Şu an işyerindeyim gülmekten öldüm ya millet deli mi ne diyecek
Bizde eşimle sevgiliyiz il dışına çıkıyoruz 2 arkadaşı da bizimle geliyor onlar arkada oturuyorlar hava çok sıcak eşim camını açtı sonra bana jest yapacak ya benim tarafın camını da açmaz mı benim rapunzel saçların hepsi dışarda adam farkına varmadan geri kapattı camı benim saçlar dışarda kafa cama yapıştı arkadan arkadaşları bağırıyor müziğin sesinden bişey de duymuyor benim akıllı sevgilim benim düştüğüm durumu düşünün artık hem sevgilime hem de yeni tanıştığım arkadaşlarına rezil olmuştum::))
anamm okudukça hatırlıyorum mübarek.. bende kurban bayramında et işte kemik suyu falan yaptım salağım ya aklıma gelmedi buz dolabı poşetleri bende gittim buz kaplarına koydum neyse eşim işten geldi. sağolası kaynanamların yüzünden tartıştık yemek yicez ben pas vermiyorum bi temmuz ayı falandı. bu kola benim hararetimi almaz şimdi dedi kocacım buz aldı buz koydu :) sonrada "ey büyük Allahım herşeymi aksi gitcek acaba bu kolanın tadı niye bozuk yok yoookk yemin ettim şikayet etcem bide en iyi marka yazıklar olsun kuyruk yağımı koymşlar ne" diyinceee benim sinrlerim bi anda alınıverdi.. koptum gülmekten şimdi desem onlar et suyu diye bide onun orda ne işi var dicek neyse dedim pınar sen sus cihan kudursun:)
ben bekarken babamlara gelen misafirlerimize rezil olmuştum su gibi grip olmuşum selpak elimden düşmüyor aksilik ya babam çay koy dedi bende burnumu silemeden çay bardaklarını doldurdum tam o sırada masaya burnum çıp diye damlamasınmı? herkeste bardakların etrafına doplanmış çaylarını alıcaktıneyse hemen sildim ama ama iş işten geçti allahtan yabancı değillerdi..
çok komik yaaaayy canım gene senın kı bardagın ıcıne gelmemıs annemgıl kıslık yufka yapıyolardı bıze bızım bı akrabada nezleymıs hamuru yoğururken bı damla damladı burnundan ben butun yıl yufka yemedım
daha 14 yaşında falanım bi arkadaşım vardı 5 yaş büyük çok bilgiliydi bana mastürbasyonun ne demek oldğunu anlatmıştı benimde dilim dönmüyodu aklımdada o kelime varmış meğer.. neyseo malum kız arkadaş ben annem gezmeye çıktık dönüşte annem"mahallenin kuyumcusuna uğrayalım bugün çok gözüme girdin pınarcım sana bilezik alcam" dedi. tamam dedim ama anacımın parasınada kıyamadım harçlığından kıscak diye neyse efendim kuyumcuya girdik ben anneme kıyamadım ya annem şu bileziklere bakalım dedi bende dedim ki"abi onların MASTÜRBASYON olanı yokmu" annem ağzımın orta yerine yerleştirdi bi tane oracıkta sen nerden öğreniyosun bu lafları diye kuyumcudaki herkes bana bakakaldı. ben hala hiç bişey yokmuş gibi ne dedm diyorum ordan çıkınca jeton düştü bende.. imitasyon diceme mastürbasyon demişim 3-4 sene kuyumcuya gidemedim
Şu an işyerindeyim gülmekten öldüm ya millet deli mi ne diyecek
Bizde eşimle sevgiliyiz il dışına çıkıyoruz 2 arkadaşı da bizimle geliyor onlar arkada oturuyorlar hava çok sıcak eşim camını açtı sonra bana jest yapacak ya benim tarafın camını da açmaz mı benim rapunzel saçların hepsi dışarda adam farkına varmadan geri kapattı camı benim saçlar dışarda kafa cama yapıştı arkadan arkadaşları bağırıyor müziğin sesinden bişey de duymuyor benim akıllı sevgilim benim düştüğüm durumu düşünün artık hem sevgilime hem de yeni tanıştığım arkadaşlarına rezil olmuştum::))
bende eşime ilk ewlendigimiz gün rezil olmuştum.daha önce kimsenin annemin dahi önünde iç çamaşırlarımla kalmamıştım eşim gerdek gecemizde birden soyun deyince şok oldum.düşündüm dşündüm bitürlü soyunamadım en sonunda oturup aglamıştım ben utanıyorum diye şimdi eşim arada sırada benle dalga geçer utanıyorum utanıyorum die.ama evlendigimizde yaşım 18di napim
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
nişanlımla küstük bir süredir cumartesi geldi aldı beni ve ona gittik konuşmak için tabi hatalı olan ben olduğum halde o geldiği için nasıl kasıyorum kendimi sormayın gayet ciddi ve resmiyim yaklaştırmıyorum kendime
bari ben kahve yapayım deyip mutfağa gidince arkadaşımı aradım mutfakla oturma odasının arasında baya mesafe var duymaz diye düşünerek aradım :78:
-cisem ne yaptınız yawrum
-ayy bahrişim nasıl kıvranıyor görmelisin ayy accık daha naz yapayım pek hoşuma gitti
-duymasın dediklerini
-aman canım mutfakta o nerden duyacak, o bişey değilde bu tanga beni mahvetti ne olur olmaz diye giydim ama çıkarıp atasım var
aniden bir ses; at hayatım at çekinme
-ama nasıl olur sen kahve yapmıyacakmıydın
-kahve kalmamış çay içermisin diye gelmiştim ama beni süründürmelerin ve çıkartıp atmak istediklerin ilgimi çekti birden
