Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy çok komikmiş bu da ya valla hem eskileri hatırladım hemde çok güldüm ya

ayy bayılıyorum kızlar size ya oku oku bitiremiyorum bir gun girmiyım sayfalar akıp gidiyorbenımde aklıma gelen bi rezilliğim yok ama olursa ilk fırsatta burdan duyuru yapıcam sizlereee

ayyy et sulu kolaaa ıyyyyyyy

çok komik yaaa

inanmıyorum yaaaa puhahaha

BU NE YAA GÜLMEKTEN BAYILDIM aLLAH İYİLİĞİNİZ< VERSİN :)

oy kıyamam ya canım :):)

ayy çok alemsin valla çok güldüm nasıl bekledin o kadar zaman

nişanlımla küstük bir süredir cumartesi geldi aldı beni ve ona gittik konuşmak için tabi hatalı olan ben olduğum halde o geldiği için nasıl kasıyorum kendimi sormayın gayet ciddi ve resmiyim yaklaştırmıyorum kendime
bari ben kahve yapayım deyip mutfağa gidince arkadaşımı aradım mutfakla oturma odasının arasında baya mesafe var duymaz diye düşünerek aradım :78:
-cisem ne yaptınız yawrum
-ayy bahrişim nasıl kıvranıyor görmelisin ayy accık daha naz yapayım pek hoşuma gitti
-duymasın dediklerini
-aman canım mutfakta o nerden duyacak, o bişey değilde bu tanga beni mahvetti ne olur olmaz diye giydim ama çıkarıp atasım var
aniden bir ses; at hayatım at çekinme
-ama nasıl olur sen kahve yapmıyacakmıydın
-kahve kalmamış çay içermisin diye gelmiştim ama beni süründürmelerin ve çıkartıp atmak istediklerin ilgimi çekti birden

ayy okurken gülmekten öldüm bende anlatıyım bitane bundan 3 yıl önce markette kasiyerlik yaptıgım dönem molaya çıktım lavaboya girdim sonra bizim müdür aniden çagrdı yogunluk var kasa aç diye neyse ben apar topar çktım lavabodan bizim müdür bana tuhaf bi şekilde bakıyo sonra kasaya giderken bizim şarkuteriden bi çocuk bana bakıp fermuarını kapa kızzz demezmi ben o an yerin dibine girdim 1 ay boyunca ne o çocugun nede müdürün yüzüne bakabildim

çok güzel yaa

bunu görünce aklıma geldi o zamanlar daha küçüğüm ilkokula gidiyorum abimde gece çantamla ayaklarında ağırlık çalışıyor gördüm bi ara...Sonra sabah oldu okula gittim ama çantada bi tuhaflık var çok ağır normalde de hep ağırdı ama bu çok çok ağır neyse okula geldim öğretmen girdi şu dersi yapcaz çıkarın kitapları dedi....Ben açtım çantayı açmaz olaydım abim hepimizin pijamalarını doldurmuş tıka basa bide cırt cırt renkleri ıyyy kitapları göremiyorum o derece küçüktüm ama çok utanmıştım

Son düzenleme:

ayyyy inanmıyorum

bende ilkokul 1e giderken ameliyat olduğum için ilk dönem okla hiç gidememiştim. 2. dönem gitmeye başladım.neyse ben yokken montu kadınlar giyer kabanı erkekler giyer mi ne öyle bişey öğrenmişler.hala bilmem ne olduğunu. öğretmen beni kaldırdı sordu pat diye ilk gittiğim gün.montu kimler giyer dedi.bende üşüyenler deyince herkes koptu tabi :78:

ayyyyyy koptum resmen yaaaa

kızlar hepiniz çok güzelsiniz ya bende bir gün buraya anlatacak bişey yazarım şimdilik yokta ama üzgün olduğum zaman çok gülüyorum ve rahatlıyıp herşeyi unutuyorum

