odaya girince anne bak bu kadın lezbiyenmiş demiştimm.bende 14 yaşındaydım.
daha 6 gün önce yaşanmış olayı tazesiyle naklediyorum
eşimle otobüsteyiz annemlere gidiyoruz yolumuz 4 saat
önümüzde iki erkek oturuyo biz bindikten 1 saat sonra bi adam bindi oturdu tam ön koltuğuma adam biner binmez koltuğu yatırdı sıkıştım sinirden patlıycam neyse adam başladı uyumaya ama nasıl uyuyo otbs inliyo horultusuna yanındaki adam dahil hiç kimse bişey demiyo saat gece 11 30
sinirden patlamak üzereyim tv bozuldu düzelsede şu adamın sesini dinlemesek diyorum neyse adam sonunda uyandı bu sefer yanındaki başladı uyumaya adam uykusunda konuşuyo sesli bağırıyo yanındaki az önce otbse inleten adamda rahatsız olmuş adamı dürtüyo uyansın diye adma uyanmıyo sinirleniyo elini kaldırıyo hey allahım yaaa kaldık belaya diyo tabi biz arkadakiler gülmeye başlıyo tam o esnada tv düzeliyo kulaklığı takıyorum sonunda kurtuldum diye bi yandna söyleniyorum kulaklığı taktığım için alçak sesle konuştuğumu sanan ben..ağzımdan şu kelimeler çıkıyo
adama bakk be sanki kendi saatlerce milleti rahatsız etmedide yanındakine kızıyo bi de utanmadan kulaklığı taktımda rahatladımm kurtuldum bu manyaklardan
eşim dürtüyo tabi ama iş işten geçti herkes gülmeye başlamış bile..
adam döndü tip tip bakıyo bana
allahtan inmemize az kalmıştı yoksa adamla saç baş girişecektik
dün başıma gelen bir şeyi daha anlatayım size kızlar...
markete gittik eşimle ben ve eşim sigara kullanmıyoruz arkadaşıma alıcaktım sipariş üzerine...
neyse girdik o günde iş yerinde hep office programlarını yüklemiştim bütün gün onlarla meşguldüm.
markette adama dedimki windows verirmisiniz 1 tane. adam dediki efendim hanımefendi dedim 1 adet windows istiyorum adam nasıl bakıyor amahanım efendi dedi burda satışı yok onun dedi...
A-aaa nasıl canım raftakiler ne dedim...
onlar sigara dedi ee tamam işte ondan istiyorum dedim ...
adam heee siz winston istiyorsunuz demezmi...
benim yüzüm kızarmayı bırak morardı bir anda nasıl utandım nasıl utandım...
pardon dedim evet ondan istiyorum dedim...
nasılda kendimden emin konuşuyorum.
ablam hastanede,yeğenimde bebek arabasında...
yanlarından bir doktor koşar adımlarla yürüyor,belliki acelesi var.
o arada da ablama soruyor,''çok tatlı,kız mı, erkek mi ?''
ablam da -adamın acelesi varya-panikliyor ve arkasından bağırıyor ''oğllaaaaannnnn''
bi tanede benden gelsin;
geçtiğimiz ramazan ayında annemlerle kayınvalidemleri iftara aldım, herşeyi kendimce dörtdörtlük hazırladım, tabi salatayı da çok çeşitli malzemeleden özenle yaptım, masayı hazırladım sıra yemeye geldi. herkes orucunu açtı ve kayınpederim ilk önce salatadan başlamak istemiş fakat çatalı kaldırınca bide ne görsün çatalın ucunda hıyarın yarısı((((((
(kıvırcıkların altına gizlenmiş hain hıyar) tabi herkes kahka atarken ben hıyarı yok etme çabasındaydım derken esprili kayınpederimin son cümlesi bombayı patlattı "gelinden kayınpederine bir adet yarım hıyar" :)))
çok güzel kızlar bayıldım:)))) benimde çok rezilliklerim olur unutuyorum çoğunu arkadaşlarım hatırlatır genelde, zaten nasıl olmasın sürekli yüzüm kızarır biraz aç kalıyım ramazan davulcusu gibi miğdemden inanılmaz sesler gelir sabahları sesim kısılır boğamızı temizlerim ayrıca bunla ilgili biranım aklıma geldi
işyerindeyim saban bir erkek arkadaş aradı sohbet ediyoruz işle ilgili birşeyler soruyor konuşuyoruz... bende görseniz bakımlı bir kadınım sesim kısıldı hemen telefonu bekletmeye aldım (aldığımı sandım) boğazımı temizlemeye başladım öhö öhö diye bir sürü iğrenç sesler çıkarmaya başladım nerdeyse kusacam bir başkası benim yanımda yapsam orayı terkederdim sonra ahizeyi aldım ekrana baktım beklemede değil ne diyeceğimi şaşırdım kıpkırmızı oldum terledim 1-2 dakika konuşamadım sonra hiçbirşey yokmuş gibi ee nerde kalmıştık dedim ama fırındaki kızarmış tavuktan farkım yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?