Bu ne ki daha beterini dinleÖğrencilerim için sınav hazırladığım bir gece.Kedim de yanımda ha bire kalemime, kağıtlara yatıp, patileyip oyun yapıyor.Bu sırada annem meyve getirdi.Soyuyorum,dilimliyorum benim kedi oyunu iyice abartıp meyve bıçağına falan atlıyor.Ben de üşenip mutfağa götürmek yerine kitabımın arasına koydum ona batmasın diye, kitabı da kapattım.Sonra yattık, uyuduk falan.Sabah kaptım kitabımı, bindim otobüse.Otobüsle giderken otobüs fren yapınca, bizim evdeki yeşil başlı meyve bıçağı ayağıma düştü.O an önce "bana birisi bıçak attı, beni öldürmek istedi" diye çığıracaktım ki akşamki olay geldi aklıma. Tabii bir kaç kişi baktı, gördü. Kaçıp gitmek yerine sanki 24 ayar altın kaplamalıymış gibi de eğildim, bıçağımı aldım, ilk durakta kaçarcasına indim. Millet kim bilir ne demiştir, ne düşünmüştür :18:
bunu görünce aklıma geldi o zamanlar daha küçüğüm ilkokula gidiyorum abimde gece çantamla ayaklarında ağırlık çalışıyor gördüm bi ara...Sonra sabah oldu okula gittim ama çantada bi tuhaflık var çok ağır normalde de hep ağırdı ama bu çok çok ağır neyse okula geldim öğretmen girdi şu dersi yapcaz çıkarın kitapları dedi....Ben açtım çantayı açmaz olaydım abim hepimizin pijamalarını doldurmuş tıka basa bide cırt cırt renkleri ıyyy kitapları göremiyorum o derece küçüktüm ama çok utanmıştım
nişanlımla küstük bir süredir cumartesi geldi aldı beni ve ona gittik konuşmak için tabi hatalı olan ben olduğum halde o geldiği için nasıl kasıyorum kendimi sormayın gayet ciddi ve resmiyim yaklaştırmıyorum kendime
bari ben kahve yapayım deyip mutfağa gidince arkadaşımı aradım mutfakla oturma odasının arasında baya mesafe var duymaz diye düşünerek aradım :78:
-cisem ne yaptınız yawrum
-ayy bahrişim nasıl kıvranıyor görmelisin ayy accık daha naz yapayım pek hoşuma gitti
-duymasın dediklerini
-aman canım mutfakta o nerden duyacak, o bişey değilde bu tanga beni mahvetti ne olur olmaz diye giydim ama çıkarıp atasım var
aniden bir ses; at hayatım at çekinme
-ama nasıl olur sen kahve yapmıyacakmıydın
-kahve kalmamış çay içermisin diye gelmiştim ama beni süründürmelerin ve çıkartıp atmak istediklerin ilgimi çekti birden
bende ilkokul 1e giderken ameliyat olduğum için ilk dönem okla hiç gidememiştim. 2. dönem gitmeye başladım.neyse ben yokken montu kadınlar giyer kabanı erkekler giyer mi ne öyle bişey öğrenmişler.hala bilmem ne olduğunu. öğretmen beni kaldırdı sordu pat diye ilk gittiğim gün.montu kimler giyer dedi.bende üşüyenler deyince herkes koptu tabi :78:
itiraf comdan alıntıdırAh benim canım sevgilim, babamın gözüne girebilmek için karşı apartmanımıza taşındın mı? Taşındın. Gecenin bir yarısı uyku tutmadığı için balkona çıktın mı? Çıktın. O saatte, karanlıkta, hazır uykusu da kaçmışken fırsattan istifade aşağı inip evden getirdiği bidondaki suyla arabasını ertesi gün çıkacağı seyahat için yıkayan babamı gördün mü?
Gördün. Son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz araba yakma haberlerinin de etkisiyle "Yetişin neroooon var!" diye bağırdın mı? Bağırdın. Polisleri itfaiye ekiplerini toplattın mı? Toplattın. Peki babam beni sana verir mi? Ne dedin, duyamadım.
Selam kızlar bir anıda benden.
Eşimle yeni evliyiz 1 aylık filan.Ben uykumda hem bağırır hem konuşurum tabi garibim bunu bilmiyor..Ben erkenden yatağa gittim eşim biraz geç yatar.Yatak odasının kapısını da kapatmıştım neyse Anammm diye :18::18:bir feryatla uyandım baktım odanın kapısı kapalı alam diyorum uyku sersemiyimde anlamıyorum ne oluyor eşimin kapının diğer tarafından sesi geliyor hayatım ne oluyor diyor bende uyku sersemi ne ne oluyor hayatım bağırmana uyandım dedim.Eşim içeri girdi ama bembeyaz olmuş yüzü gece de saat 04 gibi ne oldu sana dedim.Adam yatak odasının kapısına elini atıyor birden bir ses gelmeee diye bağırıyor Eşim şaşırıyor Allah allah acaba müsait mi değil diyor,biraz geçtikten sonra tekrar elini kapıya atıyor ben tekrar gelmeeeeee diye feryat ediyorum sesleniyor garibim bana hayatım hayatım ses yok,tekrar elini atıyor ben gelmeeeeee seni öldürürüm diye bir feryat daha,o zaman eşim bu kadın nasıl anlıyor elimi kapıya attığımı diye düşünüp ayrıca bana sesleniyor;ama benden ses yok Anammm diye korkudan feryat ediyor...Adam bembeyaz olmuştu ya ama bana anlatınca nasıl gülmüştüm.Hala rüyamda konuştuğum zaman gündüz boşaltamamışsın içini bir de gece faslı yapıyorsun der..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?