benim rezillikler anlat anlat bitmez neyse efendim daha orto okula gidiyorum bi çocuğa aşığım hemde komşumuz aynı sırada ve en arkada oturuyoruz o hafta üşüttmüşüm biraz ben sürekli çişim geliyo neyse o gün dersimiz tarihti ama feçi çişim gelmiş sölemedim öğrtemene dersi kaçırırım die çok severdim o dersi neyse dedim tutarım herhalde öğretmen bi soru sordu bi baktım ortama iki üç kişi parmak kaldırıyo bende kaldırdım hemen körün taşı gibi hocada beni kaldırsınmı cvp ladım ama ezişip büzüşüp duruyorum hoca bana otur demedi hadi bakalım bekliyorum ayakta sertte bi hocaydı korkumdan oturamadım birden bende altta bi sıcaklık akabinde bide rahatlama yüzümde bi tebessüm amaaaa bide rahatlalamam geçeince aman allahım ben neyatım altıma işedim hemde kocaman kızım aşık olmayı bilyom ama çişimi tutamıyorum sonra oturdum ama öle çok bişi birikmedi yerde hemen ayağımla dağatıyorum kimse görmesin die ama valla yanımdaki hiç farketmedi o anda ne yaptığımı neyse çoçuğun biri kaltı hocam sınıfta kötü bişi kokuyo hocada eet çişmi kokuyo ne bende hiç falso vermiyorum etrafa bakınıyorumm aaa nekedar ayıp kim yaptı acaba felan diyorum neyse o ders biiti tenefüse felan çıkamdım sonra ben bi kokmaya başladım ama nasıl artık sınıfa giren ağzını buruşturuyoherkes biri çişini yapmış altına dio artık öğle tenefüsüne çıktık yeyemk yicez ama o kokuda kimse yiyemiyo herkes dışarı çıktı ben yemeğimi almaya bile kalkamadım tabi sınıfta yiyoruz yemeği yani ekmek içi meyve suyu bi baktım saolsun özcan yani aşık olduğum çocuk yemeğimi getirio geldi yanıma oturdu tşk ettim ya çok kötü kokuyo sınıf şu camı açsana dedi neyse dedim şimdi kalkmassam şüphelenir nasıl olsa kurudum dedim kaltım camı açıyorm arkamdan 'Iyyyyyy iğrenççç' die bi ses gedi bi baktım özcana gözleri bacaklarımda bide baktım bem beyaz çorap olmuş sarılı kırmızılı kendimden iğrendim bide regl olmuşum çoraplar sidik kannn çookkk iğrencimm artık öğretmenin kulağına söledim derste eşofman bulaverdi banada değiştim ama neyazıkki özcan artık bana iğrenerek bakar oldu ama genede vaz geçmedim onu sevmekten ama 1 sne sonra oda benim yanımda pıtlladınca bidaha yüzüne bakmadım yani biyük aşkı bir osurukla noktaladım:18:

Çok zekiceee :81:

bitane dahaa hep iğreçlikler beni buluyo ama sallamıyrum hepsi bire bir gerçektir neyse anlatacağıkm gün tam bir rezillik 17 yaşındayım çalışıyorum neyse bi hafta sonu mesayi var ayağına evden çıktık 3 kafadar biri kız kardeşim biride kangamm aynı zamnda akraba sabah erkenden çıktık evden indik merkeze bi cafeye gittik kahvaltı yaptık neyse saat geçsin die oturuyoz sabah erken daha hava ısınsın die bekliyoz adam gene gene gelio bişi istiomusunuz die bizde yok dioz adam yine geldi 1 ssatte bir servis istemek zorundasınız dedi gari ii bari kola içim bi ssatte ondan kaznırız ondan sonra kolalrı içtik arkadaş lavoboya çıktı lavoboda yukarda yan masada gençler oturuo onlara hava atıyoruz konuşurken felan saçlarını düzeltip gelecek geldi ama yüyerek değil merdivenlerden uçtu resmen allahtam merdivenler tathtaydı bişi olmadı tabi orda bi rezil olduk ordan kalktık alışveriş yaptık durakta otobüs beklerken sigara içilim dedik içerken otobüs geldi sigaraya çöp tenekesine atacam die aldığım kıyafettlei durakta unuttum bi baktım kıyafetler yok ama bayağı gittik otobüsü durdurduk indik koşa koşa sanki hazine bıraktık onu aldık hemen ordan sonra akşama daha çok var baktık parada azaldı napalım dedik benden hoşlanan bi genç vardı iş yerimin karşısında askeriyede askerlik yapıodu benim noyu almış birinden sürekli arıodu beni bulaşalım die hiç buluşmamıştık ama telde konuşuyoduk arıodu gençlik işte o geldi aklıma hemn aradım geldi arkadaşıyla karnımızda acıkdı biyeri oturalım dedim ben karnımızı doyuracaz bişi ısmarlasınlar die girdik biyari bi güzel yedik hesapı ödediler kalktık çocuklar askeriyeye yetişecekler servise binicez berebr yürüyelim dediler durağa kadar söyleniyo bana nie sabahtan çağarmadın die durağa geldik hadi grüşürüz biz gidioruz dedim elimi sıkarken güvercin geldi bi güzel yüzüne pisledi beni öpmek için çekiyo ya farkında değil yada çaktırmıo anlamadım valla bir iğrendima ama bi rkere öp yanağımdan dio ama arkadaşda arkadan çekio öpme diye kusura bakma öpemem kuş yüzüne pisledi dedim sen öle dermisin tammm dudağımın üstüne güvercin saolsun etti ben oflarken çocukta valla artık öpsende ben öptürmem dedi ve gitti bidhada aramadı beni ordanda pastahaneye gitmiştik ordanda arkadaş yüzünden kovulduk adam bizi kovdu valla duvarlara yazı yazdığımız için aldığımız pastayı yemeyip de mıncıklayıp yerleri döktüğümüz içinn yani ogün bizim için unutulmazdır gençliğmizin en komik günüydü hala beraber bir arya geldinmi anlatr güleriz

kiz öldürdün beni yaaa, bir an gözümün önünde canlandirdim olayi da.. Esin baya korkmus olmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…